PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MEB, İstanbul'u Robotla Fethedecek

saraçTürk
02-01-2008, 23:51
MEB, İstanbul'u Robotla Fethedecek
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Resmi büyütmek için tıklayın (Only the registered members can see the link) Milli Eğitim Bakanlığı (Only the registered members can see the link) Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Tarafından Bu Yıl İkincisi Düzenlenecek 'Robot Yarışması'nda Öğrencilerin Robotlarla İstanbul'u Fethetmesi İsteniyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (Only the registered members can see the link) Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek "Robot Yarışması"nda öğrencilerin robotlarla İstanbul’u fethetmesi isteniyor.

Öğrenciler tasarladıkları robotlar ile 10 dakika içerisinde gemi yükleyecek, surları inşa edecek ve gemileri karadan yürütecek. Yarışmaya resmi ve özel üniversiteler ile orta öğrenim seviyesindeki okulların öğrencileri ve öğretmenleri bireysel veya gruplar halinde katılabilecek. Yarışmaya katılmak için müracaat formları en geç 25 Ocak Cuma gününe kadar e-posta veya posta aracılığı MEB Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Yarışma, 22-23 Şubat 2008 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı (Only the registered members can see the link)’nın Ankara-Beşevler’deki Şura Salonu’nda gerçekleştirilecek. Geçen yıl ilki yapılan Robot Yarışması’na, Sumo Robot Kategorisi’nde 42, Çizgi İzleyen Robot Kategorisi’nde 63 ve Serbest Robot Kategorisi’nde 27 Robot katılmıştı. 02.01.2008 03:08 [1160187]