Orijinalini görmek için tıklayınız : Sunny 26.12.2007 Tps & Pw Auto ok Digi Tv Ok Bin Yazılımları
YAZILIM ORJINAL FABRİKA YAZILIMLARDIR BİN VERSİYONDUR TPS AUTO VE PREMİERE DÜZENLENMİŞTİR....
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN
Tps Auto
Premiere Auto
Digi TV Ok
Polsat Ok.
hayalet_0312
26-12-2007, 20:12
snopy usta ben yukledim premierlerdeki sorun cozulmus supersiniz ellerinize saglik.:present:
kamkac62
26-12-2007, 20:22
teşekürler üstad eline saglık..:45:
bulletfromhell
27-12-2007, 00:16
teşekkürler usta...
bulletfromhell
27-12-2007, 00:38
please 12-01-a5
there are no softwares for this..sorry...sunny company hasn't been produce this receiver and software for this...:wave:
hallederiz
27-12-2007, 01:11
teşekürler üstad eline saglık
alparslanaslan
27-12-2007, 02:01
bu yazılımda diger açılabilenlerde automu?
tps de multiler açılıyomu?
vestelahmet
27-12-2007, 12:02
7010 dcız nin 12.01.A5 YOKMU
arkadaslar elimde 3 tana suny kaon tabanli var verilen yazilimlari yukledim ne sifre bolumu aciliyor nede bagli olan 4 canagi taniyor birde premier ve digerleri acilmiyor cunku kanal kiliti aktif yapamiyoruz herkese kolay gelsin selamlar
arkadaslar elimde 3 tana suny kaon tabanli var verilen yazilimlari yukledim ne sifre bolumu aciliyor nede bagli olan 4 canagi taniyor birde premier ve digerleri acilmiyor cunku kanal kiliti aktif yapamiyoruz herkese kolay gelsin selamlar
Sarı + mavi + yeşil + menu olarak girin emu tablosu açılır. Bağlı olan çanakların diseq ayarlarını yapınız. Kanal kildinin çözümü için yazılım atmadan önce kurukafa ( bl 2.1.9.v4 ) yükleyin bu sorun çözülür. :)
premier oto yapmıyor 16 co 91
bu yazılımda diger açılabilenlerde automu?
tps de multiler açılıyomu?
Evet acılıyor :45:
premier oto yapmıyor 16 co 91
Emuya reset atın daha sonra cihazı arka anahtardan kapatıp açın düzelecektir .
donadotti
27-12-2007, 19:01
hw 16.00.A1 için yazılım çıkmıyormu artık?
Maninlove
27-12-2007, 19:33
arkadaslar
Hw 16.90.81 yok mu yeni firmware?
hw 16.00.A1 için yazılım çıkmıyormu artık?
arkadaslar
Hw 16.90.81 yok mu yeni firmware?
Yok arkadaşlar bu cihazlara sunny yazılımı yok.
Üstadlarım,
bu yazılımlar orjinal yazılım olduğunu belirtmişsiniz. Bu yazılımları yüklediğimiz zaman
ayarlamış olduğumuz kanal listesi değişecek mi? çünkü çoğunlukla orjinal yazılımlar,
uydu cihazını sıfırlıyor. yani kanalları yeniden taratmak istiyor. buda kanalların yerlerini
değiştiriyor. bütün kanalları tek tek sıraya koymak zorunda kalıyoruz. eğer bu yazılım
kanalların yerlerini değiştirmiyor ise atmak istiyorum. AT-7011_DCIZ HW-12.C1.A5
Saygılarımla, MURTAZ.
