Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ağzı Sulananlar Karnı acıkanlar buraya!!

Aşçı-cemo
27-12-2007, 18:41
bundan böyle hergün elimden geldiği kadarıyla sizleri bazı yemeklerle haşır neşir yapacagım
yemek yapmak ustalık işidir ama dahada önemlisi o yemeği yapmayı gönülden istemektir

size bu akşam basit akdeniz yemeklerinden bir salata örneği vereyim yarın daha değişik yemeklerle devam ederiz

malzemeler:
2 orta boy patates
1 çay bardağı bezelye
2 kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı sıvıyağ,
Tuz

patatess ve bezelyeleri ayrı ayrı kaplarda kısık ateşte iyice haşlayın (tuz eklemeden) haşlanmış patatesleri ve kaşar peyniri küp küp doğrayın bütün malzemeleri bir kaba koyarak yag ve tuz ekleyerek servise sunun (forum başında agır yemek yiyip sızmamak için:))

gerçekten güzel bir akdeniz salatası ben otelde yazın bu salatayı bol bol yapıyorum akşamları hafif hafif yenecek bir salata çeşidi tavsiye ederim
Afiyet olsun

şakşuka:
2 adet patlıcan
az biraz dolmalık biber
az biraz sivri biber
1 yumurta
yarım kilo domates
1 çay bardagı zeytinyağı

biberleri küçük küçük doğrayacaksın zeytinyagında iyice kavuracaksın patlıcanı kuşbaşı şeklinde dograyıp biberin içine atacaksın kavuracaksın domatesi rendeleyip üzerine ilave edeceksin 10 dakika hafif hafif döndür yumurtayıda ilave edip 2 dakika sonra indir sonrada afiyet olsun

Hamsi bugulama
işte sizlere haftasonu için başka bir tarifle daha karşınızdayım hamsi buğulama

1 Kg hamsi
3 Adet soğan
1 Adet limon
3 Adet domates
2 Kahve fincanı zeytinyağı
1 Demet maydanoz
Tuz, karabiber
1 Çay bardağı su
1 Adet alüminyum folyo

sevgili forumcular hamsilerin kafalarını ve kılçıklarını ayıklayıp bol suda iyice yıkayın
hafifçe yagladıgınız tepsilere hamsileri agzınız sulana sulana dizin
üzerine soganları dizin ama halka halka olsun
üzerine maydanoz ve domatesleri sırayla dizin
En üste limon dilimlerini ara ara yerleştirin
Tuz ve karabiberini ilave edip 1 çay bardağı suyu da koyduktan sonra üzerine 2 kahve fincanı zeytinyağını gezdirin.
en sonunda tepsinin agzını aliminyum folyo ile kapatarak fırına verin ve pişmesini bekleyin bu arada foruma arada sırada göz atınki yazılanlar gözünüzden kaçmasın
bu arada başka biriside salata yapsında bol yeşillikle götürün hamsileri
Afiyet olsun...

gacvokem
27-12-2007, 18:43
Kardeş emeğine sağlık hepsini takip edecem paylaşimlarının not alıyom bir köşeye

HCakir
27-12-2007, 18:43
Tesekkurler usta evdekilere söyleyeyim canım çekti şimdi. :)

HCakir
27-12-2007, 18:45
Yemeklerden sonra çay servisini ben yaparım baştan söyleyeyim. :)

Only the registered members can see the link

Aşçı-cemo
27-12-2007, 18:49
yarın daha değişik çeşitlerle burada olurum et yemekleri ve akdeniz mutfagında iyi birikimlerim vardır

lordlordleon
27-12-2007, 18:53
ağzım sulandı teşekkürler

CABBARİ
27-12-2007, 19:04
bende genelde balık tariflerine karşı merakım var müsait bir zamanda balık tarifi isterim
selametle

kanaryam1950
27-12-2007, 19:06
teşekkürler

Aşçı-cemo
27-12-2007, 19:06
bende genelde balık tariflerine karşı merakım var müsait bir zamanda balık tarifi isterim
selametle

daha bugün yaptım size yarın bir lakerda tarifi vereyim harika oluyor
hem yagsız hem hafif

CABBARİ
27-12-2007, 19:08
daha bugün yaptım size yarın bir lakerda tarifi vereyim harika oluyor
hem yagsız hem hafif

ooooo süpersiz ustam
olur tabi ben onun talaturlusunu yaptırıyorum yani kendim anlamamda hanım yapar:):)

