Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray - Austria Vienna Maç Önce ve Sonrası Yorumlar
STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Ruud Bossen (Hollanda)
SAAT: 21.45
YAYIN: D Spor
UEFA Kupası'nda Avusturya'nın Austria Wien takımıyla karşılaşacak Galatasaray'a, alacağı galibiyet gruptan çıkmak için yeterli olmayacak. Galatasaray ile Austria Wien, bu akşam Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.45'de grubun son maçında karşı karşıya gelecek. Maçı, Hollandalı hakem Ruud Bossen yönetecek. Bossen'in yardımcılıklarını ise Nicky Siebert ve J. F. Hans Olde Olthof yapacak.
UEFA Kupası'nda 3. tura yükselebilmek için Austria Wien'i mutlaka yenmek zorunda olan Galatasaray, grubun diğer karşılaşması Panionios-Bordeaux mücadelesinin sonucuna göre tur atlayabilecek.
BORDEAUX'NUN 12 AS OYUNCUSU YOK
Panionios'tan, Galatasaray için mutlak puan çıkarması gereken Bordeaux, Yunanistan'a tam 12 as oyuncusunu evde bırakarak gitti.
Muhtemel Kadrolar ;
GALATASARAY: Orkun, Uğur, Servet, Song, Volkan, Arda, Mehmet Topal, Barış, Hasan Şaş, Ümit, Nonda
AUSTRİA WIEN: Fornezzi, Majstorovic, Bak, Ertl, Schiemer, Standfest, Blanchard, Lasnik, Acimovic, Yüksel, Okotie
Kadromuzda Lincoln ve linderoth yine yok.Fener maçındada yoktu. Önemli maçlarımıza onlar olmadan çıkıyorus. Bence şuan ki muhtemel kadro kurulabilecek en iyi kadro olmuş. Başarılar GaLaTaSaRaY
:clap2:::clap2:::clap2:: :clap2:::clap2:::clap2:: :clap2:::clap2:::clap2:: :clap2:::clap2:::clap2:::clap2:::clap2:::clap2:: :clap2:::clap2:::clap2:: :clap2::
kanaryam1950
19-12-2007, 18:00
cimbom maçı rahat kazanacaktır ama büyük ihtimal elenecektir.
cetindeniz
19-12-2007, 18:16
Sayın rakiplerimiz bu kadar rahat yorum yapabiliyorlarsa gurupda çıkarız
maçlar başlamadan önce grupta favori gösterilmemize rağmen şu durumdayken diğer maçın skorunu beklemek üzüyor beni..ali semi yende 3-2 yenilmemiz bizi yerin dibine soktu. belki şuan gruptan çıkmıştık.Fakat futbolda skor-sonuç önemli. tabela inşallah bizi gösterecektir. Bordoeuxya ve Galatasaraya başarılar.
Hele şu son zamanlarda yunanlarla egede yaşanan it dalaşından sonra hepsine gıcık kapıyorum.
Pasilobus
19-12-2007, 19:00
inşallah guruptan çıkacagız biraz sabır yeter bize
bir fenerli olarak bunu istiyorum
hagiwatt
19-12-2007, 19:07
az kaldı inşallah bu guruptan çıkacak puanları elde edecegiz
haydi aslanım bastır
bordoeux 2-0 yeniliyor. gs 0-0 şuan 10 tane bile atsak gruptan çıkamıyorus..
kanaryam1950
19-12-2007, 22:13
2-0 oldu bittiiiiii
yanlış bilgi vermeyin..bu kanalda mac yayını yok..
yanlış bilgi vermeyin..bu kanalda mac yayını yok..
verilen kanalda maç banttan yayınlanack. yani TR saatine göre burda maç bitince. Hata düzeltilmiştir..
bordo 1 attı.. 2-1 yenik şuan. Ama yunanlar fena bastırıyor. Bordo bize oynadığı gibi oynamıyor. nede olsa yedek kadroyla çıktılar..
gooooooooooolll ahh be direkten döndü sabri beee. !!!!
tek kale maç yapmamıza rağmen henuz golu bulamadık.%75e %25 topla oynama üstünnlüğü yakaladık. avusturia vienna defansı toplarımızı şansa çıkarıyolar. sanıyorumki aynı ofansim anlayışla basarsak golu bulucaz ikinci yarıda. Fakat bordonunda 1 gol daha atması lazım..
