Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım

o'azis
31-12-2007, 13:49
Selamlar bilgisayarımda kapanırken ieexplorer hata veriyor sürekli şimdi sonlandır hata mesajı çıkıyor hiç bir program çalışır durumda değilken kapatıyorum yine de çıkıyor ve ENCKNO~1.exe c\windows\prefetch klasöründe bulunun bu pf tür dosyasıda hata vermekte.yardım edebilecek varsa beni yönlendirsin acaba neden hata vermekte:(

®adakoglu
31-12-2007, 13:53
Bilgisayarınız başlat çalıştıra cmd yazıp ok deyiniz.
açılan sayfaya del *[*/s komutunu yazınıp sisteminizdeki gereksiz dosyalar silinir.del yazdıkdan sonra bir karekter boşluk bırakınız.

o'azis
31-12-2007, 13:54
enckno~1 DLL bağlanma başarısız Uygulama windonws kapatıldığı için bağlantı başarısız mesajı çıkıyor sürekli pc yi kapatırken.neden kaynaklanabilir acaba bilgisi olan arkadaşlar cevaplarmısınız?

OLDSMAN
31-12-2007, 13:55
C\windows\prefetch dosyası içrisindekileri silmeyi dene eğer dosya
silinemiyor uyarısı alırsan CTRL ALT DELETE basarak görev yöneticisini
aç ve hata veren programı buradan direk kapat

o'azis
31-12-2007, 13:57
sistem dosyası olup pc yi çökertmiş olmayayım?

Mehmet Kaynaklı
31-12-2007, 14:05

sistem geri yuklemeyi dene :smiles24:

o'azis
31-12-2007, 14:08
sistem nasıl geri yükleniyor bilmiyorum ki benim gibi bir cahilin önüne bilgisayar vermişler birde:(

®adakoglu
31-12-2007, 14:56

Verdiğim komutla siliniz.Sistemine zarar vermez.Bilgisayarın cökmez.

®adakoglu
31-12-2007, 15:00
sistem nasıl geri yükleniyor bilmiyorum ki benim gibi bir cahilin önüne bilgisayar vermişler birde:(

Sistem geri yükleme için başlat -- programlar --- donatlar -- sistem araçları -- sistem geri yüklemeyi tıklayınız.Açılan sayfadan bilgisayarı bir önceki zamana yüklemeyi seçiniz.ileri deyip tarih seciniz ileri deyiniz.Bu kadar basit.

®adakoglu
31-12-2007, 15:01
enckno~1 DLL bağlanma başarısız Uygulama windonws kapatıldığı için bağlantı başarısız mesajı çıkıyor sürekli pc yi kapatırken.neden kaynaklanabilir acaba bilgisi olan arkadaşlar cevaplarmısınız?

Bilgisayarına trojen turuva atı gibi virüsler bulaştığı zaman yapar.

o'azis
31-12-2007, 15:11
anti virüs programı mevcut pc de nod32 taramada da virüs bulmuyor arkadaşım bilmiyorum valla sorun nedir iyi bi format atılması şart ama:)teşekürler bilgi paylaştığınız için

®adakoglu
31-12-2007, 15:16
anti virüs programı mevcut pc de nod32 taramada da virüs bulmuyor arkadaşım bilmiyorum valla sorun nedir iyi bi format atılması şart ama:)teşekürler bilgi paylaştığınız için

Bu kadar sorun için format atmayınız.Trojen temizleme programı ile sisteminizi temizleyiniz.Sistem geri yükleme yaparak düzeltebilirsiniz.

o'azis
31-12-2007, 15:32
trojan temizleme programı mevcut mu formumuzda ?

OLDSMAN
31-12-2007, 15:38
trojan temizleme programı mevcut mu formumuzda ?

Olmazmı ne ararsan var.
Forumda biraz gezinti yapmanız yeterli

:sunglasses2:

o'azis
31-12-2007, 15:42
evet senin upload ettiğin programı buldum teşekürler indiriyorum şimdi

o'azis
31-12-2007, 15:59
Oldsman biraz detaylı bilgi verirmisin bu program hakkında yani trojan silici program hakkında yükledim tarattım ve knight online oyunundan bir dosyalar silindi tarama yapıldıgında tehlikeli dosya bulduğunda hangisiyle silicez 4 seçenek var silme seçeneği herhalde ingilizce bilmiyorum.ve forumda lisans ilaç vermek yasak mı bu program için bilmiyorum varmı elinizde lisans ilaçları?tşk

OLDSMAN
31-12-2007, 16:23
Oldsman biraz detaylı bilgi verirmisin bu program hakkında yani trojan silici program hakkında yükledim tarattım ve knight online oyunundan bir dosyalar silindi tarama yapıldıgında tehlikeli dosya bulduğunda hangisiyle silicez 4 seçenek var silme seçeneği herhalde ingilizce bilmiyorum.ve forumda lisans ilaç vermek yasak mı bu program için bilmiyorum varmı elinizde lisans ilaçları?tşk

Hangi programı indirdiniz önce onu öğreneyim.

o'azis
31-12-2007, 18:07
trojen remover en son upload ettiğin sürümü yükledim

o'azis
08-01-2008, 14:02
sorunum hala düzelmedi devam etmekte :(

Only the registered members can see the link

resim net değil okunmuyor ama sürekli pc kapanırken bu hata çıkmakta;
nasıl düzelticem arkadaşlar bu hatayı bilgisi olan yardımcı olabilir mi?:49: :( :praying:

yusufcuk
12-01-2008, 03:43
programı kaldır yeniden yükle