Aşçı-cemo
27-12-2007, 19:12
ooooo süpersiz ustam
olur tabi ben onun talaturlusunu yaptırıyorum yani kendim anlamamda hanım yapar:):)

talatur iyidir ama mide problemin yoksa iyidir yoksa o içindeki ceviz duman eder adamı
talatur bence lakerdada çok güzel olmaz lakerda ancak fırında olur yani orkinos,trol,palamut familyasından bir balıktır kalın bir balıktır ancak fırında iyi pişer

CABBARİ
27-12-2007, 19:13
evet doğrusun
lakerda fırında iyi olur ama ben daha çok balığın talaturlusunu severim
selametle

Kemal Turan
27-12-2007, 19:23
cemo, birazda meze tariflerine gir. Madem konu açıldı akşama ne yemek var evde onuda yazalım. Bizde balık ızgara, zeytinyağlı ve salata var.

kucer06
27-12-2007, 19:32
Aşçı-cemo iyiki buradasın teşekkürler.

umuter
27-12-2007, 19:39
aramıza hoşgeldi cemo ustam millet zaten pc başından kalkamıyor bağımlılık yapıyo bu meret en azından karınlarını bari doyurursun milletin burda :):D

gacvokem
27-12-2007, 19:44
ooooo süpersiz ustam
olur tabi ben onun talaturlusunu yaptırıyorum yani kendim anlamamda hanım yapar

he he he usta yoksa senmi yapiyon

CABBARİ
27-12-2007, 22:42
he he he usta yoksa senmi yapiyon

Hanım dedikya yaw:)

pencere77
27-12-2007, 22:49
Hanım dedikya yaw:)

Usta çayıını özledik:wave:

Aşçı-cemo
27-12-2007, 22:52
cemo, birazda meze tariflerine gir. Madem konu açıldı akşama ne yemek var evde onuda yazalım. Bizde balık ızgara, zeytinyağlı ve salata var.

meze olayı çok farklı bir boyut ben mezede şakşuka ve haydariyi tek geçerim

şakşuka:
2 adet patlıcan
az biraz dolmalık biber
az biraz sivri biber
1 yumurta
yarım kilo domates
1 çay bardagı zeytinyağı

biberleri küçük küçük doğrayacaksın zeytinyagında iyice kavuracaksın patlıcanı kuşbaşı şeklinde dograyıp biberin içine atacaksın kavuracaksın domatesi rendeleyip üzerine ilave edeceksin 10 dakika hafif hafif döndür yumurtayıda ilave edip 2 dakika sonra indir sonrada afiyet olsun:)

CABBARİ
27-12-2007, 23:02
Usta çayıını özledik:wave:

eeee gelmezsen içemezsin bir gittin pir gittin
selametle

CABBARİ
27-12-2007, 23:03
mezeler dedinizya buda benden olsun netten buldum çok hoşuma gitti aparatif ve çok kolay cemo neder bilmem ama bir bakın bakalım
4 KİŞİLİK )
2 tane olgunlaşmış avakado
4 çay kaşığı zeytinyağı
1 tane limonun suyu
1 çay kaşığı ezilmiş kişniş tohuMU
1 tane kereviz sapı
1 çay kaşığı kimyon
50 gr ceviz 100 gr siyah zeytin
1 tutam maydanoz
Tuz , biber
Garnitür olarak siyah zeytin
Only the registered members can see the link Avakadoları kesin , ikişer parçaya ayırın ve çekirdeklerini çıkarın . Zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın ve kişniş ile kimyon ilave edin . Sapkerevizi , soğan , ceviz ve zeytinleri karıştırıp bu karışımı avakadoların içine doldurun . Üzerine maydanoz serpin ve garnitür olarak siyah zeytinle beraber servis yapın .

plus007
27-12-2007, 23:04

şakşuka:
2 adet patlıcan
az biraz dolmalık biber
az biraz sivri biber
1 yumurta
yarım kilo domates
1 çay bardagı zeytinyağı

biberleri küçük küçük doğrayacaksın zeytinyagında iyice kavuracaksın patlıcanı kuşbaşı şeklinde dograyıp biberin içine atacaksın kavuracaksın domatesi rendeleyip üzerine ilave edeceksin 10 dakika hafif hafif döndür yumurtayıda ilave edip 2 dakika sonra indir sonrada afiyet olsun:)

antalyada lokantan varmı gelelim yanına!!:sunglasses2:

