Orijinalini görmek için tıklayınız : KAON Cihazlarla ile ilgili Tüm Sorunlar Buraya
Kaon cihazlarla ile ilgili tüm problemleri burada paylaşalım arkadaşlar. :)
karciliadem
29-12-2007, 20:55
Digix13 42 65 mr çakılı modüllü
loader:5.1.6
sw:2.0.1
ca:3.1.3
cihazım var bir türlü softcam ve kk+ yüklenmiyor önceden yüklemiştim forumda verilen
bilgileri uyguluyorum bağlantı yapıyor fakat yükleme olmuyor. kafayı veya cihazı yiyecen
cihazım var bir türlü softcam ve kk+ yüklenmiyor önceden yüklemiştim forumda verilen
bilgileri uyguluyorum bağlantı yapıyor fakat yükleme olmuyor. kafayı veya cihazı yiyecen
Kablonuzu kontrol edin 2-3 3-2 5-5 şeklinde olması lazım.
bulletfromhell
29-12-2007, 20:59
Only the registered members can see the link
linkteki yazılımı yükle önce cihazına,sonra softcam atmayı dene bi bakalım...işe yaramazsa yine yaz buraya....:wave:
karciliadem
31-12-2007, 00:59
linkteki emu yazılımı yükledim cihazda çakılı modül kısmı boş görünüyor magic modül
yazılım galiba viacces kilitleniyor.olmuyor fakat 7.9.2007 emu yazılımı aynı düzende yüklüyorum kaploda sorun olmaması lazım önerilerinize bekliyorum
DSC-911UZ_HW-13.42.65_TPS AUTO İRDETO 1.2 OK 07.09.2007 emu yazılımı bu
linkteki emu yazılımı yükledim cihazda çakılı modül kısmı boş görünüyor magic modül
yazılım galiba viacces kilitleniyor.olmuyor fakat 7.9.2007 emu yazılımı aynı düzende yüklüyorum kaploda sorun olmaması lazım önerilerinize bekliyorum
DSC-911UZ_HW-13.42.65_TPS AUTO İRDETO 1.2 OK 07.09.2007 emu yazılımı bu
KKE+ yüklerken kabloların uclarını değiştirin yani yerlerini değiştirip deneyin.
karciliadem
04-01-2008, 15:26
yardım yardım
ustam kaploların uçlarını değiştirdim 3.2-2.3-5.5 yaptım softcam ve kk+ yine tık
yok yanlız usb com çevirici kullanıyorum fakat emu yazılımı yüklüyorum
cihaz:digix911uz 13.42.65:smiles22:
yardım yardım
ustam kaploların uçlarını değiştirdim 3.2-2.3-5.5 yaptım softcam ve kk+ yine tık
yok yanlız usb com çevirici kullanıyorum fakat emu yazılımı yüklüyorum
cihaz:digix911uz 13.42.65:smiles22:
2-3 3-2 5-5 olacak,dikkat edin.
selamlar;
kullandığım cihaz kaon 511z .Şu andaki mevcut yüklü yazılımla şifreli kanalları izleyebiliyorum fakat yasal lig tv üyesi olduğum halde lig tv yi izleyemiyorum. her ikisini aynı anda izlememi sağlayacak bir program mevcutmu.
karciliadem
13-01-2008, 19:48
hayırlı akşamlar
propleme çözdüm usb com1 port çeviriciden kaynaklanıyormuş com1 kartı
takınca softcam ve kk+ *** yükleme yapıldı:rockon:
horozali
17-02-2008, 02:43
iyi aksamlar arkadaslar yardiminiza ihtiyacim varbende kaon 570h varyazilim yüklemeye calistim ama yüklemiyor su yaziyi yaziyor target 2m flash amd stflash top yaziyor ne anlama geliyor bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim saygilar
DeLiKaDiR
21-02-2008, 23:16
iyi akşamlar sizlerden bir ricam olacak
kaon cihazlara nezaman yazılım gelecek
yoksa hiç mi gelmeyecek bu konuda bi bilgisi
olan varsa lütfen yazzın şimdiden teşekürler:smiles22:
***leri giremiyorum. sarı+mavi+yeşil+menü yapıyorum *** menüsü çıkmıyor.
ŞRARSKOZ
23-02-2008, 01:09
***leri giremiyorum. sarı+mavi+yeşil+menü yapıyorum *** menüsü çıkmıyor.
SARI+MENÜ yap bakalım
ben cihazıma yazılım yüklemiyorum acaba neden kuru kafayı da yükledim ama şu kup 230 neyse onu bulamadım yardım ederseniz sevinirim
cevap veren yok mu:praying:
cevap veren yok mu:praying:
Buyur burada..
üstadım 12-01-a5 makinem var akşam seyrederken görüntü dondu (tps)leri cihazı açıp kapattım olmadı ***lere reset atayım dedim *** menüsü çıkmıyor displayde cas2 yazıyor cihaz kitleniyor 2 kez yazılım attım nafile aynı sorun cas2 yazıyor sonra kke dosyasını atımak aklıma geldi ve dosyayı atınca cihaz düzeldi merakım şu ilk defa böyle birşey yaşadım sizce sorun neden kaynaklanmış olabilir..?? saygılar..
üstadım 12-01-a5 makinem var akşam seyrederken görüntü dondu (tps)leri cihazı açıp kapattım olmadı ***lere reset atayım dedim *** menüsü çıkmıyor displayde cas2 yazıyor cihaz kitleniyor 2 kez yazılım attım nafile aynı sorun cas2 yazıyor sonra kke dosyasını atımak aklıma geldi ve dosyayı atınca cihaz düzeldi merakım şu ilk defa böyle birşey yaşadım sizce sorun neden kaynaklanmış olabilir..?? saygılar..
Bu tür sorunlar stream yazılımın kendisinden kaynaklanır..Ama siz yinede yazılım attıktan sonra cihaza komple reset atın sorun bundan kaynaklıda olabilir..
alakan için teşekkürler üstadım....
Gürbüz ER
27-02-2008, 22:13
arkadaşlar kaon 511z cı cihazım var pın kodu 6 haneli ve pın kodunu unuttum menüler kilitli hiç bir şey yapamıyorum.Cihazın katoloğunda kırmızıyeşilsarımavi tışlara basın sıfırlar diyor ama bu işlem 4 haneli pinler için geçerli malesef açamadım lütfen yardım teşekkür ederim
Gürbüz ER
27-02-2008, 22:20
HCakır kardeş lütfen yardım 6 haneli pın ile ilgili
Gürbüz ER
27-02-2008, 22:23
463330 arkadaşım
malesef kabul etmiyor:46:
Bu şifreyi menü sistem kurma üzerinde gir ve o***le bakalım
Gürbüz ER
27-02-2008, 23:08
Bu şifreyi menü sistem kurma üzerinde gir ve o***le bakalım
:clap2:: teşekkür ederim sisitem kurma üzerindeyken yaptım sorun düzeldi:present: kolaygelsin üstad
sevgili üstadım stream yzılımlarda txt çalışmıyormu..??
txt nedir,tps mi yoksa?
teletext çalışmıyor üstadım...
HİÇbİr Yazilim Yukleyemİyorum. Hep Hata Verİyo.yardim Lutfen. Ksf 511 Z ( 16.co.a1) Mevcut Yazilimda İken Load Defaul Da Yapamiyorum. Sari+mavi+yeŞil +menudegilmiydi..?
Merhaba arkadaşlar, Sahip olduğum KAON KSC 570 (H/W 12.01.A5 S/W 02.00.01) marka cihazıma ilk kez yazılım atmayı denedim.
Fakat dört haneli olan şifre yazılımdan sonra altı haneli oldu ve kilidi açamıyorum.
Ne yapacağımı bilemiyorum.
Bu konu hakkında acemi olduğum için yardımlarınızı rica ediyorum.
Yardım ve bilgi verebilecek arkadaslarıma şimdiden çok teşekkür ederim. :praying:
Merhaba arkadaşlar, Sahip olduğum KAON KSC 570 (H/W 12.01.A5 S/W 02.00.01) marka cihazıma ilk kez yazılım atmayı denedim.
Fakat dört haneli olan şifre yazılımdan sonra altı haneli oldu ve kilidi açamıyorum.
