PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyarbakır kan gölü

savaş17
03-01-2008, 17:40
Diyarbakır'da askeri araç hedef alındı. 30'dan fazla yaralı var. Son bilgiler...
Diyarbakır'da askeri servis aracına bombalı saldırı düzenlendi.
Yenişehir Semti Dedeman Oteli arkasında askeri bir servis aracının geçişi sırasında bombalı saldırı düzenlendi.

Meydana gelen patlamada 30'a yakın yaralı olduğu öğrenildi. Servis aracında askerler ve aileleri yer alıyordu. Patlama askeri lojmanların yakınında meydana geldi.

SİVİL ARAÇLAR DA YANDI

Diyarbakır'da askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamanın etkisiyle bazı sivil araçlar da yandı. Şiddetli patlamada yaralananlar olduğu belirtilirken, çevredeki bazı ev ve iş yerlerinin de camları kırıldı.

İKİNCİ BOMBA ŞÜPHESİ

Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. İkinci bir patlama olasılığına karşılık vatandaşlar olay bölgesinden uzaklaştırıldı. Binalar da boşaltıldı

HCakir
03-01-2008, 17:44
İyice zıvanadan çıktılar tabi ordudan yiyince zılgıtı başladılar yine şerefsizliğe.

savaş17
03-01-2008, 18:00
dağda askerimizden yediği yumruklar sonucu dağilma ve çözülme sürecine giren bu adini böle sölemek istemiyorum onlar yapacak birşey bulamayınca şehirdeki masum kişilere ve askerimize şehirde böylece kahpe tuzak kuruyor bunlar böledir işte vatansız hainler

umuter
03-01-2008, 18:16
ben şunu merak ettim bu yazıyı okuduktan sonra ACABA ELLERİNE NE GEÇTİ????!!!!
ve akşam oturupta tv den yaptıklarını izlerken o masum insanları can çekişirken seyrederken nasıl bir duygu içinde oluyo bu hayvandan aşağı mahluklar çok merak ediyorum

savaş17
03-01-2008, 19:03
patlamadan sonra gelen haberlere göre şuanda 4 ölü 35 yaralı var

BEKOSAT
04-01-2008, 09:24
ne diyeyim masum sivillere allah sabır versin.takke düştü kel göründü misali oradaki vatandaşlarımızda şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri lazım. terörist vari belediye başkanları,milletvekilleri seçmesinler kardeşim.

osmann
04-01-2008, 09:29
ne diyeyim masum sivillere allah sabır versin.takke düştü kel göründü misali oradaki vatandaşlarımızda şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri lazım. terörist vari belediye başkanları,milletvekilleri seçmesinler kardeşim.

aynen katılıyorum. yöre halkı düşünsün kimleri desteklediklerini...
selametle...

nadi-56
04-01-2008, 10:56
fırtına eken yel biçer..........................

ahmeTTaşar
04-01-2008, 12:37
işte bunlarda teröristlerin dağdan şehire,düz ovaya inmiş halleri.dağdan indiler artık şehire
yerleşti vatan hainleri.Bundan sonra halkımızın daha dikkatli olması lazım artık böyle adice eylem yapar bunlar.Allah kötü emellerine boşa çıkarır inşallah onların.

temel50
04-01-2008, 12:44
Bunları yapanlar insan olamazlar bunlar nasıl bir insadır bunların dagda kafalarına sıkacaksın leşini dagda bırakıp hayvanlara yem olsun kahrolsun törör