MUTAF
27-12-2007, 23:47
güzel bi köşe olmuş :)

lordlordleon
28-12-2007, 00:55

şakşuka:
2 adet patlıcan
az biraz dolmalık biber
az biraz sivri biber
1 yumurta
yarım kilo domates
1 çay bardagı zeytinyağı

ölüyorum ölüyorum şakşuka şakşuka

Aşçı-cemo
28-12-2007, 17:06
şimdi sizlere biliyorsunuz bugün cuma yarın haftasonu yapabileceginiz basit bir güveç tarifi veriyorum

bir kilo kuşbaşı et
3-4 adet patlıcan
2-3 diş sarımsak
patates
domates

bir adet saglam bir toprak çömlek bulacaksınız iyice altını kızartıp çömleğin içine en altına patlıcanları üzerine patataesleri(tabiki doğrayarak) üzerine kuşbaşı etleri onun üzerine tekrar patataes ve patlıcanları doğrayarak güzelce döşeyeceksin en üste domatesleri döşeyeceksinizki o pişmeye başlayınca suyunu çeksin diye en sonunada tuz ve sarımsakları atıp 1 bardak su ilave edip karıştırmadan 1,5 saat pişirin ve çıkarıp içine gömülün ve cemoyu unutmayın:)
Afiyet olsun..

Mehmet Kaynaklı
28-12-2007, 17:50
şimdi sizlere biliyorsunuz bugün cuma yarın haftasonu yapabileceginiz basit bir güveç tarifi veriyorum

bir kilo kuşbaşı et
3-4 adet patlıcan
2-3 diş sarımsak
patates
domates

bir adet saglam bir toprak çömlek bulacaksınız iyice altını kızartıp çömleğin içine en altına patlıcanları üzerine patataesleri(tabiki doğrayarak) üzerine kuşbaşı etleri onun üzerine tekrar patataes ve patlıcanları doğrayarak güzelce döşeyeceksin en üste domatesleri döşeyeceksinizki o pişmeye başlayınca suyunu çeksin diye en sonunada tuz ve sarımsakları atıp 1 bardak su ilave edip karıştırmadan 1,5 saat pişirin ve çıkarıp içine gömülün ve cemoyu unutmayın:)
Afiyet olsun..

hımmmmmmmmmmmm aman ağzım sulandı bide yanına super baldo prinç pilavı vede cacık :45:

Kemal Turan
28-12-2007, 18:27
Bende size vucuda çok faydalı olan ve çok yaptığım brokoli salatası tarif edeyim
1 kili brokoli
5-6 diş sarmısak
yeterince z.yağı, limon,az sirke, nar ekşisi, tuz, pul biber
Brokoliyi az haşlayın, sızın ve salata tabağına alın, sarmısakları ezip diğer yazılan salata soslarınla karıştırıp brokolinin üzerine gezdirin. İnanıyorum çok beğeneceksiniz. Afiyet olsun.

Aşçı-cemo
28-12-2007, 18:38
hımmmmmmmmmmmm aman ağzım sulandı bide yanına super baldo prinç pilavı vede cacık :45:

baldo pilav güzel olur ama sana tavsiyem bir kaç gün öncesinden ıslatılmış osmancık baldo var geçen sene patentini aldılar çorumdan çıkan bir pirinç oda çok güzel olur ben ondan kullanıyorum

Aşçı-cemo
28-12-2007, 18:39
antalyada lokantan varmı gelelim yanına!!:sunglasses2:
hay
ır lokantam yok otelde çalışıyorum larada grand anatolia hotel
beklerim

Aşçı-cemo
28-12-2007, 18:40
Bende size vucuda çok faydalı olan ve çok yaptığım brokoli salatası tarif edeyim
1 kili brokoli
5-6 diş sarmısak
yeterince z.yağı, limon,az sirke, nar ekşisi, tuz, pul biber
Brokoliyi az haşlayın, sızın ve salata tabağına alın, sarmısakları ezip diğer yazılan salata soslarınla karıştırıp brokolinin üzerine gezdirin. İnanıyorum çok beğeneceksiniz. Afiyet olsun.

brokoli inanılmaz faydalı bir yemek
ben otelde çok yapamıyorum avrupalılar çok tercih etmiyor ve biraz fazla kokuyor ama evde devamlı olarak brokoli pişer