Yardım ve bilgi verebilecek arkadaslarıma şimdiden çok teşekkür ederim. :praying:
Cihaz üzerinden 3 kere exit ve kumandadan 1 ' e basın,yazılım resetlenecek ve şifreniz 6 tane 0 olacaktır..
menü'den sistem kurulumu üzerine gel ok de 463330 şifre
Sayın arkadaşlar, ilginiz ve yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim,
cihaz kilidi şu an sıfırlandı. Cihazım için tavsiye edebileceğiniz yazılım veya yapabileceğim yararlı başka birşey varsa engin bilginizden yine yararlanmak isterim. Iyı çalışmalar :45:
Sayın arkadaşlar, ilginiz ve yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim,
cihaz kilidi şu an sıfırlandı. Cihazım için tavsiye edebileceğiniz yazılım veya yapabileceğim yararlı başka birşey varsa engin bilginizden yine yararlanmak isterim. Iyı çalışmalar :45:
Yükleyebileceğiniz stream tps au yazılımı var ama şu an au sorunlu o yüzden yazılım yüklemenize gerek yok,forumu takip edin yeni yazılımlar için..
kemal3524
05-03-2008, 17:58
sunny 1030 cihazım var kaon yazılım yüklü
daha önce defalarca yazılım yükledim hiç bir sorun yoktu ama şimdi yazılım yüklemeye çalışıyorum ekranda L219 yazı çıkıp kalıyo ne yaptımsa olmadı hiç bir yazılım yükleyemiyorum
yardımlarınız için şimdiden tşk ederim
airman06
05-03-2008, 18:08
stream de teletext ok.arkadasım
sunny 1030 cihazım var kaon yazılım yüklü
daha önce defalarca yazılım yükledim hiç bir sorun yoktu ama şimdi yazılım yüklemeye çalışıyorum ekranda L219 yazı çıkıp kalıyo ne yaptımsa olmadı hiç bir yazılım yükleyemiyorum
yardımlarınız için şimdiden tşk ederim
Yazılımı kup230 ile engineer modda yüklemeyi deneyin,Engineer moda geçmek için Kup230 açıkken boşluk tuşuna basın ve altta yazıların bulunduğu bölümde Engineer mod yazısını gördükten sonra rahatlıkla yükleyebilirsiniz..:)
kemal3524
05-03-2008, 18:30
Yazılımı kup230 ile engineer modda yüklemeyi deneyin,Engineer moda geçmek için Kup230 açıkken boşluk tuşuna basın ve altta yazıların bulunduğu bölümde Engineer mod yazısını gördükten sonra rahatlıkla yükleyebilirsiniz..:)
sayın ustam onuda denedim olmadı
sayın ustam onuda denedim olmadı
Önce kurukafa yükleyin daha sonra yazılımı atmayı deneyin..
kemal3524
05-03-2008, 18:50
Önce kurukafa yükleyin daha sonra yazılımı atmayı deneyin..
ustam onuda yaptım 618 e dönmeyede çalıştım orjinal emusuz yazılım atmayıda denedim nafile
Kaon Yardim
Kaon Model Bm-8400 Sta2 ,h/w 12.c1.a5 , Loader 02.01.09
Tps İÇİn Ne YÜklemelİyİm.
TeŞekkÜrler
12.01.a5 lere yazılım desteği kesildi. onun yerine c borlu yazılımlar çıkıyor. elimizdeki bu cihazlar ne olacak. stream menü yazılım makineyi çok kasıyor ve yazılımlar çok yavaş. acaba bu makineleri c borda cevirmenin bir yolu yok mu? bu konuda bilgisi olan ve yardım edecek kimse var mı?
12.01.a5 lere yazılım desteği kesildi. onun yerine c borlu yazılımlar çıkıyor. elimizdeki bu cihazlar ne olacak. stream menü yazılım makineyi çok kasıyor ve yazılımlar çok yavaş. acaba bu makineleri c borda cevirmenin bir yolu yok mu? bu konuda bilgisi olan ve yardım edecek kimse var mı?
Malesef..
carsambali555
15-03-2008, 22:45
selamlar ustam. bende bu rezerve ayarlari dünyasina yeni girdim. ben kaon rezervelere türksat ve astra kanallarini otomatik yükleme programini sayfamizdan yüklemeye calisiyorum ama bir türlü beceremiyorum. yardimci olabilirseniz sevinirim. saygilar. CARSAMBALI...:frown:
arkadaşım ilk olarak rezerve değil receıver veya uydu cihazı desen daha iyi olur. artı problemini biraz daha anlaşılır yazarmısın.
carsambali555
15-03-2008, 23:06
denedim ustam ama olmadi...:(
carsambali555
15-03-2008, 23:09
kusura bakma ustam yanlis yazmisim. ben kaon receiverler icin kanal editörü yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim. yardimci olabilirseniz sevinirim. saygilarla CARSAMBALI ...
arkadaşım kanal editörü yükleme programıdır bu programı forumdanmı indiremiyomusun.
arkadaslar kaon 511z mor menü arıyorum eski olan 12 01 a5 hw li.yukleme loaderı ıle bırlıkte yardım edermısınız
forumda arastirin bulamazsaniz,size yardimci olabilirim.
aradiginiz burda
yukleme loderude burda;Only the registered members can see the link
kolay gelsin...
h çakır usta cihazda kaon team vardı 12.01.a5 yükledim 888 hatası veriyor hangi hv uygun olur
Arkadaşım yanlış yazılım atmışsın.Cihazının sistem bilgisine göre orjinal yazılım atarsan düzelir.
Mereba
Aceba Kaon200MX -----> Kaon 202ye donos.durulebilinermi?
Mereba
Aceba Kaon200MX -----> Kaon 202ye donos.durulebilinermi?
Cihazların hw nolarına göre yükleme yapabilirsin,önce bl2.1.9v4 ü yükleyeceksin daha sonra dönüşüm yapmak istediğin senin cihazının hw nosuyla uyuşan yazılımı atacaksın, Bu kadar..!
everest1971
01-05-2008, 19:39
sayın h cakır ustam ben de ora 5010 var buna kaon stream yazılımı atmıştım gayet güzel olmuştu irdeto2 yazlımı atıcaktım yanlışlıkla clasico yazılım atmışım acaba kaon stream menü ye nasıl dönebilirim saygılar
sayın ustam ben de ora 5010 var buna kaon stream yazılımı atmıştım gayet güzel olmuştu irdeto2 yazlımı atıcaktım yanlışlıkla clasico yazılım atmışım acaba kaon stream menü ye nasıl dönebilirim saygılar
Dönersin arkadaşım önce kuru kafa atacaksın daha sonra yeni yazılımını atacaksın o kadar.
everest1971
01-05-2008, 19:56
teşekkürler kucer ustam saygılar
arkadaslar bende kaon 12.01.a5 cihaz var.daha once yazilim yuklemeden
sinyal kesildi.simdilik yazilim yukluyorum flasha gelince fail hatasi veriyor.
acaba ne yapmaliyim.tesekurler
arkadaslar bende kaon 12.01.a5 cihaz var.daha once yazilim yuklemeden
sinyal kesildi.simdilik yazilim yukluyorum flasha gelince fail hatasi veriyor.
acaba ne yapmaliyim.tesekurler
Önce cihaza reset atın(yazılıma reset)..
Kurukafa dosyasını cihazınıza yükleyin,sonra atmak istediniz yazılımı kup230 ile engineer modda yükleyiniz..!
Tekrar hata verirse buraya yazın çözüm yollarına bakalım..!
H.cakir. dediklrini yaptim.almadi falsha gelince ERR::Unzip hatasi verdi
makinada da fail yazdi.stream yazilim yukledim aldi fakat makinada yine
sinyal yoktu.tekrar kaon orizinal yazilimina dondum tekrar ayni hatayi verip
yazilimi almiyor.
H.cakir. dediklrini yaptim.almadi falsha gelince ERR::Unzip hatasi verdi
makinada da fail yazdi.stream yazilim yukledim aldi fakat makinada yine
sinyal yoktu.tekrar kaon orizinal yazilimina dondum tekrar ayni hatayi verip
yazilimi almiyor.
Üstad stream yazılımı aldıysa sorun yok demektir,kanal listesi attıktan sonra diseaq ,lnb ayarlarını yapmanız lazım..!
