Orijinalini görmek için tıklayınız : CABBARİ'nin Yılbaşı Programı....
bulletfromhell
31-12-2007, 23:14
Only the registered members can see the link
götür ağa...yakışır sana...valla billa gözümüz yok..:puah: :puah: :puah: :puah:
Bu Kadar Parayı nerden bulmuş :wave:
bulletfromhell
31-12-2007, 23:19
Bu Kadar Parayı nerden bulmuş :wave:
haydaaa....bu da sorumu şimdi???adam koskoca CABBARİ ağa..:D :D :D ...onda para olmayacakta bendemi olacak???
Koskoca forumun admini onda olmayacakta kimde olacak :)
Heee maşallah usta hiç bize haber vermek yok öyle olsun bi daha ıhhh çay alırsın. :puah:
Karı kızda bolmuş hani usta çapkınlık yapıyorsun bize haber yok tek başına götür malı. :D
:D ya cabbarişu an uludağda ya ben giderken gördüm .:bangin:
bulletfromhell
31-12-2007, 23:30
Heee maşallah usta hiç bize haber vermek yok öyle olsun bi daha ıhhh çay alırsın. :puah:
dur evladım sende hemen gaza gelme...valla bu yazdıklarını bi görse CABBARİ o size aldığı semaver ve ocağın parasını sizden misliyle çıkarır....:puah: :puah: :puah:
dur evladım sende hemen gaza gelme...valla bu yazdıklarını bi görse CABBARİ o size aldığı semaver ve ocağın parasını sizden misliyle çıkarır....:puah: :puah: :puah:
Yandık :8[1]:
bulletfromhell
31-12-2007, 23:33
:D ya cabbarişu an uludağda ya ben giderken gördüm .:bangin:
valla usta bu spa tesisi nerde ben bilmem...belki uludağdadır belki başka yerdedir... ama adam resmen gününü gün ediyo....günahını almiyim ama yalnız gitmiş oraya galiba...:puah: :puah: :puah:
ilk resim cok karizmatik duruyo saçlar beyazlamış :D:D:D:D:D
pencere77
31-12-2007, 23:42
@cabbari bu topiği görmesin siler bence.:):) silmeyebilirde :):)
Yarasıııın Ağamıza :D:D:D Götüüüüüür :D:D:D:D Büyüksün Babaaa :D:D:D
lordlordleon
01-01-2008, 00:30
bizdeki şansada bak evde pcnin başında donuyoruz bir sobam bile yok :(:(:(
Bendede yok :( bir ısıtıcı ile ısınıyoruz evde kimse yok yapa yalnız birde forum:(
bulletfromhell
01-01-2008, 00:39
Bendede yok :( bir ısıtıcı ile ısınıyoruz evde kimse yok yapa yalnız birde forum:(
ülen ne bozguncu adamlarsınız...yılbaşı günü insanları depresyona sokmayamı uğraşıyonuz yaw...bari bugün dertleri sıkıntıları bi kenara koyalım...bence oturup düşünelim CABBARİ'nin başına ne çorap öreriz diye...:puah: :puah: :puah: :wave:
yav bende öle, arkadaşlar ve cabbari uludağa çıktı bende çıksam ne yapsam. benım soba ufo beya bir ısıtıya o yönden rahatım.
lordlordleon
01-01-2008, 00:57
Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..
ya ne yapayım yeni yıla virüs taratarak girecem bulletfromhell korkum sadece bütün yıl virüslerle uğraşacam :(:(:(
bulletfromhell
01-01-2008, 01:03
Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..
ya ne yapayım yeni yıla virüs taratarak girecem bulletfromhell korkum sadece bütün yıl virüslerle uğraşacam :(:(:(
yok birader inanma o efsaneye...geçen yılbaşı en yakın bildiğim 4 arkadaşla beraberdim...şu güzel anda böyle tatsız şeyler konuşmak istemem ama 8 aydır görüşmüyoruz ve resmen arkamdan bıçaklandım...anlayacağın boşver o efsaneleri...yeni yılın kutlu olsun...:wave:
lordlordleon
01-01-2008, 01:05
yok birader inanma o efsaneye...geçen yılbaşı en yakın bildiğim 4 arkadaşla beraberdim...şu güzel anda böyle tatsız şeyler konuşmak istemem ama 8 aydır görüşmüyoruz ve resmen arkamdan bıçaklandım...anlayacağın boşver o efsaneleri...yeni yılın kutlu olsun...:wave:
sağol seninde bizim de bu son ay cok kötü olaylarla gecti ama ne yapalım bakalım herşeyin hayırlısı diyoruz
yusufucar
01-01-2008, 03:58
kardeşim cabbbari havuzlar güzel sanada yakışır
mehmet07
01-01-2008, 10:14
ya abi bu cabbari usta buraya giderken yengeden izin almış mı allah muhafaza
bulletfromhell
01-01-2008, 12:39
ya abi bu cabbari usta buraya giderken yengeden izin almış mı allah muhafaza
dur be birader....sende yangına benzin döküyosun resmen....:D :D :D
1-para bende:)
2-bu otel benim kısacası herzaman buradayım sadece yılbaşında değil
3-bu hatunları tanımıyorum tamamiyle montaj
4-hcakır kendine başka bir forum ara o semaveride çabuk mahelle başındaki çayrı remzi abiye iade et:)
5-uludağa giden ben değildim dublörüm kemalettin malum gvenlik meselesi
6-fazla sulandırmayın basarım banı:D
lordlordleon
01-01-2008, 17:38
1-para bende:)
2-bu otel benim kısacası herzaman buradayım sadece yılbaşında değil
3-bu hatunları tanımıyorum tamamiyle montaj
4-hcakır kendine başka bir forum ara o semaveride çabuk mahelle başındaki çayrı remzi abiye iade et:)
5-uludağa giden ben değildim dublörüm kemalettin malum gvenlik meselesi
6-fazla sulandırmayın basarım banı:D
usta yanında bana göre iş yok mu ? :8[1]: :8[1]: :8[1]:
Aşçı-cemo
01-01-2008, 17:53
Takılmayın benim hemşerime:)
Amanın ban mı tırsdım valla. :D
bulletfromhell
01-01-2008, 22:02
hcakır kendine başka bir forum ara o semaveride çabuk mahelle başındaki çayrı remzi abiye iade et:)
ee olacağı buydu...dün söyledim onlara 'çocuklar çay ocağında içki satmayın' diye...ağanın kulağına gitmiş işte....:puah: :puah: :puah:
ee olacağı buydu...dün söyledim onlara 'çocuklar çay ocağında içki satmayın' diye...ağanın kulağına gitmiş işte....:puah: :puah: :puah:
neeeeee birde içkimi var ülen topunuz banistandan yer ayırtın kendinize
pencere77
01-01-2008, 23:01
usta rakı şisesi vardı.kaldrdım hemen dün akşam. gözün arkada kalmasın:wave: :wave:
bulletfromhell
01-01-2008, 23:03
valla ağa çayevi bölümüne bakarsan görürsün...zar zor kaldırttım rakıları...kendilerini affettirmek için bide sana rüşvet olarak hindi ayarlamışlardı...ben uyardım ama onları...:puah: :puah: :puah:
hindiyi bilmem ama kızarmış ve az yaglı olsa hayır demezdim hindiye:)