CABBARİ
28-12-2007, 19:04
brokoliyi bende çok severim ama iyice haşlanamsı lazım yoksa otsu otsu tat veriyor yerken
selametle

Aşçı-cemo
28-12-2007, 23:03
brokoliyi bende çok severim ama iyice haşlanamsı lazım yoksa otsu otsu tat veriyor yerken
selametle

hayır bence yanılıyorsunuz!!
brokoliyi çok fazla haşlarsanız erir kalır ve vitamini gider yumuşayacak şekilde hafif tuzlu suda haşlarsanız daha verimli olur artı tuz kokusunuda çeker

Aşçı-cemo
29-12-2007, 18:25

1 Kg hamsi
3 Adet soğan
1 Adet limon
3 Adet domates
1 Demet maydanoz
Tuz, karabiber
1 Çay bardağı su
1 Adet alüminyum folyo

sevgili forumcular hamsilerin kafalarını ve kılçıklarını ayıklayıp bol suda iyice yıkayın
hafifçe yagladıgınız tepsilere hamsileri agzınız sulana sulana dizin:)
Tuz ve karabiberini ilave edip 1 çay bardağı suyu da koyduktan sonra üzerine 2 kahve fincanı zeytinyağını gezdirin.
en sonunda tepsinin agzını aliminyum folyo ile kapatarak fırına verin ve pişmesini bekleyin bu arada foruma arada sırada göz atınki yazılanlar gözünüzden kaçmasın:):)
Afiyet olsun...

plus007
29-12-2007, 20:00
hay
ır lokantam yok otelde çalışıyorum larada grand anatolia hotel
beklerim

inşallah usta gelirim:present:

Aşçı-cemo
01-01-2008, 17:22

1 Kg hamsi
3 Adet soğan
1 Adet limon
3 Adet domates
1 Demet maydanoz
Tuz, karabiber
1 Çay bardağı su
1 Adet alüminyum folyo

hafifçe yagladıgınız tepsilere hamsileri agzınız sulana sulana dizin:)
en sonunda tepsinin agzını aliminyum folyo ile kapatarak fırına verin ve pişmesini bekleyin bu arada foruma arada sırada göz atınki yazılanlar gözünüzden kaçmasın:):)
Afiyet olsun...

otelin mart nisan mayıs yemek listesini çıkarttım mart ayı paso bu yemekten var millet balığa doyacak:)

bulletfromhell
01-01-2008, 22:18
forumda eski bi üye vardı umsado isminde ...o da süper yemek tarifleri veriyodu...arkadaş onun yerine aday.... :8[1]:

Aşçı-cemo
18-01-2008, 17:49
işte sizlere farklı bir patlıcan yemeği daha

1 kg. patlıcan
1 adet havuç
1 adet kabak
1 adet patates
2 adet sivribiber
1 kase bezelye
200 gr. sotelik doğranmış tavuk eti
Yarım demet dereotu ve maydanoz
Tuz
Kekik
pul biber
karabiber
1 kase sarımsaklı yoğurt veya 100 gr. kaşar peyniri rendesi
kızartmak için ay çiçek yağı
2 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı domates salçası

patlıcanları güzelce soyup tuzlu suda 20 dakika bekletin sonra iyice yıkayın 2 kaşık margarini hemen eritin tavuk etlerini kızarmış tencereye atın iyice soteleyin arkasına küp küp dogranmış bezelyeleri patataesleri ve havuçları ekleyin ateşte 5 dakika pişirin tencerenin kapagını kapatıp hiç su koymadan 10 dakika kadar pişirin sebzeleri İçine maydanoz, dereotu, tuz, karabiber, kekik ve pulbiber koyup harmanlayın. Patlıcanları tepsiye alıp, ortalarını açın ve hazırladığınız içle doldurun. 1 kaşık salçayı 1 bardak suyla ezin. Patlıcanların olduğu tepsiye dökün. Üzerine alüminyum folyo kapatın. 200 derecelik fırında 20 dakika pişirin. Arzuya göre sarımsaklı yoğurt veya kasar peyniri rendeleyip servisleyin herkese afiyet olsun forum dostlarım
bu otelde çok sık yaptıgım bir yemektir yapabilene süper bir damak keyfi verir:)

Kemal Turan
18-01-2008, 18:15
Sağol cemo. Patlıcanların şimdi pek tadı yol ama yazın yaparız.

kanaryam1950
18-01-2008, 18:59
evet patlıcanlı iyi olurdu.