Bunları deneyin tek tek denerseniz sinyal gelecektir mutlaka,kolay gelsin..!!
kanal listesinide yukledim.lnb ayarlarinida yaptim fakat sinyal yok.orizinal yazilimda da
don sinyal giti.onun icin yeni yazilim yuklemek istedim.yukledim fakat gine sinyal yok.
kadir1234
14-05-2008, 00:02
üstat yazılımlar çöktümü:49:
kanal listesinide yukledim.lnb ayarlarinida yaptim fakat sinyal yok.orizinal yazilimda da
don sinyal giti.onun icin yeni yazilim yuklemek istedim.yukledim fakat gine sinyal yok.
O halde kullandığınız ekipmanları kontrol edin cihazı başka bi sistemde deneyin ,yada kendi sisteminizde başka bi cihazla deneyin..
Sorun devam ederse servis yolu gözükmüş demektir..!
üstat yazılımlar çöktümü:49:
Şimdi denedim tps au zımba gibi çalışıyor..!
Yayın görüntüsü donuyor,Sinyal seviyesi 85-90 lnb değiştirdim yeni yazılım yükledim fakat bir çözüm bulamadım. Son olarak bir kabloları değiştirme kaldı
H.cakir.kardesim baska sistemdede denedim hep ayni.degisen birsey
yok.servisin disinde bir yolu yokmu .kendim onarabilme yolu yokmu
acaba.cihaza sunny yazilim yukledim.problem lnb.den kaynaklaniyor
zanedersem.sinyal gucu:10 ila 15 arasinda.sinyal kalitesi 0 gosteriyor.
yinede tesekur ederim.cok sagol.
H.cakir.kardesim baska sistemdede denedim hep ayni.degisen birsey
yok.servisin disinde bir yolu yokmu .kendim onarabilme yolu yokmu
acaba.cihaza sunny yazilim yukledim.problem lnb.den kaynaklaniyor
zanedersem.sinyal gucu:10 ila 15 arasinda.sinyal kalitesi 0 gosteriyor.
yinede tesekur ederim.cok sagol.
Başka sistemde derken uydu alıcınızı çalışan sistemde denediniz yine aynı sinyal sorunu varsa cihaza servis yolu gözüktü demektir..!
Lnb den kaynaklanıyorsa,yeni bi lnb alın yönünü ve nasıl takıldığını bi yere çizin eskisini çıkartıp yenisini çizdiğiniz şekilde monte edin daha sonra tekrar deneyin kanal arama işlemini..!
slm..
model KSC-511Z
INFO:10.05.21-D313
S/W:V02.00.01
H/W:V12C1.A5
Loader:v2.19
C.A:2.2.8
acaba bu cihaz icin tps ve premiere AU yazilimi varmi...forumda kafam karisti hangi yuklemek icin cihaza...yardimlarinizi bekliyorum ..tsk..
slm..
model KSC-511Z
INFO:10.05.21-D313
S/W:V02.00.01
H/W:V12C1.A5
Loader:v2.19
C.A:2.2.8
acaba bu cihaz icin tps ve premiere AU yazilimi varmi...forumda kafam karisti hangi yuklemek icin cihaza...yardimlarinizi bekliyorum ..tsk..
Cihazınız için hem sunny hemde stream yazılım bulunmaktadır..!
Stream yazılımda şebeke arama özelliği yoktur,sunny yazılımda ise bu özellik aktifdir sanırsam aralarındaki en büyük farklılık bu..!
Sunny Yazıımı ( atmup103 (Only the registered members can see the link)ile yüklenecek )
Sunny Yazılımı atmadan önce bu dönüşüm yazılımını kup230 (Only the registered members can see the link) ile engineer modda atın..!
Dönüşüm Yazılımı için tıklayın..! (Only the registered members can see the link)
eksik olmayin hocam..yazilimi basari ile yukledim sizin sayenizde ...premiere e gidince (premiere start) yukarida *** updateing yaziyor ama kanalli bir turlu acmadi acaba bir yerde hatami yapiyorum..cok tsk..
eksik olmayin hocam..yazilimi basari ile yukledim sizin sayenizde ...premiere e gidince (premiere start) yukarida *** updateing yaziyor ama kanalli bir turlu acmadi acaba bir yerde hatami yapiyorum..cok tsk..
Premiere au değildir,elle güncel ***leri girersen açar ama malesef premiereler daha bugün çöktü..:frown:
Tps au olarak izleyebilirsiniz..! Emu tablosunu açıp load default yapın daha sonra sistem kurmadan gmt : 0 ı ayarlayın,yine sistem kurmadan kanal kilidini kaldırın France 5 kanalı üzerinde 10 sn. bekleyin açılacaktır..!
tsk.hocam *** menusunu actim nagra yerindeyim hangi satira girmem lazim guncel ***leri...tsk..
501 satırına gireceksin arkadaşım.Eğer güncel kod'lar 0 olarak gelmişse ilk iki satıra 01 gelmişse üçüncü ve dördüncü satıra gireceksin.
arkadaşlar benim com1 port arızalı ve ben usbconvert aldım ama usbden atamıyorum yazılım.neden olabilir:bangin: r
comitech usb com8 yazıyo aygıt yöneticisinde(ek bilgi)
Arkadaşım keşke iyice araştırıp ve deneyen arkadaşlara sorup öyle alsaydın bu usb çeviricilerin %70'inde sorun çıkıyor veya çıkarıyorlar maalesef.
ya alalıda 1 hafta oldu çözmeye çalışdım olmadı almazda herif şimdi
acaba bu konu hakkında yardım decek başka kimse yokmu
stream yazılım yüklü şu an peki bu yazılımdan nasıl kurtulabilirim.
Arkadaşım çevirici sorunun için buraya bak
kucer06 dediğin programı yükledim deiklerini yaptım receiverın arkasındaki kilti açıyorum hiç bi hareket olmuyo kup230da
Loader'de yazılımı seçtikten sonra boşluk tuşuna basıyormusun
serkan_37
26-05-2008, 15:59
arkadaşlar benim cihaz gece 01 :00 olunca tpsler de kırılmalar oluyor diger zamanları o kırılmalar yok sanki çanak ayarı bozuk gib ama çekim güçü güçlü nedendir bileniniz varmı?
--------------------------------------------------------------------------------
ustadlar sorunum şu elimdeki sunny 9060 animasyonlu cihaza kaon animasyonlu yazılım atmak istedim ikisininde H/W si AYNI OLDUĞU İÇİN FORUMDA DA BELİRTİLDİĞİ GİBİ DÖNÜŞÜM YAZILIMI YÜKLEDİM AMA CİHAZ AÇILIRKEN SADECE İLK AÇILIŞ OLARAK EKRANDA L.102 LEODER YAZISI ÇIKIYOR sanki cihaz donmuş gibi sadece ve sadece cihaz ikl şeklinde yani arka anahtardan açarken veya pirize fişi takıp açmak istersen bile ekranda bu yazı beliriyor eğer yardım edebilecek bir usta varsa çok makule geçer sorum 8888 sorunu veya dört çizgi sorunu değil sorun cihaz hiç açılmıyor başka deyişle açılış olarak ekranda leoder yazısın dan başka bir işlem yok saygılar
alchemist
07-06-2008, 09:58
selamlar
benim kaon 200mx var son verilen stream menulu 16.co.91 yuklecim ama bazi kanallari acmior su an hotbirdde sadece 200 kanalim var ne yapmaliyim lutfen yardim edin
selamlar
benim kaon 200mx var son verilen stream menulu 16.co.91 yuklecim ama bazi kanallari acmior su an hotbirdde sadece 200 kanalim var ne yapmaliyim lutfen yardim edin
Otomatik tarama yaptığınızda 200 kanal çıktıysa lnb'nizde bi sorun var demektir..Kaliteli bişeyle değiştirirseniz bu sorun çözülecektir..!
alchemist
07-06-2008, 19:43
hocam dediginiz isi yapmisimdir ama sorun cozulmedi baska bir is yapa bilirmiyim?
