Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : DTP noktayı koydu...

ahmeTTaşar
19-01-2008, 23:59
dtp noktayı koydu...

dtp Eş Başkanı mustafa avcı: 'Parti olarak aramızda karar aldık. pkk bizim için bir terör örgütü değildir'

SİİRT - Demokratik Toplum Partisi (dtp) Eş Başkanı mustafa avcı partisinin Siirt İl Başkanlığı 1. Olağanüstü Genel Kongresinde konuştu. avcı, "dtp'nin Barış için, Kardeşlik için ve özgürlükler için bir çözüm projesi geliştirmiştir. Biz bizden koparsak değerlerimizden düşersek hücumlaşırız. Hiç kimseye yararımız olmaz. Her mikrofonu uzattıkların da siz pkk'yı terörist olarak görüyormusunuz yoksa görmüyormusunuz. Evet, bundan sonra biz parti olarak aramızda karar aldık. pkk bizim için Bir terör örgütü değildir, Biz pkk'yı terör örgütü olarak görmüyoruz" diye konuştu.

Kenthaber...

bulletfromhell
20-01-2008, 00:02
bilmediğimiz bişey söyleseydi keşke... :devilprv: :devilprv:

esat77
20-01-2008, 00:21
bunların devlet maaş veriyo..haram olsun o yedikleri paralar..inşallah boğazlarında kalır

zabataygatör
20-01-2008, 00:58
bir avuc it surusu bunlar bosverin

kartal052
20-01-2008, 01:15
nankörlüğün bu kadarıda olmaz bu vatanı türkler kurdu türk kalacak o kadar haçlı seferleri düzenlendi alamadıda bir avuç pkk lı ve yandaşlarımı alacak tarihte kürt diye bişey yok sadece haçlıların bizi bölmek için uydurdukları bir laf varda bizmi duymadık devletlerini milletlerini

fenerbahceli03
20-01-2008, 01:20
nankörlüğün bu kadarıda olmaz bu vatanı türkler kurdu türk kalacak o kadar haçlı seferleri düzenlendi alamadıda bir avuç pkk lı ve yandaşlarımı alacak tarihte kürt diye bişey yok sadece haçlıların bizi bölmek için uydurdukları bir laf varda bizmi duymadık devletlerini milletlerini

:clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2::

cetindeniz
20-01-2008, 05:13

Sen tarihten malesef sınıftan kalmışsın iyice tarihi öğrenmeden
böyle olmadık iddalarda bulunma :angry8:

mekan73
20-01-2008, 10:17
Kartal052; bence mantıklı haraket etmek lazım. Ben bir kürdüm ama bu da bir kesindir ki pkk hiçbir zaman kürtleri temsil etmemiştir vede etmeyecektir. Terör terördür. Terörün ne kürdü, ne müslümanı nede insanı olur. Terörün her türlüsünü kınıyorum. Devletimiz bugün hem avrupa ülkelerine hemde dünya ya karşı kaygan bir zemin üzerinde yer edinmeye çalışıyor. Bence devletimize sahip çıkmalı, başkalarının oyunlarına gelmemeli, akıl ve mantıkla haraket etmeli ve Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırları için yaşayan her insana saygı duymalıyız. Elbette ülkemizde, kürt olacak, arap olacak, laz olacak, alevi olacak, vs.vs. (Terör ve Yandaşlarını Kınıyorum)

umuter
20-01-2008, 10:50
sonunda baklayı ağızlarından çıkardılar yakında evlerinde de barındırırlarsa pkk lıları normaldir !!!!

rexsi
20-01-2008, 11:24
Kartal052; bence mantıklı haraket etmek lazım. Ben bir kürdüm ama bu da bir kesindir ki pkk hiçbir zaman kürtleri temsil etmemiştir vede etmeyecektir. Terör terördür. Terörün ne kürdü, ne müslümanı nede insanı olur. Terörün her türlüsünü kınıyorum. Devletimiz bugün hem avrupa ülkelerine hemde dünya ya karşı kaygan bir zemin üzerinde yer edinmeye çalışıyor. Bence devletimize sahip çıkmalı, başkalarının oyunlarına gelmemeli, akıl ve mantıkla haraket etmeli ve Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırları için yaşayan her insana saygı duymalıyız. Elbette ülkemizde, kürt olacak, arap olacak, laz olacak, alevi olacak, vs.vs. (Terör ve Yandaşlarını Kınıyorum)

dusuncen ve yorumların icin sağol arkadasım...
keske her kurt senin gibi dusunse...:present:

Mehmet Kaynaklı
20-01-2008, 11:30

işte bu ülkenin bulunduğu bu durum asıl sebepleri bunun gibi cahil bişey bilmeyen geri kalmış kocaman kafalı ama içleri samanla dolu kafalardır