Üstadlarım,
bu maçı şu an nasıl seyredebilirim. Türksat ve Hortbirt vaar
Saygılarımla MURTAZ
Dostlarım yokmu bir çaresi
neox61 trabzonlu hemşerim siz seyrediyormusunuz.
polsat sport extra veriyo
ikinci yarı GS berbat... koşmuyor adamlar yaa dk:66___
ŞRARSKOZ
19-12-2007, 23:09
hortbirt 11158 v 27500 burdan seyrede bilirsin
saygılar
ŞRARSKOZ
19-12-2007, 23:11
galatasaraylı olarak seyretmiyorum macı ve de gecmiş olsun
eve dönüş ve yola devam
saygılar
hortbirt 11158 v 27500 burdan seyrede bilirsin
saygılar
Şifreli. Yumatu mx reader ile izlenmyor.
galatasaraylı olarak seyretmiyorum macı ve de gecmiş olsun
eve dönüş ve yola devam
saygılar
Şahsen umidim pek yok. eksik kadrolu bir a.viene gol atamadık. belki bordo beraberliği bile yakalayamayacak ama en azından prestij maçı gibi oyna yine almalısın maçı diycektim BORDO 2-2 olduuuuuuuuu
1 golle işi çözerissss:clap2:::clap2:::clap2:::clap2::
yaa şu halimize bak yaa.. Bordonun golüne seviniyoruz yaa. ama GS maçı bırakmış gibi. yuhh bee :)
ŞRARSKOZ
19-12-2007, 23:29
Şahsen umidim pek yok. eksik kadrolu bir a.viene gol atamadık. belki bordo beraberliği bile yakalayamayacak ama en azından prestij maçı gibi oyna yine almalısın maçı diycektim BORDO 2-2 olduuuuuuuuu
1 golle işi çözerissss:clap2:::clap2:::clap2:::clap2::
valla kahvede seyrediyordum baktım iş yok eve geldim şu anda türksatta e2 kanalı seyrediyorum ama galatasaraya ve türk halkına gecmiş olsun
saygılar
ŞRARSKOZ
19-12-2007, 23:30
bordo 3 oldu
yazıklar olsun yaa. maç bitti bee. yunanistandan süpriz bekliyorduk adamlar 2 -2 yaptı bordo imkansızı başardı. bizim GS 3 4 atarız dediğiimiz takıma neredeyse yenilecek. kafayı yedim delirtti beni bu gnkü maç yaa. 1 golbe 1 golll. atamadılar.. yuhh yaa.! idda bile oranlarda gsa 1 oran veriyor. viene ve beraberliğie 3 4 5 oran veriyor.. Bordo 1 gol daha atarsa harbiden bize çok büyük bir supriz olur.
ercanakman
19-12-2007, 23:31
bordo 3-2 yaptı bizim gs den hala ses yok:(
ŞRARSKOZ
19-12-2007, 23:31
galatasaray yuh sana yuh
yuhhh yaaaaaaaaa yuhhhhhhhhhhhhh
Yazıklar olsun yaaaa. BORDO 3 OLDU. YAZIKLAR OLSUN YAA. biz böylemi olacaktık yaa. başkasının skoru ile gruptan çıkmaya çalışıyorus. 1 gol atamassan sen burda gruptan çıkınca ne iş yapacksın..
ŞRARSKOZ
19-12-2007, 23:34
böyle bitse ne olacak şimdi
dua ediyorum GS gol yemeden bitirse bu maçı. Bize bayram hediyesi bu maçımı oynayacaktınız bee.
Birde skorlar böle biterse gruptan çıkmamızı eğerki sahadaki gsli furbolcular sevinerek kutlarsa ben kutalımıcam yaa. hakketmeden gruptan çıkmakmı olurmuş yaa. DUA ETSİNLER GOL YEMEYELİM.. Bu kadar kötü bir maç olamazzz..
ercanakman
19-12-2007, 23:37
hayırlı olsun gs tur atladı
ŞRARSKOZ
19-12-2007, 23:38
bordo yendi maç bitti yazıklar olsun galatasaray
bu futbolla böyle skorla eğerki gruptan çıkıyorsak ve bu kadar REZİL BİR GECEDE bu kadar berbat bir futbol ile gruptan çıkktıysak ben koyu GALATASARAYLI olarak sevinmiyorum sevinemiyorum.