Üstadlarım,
bu yazılımlar orjinal yazılım olduğunu belirtmişsiniz. Bu yazılımları yüklediğimiz zaman
ayarlamış olduğumuz kanal listesi değişecek mi? çünkü çoğunlukla orjinal yazılımlar,
uydu cihazını sıfırlıyor. yani kanalları yeniden taratmak istiyor. buda kanalların yerlerini
değiştiriyor. bütün kanalları tek tek sıraya koymak zorunda kalıyoruz. eğer bu yazılım
kanalların yerlerini değiştirmiyor ise atmak istiyorum. AT-7011_DCIZ HW-12.C1.A5
Saygılarımla, MURTAZ.
Kanal listesinin yedeğini alın ,bu işi yapmak için Kanal editorlerii kullanabilirsiniz cihazınızda hangi yazılım var ?
yazılımları SUNN-7011 DCIZ uydu cihazına atan arkadaş var mı. kanalların yerleri değişiyor mu? saygılarımla. MURTAZ
yazılımları SUNN-7011 DCIZ uydu cihazına atan arkadaş var mı. kanalların yerleri değişiyor mu? saygılarımla. MURTAZ
Cihazınızda hangi yazılım var ona göre editor kullanıp kanal listesinin yedeğini alabilirsiniz. :)
H.Cakir Dostum. şu anda orjinal yazılım var. AT-7011_DCIZ HW-12.C1.A5
zaten verilen yazılımlar da orjinal yazılımlar. gerçi YAZILIMLARI KUP 230 ile
yükleyiniz diyor. Ben bundan önceki yazılımı atm-113 ile yüklemiştik. o zaman
kanalları yeniden ayarladım. saygılarımla MURTAZ.
H.Cakir Dostum. şu anda orjinal yazılım var. AT-7011_DCIZ HW-12.C1.A5
zaten verilen yazılımlar da orjinal yazılımlar. gerçi YAZILIMLARI KUP 230 ile
yükleyiniz diyor. Ben bundan önceki yazılımı atm-113 ile yüklemiştik. o zaman
kanalları yeniden ayarladım. saygılarımla MURTAZ.
Btm formatı da mevcut onu deneyin.
Only the registered members can see the link
H.Cakir Dostum. Bende Trabzonsporluyum. Çünkü memleketim Trabzon Araklı.
H.Cakir Dostum. Bende Trabzonsporluyum. Çünkü memleketim Trabzon Araklı.
Eyvallah usta iyi hoş da, ben Gs ' liyim. :)
H.Cakir Dostum. bir önceki yazılımı atm-113 ile yüklemiştim. orjinal yazılım olduğunu
için. vermiş olduğun adres tede orjinal yazılım ve atm 113 ile yükleyiniz diyor. bir
önceki atm 113 ile yüklendiği için kanal listesi değişmez mi. birde (kanal listesinin yedeğini alabilirsiniz) diyorsunuz ben bunu bilmiyorum. yedeklemeyi nasıl yapacağımı bilmiyorumm
saygılarımla.
MURTAZ
Her Trabzonlunun 2. takımı galatasaray dır. OKEY
H.Cakir Dostum. bir önceki yazılımı atm-113 ile yüklemiştim. orjinal yazılım olduğunu
için. vermiş olduğun adres tede orjinal yazılım ve atm 113 ile yükleyiniz diyor. bir
önceki atm 113 ile yüklendiği için kanal listesi değişmez mi. birde (kanal listesinin yedeğini alabilirsiniz) diyorsunuz ben bunu bilmiyorum. yedeklemeyi nasıl yapacağımı bilmiyorumm
saygılarımla.
MURTAZ
Sunny Kanal editor programı ile alacaksınız listenin yedeğini.