Mehmet Kaynaklı
20-01-2008, 11:35
Sen tarihten malesef sınıftan kalmışsın iyice tarihi öğrenmeden
böyle olmadık iddalarda bulunma :angry8:

sadece sınıfta kalsa iyidir:(

hallederiz
20-01-2008, 12:39
bunları zaten sürekli söylüyorlar

dragons
20-01-2008, 12:54

Şunu Bilki dtp 20 degil 100 milletvekilide çıkarabilir neden çıkaramıyor çünkü kürtlerin %90 ı onları desteklemiyor ve temsilci kabul etmiyor ve pkk nın kürtlerin adını kötüye çıkardıgına inanıyor ve teröre nefret duyuyor

ama senin bu kürt diye bişe yoktur lafın eger türkiyede bütün türkler tarafından söylenseydi insanların alayını dağa çıkartırdı ama böyle degil durum senini gibi 3-5 provakatör dışında bunu söyleyen yok

başkasını yok sayarsan oda seni yok sayar bu kadar basittir

amerikalı george geliyor bu ülkede istedigi ismi alabiliyor nufüs idaresinden(örn: maxwell) ama bir kürt xezal ismini alamıyor

50 tane ingilizce radyo tv var türkiyede ama hala kürtce televizyonlara izin yok rtükten conilere serbest bize yasak

bunlara ragmen biz yine bu ülkede vergi ödüyoruz bu ülkede askerlik yapıyoruz pkk ya askerlik yapmıyoruz ve bundan sonrada böyle olacak

ama senin gibilerde pkk da aynı kefededir bizim gözümüzde...

MUTAF
20-01-2008, 14:17
pkk ya terör örgütü demeyen zaten teröristtir.pkk yandaşıdır. bu vatanda ne işleri var..?

doceh29
20-01-2008, 14:49
mekan 73 sen devşirme misin

kartal052
20-01-2008, 14:59
peki ben tarihi bilmiyorum o zaman kürtlerin kurduğu bir devlet ismi söylesenize bana aslını inkar eden şeytandır

Volkan
20-01-2008, 15:16
bakın burda kürt türk ayrımı yok sonuçte bizim geçmişimizde bir çok değişik toplumun bir arada barış ve mutluluık içinde yaşaması ilke edinilmiştir ve bunu tarihte bir çok kanıtı vardır. teror örgütünü destekleyen kişilerin hewr milletten olacağını düşünüyorum çünkü bu topraklarda tek bir kişinin gözü yok ama bu şerefsiz dtp lileri aslında kurşuna dizeceksin ve gözü olanlarıngözünü çıkartacaksın. he bu bir soykırımmı olur bilmeme ama onları kıydıkşları evlatlarımızın yanında hiç bişi olamaz.

ievsan
20-01-2008, 15:30
En sonunda baklayı ağızlarından çıkarmışlar defolsunlar bu vatandan haram olsun aldıkları maaşlar söylenecek daha çok şey var ama bunlar değmez utanma sıkılma diye bir şey yok

kartal052
20-01-2008, 15:39
işte bu ülkenin bulunduğu bu durum asıl sebepleri bunun gibi cahil bişey bilmeyen geri kalmış kocaman kafalı ama içleri samanla dolu kafalardır

asıl cahil sizin gibi düşünenler

TÜRK-KÜRT BİRDİR
Malazgirtteki beraberliğimizle bugün arasında tek fark ; ayrı dil konuşmak vardır. Biraz da törelerimizde ayrılık görülür fakat Dinimiz Kültürümüz duygu ve inancımız aynıdır.
Dildeki ayrılığımız şöyledir :
Anayurttan Anadoluya kadar hepimizin Farsça ve Türkçe iki lisanimiz vardı.Çoğumuz,kanunlara ve bir disiplin altında yaşamaya uygu göstermeyi seçtik.
Şehirlerde ve Köylerde yaşarken hep Türkçe konuştuk,yetişen kuşak Türkçe bildi,Türkçe konuştu.Farsça Dilimiz zamanla kayboldu.
Disipline giremeyenlerimiz,kenara çekildi.Hayvancılıkla uğraştı disipline girmek istemediği için Farsça konuştu.Farsçayı da pratikleştirince Farsça’dan ve Türkçe’den apayrı bir dil çıktı (Kürtçe)
İngiliz,Fransız,Rus gibi bize düşman olup dost görünenler de; siz Kürt’sünüz,ayrı bir milletsiniz diye içimize misyonlar sokup aldattılar. Biz de onların sözüne kandık,Kürt’üz dedik, Laf mı bu ?
Dilimiz,disipline girmemek için ayrı oldu.Törelerimiz de,yaşama şartlarımızn biçimini yansıtmış oldu.Malazgirt’ten buyana değişen dil,biraz da töredir.Tüm hayatımız hep birdir.
Bu kadarcık ayrılık ise,disipline giremekten oldu. Ayrı dil konuşan kardeşlerin mizaçları,bunun somutluğudur. Kürt lafı düşman lafıdır. 1920'lerde İngiliz ve Fransızların icat ettiği ayrılık oyunlarıdır.Biz yabancıların laflarıyla birbirlerimizi kardeşlikten atamayız.Kürt lafı hainlerin uydurmasıdır Biz uyamayız.Türk-Kürt Birdir.

