Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : NDSCam v0.0.0.5

zxcvbn10250
02-01-2008, 23:39
Features:

- Autobaudrate.
- Card uptates (EMM) (experimental).
- EMM and ECM logging.
- BoxID auto detection.
- Buildin TT-Trick (for TT and Hauppauge cards).
- Supports KS Driver (for TT and Hauppauge cards).
- Works with MDAPI based apps like ProgDVB, AltDVB, MyTheatre, etc..
REQUIREMENTS:
- DVB-S/-C/-T tv-card (tested on SkyStar1, SkyStar2, Skystar HD and TechnoTrend S2-3200 cards only).
- Phoenix or PC/SC reader.
- NDS - VideoGuard® sub******ion card.
dsmart karta zarar gelmiyor nds yeni versiyon emulatör ben deniyorum sorun yok ss2lerde
Only the registered members can see the link

kanaryam1950
02-01-2008, 23:55
teşekkürler

noisywan
10-01-2008, 21:53
Bende calismiyor. :49:
Ayarlari capture ettim, bakip yardim eder misiniz?

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

zxcvbn10250
10-01-2008, 23:01
kart okuyucusu ne kullanıyorsun

HCakir
10-01-2008, 23:04
@zxcvbn10250

Dostum teşekkürler bendede var ss2 ama bi türlü kullanmak nasip olmadı ,çiftli lnbler biraz tuzlu bide 2 tane almam lazım ,evdeki cihazın çıkışından çekicem ,artık birisi izlerken diğeri kullanamayacak, Bu dosya hakkında bizleri aydınlatabilirmisin ?

zxcvbn10250
10-01-2008, 23:22
@zxcvbn10250

Dostum teşekkürler bendede var ss2 ama bi türlü kullanmak nasip olmadı ,çiftli lnbler biraz tuzlu bide 2 tane almam lazım ,evdeki cihazın çıkışından çekicem ,artık birisi izlerken diğeri kullanamayacak, Bu dosya hakkında bizleri aydınlatabilirmisin ?

yasal uye kartlarını kullanarak ss2den izlemek için dsmart varmı? ve kart okuyucusu edinmen lazım

noisywan
11-01-2008, 11:27
kart okuyucusu ne kullanıyorsun

Phoenix kart okuyucu kullaniyorum. Beta uydunun sattiklarindan...

noisywan
11-01-2008, 21:04
Neden çalışmıyor bu bi bakar mısınız? DVB Kartım SS2, kart okuyucum Phoenix...

Önceki mesajımda gönderdiğim ekran görüntüsündeki ayarlarda BOX ID yazmıyordu, onu da manuel tanıttım ama halen çalışmıyor. Eksik olan bişey mi var? :49:

zxcvbn10250
11-01-2008, 23:11
Neden çalışmıyor bu bi bakar mısınız? DVB Kartım SS2, kart okuyucum Phoenix...

Önceki mesajımda gönderdiğim ekran görüntüsündeki ayarlarda BOX ID yazmıyordu, onu da manuel tanıttım ama halen çalışmıyor. Eksik olan bişey mi var? :49:

kart okuyucundan olabilir daha gelişmiş kart okuyucu kullan yada aldıgın yere anlat derdını özel ayar gerklidir

noisywan
12-01-2008, 23:51
kart okuyucundan olabilir daha gelişmiş kart okuyucu kullan yada aldıgın yere anlat derdını özel ayar gerklidir

Sizin kullandığınız okuyucu nedir? Bendeki okuyucunun uyumsuz olduğunu anlamanın başka yolu var mı çünkü bu pluginin doğru çalıştığından emin değilim?
Üzerinde de bişey yazmıyor cihazın.. siyah renkli dandik bi kutusu var. İnternette rastladıklarım ise bordo renkliydi...
Bu aleti Beta Uydu'dan almıştım, alırken de Dsmart ve SS2 kart ile kullanacağımı belirtmiştim ama şimdi telefon edince, "konu ile ilgili bilgimiz yok" diyorlar.:46:
Ürünü satmadan önce her konuyu biliyorlar, ama sattıktan sonra nedense hafıza kaybı oluyor.

Bu kartları Phoenix ile okutanlar olduğuna göre cihazın farklı modelleri falan mi var? :49:

zxcvbn10250
13-01-2008, 21:37
Sizin kullandığınız okuyucu nedir? Bendeki okuyucunun uyumsuz olduğunu anlamanın başka yolu var mı çünkü bu pluginin doğru çalıştığından emin değilim?
Üzerinde de bişey yazmıyor cihazın.. siyah renkli dandik bi kutusu var. İnternette rastladıklarım ise bordo renkliydi...
Bu aleti Beta Uydu'dan almıştım, alırken de Dsmart ve SS2 kart ile kullanacağımı belirtmiştim ama şimdi telefon edince, "konu ile ilgili bilgimiz yok" diyorlar.:46:
Ürünü satmadan önce her konuyu biliyorlar, ama sattıktan sonra nedense hafıza kaybı oluyor, kafalarını sert bi yere vurmuş, mesela kalorifer peteğine falan çarpmış gibi herşeyi unutuyolar ...:bangin:

Bu kartları Phoenix ile okutanlar olduğuna göre cihazın farklı modelleri falan mi var? :49:
65YTLYE PROMİM marka kart okyucusu kullanıyorum betasattan almıştım

noisywan
14-01-2008, 11:00
65YTLYE PROMİM marka kart okyucusu kullanıyorum betasattan almıştım

Söylediğiniz cihaza baktım, 3.57 ve 6.0 MHZ'yi de destekliyormuş.
Bendeki Phoenix sadece 3.57 MHZ'de çalışıyor. Galiba okumamasının nedeni bu.