PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sansui 5100fta

madoc23
16-12-2007, 02:02
cihazdan cihaza nasıl yazılım atabilirim?yardımcı olurmusunuz şimdiden tşkler iyi çalışmalar...

madoc23
18-12-2007, 00:47
sanırım bu konuda kimsenin bilgisi yokmu? :( :( :(

kanberoğlu
18-12-2007, 01:27
arkadaşım bu sansui 5100 fta cihazın ne yazılımı mevcut nede fabrikasyon kodu. o yüzden kimse bu cihaza elini sürmüyor. ben bir defa elimi sürdüm elimde kaldı. elimdeki vefalı cihazı müşteriye vermek zorunda kaldım. şimdi o cihaz bana ben o cihaza bakıp duruyorum. yardımcı olamadığım için üzgünüm. saygılar.

cetindeniz
18-12-2007, 02:36
Böyle bir uygulama henüz varmı yokmu bilinmemekdedir cihazda herhangi bir sorun varsa flaş kurtarma yazılımı yüklersin başka bir sorun varsa konuyu açıklarsan yardım alabilirsin konuda

madoc23
24-06-2008, 15:45
"arkadaşım ilk önce master şiresini bildiğin ve bimediğin cihazlar arasında rs232 kablo baglantısını kur.Ama rs232 hazır kablo olursa yazılım almaz.1-1 ucları boş olması lazım.Bunlardan sonra master şifresini bildiğin cihazın fişini tak menudem cihaz bilgisi kısma gel ve o***e bas.Master şifresini bilmediğin cihazın fşişini tak..Cihazların önünde ışıklar yanıp sönmey başlayacak ikiside kurana kadar müdahale etme" başka bir yerde öyle bir bilgi aldım...ben yapmaya çalıştım olmadı yapamadım...

artech
24-06-2008, 18:08
arkadaşım bu sansui 5100 fta cihazın ne yazılımı mevcut nede fabrikasyon kodu. o yüzden kimse bu cihaza elini sürmüyor. ben bir defa elimi sürdüm elimde kaldı. elimdeki vefalı cihazı müşteriye vermek zorunda kaldım. şimdi o cihaz bana ben o cihaza bakıp duruyorum. yardımcı olamadığım için üzgünüm. saygılar.

kesinlikle sana katılıyorum bence de o cihaza hiç dokunma bırak dursun durduğu yerde.. Cihaza yazılım attık tuner bozuldu:8[1]:

brymen
19-02-2010, 02:01
arkadaşlar şifresini bilmediginiz 5100 lerde kanal arattırmak için önce my cahat bölümüne girdiginizde 2 secenek daha cıkacak alttaki secenege gelip kumandanın sarı tusuna basın.sonra tekrar menu den 2. bölüme gelip radyo duzenine girerseniz kanal arama bölümüne girersiniz. eger söylediklerimden birini eksik yaparsanız burda kanal arama degilde saat ayarı cıkacaktır bilginize.ben denedim ve oldu bilgi icin 5424501477 arkadaş tekno servis