Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben Aşçı-cemo herkese merhaba
Aşçı-cemo
26-12-2007, 11:19
arkadaşlar herkese merheba sizlere yemek tarifleri hakkında bilgi verebilirim büyük bir otelde aşçı başıyım araçlar hakkında biraz bilgim var uydudan pek anlamam:) kısacası sezon bitti otel kapalı vaktim bol arasıra girer beraber sohbet edebiliriz
Kemal Turan
26-12-2007, 11:24
arkadaşlar herkese merheba sizlere yemek tarifleri hakkında bilgi verebilirim büyük bir otelde aşçı başıyım araçlar hakkında biraz bilgim var uydudan pek anlamam:) kısacası sezon bitti otel kapalı vaktim bol arasıra girer beraber sohbet edebiliriz
Hoşgeldin aşçı -cemo. Forumda iyi vakit geçireceğine emin olabilirsin. Bende yemeğe meraklıyım bazen meze türü şeyler sorabilirim.
Aşçı-cemo
26-12-2007, 11:25
Hoşgeldin aşçı -cemo. Forumda iyi vakit geçireceğine emin olabilirsin. Bende yemeğe meraklıyım bazen meze türü şeyler sorabilirim.
HERŞEYE AÇIĞIM YARDIM EDEBİLİRSEM NE MUTLU BANA
Kemal Turan
26-12-2007, 11:32
HERŞEYE AÇIĞIM YARDIM EDEBİLİRSEM NE MUTLU BANA
Cemo sağolda büyük harfle yazmak forum kurallarına aykırı. Bir dahaki mesajında düzeltirsin
hallederiz
26-12-2007, 11:50
aramıza hoşgeldin arkadaşım
TEKNİSYEN101
26-12-2007, 12:18
aramıza hoş geldin
hoşgeldin üstad...bugünün menüsü nedir?
gacvokem
26-12-2007, 12:33
aramıza hoş geldin arkadaşim vala yemekleri severim bayada tarif alırız senden herhalde
Hoşgeldiniz Aşçı başımız:)
®adakoglu
26-12-2007, 14:27
Aşçı -cemo Hoşgeldiniz.
bu adamın kefili benim ona göre yalnış olmasın hemşerim:)
hoşgeldin dostum
selametle