arkadaşlar çok sıkıştım kaon dsc 911 az ve amstrad 8055 dcı cihazlarım var ama atv seyredemitorum atv devamlı kapalı lütfen acil yardım
arkadaşlar çok sıkıştım kaon dsc 911 az ve amstrad 8055 dcı cihazlarım var ama atv seyredemitorum atv devamlı kapalı lütfen acil yardım
sunny 9030ftayı kaona çevirdim kk+ yüklemeye çalıştım
kullanma klavuzu olarak verilen isa ustanın (emeğine sağlık) hazırladığı klavuzu uyguladım
L10 olarak makinanın ekranı donuyor kk+ kapanınca resetleme yapıyor ama +++++ lerde bir değişme yok nasıl bir çözüm önerirsiniz
teşekkürler
mrb. cihazım kaon ksf511z 16.c0.a1
atv de seyredemiyorum.hangi yazılımı atmam gerekir acaba
Arkadaşım buradaki soft cam'ı at
arkadaşlar ben 6 aydır yazılımlara takip etmiyorum benim cihazımda stram yazılımı yüklü onu kaon team yazılımı ile değiştirmek istiyorum hangi yazılımı ve yolu takip edyim cihazım hw 12.01.A5 versiyonu ustalara saygılar
Kaon team yazılımını niye atacaksın anlamadım ama önce cihazına kuru kafa at sonra buradaki birinci yazılımı yükleyebilirsin.
arkadaşlar kaon dsc 911 az cihazım atv ***lerden sonra ses devam ettiği halde görüntü 1-2 saniye kadar donup düzeliyor bunu her kanalda yapıyor lütfen acil yardım şimdiden teşekkürler
hayırlı akşamlar
arkadaşım bu com çevırıcılerle çok uğraştığım için sana tavsiyem manhattan marka çevirci alman lap top kullananlar için pcmsı com çevırıcı kart kullanmaları daha mantıklı ve en doğru seçim bence.
serkan_37
21-07-2008, 18:26
Bak şimdi değerli ustam benim çihazım 9000 fta tamamı şimdi ben ona ksf 620e kaon tabanlı proğram yükledim şimdi absat falan seyredebilmem için hangi proğramı yüklemem lazım tşk.
Bak şimdi değerli ustam benim çihazım 9000 fta tamamı şimdi ben ona ksf 620e kaon tabanlı proğram yükledim şimdi absat falan seyredebilmem için hangi proğramı yüklemem lazım tşk.
Animasyonlu menu için absat yazılımı yoktur..
serkan_37
22-07-2008, 20:59
değerli ustam ben şimdi +kk dosyasını bir türlü yükleyemiyorum ksf 620e olan yazılıma nedeni nedir
merhabalar.cihazım kaon ksf 511 ( 16.co.A1 ). uzun zamandır yazılımları takıp edemedım. acaba suan yükleyebileceğim en güncel yazılım hangisi? bir de şu kke+ denen seylerle hiç işim olmadı. bunların görevi nedir ve mutlaka yuklenmesi gerekiyosa bunu hangi aşamada yapmalıyım? teşekürler
merhabalar.cihazım kaon ksf 511 ( 16.co.A1 ). uzun zamandır yazılımları takıp edemedım. acaba suan yükleyebileceğim en güncel yazılım hangisi? bir de şu kke+ denen seylerle hiç işim olmadı. bunların görevi nedir ve mutlaka yuklenmesi gerekiyosa bunu hangi aşamada yapmalıyım? teşekürler
Şu an için herhangi bir firma tarafından verilen yazılım yok,3 günlük absat yazılımları var..
KKE+ ye gelince ; güncel ***ler fixlenmiş bir dosya olarak kabul edebiliriz..bu *** dosyası yükleyerek polsat,digi tv ,pw ,fixed cw vs. de açılma imkanı olan bazı kanalları izleyebilirsiniz..
Şu an için herhangi bir firma tarafından verilen yazılım yok,3 günlük absat yazılımları var..
KKE+ ye gelince ; güncel ***ler fixlenmiş bir dosya olarak kabul edebiliriz..bu *** dosyası yükleyerek polsat,digi tv ,pw ,fixed cw vs. de açılma imkanı olan bazı kanalları izleyebilirsiniz..
teşekürler HCakir. bir önceki msjımda da yazdığım gibi hangi yazılımı ( 3 günlük de olsa ) ve kke+ dosyasını yüklememi önerirsin?
teşekürler HCakir. bir önceki msjımda da yazdığım gibi hangi yazılımı ( 3 günlük de olsa ) ve kke+ dosyasını yüklememi önerirsin?
Yazılımınız ektedir..
KKE+ ve softcam dosyaları için bu konuya bakınız..
Yazılımınız ektedir..
KKE+ ve softcam dosyaları için bu konuya bakınız..
teşekürler HÇakir
zekikaya1975
27-08-2008, 18:53
Selam arkadaşlar
16.co.a1 bordlu kaon cihazı kullanıyorum. Cİhazıma orjinal emusuz yazılımı yüklediğim zaman cihaz sorunsuz çalışıyor. Cihazıma ait emu yazılımı yüklediğim zaman cihazı açtığımda tekrar kapanıyor . ekranda 1 veya F şeklinde yazılar çıkıyor. Cİhaz bu şekilde kendini sürekli açıp kapatıyor. Tekrar orjinal emusuz yazılımı yüklediğimde sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Acaba sıkıntı ne olabilir bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
yargıç_1
27-08-2008, 19:04
Selam arkadaşlar
16.co.a1 bordlu kaon cihazı kullanıyorum. Cİhazıma orjinal emusuz yazılımı yüklediğim zaman cihaz sorunsuz çalışıyor. Cihazıma ait emu yazılımı yüklediğim zaman cihazı açtığımda tekrar kapanıyor . ekranda 1 veya F şeklinde yazılar çıkıyor. Cİhaz bu şekilde kendini sürekli açıp kapatıyor. Tekrar orjinal emusuz yazılımı yüklediğimde sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Acaba sıkıntı ne olabilir bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
yazılımı yükledikten sonra kke veya softcam yükledinmi
zekikaya1975
27-08-2008, 21:45
emulu yazılım yüklediğim zaman cihaz hiç bir yayını göstermiyor. Cihaz hiç açılmıyor vwe açılıp açılıp kapanıyor. Orjinal yazılımı yüklediğim zaman cihaz normal çalışıyor. Cihaza kke veya softcam atmadım. Atmayı deneyeyim mi? İlginize teşekkürler. Yargıç:)
yargıç_1
28-08-2008, 00:01
emulu yazılım yüklediğim zaman cihaz hiç bir yayını göstermiyor. Cihaz hiç açılmıyor vwe açılıp açılıp kapanıyor. Orjinal yazılımı yüklediğim zaman cihaz normal çalışıyor. Cihaza kke veya softcam atmadım. Atmayı deneyeyim mi? İlginize teşekkürler. Yargıç:)
cihazına emu yazılımı yükledikten sonra softcam at yada kke dosyaını yükle doğru yazılımı yüklüyorsan eğer sorun olamaması gerekiyor
baretta29
30-08-2008, 18:41
Merhaba:
Kaon tabanlı g. master cihazım var şu anada cihazda dcz911 yazılımı var.
h/w: 12 03 a5
yeni yazılım atmaya çalışıyorum malesef cihaz yazılımı almıyor ve ekranında sadece l2 .19 yazısı çıkıyor.kurukafa atmaya çalıştım olmadı.sunny yazılmı yüklemeye çalıştım olmadı.yükleme kablosu uçlarını degiştirdim yine olmadı.Ne yapacagımı şaşırdım.Şu anda cihazda bütün kanallar gösteriyor ama radyo kanalları hafızaya geçmiyor.
Yardım lütfen...................
:49:
farukk33
30-08-2008, 19:09
Merhaba:
Kaon tabanlı g. master cihazım var şu anada cihazda dcz911 yazılımı var.
h/w: 12 03 a5
yeni yazılım atmaya çalışıyorum malesef cihaz yazılımı almıyor ve ekranında sadece l2 .19 yazısı çıkıyor.kurukafa atmaya çalıştım olmadı.sunny yazılmı yüklemeye çalıştım olmadı.yükleme kablosu uçlarını degiştirdim yine olmadı.Ne yapacagımı şaşırdım.Şu anda cihazda bütün kanallar gösteriyor ama radyo kanalları hafızaya geçmiyor.
Yardım lütfen...................
:49:
uygun kablo bağlantısı:
2-3 3-2 5-5
kabloların her iki tarafındada 3 koblo kalması lazım tek tarafı kesersen o hatayı verir
2--------3
3--------2
5--------5
bu şekilde olmalı
dogannec
02-09-2008, 12:30
Ustalar Bana Yardım Ediniz Lütfen.!!!
