PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sırıus uydusunda Türkiye'nin doğusu yok.

ahmeTTaşar
10-01-2008, 14:11
sırıus uydusunun kapsama alanına bakerken Türkiye'nin doğusunu hiç olmadığını farkettim.Bilmiyorum tabi ne maksatla ve nasıl çizildiğini fakat avrupa kısmında öyle bir hata görmedim dikkat ederseniz sadece Türkiye,suriye,ırak,ve iran sınırları doğru olarak çizilmemiş.

Only the registered members can see the link adresinde bu şekilde verilmiştir.

Only the registered members can see the link

kemal1
10-01-2008, 14:43
ona bakarsan haritanın içinde van gölüde yok bilerek yapıldığını sanmıyorum bu sadece bilgi amaçlı bir haritadır..

SatelliteHero
12-01-2008, 01:55
Harita SES-Sirius şirketinin verdiği haritadır. Olayın Only the registered members can see the link ile hiçbir alakası yoktur. Suçlarken biraz dikkatli olmak gerekiyor.

ilo_11
14-01-2008, 12:36
ewt haklı suç yok

ahmeTTaşar
14-01-2008, 13:33
suçlama değil ama bir hata yapılmıştı ve bunu bilgilendirmek istedim ve bugün baktığımda haritanın değişmiş olduğunu gördüm işte yeni harita

hamido42
14-01-2008, 21:31
sirus uydusu hostel frakansmı değiştirdi yardımcı olunuz teşekkürler

SatelliteHero
15-01-2008, 00:55
suçlama değil ama bir hata yapılmıştı ve bunu bilgilendirmek istedim ve bugün baktığımda haritanın değişmiş olduğunu gördüm işte yeni harita

Harita değişikliği vs yok. En üst mesajdaki harita SES-Sirius sayfasında duruyor. Sizin verdiğiniz 2. harita ise SatGate internet sağlayıcısının Sirius 4 uydusundaki yayınları için önerdiği haritadır. Flysat, haritayı yanlış anlamaların önüne geçmek için değiştirdi.

ahmeTTaşar
15-01-2008, 01:21
Harita değişikliği vs yok. En üst mesajdaki harita SES-Sirius sayfasında duruyor. Sizin verdiğiniz 2. harita ise SatGate internet sağlayıcısının Sirius 4 uydusundaki yayınları için önerdiği haritadır. Flysat, haritayı yanlış anlamaların önüne geçmek için değiştirdi.

sonuç verdi yani konuyu önemsemişler hiç değilse tebrik ederim onları

SatelliteHero
15-01-2008, 23:16
Hiçbirşeyin değiştiği yok. Resmi sitelerinde hala aynı haritalar mevcut. Birşeyi değiştirmek istiyorsanız. [email protected] adresine mail atın, şikayetinizi, isteklerinizi düzgün bir dille anlatın.

Saygılarımla

bulletfromhell
15-01-2008, 23:59
sirius uydusunun sahibi kimler??hangi ülke bu uyduyu göndermiş önce ona bakmak lazım...ona göre iyi niyetlidir yada değildir diye yorumlamak daha sağlıklı olur....selametle