Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük Vurgun....
profberk05
03-01-2008, 21:47
:bangin: MSNnenize tıklayın bedava 250 kontür kazanın diye mesajmı geliyor,TV de yine aynı reklam msj gönderin 250 köntör kazanın,gazetede aynı hikaye sakın yakalanmayın yakalananlar zor durumda bir abone oldularmı,köntör hikaye kendi köntörlerinide tıkır tıkır kaybediyorlar.bilginize.sayğılar
Malesef bizede geliyor bu tür mailler ama okumadan siliyorum
:bangin: MSNnenize tıklayın bedava 250 kontür kazanın diye mesajmı geliyor,TV de yine aynı reklam msj gönderin 250 köntör kazanın,gazetede aynı hikaye sakın yakalanmayın yakalananlar zor durumda bir abone oldularmı,köntör hikaye kendi köntörlerinide tıkır tıkır kaybediyorlar.bilginize.sayğılar
Forumda google olsun veya reklam store reklamlarında olan bu tür reklamlar var.Biz buna malesef mudale edemiyoruz.Bu servislere abone oldugunuzda her hafta 50 kontor alınmaktadır.
Daha öncede cok defa uyarıda bulunduk sakın internette guvenmediginiz bedava denilen yerlere cep nonuzu girmeyiniz.
bende denedim 2 gün sonra farkettim 70 kontörüm gitti.sonra vodafone'yi aradım iptal ettiler.
evet bende açmıyorum bile o tür şeyleri hemen silmek en güzeli değişik kişilerin adresleri üzerinden geliyor sürekli dikkat çekmek için ilgi uyandırıp açmamızı sağlayacaklar sözde ama bilinçli bir kullanıcı açmaz bu tür mail leri
hallederiz
03-01-2008, 23:44
ben böyle tuzaklara kesinlikle aldanmıyorum
zabataygatör
04-01-2008, 00:46
onceden benimde basima geldi,her kontor yukledigimde 30 kontur gidiyordu.zor duzeltmistim
yusufucar
04-01-2008, 02:14
paylaşımın için sagol
cetindeniz
04-01-2008, 02:16
Bu aralar devamlı msneme geliyor bazen iş artık öyle bir tahammül sınırına geldiki bazen tıklamak istiyorum nerdeyse
ben kesinlikle bakmıyorum bile hemen siliyorum bunlara bi !DUR! diyen olmayacakmı
butür dolandırıcıklarla mücadele için "internet polisi" diye bir birim mi oluşturulmalı bilmemki?
İnternet ortamın da kim ne yaparsa yanına kar kalıyor...
selametle...