Aşçı-cemo
18-01-2008, 19:14
Sağol cemo. Patlıcanların şimdi pek tadı yol ama yazın yaparız.

bulabilirsen hormonsuz akdenizde çok oluyor hormonsuz sera patlıcanları var renkleri mor dağilde daha çok kahverengiye yakın olur ve sapları uzun olur bunlar hormonsuzdur

CABBARİ
19-01-2008, 00:17
patlıcanı bilmem ama bu hafta sonu ızgara balık yapacagım komürü yakıp telde çevireceğim çipura iyi gider tele:)
selametle

Pasilobus
19-01-2008, 00:36
şu saatte taze ekmeğe bir tost olsa birde yanına demli çayyy ohh bu gece sabahçıyız yetiştirmem gereken evraklar var maalesef:(

yusufucar
19-01-2008, 02:17
tarif için teşekkür

Aşçı-cemo
23-01-2008, 13:22
şu saatte taze ekmeğe bir tost olsa birde yanına demli çayyy ohh bu gece sabahçıyız yetiştirmem gereken evraklar var maalesef:(

haklısın bazen taze tost ve çayın yerini hiçbirşey tutamıyor

Aşçı-cemo
26-01-2008, 19:21
Patatesli patlıcan sandviç

KAÇ KİŞİLİK: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 dk

Malzemeler:

2 kalın dilim bostan patlıcanı

1 küçük patates

1 dal dereotu

2 dal semizotu

1 çorba kaşığı soya filizi

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Tuz, karabiber

Hazırlanışı:
* Teflon tavayı yarım kaşık yağla yağlayıp patlıcan dilimlerini kızartın. Patatesi haşlayıp kabuklarını soyun ve çatalla ezerek püre haline getirin.
* Dereotunu yıkayıp dal dal ayırın. Semizotunu temizleyip yapraklarını ayırın.
* Dereotu, semizotu, kalan yağ, tuz ve karabiberi püreye ekleyip karıştırın.
* 1 patlıcan dilimini servis tabağına yerleştirin. Üzerine püreli karışım ve soya filizini ilave edip kalan dilimi kapatın. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.

Aşçı-cemo
26-01-2008, 19:21
4 Dilim Ince Kesilmis Kepek Ekmegi Veya Tost Ekmegi
4 Adet Iri Domates,yarim Tatli Kasigi Kekik,1 Limonun Suyu,2 Corba Kasigi Zeytinyagi
1 Corba Kasigi Sirke,1 Cay Kasigi Esmer Seker,1 Bas Sarmisak (ikiye Bolunmus)
Yarim Su Bardagi Kup Kup Dogranip Haslanmis Enginar,1 Corba Kasigi Ince Kiyilmis Maydanoz
Tuz, Karabiber

On Hazirlik Olarak Firini Isitin.domatesleri Ortadan Ikiye Bolerek Cekirdeklerinin Disari Cikmasi Icin Hafifce Bastirin. Kesilmis Taraflari Uste Gelecek Sekilde Domatesleri Isiya Dayanikli Bir Kaba Yerlestirin. Kekik, Tuz, Karabiber, Zeytinyagi, Esmer Seker Ve Sirkeyi Iyice Karistirdiktan Sonra Domateslerin Uzerine Dokun.domatesleri, 15 Dakika Bir Yuzu, 15 Dakika Da Diger Yuzu Olmak Uzere Firinda 30 Dakika Pisirin. Firindan Cikartin Ve Ilinmaya Birakin.ekmek Dilimlerini Iki Yuzu De Kizarincaya Kadar Pisirin. Ekmeklere, Iyice Dovulmus Sarimsaktan Dilediginiz Kadar Surun. Enginari, Limon Suyunda Haslayarak Kup Kup Dograyin Ve Domatesin Icine Doldurun. Ilikken Servis Yapin.

Aşçı-cemo
26-01-2008, 19:22
arkadaşlar yukarıdaki son 2 tarifi nette buldum diyet tarzı şeyler işinize yarayabileceginizi düşündüğüm için verdim benim değildir bilgilerinize

Aşçı-cemo
14-02-2008, 15:10
arkadaşlar sizlerde ekleyebilirsiniz kendi tariflerinizden

Aşçı-cemo
27-03-2008, 18:28
Malzeme
1kg un
500 gr margarin veya tereyag
yarim cay bardagi süt
yarim paket kabartma tozu
yarim paket vanilya
100 gr kavrulmus susam
50 gr cörek otu
1 yumurta
istege göre tuzlu isteyen bir kahve kasigi tuz sekerli istenilirse eger bir yemek kasigindan biraz fazla seker katalim.