Program ve anlatım burada. :)
kardes nagravision da premierenen keylerini vermke istyiorum ama 32 tane sayi var ve benim sunny de nagra 501 01 var ama 16 tane siyiyor 01 e
arkadaslar keyler 00 da iken ilk 16 sayisinia 00 ra verdim öbür 16 ise 01 oldu
ama simdi keyler 01 de ve ben ilk 16 tiyi 01 ve son 16 tiyi 00 verdim olmadi
arkadaslar keyler 00 da iken ilk 16 sayisinia 00 ra verdim öbür 16 ise 01 oldu
ama simdi keyler 01 de ve ben ilk 16 tiyi 01 ve son 16 tiyi 00 verdim olmadi
*** 01: 31 EA 95 08 97 74 58 23 77 17 DD 19 73 81 0E 49
*** bu şekilde siz böyle gireceksiniz. :)
10 : 31 EA 95 08 97 74 58 23
11 : 77 17 DD 19 73 81 0E 49
sa. arkadaşlar ben seyi sorcam aynı tarihli bi bin uzantılı bide btm yazılımları var bunların farkı neki.cihazımda stream yazılım yüklü 12.c1.a5 hangi yazılımı yüklesem ii olur.telstar uydusunu izlemek istiyommbide..
sagolasiniz arkadaslar sayenizde tv izliyoruz yanliz bir sorum olacak nagra 3 bu sisteme gecen kanallari izlememizi destekleyen sunyy yada kaon cihazlari varmidir
ilyascekin
28-12-2007, 02:29
arkadaşım yazılımlarda sorun olursa yüklemeyiniz demekki sorun yokki izleyenler var lütfen bu şekilde mesaj yazmayınız saygılar...
...........................................................................................................................
senol_30
28-12-2007, 12:39
ben bifark göremedim yeni yazılımda hani pw lerde düzelme vardı aynı sorun devam ediyor
auto bileyok keyleri girmezseniz açmıyor
sanırım bizler sunny hep donmalı bişekilde seyredecegiz diger cihazlara bakıyorumda nerdeyse çogu auto bile yapıyor gelgör sunny buna bile biçare bulamdılar neymiş MECM 60okuyamıyormuş peki diger cihazlar nasıl okuyor
premiereleri yangi uydu serederim ustalar
senol_30
28-12-2007, 14:36
astra19 uydusunda arkdaşım
tıkla
sa. arkadaşlar ben seyi sorcam aynı tarihli bi bin uzantılı bide btm yazılımları var bunların farkı neki.cihazımda stream yazılım yüklü 12.c1.a5 hangi yazılımı yüklesem ii olur.telstar uydusunu izlemek istiyommbide..
banaa bi akılverin dostlar
Btm dosyasını yüklemenizi öneririm ,btm fabrikanın verdiği dosyadır bin ise btm nin programla açılmış halidir. :)
hayalet_0312
28-12-2007, 17:13
btm fabrika yazilimi oldugunu biliyorum.Cihazin sunny menu olur.Telstarida izleyebilirsin.
gatoazul1973
28-12-2007, 19:35
Hi
Premiere works without freezes with this emu.
regards
Hi
Premiere works without freezes with this emu.
regards
did you test it????because from what i know premiere is not ok
ustam ellerinize bilginize sağlık. ama bir türlü 1030 dciskyz modeli için bulunmadı yazılım. Bu cihazı alanlar hem fazla para ödedi hemde mahrum kaldı. Bu cihazın yazılımını da yapamanızı bekliyorum. Teşekkürler.
ustam ellerinize bilginize sağlık. ama bir türlü 1030 dciskyz modeli için bulunmadı yazılım. Bu cihazı alanlar hem fazla para ödedi hemde mahrum kaldı. Bu cihazın yazılımını da yapamanızı bekliyorum. Teşekkürler.
Artık o cihaza yazılımı unutunuz.İçindeki modulü iptal ederseniz 12 01 a5 olan stream yazılımlarını sürekli guncelleyebilirsiniz
ben bu yazili simdi yükledim sunny711dz ye tps leri aciyor præmire leri acmiyor benmi yanlis yapiyorum yoksa yazilim güncelligi mi bitti yardmci olursaniz sevinirim saygilar:smiles22:
YAZILIM ORJINAL FABRİKA YAZILIMLARDIR BİN VERSİYONDUR TPS AUTO VE PREMİERE DÜZENLENMİŞTİR....