Biz bayram hediyesi beklerken Galatasaraydan, ELİN BORDOSU galatasaraya hediye etti..Yemin ediyorum sevinemiyorum yaa... Bu kadar sorumsuzluk duyarsızlık olmaz. panionios avusturyada vieni mağlup etti. biz kendi evimizde 1 gol atamadık ki neredeyse yenilecektik be...
zerre kadar sevinemedim bu maça bu kadar ruhsuz futbol olurmu soğuk gibi donmuş bunlar ya hiç ruh kalmamış tur atlasak ne olacakki bu futbolla ilk maçda yenilir elenirler
ŞRARSKOZ
19-12-2007, 23:47
ben 2 ci yarıya bakmadım futbolcular tur sevinci mi attılar eger sevindilerse yazıklar olsun yazıklar yuh be
zerre kadar sevinemedim bu maça bu kadar ruhsuz futbol olurmu soğuk gibi donmuş bunlar ya hiç ruh kalmamış tur atlasak ne olacakki bu futbolla ilk maçda yenilir elenirler
İlk yarı oynana futbolun yarısını oynasak yine iyiydi.. o kadar çok top kaybı ve sahada resmen sallanan zombiler vardı. a.vien neredeyse gol atacaktı. bu başarıyı galatasaray hakketmedi ama bizi ilk maçta yenen bordo bize hediye etti. düşünemiyorum finallere giderken bizi kimlerin yeneceğini belkide fark atacaklar. böyle oynayacaksa gs keşke çıkmasaydı gruptanda belki diğer takımlar bir işyaparlardı. ama eğerki kador revizyona yapmassa veya düzelmesse bu futbol diyecek sözüm yok.. lan FENERE yenilmiş gibiyim be ne sevinmesi. adamın kursağında bıraktınız be..
galatasaray tarihinde mucize yaşanmıştır bu gece. 19 aralık 2007. berbat bir futbolla gol atamadan gruptan çıkmak. bu konuyu açarken ne kadar sevinçle açtım ki anlatamam. burdaki maçı düşünmüyordum zaten. %99,99 alırız diyordum. bordo 1-0 olsun yeter diyorum. adamlar 2-0 yenikten 2-3 yaptılar ya. daha ben ne diyeyim. biz birde gol yeseydik burda. neyse yaa.. harbiden canım sıkıldı..
Arkadaşlar yenemediğine tabiki üzüldüm.Demek olmayınca olmuyormuş onlarda yenmek istemezlermiydi ama neticede turu atlayan taraf biz olduk.Dünyada bir tek ölüme çare yok her şeyin çaresi bulunur.Galatasarayın diğer maçları böyle oynayacak diyede bir şey yok.Umutsuzluğa kapılmayalım.
Arkadaşlar yenemediğine tabiki üzüldüm.Demek olmayınca olmuyormuş onlarda yenmek istemezlermiydi ama neticede turu atlayan taraf biz olduk.Dünyada bir tek ölüme çare yok her şeyin çaresi bulunur.Galatasarayın diğer maçları böyle oynayacak diyede bir şey yok.Umutsuzluğa kapılmayalım.
Haklısın ama UEFA ve SÜPER KUPAyı aldığımız seneden beri 6-7 sene oldu. bu kadar zamandır bizim yaptığımız bir çok maç hep böle devam ediyor. basit takımlar yüzünden eleniyoruz. ALİ SAMİ YENde bu maç alınmalıydı..1-0 olsun bizim olsun ama olmadı.. BORDOya teşekkürler..
Kemal Turan
20-12-2007, 13:18
Bir galatasaraylı olarak dünkü oyundan utandım. Ve bu turdada böyle oynarsak rezil olup köyümüze döneriz.
Bir galatasaraylı olarak dünkü oyundan utandım. Ve bu turdada böyle oynarsak rezil olup köyümüze döneriz.
Kimilerine göre bu bir başarı. ama bana göre bu bir tesaüf+mucize. böyle oynayacaksa bu takım bence hiç oynamasın.. saç baş yoldurdular dün gece.. diyecek bişi bulamıyorum şu adamlara..
utansınlar böyle oyunmu oynanır
Galatasaray için Uefa Kupası Söz konusu olunca gerisi TESADÜFTÜR.