yeter bu vatana yaptıklarınız sadece yazık ediyorsunuz merak ediyorum amerikada yaşasaydınız ve türkiyede yapılanların aynisini yapsaydınız ne olurdu dilim bile söylemek istemiyor

pencere77
20-01-2008, 15:45

söylediklerin çok doğru:45:

f47xfenerli
20-01-2008, 16:03

haddini bil yoksa bildirirler sabır diyoruz bukadarı da fazla
ben bir kürdüm ve kürt oğlu kürdüm sen kim oluyorsun
da benim adıma konuşuyorsun bizi senmi yarattın
dilimizi sendenmı dilendik allah vergisi evet ben kürdüm:nono:
senin gibi bu ülkeye zarar veren insanlar yüzünden
ve bu zihniyet olduğu sürece kan ve gözyaşı dökülüyor
çok yazık çok bir halkın inkarı sanamı kaldı insaf yahu

afacan-1
20-01-2008, 16:20
bunlardan olmaz evliya oldum desede koyma avluya.

kucer06
20-01-2008, 16:23
Arkadaşlar lütfen laflarımıza biraz dikkat edelim konu farklı taraflara kaymaya başladı.

turkocigo
20-01-2008, 16:45
ne diyeceğimi bilemiyorum. forum kurallarına aykırı olmasaydı derdim bi şeyler ama nerse .

turkocigo
20-01-2008, 16:48

:clap2:: :clap2:: :45:

umuter
20-01-2008, 16:55
arkadaşlar konu başlığını iyi okursak diyor ki dtp pkk yı terörö örgütü olarak kabul etmiyor!!lütfen yorumları da buna göre devam edelim yoksa konu başka boyutlra çekilmesin hiç kimse tarafından

LÜTFEN YORUMLARDA KİMSE ŞUNU VEYA BUNU SUÇLAMASIN YETER KONU ÜZERİNDEN GİDİLSİN

emmi
20-01-2008, 17:29
mekan 73 sen devşirme misin

Bende sana aynı soruyu soruyorum. Sen provakatör müsün? Terbiyeni takın terbiyesiz adam. Burası ağzına geleni söyleyebilceğin çöplük değil. Adamın asabını bozmayın. Varsa bu konuyla ilgili bir fikrin yazda herkes yararlansın. Yoksa susta seni adam sansınlar. Terbiye sınırlarını aşan yazını daha 5. iletinde yazarak ne biçim bir insan olduğunu hemen belli ediyorsun. Konuyla ilgili yazacakasan buyur istediğini yaz; ama başkalarına hakaret etmeden yaz olur mu?:smiles22:

Volkan
20-01-2008, 17:40
kartal052 bunu aslında pm den yapmama gerek ama bu herkeze bir uyarısı olsun forumumuzda illaki siyasi bu tür konulkar olacaktır ama bu konularda oratmı gerecek bilip bilmeden kendini tutamayıp aşırıya kaçanlar olursa ve bnununla beraber görevlilerle polemiklere dönüşülürse konu kapanır ve ceza verilir. normalde sana 3 gün ceza vermem lazım ama duruma baktığımda 2 tarfata haklı lütfen düşüncelerineize hakim olun. bu uyarırı dikkate almayanları ben hiç dikkate alamam forumun dışında bulurlar kendilerini.

mhtakif
20-01-2008, 17:50
..............

zabataygatör
20-01-2008, 17:52
Bende sana aynı soruyu soruyorum. Sen provakatör müsün? Terbiyeni takın terbiyesiz adam. Burası ağzına geleni söyleyebilceğin çöplük değil. Adamın asabını bozmayın. Varsa bu konuyla ilgili bir fikrin yazda herkes yararlansın. Yoksa susta seni adam sansınlar. Terbiye sınırlarını aşan yazını daha 5. iletinde yazarak ne biçim bir insan olduğunu hemen belli ediyorsun. Konuyla ilgili yazacakasan buyur istediğini yaz; ama başkalarına hakaret etmeden yaz olur mu?:smiles22:
:present: :present: :present: :present:
o sahis baskalarini kendisi gibi goruyor.onun nemal oldugu belli.

Volkan
20-01-2008, 17:54
arkadaşlar konu kapanmıştır anlaşılan yine bir konuyu ağzımızı bozmadan tartışamıyacaz.