PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : !!! acil yardım !!!

drablody
17-12-2007, 23:44
sevgili ustalar değerli dostlar;
NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS cihazıma yanlışlıkla yanlış softcam dosyası yükledim...
şu an da ekran simsiyah, hiç bir şekilde menüye ve diğer fonksiyonlara giremiyorum... sadece kanalların seslerini duyabiliyorum... ne yapmalıyım ...
şimdiden teşekkürler

Simba
17-12-2007, 23:47
sevgili ustalar değerli dostlar;
NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS cihazıma yanlışlıkla yanlış softcam dosyası yükledim...
şu an da ekran simsiyah, hiç bir şekilde menüye ve diğer fonksiyonlara giremiyorum... sadece kanalların seslerini duyabiliyorum... ne yapmalıyım ...
şimdiden teşekkürler
Cihaz yazılım alıyormu?

drablody
18-12-2007, 09:54
menülere giremedim ama... kumanda çalışıyo... hatta usb flash diski taktığımda recever ekranından onu tanıdığını anlıyorum...otomatik olarak usb sürücüye geçiyo.... tahminimce yazılım yüklenebiliyo...ama ekran simsiyah....

fenerbahceli03
18-12-2007, 10:10
stb ye al doğru emu keyi at düzelir

drablody
18-12-2007, 10:49
özür dilerim çok acemiyim.... biraz daha detay alabilirmiyim...stb stand by herhalde.... standby dayken flash diskimle nasıl yeni yazılımı atıcam... sadece usb kullanıyorum...bi de hangi softcam dosyasını atarsam düzelir... onuda söylermisiniz... şu anda forumda var mı o dosya .... benim cihazımla ilgili (next ye-2000 cıs super plus)

®adakoglu
18-12-2007, 13:32
özür dilerim çok acemiyim.... biraz daha detay alabilirmiyim...stb stand by herhalde.... standby dayken flash diskimle nasıl yeni yazılımı atıcam... sadece usb kullanıyorum...bi de hangi softcam dosyasını atarsam düzelir... onuda söylermisiniz... şu anda forumda var mı o dosya .... benim cihazımla ilgili (next ye-2000 cıs super plus)

Cihazınıza Bilgisayardan stb konumunda softcam yükleyiniz.Gerekirse yazılımını yeniden güncelleyiniz.

drablody
18-12-2007, 13:49
teşekkürler... demekki bu işlem pc den olabiliyo sadece tamam bi de öyle deneyelim ;)

drablody
18-12-2007, 14:52
cihazımın modeliyle ilgili sofcam hangisi... mevcut listede ben göremedim...onu da öğrensem süper olacak... başınızı ağrıttığım için şimdiden özür...

caglayan07
18-12-2007, 14:56
cihazımın modeliyle ilgili sofcam hangisi... mevcut listede ben göremedim...onu da öğrensem süper olacak... başınızı ağrıttığım için şimdiden özür...

Only the registered members can see the link buraya bak ONEC115.80

drablody
19-12-2007, 15:02
teşekkür ederim sorun çözüldü... vakit ayıran herkese tşk ler