Benim Hemco Marka (kaon Tabanlı) Uydu Cihazım Var Ve Ben Buna Yaklaşık 3 Ay önce Yazılım Yükledim. şimdi Yazılım Değiştirmek Istiyorum Ama Olmuyor. Hatta önce Kurukafayı Yüklemek Istiyorum Ama (kablom Sağlam) Cihazda L219 Gösterip Orada Kalıyor Ne Kuru Kafa Neden Yazılım Yüklemiyor Ne Yapmam Gerek.
şimdiden Teşekkürler (acil Cevap Verirseniz Sevinirim.9
Özgür Erge
02-09-2008, 12:50
arkadaşım bana cihazın bilglerini yaz hw ve sw si lazım
dogannec
02-09-2008, 16:26
sunny 1030 yazılımı yüklü 12.03.a5 bu k.k. ların hazırladığı bir yazılımdı. bin uzantılı
Arkadaslar ! Lutfen yardim.
Cihazim SUNNY (AT - 8012 DCI) cihaza yanlis yazilim attigimi saniyorum, cihaz surekli acilip kapaniyor. Ustalardan ricam sudur, orjinal bir yazilim atmam mi gerekiyor, sayet orjinal yazilim atmam gerekiyorsa bu yazilimi nereden bulabilirim. Yardimlariniz icin simdiden TSK-ler
Arkadaşım cihazın hw'si nedir
]
arkadaşım cihazın hw'si nedir
Kucer 06 dosta once ilgilerinden dolayi cok tesekkurler ediyorum. Gecikmemin nedeni evden ayrilmak durumunda kaldim, onun icindir ki gec yanit veriyorum.
Cihazim : H/W: v 12.CI.A5 tir.
Tekrar tesekkurler.
]
arkadaşım cihazın hw'si nedir
Kucer 06 dosta once ilgilerinden dolayi cok tesekkurler ediyorum. Gecikmemin nedeni evden ayrilmak durumunda kaldim, onun icindir ki gec yanit veriyorum.
Cihazim : H/W: v 12.CI.A5 tir.
Tekrar tesekkurler.
arakadşım cihazın sureklı kapanıp açılıyor ise yapman greken KK+ yada softcam dosyası yuklemen yeterlidir.
Kucer 06 Tesekkurlerimle!
Onerinizi aynen uyguladim, sonuc muspet cok sagol Kucer 06 kardes.
Eksik olma.
suunny de menü şifresi nasıl sıfırlanıyor ya unuttum?:(
Arkadaslardan ricam!
Sunny cihazimdaki Stream menusunun uzerine kaon yazilimi attim. Ancak menunun yabancisi oldugum icin, kanallari yukleyemiyorum. Muhakkak ki benim acemiligimden kaynaklaniyor. Installation bolumune giriyorum ne otomatik ne de manuel bir turlu basaramiyorum. Bu hususta arkadaslarin yardimlarini rica ediyorum. Hersey icin simdiden tesekkurler ediyorum.
Not: Instellation sayfasinin yanindaki cercevenin duzenlemesiyle ilgilidir diye dusunuyorum.
hallederiz
28-09-2008, 16:34
Arkadaslardan ricam!
Sunny cihazimdaki Stream menusunun uzerine kaon yazilimi attim. Ancak menunun yabancisi oldugum icin, kanallari yukleyemiyorum. Muhakkak ki benim acemiligimden kaynaklaniyor. Installation bolumune giriyorum ne otomatik ne de manuel bir turlu basaramiyorum. Bu hususta arkadaslarin yardimlarini rica ediyorum. Hersey icin simdiden tesekkurler ediyorum.
Not: Instellation sayfasinin yanindaki cercevenin duzenlemesiyle ilgilidir diye dusunuyorum.
hazır liste at en güzel
Hallederiz Dosta Tesekkurlerimle !
Oneriniz dikkate alindi, ancak sinyal yeterli olmadigi icin, izleme sansi da olmuyor. Ben yinede ilgilerinize sonsuz tesekkurler ediyorum. KAON yazilimi atmamdaki maksat;
ASTRA 1 deki PREMIERE'leri yukliyebilmekti. Cunku hangi yazilimi atsam PREMIER'leri acamiyorum, bu konuda yardimci olabilirseniz, cok sevinirim...
Sevgi ve Saygilarimla. . . .
Sifonfiltresi
28-09-2008, 20:48
Kaon Digix 13.42.65cihaz MicomBoard dır bumakineleresoftcamdosyasını atmayınız cihazınız bozulabilir.:warn:
xp_n3r00
01-10-2008, 15:33
bende de kaon 16.80.91 h/w li yazılım var ve yazılım attım 2 gün sonra cihaz kendiliğinden bir anda kapanıp cihaz ön panelinde , n yazısı çıktı. yazı 3 sn falan kalıp sürekli açılıp kapanıyor. Nasıl olduysa anlamadım. Cihaz hangi yazılımı atarsam atim sürekli restart yapıyor
bir de kup 230 da yükleme yaparken bu yazılar çıkıyor
target model mismatch: Kaon Team
the set-set-box eeprom/flash is blank!
The eeprom data:0,8,b9,kaon team,3,0,0,ff,0,ff
marangozcuke
01-10-2008, 18:56
acil yardım . ustam 12.01.a5 cihazım dün akşam önce ***ler silindi sonra makinada görüntü gitti.yazılımları alıyor,fakat kendi kendine açılıp kapanıyor şimdiden teşekkürler.
acil yardım . ustam 12.01.a5 cihazım dün akşam önce ***ler silindi sonra makinada görüntü gitti.yazılımları alıyor,fakat kendi kendine açılıp kapanıyor şimdiden teşekkürler.
Softcam yükleyerek bu sorunu geçici olarak çözebilirsiniz.
marangozcuke
01-10-2008, 19:10
ilgin için teşekkürler ustam deneyeyim.sağolasın
asiaslan
16-10-2008, 12:48
ilginç bir cihaz kaon tabanlı clasicos yazılım yüklü
usta kolay gelsin amax plus sky cihaz kaon tabanlı 619 loader hw sistem bilgisi :A-max plus 0312000000A1 model den başka birşey yok türkçe menü için yazılım hangisi olur yada
neye dönüşür
asiaslan
16-10-2008, 13:14
sorun çözülmüştür sf2 yazılım uyum sağlamıştır
elvis1972
01-11-2008, 16:26
merhabalar . bende kaon 911uz 12,42,65 var bendeki sorun tursat uydusundaki sembol değerleri 30000 olanlarda sinyal seviyem %90 olduğu halde görüntü kayması ve cırtlama sorunu var nasıl halledebilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür edrim
malesef bende strem yazılım yüklü kaon cihazımda 30000 sembol oaln kanaları bulmuyor veya bazılarını sinyal seviyesi 75 olmasına ragmen göstermiyor..Bu cihazla ilgili bir sorun çünkü başaka marka next gibi cihazlarda sorunsuz kanaları göstermekte bu sorunun çözümüm varsa veya çaresi ne lütfen yardım yoksa yeni cihazmı olmak gerekiyor...
peşin teşekürler
Arkadaşım stream yazılımın artık hiç bir artısı yok.Cihazın hw no'suna göre sunny orjinal yazılıma dön.Sunny yazılımlarda kanal arama aktiftir.Yazılım atmadan evvel kurukafa atmayı unutma.Daha sonra tüm tp'leri silerek güncelleme frekansını gir ve tarat.Bütün kanalların gelecektir.
youngmaster
06-02-2009, 03:32
Arkadaşlar bende sunny at9010 pvr cihaz var kaon tabanlı olduğu için KAON KSC-N550H2R de uyuyor fakat bu yazılımı bir türlü bulamadım kimde varsa bir yardım etsin minnettar kalıcam.
Arkadaşım stream yazılımın artık hiç bir artısı yok.Cihazın hw no'suna göre sunny orjinal yazılıma dön.Sunny yazılımlarda kanal arama aktiftir.Yazılım atmadan evvel kurukafa atmayı unutma.Daha sonra tüm tp'leri silerek güncelleme frekansını gir ve tarat.Bütün kanalların gelecektir.
slm kucer06. cihazım kaon ksf 511 (16.CO.A1) şu anda yükleyebileceğim en son cıkan yazılım nedir acaba? bir de tüm tp'leri sil demişsin bir arkadaşa. bu tp nedir?
slm kucer06. cihazım kaon ksf 511 (16.CO.A1) şu anda yükleyebileceğim en son cıkan yazılım nedir acaba? bir de tüm tp'leri sil demişsin bir arkadaşa. bu tp nedir?