Yapilisi:

malzemelerin hepsi beraber yogrulacak biraz beklatilecek.
hamurdan cevizden büyük parcalar koparip cörek merdanesi veya oklavayla acilacak .firin tepsisine hazirladigimiz cörekleri yerlestirip 200 derecede 25,30 dakika kadar pisirelim. cöregimizin yanina hosaf güzel gider.

afiyet olsun

Aşçı-cemo
27-03-2008, 18:30
Malzemeleri :

3 dal orta boy brokoli

1 Adet orta boy patates

1 Adet orta boy kuru soğan

1 Yemek kaşığı tepeleme un

2 Yemek kaşığı sıvı yağ

Su, tuz, karabiber, nane

Yapılışı :

Brokoliler temizlenip yıkanır. Patates, soğan soyulup dörde bölünür. Brokoli,soğan ve patates az suda orta ateşte iyice haşlanır. Haşlanan malzemeler blendırdan geçirilir. Diğer tarafta un yağla hafif pembeleştirilir. İçerisine blendırdan geçirilen sebzeler katılarak karıştırılır. İsteğe göre su, tuz, karabiber,nane ilave edilir. Kısık ateşte beş,on dakika pişirilir. Sıcak servis yapılır.

İstenirse üzerine fırında kurutulmuş ekmek kıtırları serpilebilir.Afiyet Olsun.

Aşçı-cemo
09-05-2008, 12:50
arkadaşlar kusura bakmayın tarif veremez oldum otel açıldı işler yogun
ama varsa istediğiniz bir tarif kendi uslubumle anlatmaya çaışayım

Aşçı-cemo
02-06-2008, 13:45
verdiğim tariflerden yapan varmı
şimdi oteldeyim ama arada sırada girip yazmaya çalışırım

Aşçı-cemo
12-07-2008, 19:27
arkadaşlar otelde oldugumdan çok yogunum söylemesi ayıp baş aşçı oldum:) bu aralar pek sizlere bilgi veremiyorum beni affedin kış gelsin yine değişik damak tadlarıyla beraber olacagız

Aşçı-cemo
26-08-2008, 14:37
sevgili supersatforum okuyucuları:)
şimdi sizlere kabak tatlısı tarifi verecegim malum ramazan yaklaşıyor evde yaparsınız
Yapılışı

Kabakların kabuklarını soyup küçük parçalar halinde kesin, yıkayın. Tencereye bir sıra kabak dizin, üzerine kabakların her tarafına gelecek şekilde şeker serpin ben otelde yapıyorum turistler bayılıyor. Bu şekilde bir kat şeker, bir kat kabak olacak şekilde döşeyin. Tencerenin ağzını kapatıp, altını yakın ve kısık ateşte pişmeye bırakın, bir müddet sonra kabaklar suyunu verecektir, bu suyunu tekrar çekene kadar pişirmeye devam edin. Pişmesine yakın üzerine biraz daha şeker serpiştirin. Bu daha parlak bir görünüm almasını sağlayacaktır. Piştikten sonra ilk sıcaklığı geçince servis tabağına alın, aralara ve üzerine ceviz içi ile Hindistan cevizi serpin. Eğer tencerede tatlının şerbetinden kalmışsa az da olsa, onu da üzerine gezdirin.

Afiyet olsun.

Aşçı-cemo
03-11-2009, 16:36
bu arada bizde oteli kapattık bol bol temizlik yapıyoruz uydu ve elektroniğe daha fazla zaman ayırabiliyorum yeni tariflerle yakında burada olurum

kucer06
03-11-2009, 17:13
Üstadım irmik helvası tarifi verebilirmisin.Evdekiler yapıyor kuru oluyor bir tam kararını bulamadılar.Ben helvanın soguduktan sonra kuru kuru olmasını sevmiyorum dağılıyor.

Catapult®
03-11-2009, 19:49
hocam yakında anlatımlı :D video çekimlerinide yaparız :D

erdnky
03-11-2009, 20:26
teşekkürler eline sağlık