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN
Tps Auto
Premiere Auto
Digi TV Ok
Polsat Ok.
selam kardes bu yazilim hale bu gün itibariyle301207sat 1989 yükledim sadece tps"ler auto yardimci olursan sevinirim makina sunny 7011d yardimlariniz dan dolayi simdiden tsk:smiles22:
snopy usta ben yukledim premierlerdeki sorun cozulmus supersiniz ellerinize saglik.:present:
selam kardes bu yazilim hale bu gün itibariyle301207sat 1989 yükledim sadece tps"ler auto yardimci olursan sevinirim makina sunny 7011d yardimlariniz dan dolayi simdiden tsk:smiles22:
Tps au için ; Emuya reset atın ( sarı+mavi+yeşil+menu , load default yapın ) daha sonra kanal kilidini kaldırın sistem kurmadan gmt : 0 olarak ayarlayın daha sonra Ushuia Tv de 2 dk. bekleyerek tps au olarak izleyebilirsiniz. :)
bu yazılımlarla.astradaki tekilaları izleye biliyozmu..veya başka izlenen yazılım varmı..arkadaşlar
bu yazılımlarla.astradaki tekilaları izleye biliyozmu..veya başka izlenen yazılım varmı..arkadaşlar
tekilalar digital+ paketinde ve bu paket nagravision3 sistemine geçtiği için şuan emu ile izlenememektedir.. açabilecek bir yazılım yoktur..
tekilalar digital+ paketinde ve bu paket nagravision3 sistemine geçtiği için şuan emu ile izlenememektedir.. açabilecek bir yazılım yoktur..
yardımın için teşekürler kardeşim..
irfantan
08-01-2008, 23:09
1201a5 e steam yazılımı yukle çoktandır açık zaten kolay gelsin
Mrb acaba 12.01.a5 hw ye uygun yazılım varmı...
sakaryali_54
15-01-2008, 23:51
Mrb acaba 12.01.a5 hw ye uygun yazılım varmı...
O yazılımlar orjinal yazılımların bin versiyonudur orjinal yazılımlarda "0" board olmadığı için malesef yoktur buyrun buradan cllasico yazılımı yükleyiniz sevgiler;
kumru6434
16-01-2008, 13:30
tps au hala devam ediyormu bu yazılımlarda birde sirüs bu yazılımla açıkmı.yardımlarınız için teşekkürler
saygılar
sakaryali_54
16-01-2008, 15:33
tps au hala devam ediyormu bu yazılımlarda birde sirüs bu yazılımla açıkmı.yardımlarınız için teşekkürler
saygılar
Tps ler şuan için eski sistemde oldukları için açıktırlar sirüs için ise güncel kke+ dosyası yükleyiniz sevgiler...
ellerinize sağlık
teşekkürler...
mertcan25
30-01-2008, 15:21
eline sağlık ustad
arkadaşlar sport + 'ı izlemek istiyorum .En son 26.12.2007 yazılımını yükletmiştim.Şuanda açmıyor ne yazıkki .at 7010 için yazılım çıkmıyacakmı?Yada sadece sport + izlemek için yapabileceğim birşey varmı?
teşekkürler..
senol_30
08-02-2008, 11:55
malesef arkdaşım yeni yazılım bekliyeceksin
arkadaşlar sport + 'ı izlemek istiyorum .En son 26.12.2007 yazılımını yükletmiştim.Şuanda açmıyor ne yazıkki .at 7010 için yazılım çıkmıyacakmı?Yada sadece sport + izlemek için yapabileceğim birşey varmı?
teşekkürler..
Şu anda izleyemezsiniz yeni yazılımları bekliyoruz yeni yazılımlar geldiği zamanda belki açmıyacaktır çünkü tpsden bağımsız bi şifreleme sistemleri var.
peki tahmini ne zaman çıkar?
peki tahmini ne zaman çıkar?