Şu an icin yükleyeceginiz yazılım digi tv yazılımıdır , (yazılım icin sunny bölümüne bakınız)..
Tp herhangi bi kanalın uydu üzerinden izlenebilmesi icin gerekli olan parametreler diyebiliriz.. Tüm tp leri silme olayı şebeke arama yapmak icin uygulanıyor, şebeke arama yapmayacaksanız tp leri silmenize gerek yok..
Şu an icin yükleyeceginiz yazılım digi tv yazılımıdır , (yazılım icin sunny bölümüne bakınız)..
Tp herhangi bi kanalın uydu üzerinden izlenebilmesi icin gerekli olan parametreler diyebiliriz.. Tüm tp leri silme olayı şebeke arama yapmak icin uygulanıyor, şebeke arama yapmayacaksanız tp leri silmenize gerek yok..
Sevgili Hcakir,teşekkürler. yalnız sunny'nın hangi yazılımı olucak..?
sunny 9030FTA-CI/9040 ... diye devam eden başlık altındaki yazılımdanmı?
yoksa sunny 10050 serisi yazan başlıktakı yazılımdan mı..? yada tam olarak hangisi?
cehaletimi mazur görün,cok mu fazla şey istedim :)
Sevgili Hcakir,teşekkürler. yalnız sunny'nın hangi yazılımı olucak..?
sunny 9030FTA-CI/9040 ... diye devam eden başlık altındaki yazılımdanmı?
yoksa sunny 10050 serisi yazan başlıktakı yazılımdan mı..? yada tam olarak hangisi?
cehaletimi mazur görün,cok mu fazla şey istedim :)
Arkdaşım ilk önce cihazına kurukafa dosyası ardında yazılım yukleyeceksın. aşağıda kurukafa ve yazılımı linklerini veriyorum.
KURUKAFA DOSYASI (Only the registered members can see the link)
KURUKAFA YUKLEME TALIMATI (Only the registered members can see the link)
SUNNY 7010 DZ 16.C0.A1 YAZILIM (Only the registered members can see the link)
YAZILIM YUKLEME LOADERI (Only the registered members can see the link)
ayrıca aşağıdaki linide incele ayrıntılar mevcut.
Arkdaşım ilk önce cihazına kurukafa dosyası ardında yazılım yukleyeceksın. aşağıda kurukafa ve yazılımı linklerini veriyorum.
KURUKAFA DOSYASI (Only the registered members can see the link)
KURUKAFA YUKLEME TALIMATI (Only the registered members can see the link)
SUNNY 7010 DZ 16.C0.A1 YAZILIM (Only the registered members can see the link)
YAZILIM YUKLEME LOADERI (Only the registered members can see the link)
ayrıca aşağıdaki linide incele ayrıntılar mevcut.
volkan teşekkürler.yalnız atmup103 'ü ben mi kullanamıyorum bilmem yazılımı yüklemiyor. şöyle bir hata veriyor
: connected !
: Receiver Upgrade (V1.03) 30.Mar.2005 user
: File openend !
> my Loader:L 219
> Im 2M.
> Im waiting.
> PC: AT-7010DZ, h/w(16.C0.A1), s/w(22.00.07)
> Im: L 219, u0 , 2M, h/w:16.C0.91, s/w:0A.00.00, BM-1100FTA
> check my model BM-1100FTA != AT-7010DZ
: Upgrade Fail
> Im working.
: COM2 disconnected !!! ("Enter".)
hallederiz
23-03-2009, 20:15
volkan teşekkürler.yalnız atmup103 'ü ben mi kullanamıyorum bilmem yazılımı yüklemiyor. şöyle bir hata veriyor
> my Loader:L 219
> Im 2M.
> Im waiting.
> PC: AT-7010DZ, h/w(16.C0.A1), s/w(22.00.07)
> Im: L 219, u0 , 2M, h/w:16.C0.91, s/w:0A.00.00, BM-1100FTA
> check my model BM-1100FTA != AT-7010DZ
: Upgrade Fail
> Im working.
: COM2 disconnected !!! ("Enter".)
cihazında başka yazılım varsa kuru kafa byükle sonra kup 230 ile yazılımı değiştir
cihazında başka yazılım varsa kuru kafa byükle sonra kup 230 ile yazılımı değiştir
YAZILIMI DEĞİŞTİR DERKEN..?
arkadaşım tek konudan yaz mesajlarını.
arkadaşım tek konudan yaz mesajlarını.
ANLAŞILAN DERDİMİZE DERMAN BULAMIYCAZ.
YİNE DE SAĞOLUN
hallederiz
23-03-2009, 22:56
cihazında hangi yazılım var sen hangi yazılımı yüklemeye çalışıyorsun önce onları belirt ona göre cevap verelim
1970divrigi
23-03-2009, 23:44
hayırlı akşamlar
arkadaşım ne demek istediğini ben anlamadım aynı problem bende de var açıklayıcı bir şekilde yazarsan çok memnun olurum,çünkü bu konuda benim gibi mağdur olan bir çok arkadaş var
cihazında hangi yazılım var sen hangi yazılımı yüklemeye çalışıyorsun önce onları belirt ona göre cevap verelim
mrb hallederiz. şu anda cihazın sistem bilgisine baktığımda şunlar yazıyo.
MODEL:BM-1100FTA
İnfo:FİXED BY HCAKİR
S/W: VOA.00.00
H/W:V16.Co.91
YENİ YAZILIM YÜKLEMEYELİ COK OLDU. ÖNCEDEN SEYREDEBİLDİĞİM BİRCOK KANALI ŞU ANDA SEYREDEMİYORUM. RADYOLAR BİLE ÇEKMİYOR.
dolayısıyla cihazıma uygun en son yazılım nedir diye sormustum forumda volkan arkadasımız sunu yazmıstı:
"Arkdaşım ilk önce cihazına kurukafa dosyası ardında yazılım yukleyeceksın. aşağıda kurukafa ve yazılımı linklerini veriyorum.
KURUKAFA DOSYASI
KURUKAFA YUKLEME TALIMATI
SUNNY 7010 DZ 16.C0.A1 YAZILIM
YAZILIM YUKLEME LOADERI "
bu doğrultuda bu yazılımı yuklemeye calıştım fakat hep hata msjı aldım.
( 139. msjdan itibaren yazıları okursan daha net anlatabilmiş olurum herhalde)
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
mrb hallederiz. şu anda cihazın sistem bilgisine baktığımda şunlar yazıyo.
MODEL:BM-1100FTA
İnfo:FİXED BY HCAKİR
S/W: VOA.00.00
H/W:V16.Co.91
YENİ YAZILIM YÜKLEMEYELİ COK OLDU. ÖNCEDEN SEYREDEBİLDİĞİM BİRCOK KANALI ŞU ANDA SEYREDEMİYORUM. RADYOLAR BİLE ÇEKMİYOR.
dolayısıyla cihazıma uygun en son yazılım nedir diye sormustum forumda volkan arkadasımız sunu yazmıstı:
"Arkdaşım ilk önce cihazına kurukafa dosyası ardında yazılım yukleyeceksın. aşağıda kurukafa ve yazılımı linklerini veriyorum.
KURUKAFA DOSYASI
KURUKAFA YUKLEME TALIMATI
SUNNY 7010 DZ 16.C0.A1 YAZILIM
YAZILIM YUKLEME LOADERI "
bu doğrultuda bu yazılımı yuklemeye calıştım fakat hep hata msjı aldım.
( 139. msjdan itibaren yazıları okursan daha net anlatabilmiş olurum herhalde)
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Selam
Arkadaşım öncelikle Sunny 16.c0.a1 bin formatındaki yazılımı yüklemelisiniz..bu yazılımı yükledikten sonra sunnye dönüsüm yapmıs olacaksanız sonrasında Volkan arkadaşımn verdigi yazılımı rahatlıkla atabilirsin..
Cihazına uygun sunny dönüsüm yazılımını indirmek icin tıkla.. (Only the registered members can see the link)
Kup230 ile engineer modda yükleme yapın..!
uydufaresi
27-03-2009, 17:48
selam usta 3200 x platinyum orion modül var buna yazılım atıcam bana yardımcı olurmusunuz yükleme loderi verirmisiniz saygılar
selam usta 3200 x platinyum orion modül var buna yazılım atıcam bana yardımcı olurmusunuz yükleme loderi verirmisiniz saygılar
Modüller hakkında pek bilgim yok bu bölümde (Only the registered members can see the link) konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olacaklardır..