Bilemiyorum arkadaşım hiç bi bilgim yok.
Bizde bekliyoruz dostlar, saygılarımla. MURTAZ
bulletfromhell
10-02-2008, 00:03
diğer konuda da dediğim gibi,fransızların k eyfiyetini bekliycez...seyrettirmek isterlerse seyrederiz,yoksa beklemeye devam ederiz...
diğer konuda da dediğim gibi,fransızların k eyfiyetini bekliycez...seyrettirmek isterlerse seyrederiz,yoksa beklemeye devam ederiz...
O zaman eyleme çıkalım hepimiz Hotbirdüz hepimiz tpsyiz. :puah: :D :puah:
bulletfromhell
10-02-2008, 00:08
O zaman eyleme çıkalım hepimiz Hotbirdüz hepimiz tpsyiz. :puah: :D :puah:
hatta oldu olacak fransız büyük elçiliğinin önüne siyah çelenk bırakıp,müşterisine hotbird çanağı ayarlayan elektronikçileri protesto edelim....:puah: :puah: :puah: :puah:
vallahi harikasınız adminlerim ne diyeyim sadece beklemek ,düşüyor bize yada başka cihazalmak tşklr
ergin7878
11-02-2008, 00:34
1030 a buyazılım olurmu
1030 a buyazılım olurmu
Sunny yazılım çıkartmıyor o seriye,cihazınızın sky modülünü iptal ederek 12.01.a5 yazılımı olarak stream veya KaonTeam yazılımı yükleyebilirsiniz.
Aynı konuyu 3 yere açmışsınız.
mehmetozayy
23-02-2008, 00:14
teşekürler ustacım paylaşımlar çok güzel inşallah tüm kardeşlerimizle sevgimizi ve birbirimize saygılarımızıda unutmayalım.hürmetler.
kıbar_4343
24-02-2008, 22:42
usta yazılımı yuledım ama multıler acılmıyor once kuru kafamı yuklemek lazım bırde reset ce***ımmı yazılım attıktan sonra
usta yazılımı yuledım ama multıler acılmıyor once kuru kafamı yuklemek lazım bırde reset ce***ımmı yazılım attıktan sonra
Bu yazılımlar eskidir tarihe bakarsanız au çöktü bu yazılımlarda,şimdilik stream yazılım onu kullanabilirsiniz..
kıbar_4343
24-02-2008, 22:56
hocam cıhaz coktu acılmıyor noch yazıyor ne yapmalıyım .......
:8[1]: Merak etmeyin cihaz çökmedi kanal listesi silindi stream yazılım attıysanız kanal listesi silinmiştir.Kanal listesi atarsanız düzelir:8[1]: :puah:
hocam cıhaz coktu acılmıyor noch yazıyor ne yapmalıyım
Noch un anlamı No channel dir;yani cihazda kanal yüklü olmadığı anlamına gelir..
Stream yazılım atın engineer modda tps izlemek istiyorsanız..
hçakır ustam a1.00.a5 animasyonlu cihazların yazılımları ile ilgili bir çalışma varmı teşekkür ederim.
hçakır ustam a1.00.a5 animasyonlu cihazların yazılımları ile ilgili bir çalışma varmı teşekkür ederim.
Fabrika gelecek diyor ama ne zaman orası bilenemiyor.. Sağlıcakla kalın.. :)
TeŞekkÜr Ederİm BaŞarilar Kolay Gelsİn
7400 cımlara neden yok usta unuttunuz bizleri
7400 cımlara neden yok usta unuttunuz bizleri
Arkadaşım unutmadık 12 03 A5 hw'li bir kaç yazılım verildi ama yazılımlar çalışmadı yenisini bekliyoruz inşallah yakında gelir.
korky100
27-08-2008, 22:37
tsk :clap2::
candan45
27-08-2008, 22:39
yazılımlar nerde maç bitecek