Saygılar
Selam
Arkadaşım öncelikle Sunny 16.c0.a1 bin formatındaki yazılımı yüklemelisiniz..bu yazılımı yükledikten sonra sunnye dönüsüm yapmıs olacaksanız sonrasında Volkan arkadaşımn verdigi yazılımı rahatlıkla atabilirsin..
Cihazına uygun sunny dönüsüm yazılımını indirmek icin tıkla.. (Only the registered members can see the link)
Kup230 ile engineer modda yükleme yapın..!
HCakir sana sonsuz teşekkürler. cok kısa ve öz anlatımınla bu işi hallettim. yalnız son bir sorum olucak:
kanal arama aktif değil anladığım kadarıyla ( doğrumudur..?)
hangi hazır kanal listesini yuklemem gerekir?
sunny hazır kanal listesini mi yoksa stream menülü hazır kanal listesini mi?
yardımların için şimdiden teşekkürler
rene_gade
27-03-2009, 23:13
HCakir sana sonsuz teşekkürler. cok kısa ve öz anlatımınla bu işi hallettim. yalnız son bir sorum olucak:
kanal arama aktif değil anladığım kadarıyla ( doğrumudur..?)
hangi hazır kanal listesini yuklemem gerekir?
sunny hazır kanal listesini mi yoksa stream menülü hazır kanal listesini mi?
yardımların için şimdiden teşekkürler
bilader sunny için sunny kaon liste stream için stream liste yüklemen lazım..
benim yuklediğim yazılım stream mı değil mi onu bilmiyorum ki. link verirseniz sevinirim
benim yuklediğim yazılım stream mı değil mi onu bilmiyorum ki. link verirseniz sevinirim
Sunny yazılımlarında Şebeke Arama (Network Search) aktifdir..Tüm tp'leri sildikten sonra , 12731 v 3333 5/6 tp sini ekleyiniz ve şebeke arama seçeneğini açık yapın türksattaki tüm kanallar sıralı olarak cihazınıza yüklenecektir..
Benim tavsiyem kendiniz taratmanız, kanal listesi yüklemek istiyorum diyorsanız
Kanal listesini yüklemek icin Sunny - Kaon 2 mb channel editor ile yükleme yapmalısınız indirmek icin tıklayın..! (Only the registered members can see the link)
Kanal Listesi burada.. (Only the registered members can see the link)Kanal listesi yükleme resimli talimatı icin buraya (Only the registered members can see the link) tıklayın..!!
Kolay Gelsin
Üstünde sunny yazılım olan cihaza stream kanal listesini atabilirsiniz veya üstünde stream yazılım olan cihaza sunny kanal listesi atabilirsiniz..
Bilginize
Sunny yazılımlarında Şebeke Arama (Network Search) aktifdir..Tüm tp'leri sildikten sonra , 12731 v 3333 5/6 tp sini ekleyiniz ve şebeke arama seçeneğini açık yapın türksattaki tüm kanallar sıralı olarak cihazınıza yüklenecektir..
Benim tavsiyem kendiniz taratmanız, kanal listesi yüklemek istiyorum diyorsanız
Kanal listesini yüklemek icin Sunny - Kaon 2 mb channel editor ile yükleme yapmalısınız indirmek icin tıklayın..! (Only the registered members can see the link)
Kanal Listesi burada.. (Only the registered members can see the link)Kanal listesi yükleme resimli talimatı icin buraya (Only the registered members can see the link) tıklayın..!!
Kolay Gelsin
Üstünde sunny yazılım olan cihaza stream kanal listesini atabilirsiniz veya üstünde stream yazılım olan cihaza sunny kanal listesi atabilirsiniz..
Bilginize
tekrear tekrar teşekkürler HCakir :45:
Türksat kanalları güncelleme frekansı 12731 değil artık değişti.Yeni frekans 11962/03333/V(dik£y)dir şebeke açık taratabilirsiniz.
Türksat kanalları güncelleme frekansı 12731 değil artık değişti.Yeni frekans 11962/03333/V(dik£y)dir şebeke açık taratabilirsiniz.
Bilgilendirme icin teşekkurler üstadım,sunny bölümü harika calısıyor ellerinize sağlık.. :) :smiles24: :smiles24:
selam arkadaşlar bende 7400cim (H/W:12.03.AK) var thor uydusunu izlemek için yazılım varmı acaba bu göre yardımcı olurmusunuz
hallederiz
14-04-2009, 18:24
selam arkadaşlar bende 7400cim (H/W:12.03.AK) var thor uydusunu izlemek için yazılım varmı acaba bu göre yardımcı olurmusunuz
ancak modülü iptal ettirip 12 01 a5 e çevirttirirsen
sedatdincc
03-05-2009, 14:20
enson güncel hazır kanal listesi var mı?
hallederiz
03-05-2009, 16:37
enson güncel hazır kanal listesi var mı?
imzamda linkleri mevcut
Herkese selamarkadaslar benim tv.cupe giti.yenisi gelene kadar pc den seyredemezmiyim acaba
cihazim markasi kaon dur. izleyebilirsem veya izleyemesem birisi nasil izleyebilirimi
aciklarsa memnun olurum.simdiden tesekur ederim
dreamlike
28-07-2009, 00:01
bu sorun kaon tabanlı cihazların hepsinde yapıyor arkadaşım senn cihaza özel değil ya cihaz hiç açılmıyor ayda kapanıp duruyor KK+ atınca geçiyor
Herkese selamarkadaslar benim tv.cupe giti.yenisi gelene kadar pc den seyredemezmiyim acaba
cihazim markasi kaon dur. izleyebilirsem veya izleyemesem birisi nasil izleyebilirimi
aciklarsa memnun olurum.simdiden tesekur ederim
digital tv kartınız varsa pc den izleyebilirsiniz eger varsa yardımcı oluruz...
digital tv kartınız varsa pc den izleyebilirsiniz eger varsa yardımcı oluruz...
kardes digital tv kartin ne oldugunu bilmiyomki.b.sayari alirken herseyi ustunde vardi.3 tane cd verdiler.biri asus biri enhernet .soundmax ses sistemi icin var3 tane cd var.biri yardimm etsin.de
bugun yayinlara bakalim bari
birniz bi cevap vermediniz yarin televizyonun gelmesi icin sirkete 10 defa
tlf actim yarin tv.geliyor. amada iyi yardimci oldunuz.mod lar bir olumlu yada olumsuz
bir cevap bile vemediler sagolun.
izmirlimert
29-07-2009, 10:43
birniz bi cevap vermediniz yarin televizyonun gelmesi icin sirkete 10 defa
tlf actim yarin tv.geliyor. amada iyi yardimci oldunuz.mod lar bir olumlu yada olumsuz
bir cevap bile vemediler sagolun.
Ustacum sen daha digital tv kartının ne oldugunu bilmiyorken nasıl ayarlamaları yapıp baglantıları kurup pc den izlemeyi düsünüyordun?
evet bazı modlar gel ***fim gel mevki benm degil mi diyorlar ama herkes öyle degil..
:wave:
slm kaon marka cihazım var türksat uydusundan sinyal gelmiyo ama bazı kanalların avrupa yayınını gösteriyor trt grubu yok eden ola bilir yardım. teşekkürler.
murat3232
11-10-2009, 18:53
ksc 511z cihazım var her şey normal cihaz açılıyor menüleri falan görebiliyorum sinyal yok ibaresi görünüyor görüntü yok.cihazın güç devresinde bir direnç yanmış renkleri belli değil.200k lık bir pot bağlayıp denedim değişen birşey olmadı.sorun nerede olabilir? bilen varsa yardım bekliyorum.
Iranaria
04-01-2010, 13:46
12.00.01,12.00.a1 hw cihaza orginal yazilim ariorum?
buraya bakın
bayer_45
10-05-2010, 18:18
13.42.65 in yazılımı varmı
sedatdincc
24-05-2010, 01:33
kaon ksc 511 cihazım var . info:10.05.21-d2bc
s/w:v02.00.01
h/w:v12.01.a5
loader:v2.1.9.v4
c.a:2.2.3 birkaç gündür cihaz cnbc-e ,ntv, flash tv ....gibi kanallara geçişte cart cırrt diye ses yapıyor görüntü kare kare oluyor .ayrıca bu akşam farkettim ki sirrius uydusundaki hust*****ler kanal göstermiyor .sebebi ne olabilir çözümü nedir lütfen yardım edin. teşekkür ederim
sinyal lakitesi düşük çanak ayrla
صلاح كواية
14-06-2010, 13:58
مشششششششششششششششكور
bıss """lerine kaon cıhazında sıralama nası olacak saygılar izah edermisiniz
şebeke değişti şeebeke 11844
ercişsat
02-12-2010, 21:21
kaon bisleri nasıl yükleycez cihaza
hallederiz
03-12-2010, 09:16
kaon bisleri nasıl yükleycez cihaza
kumandadan sarı mavı yeşil menü tuşlarına bas keey menüsüne girer
ercişsat
03-12-2010, 10:41
sağol abi
sayhan21
31-12-2010, 18:16
model:KFS-511
last Update: mar o4 2003
s/w:v01.00.01
H/W:v12,00,a5
loader:v2,0,2
kaon
bu çihazımda sinyal %15 ten yukarı cıkmıyor ve kanaları bulamıyorum kablolar lbn ler kontrol edildi başka cihazda denen di cekiyor ama bu cihazda bir problem var nasıl cöze bilirim
karaşimşek
09-02-2011, 13:47
arkadaşlar bana kaon menülü ve emulu 12 01 a5 yazılımı lazım elinde olan varmı acaba
güncel viaccess ***lerini nasıl girecegim istedigim bazı kanallar acılmıoyr
arkadaşlar bende sunnıy at-7011 dcı cihaz var yüklü yazılım kaon ksc-511z s/w v02.00.01 h/w v12.c1.a5 olmasına ragmen kk yüklememe rağmen hiçbir kanalı açmıyor bilgilendirirseniz sevinirim tşk
cafer447
24-10-2011, 21:50
teşekkürler
murat4222
14-01-2012, 16:18
yazılımı kup230 ile engineer modda yüklemeyi deneyin,engineer moda geçmek için kup230 açıkken boşluk tuşuna basın ve altta yazıların bulunduğu bölümde engineer mod yazısını gördükten sonra rahatlıkla yükleyebilirsiniz..:)
stream yazilimi sunny 1030 devamli sorun yaratiyor
stream yazilimi sunny 1030 devamli sorun yaratiyor
Stream yazılım kullanmanıza gerek yok artık herhangi bi artısı yok sunny yazılımına geri dönebilirsiniz..
deathoff
28-12-2012, 12:32
tşk..
mesutkavak06
03-02-2013, 23:51
arkadaşlar kaon ycl-4644 uydu cihazının emu şifresini soracaktım sizee kolay gelsin herkese
cenk35cenk
20-02-2013, 13:59
Mrb arkadaşlar Galatasaray maçını izlemek için kaon ksc100 cihaza nasıl *** girebiliriz tşk.
cannondale
23-03-2013, 20:53
slm arkadaşlar kaon ycl 11700 cihazı için güncel türksat güncel kanallistesi lazım paylaşırsanız çok teşkkür ederim.
Romantiqe
10-05-2013, 22:08
mecburen
Romantiqe
10-05-2013, 22:09
Sunny AT-8000D cihazım var ntvspor ve trt şifreleri için kup230 ile yükleyebilecek bir yazılı arıyorum.
MERHABA.YILLARDIR KULLANMIŞ OLDUĞUM CİHAZIM KAON KSF 100 GEÇEN GÜN ARIZALANDI VE TAMİRE VERDİM.TAMİRDEN GELDİKTEN SONRA CİHAZ BİLGİLERİNE BAKTIM VE HERŞEY SIFIRLANMIŞ.SORMAK İSTEDİKLERİM:
1-BU DURUMDA CİHAZ İLK ALINDIĞI HALİNE Mİ DÖNMÜŞ OLUYOR ?(AŞAĞIDA RESMİNİ DE KOYDUM)
2-ÖNCEDEN H/W 16.CO.A1 16.CO.91 GİBİ YAZILIMLARI YÜKLÜYORDUM. RESİMDEKİ BİLİGİLERE BAKARAK CİHAZIN H/W Sİ yine aynı mı yoksa değişmişmi/değişirmi?
3-şu anda en güncel ve stabil yükleyebileceğim kaon yada sunny yazılımı hangisi? HANGİ H/W de yazılım atmam gerekiyor.
4-hiç yazılım yüklemesem bunun artısı eksisi ne olur.görüntü kalitesi değişirmi
Teşekkürler
MERHABA.YILLARDIR KULLANMIŞ OLDUĞUM CİHAZIM KAON KSF 100 GEÇEN GÜN ARIZALANDI VE TAMİRE VERDİM.TAMİRDEN GELDİKTEN SONRA CİHAZ BİLGİLERİNE BAKTIM VE HERŞEY SIFIRLANMIŞ.SORMAK İSTEDİKLERİM:
1-BU DURUMDA CİHAZ İLK ALINDIĞI HALİNE Mİ DÖNMÜŞ OLUYOR ?(AŞAĞIDA RESMİNİ DE KOYDUM)
2-ÖNCEDEN H/W 16.CO.A1 16.CO.91 GİBİ YAZILIMLARI YÜKLÜYORDUM. RESİMDEKİ BİLİGİLERE BAKARAK CİHAZIN H/W Sİ yine aynı mı yoksa değişmişmi/değişirmi?
3-şu anda en güncel ve stabil yükleyebileceğim kaon yada sunny yazılımı hangisi? HANGİ H/W de yazılım atmam gerekiyor.
Teşekkürler
GÜNCEL
Birileri bişeyler yazaydı iyiydi
Teşekkürler
üstadlar nerdesiniz.bir cevap lütfen
kadir_baysal
14-10-2013, 20:33
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrr
feza19500
18-10-2013, 19:02
arkadaşım tamirci sana en son yazılımı atmış wermiş eline bu yazılım son yazılım
arkadaşım tamirci sana en son yazılımı atmış wermiş eline bu yazılım son yazılım
Feza kardes istersen benim sorumu/sorularimi bir kez daha oku.ama yinede tesekurler,cevap verme zahmetine katlanan tek kişi olarak...
yargıç_1
21-10-2013, 02:57
Teşekkürler
1.tamire verdiginiz firma kendi editlediği yazılımı yüklemiş görünüyor yazılım yüklendikten sonra fabrika ayarlarını yani reset atıldığı için tüm kanal bilgilerin silinmesi normaldir
2.daha öncede 16.C0.A1 yazılımı yüklüyorsanız yine aynı H/W nolu yazılımları yükleye bilirsiniz
3.şu anda güncel bi yazılım yok en son çıkan yazılımlar Bu Linkte (Only the registered members can see the link)
4.her hangi bi artısı yada eksisi olmaz sadece değişen menü görünümün olur
1.tamire verdiginiz firma kendi editlediği yazılımı yüklemiş görünüyor yazılım yüklendikten sonra fabrika ayarlarını yani reset atıldığı için tüm kanal bilgilerin silinmesi normaldir
2.daha öncede 16.C0.A1 yazılımı yüklüyorsanız yine aynı H/W nolu yazılımları yükleye bilirsiniz
3.şu anda güncel bi yazılım yok en son çıkan yazılımlar Bu Linkte (Only the registered members can see the link)
4.her hangi bi artısı yada eksisi olmaz sadece değişen menü görünümün olur
TEŞEKÜRLER Yargıç_1
Arkadaşlar merhaba;
Öncelikle foruma yeni üye oldum. Sizinle tanışma çok güzel..... Size çok eski bir sorum olacak. Gecen gün tozlu raflarda finest 6000fta ve yanında bitane ethernet hub buldum. Yanlız cihaz neyse şimdilik görüntü alabiliyorum da bu ethernet hub'ın ne işe yaradığını rica etsem bana anlatırmısınız ? Bu ethernet ünitesinin güncellemeyle bir ilgilisi varmı veya cccam serverlarına bağlanabilirmi ? Şimdiden teşekkürler
SupersatForum gerçekten süper be...
kadir1234
11-04-2015, 22:51
Kaon cihazında kanalları aktif edemiyorum.Yardım ederseniz memnun olurum.
buton turk arkadaşlarima salamlar