Orijinalini görmek için tıklayınız : Cihazdan Usb'ye Kayıt Yapma Sorunları Ve Çözümleri
Iyi Akşamlar Arkadaşlar Ben 4 Gb Lik Usb Aldim
Cihazin Markasi Next 2000 Super Plus Cis Usb Li
Bu Cihazda Usb Yi Tanimadi Neden????????????
Iyi Akşamlar Arkadaşlar Ben 4 Gb Lik Usb Aldim
Cihazin Markasi Next 2000 Super Plus Cis Usb Li
Bu Cihazda Usb Yi Tanimadi Neden????????????
Next cihazlar 2 gb ile sınırlı diye duymuştım
marka olarak fark ediyor mu mesela kingston 4 GB veya rohs 4 GB
bilim-ilim
28-08-2007, 10:23
Ben verbatim 4 GB kullanıyorum
Formatı Fat 32
Sorun yok
mükemmel kayıt yapıyor
ilgilenlere duyurulur
bilim-ilim
28-08-2007, 10:24
Ancak Serkan Yılmaz hocam şu konuda haklı yalnızca 2 saat kayıt ile sınırlama var.
valla arkadaşım bendede aynı sorun vardı yeni yazılım attım sorun çözüldü
valla arkadaşım bendede aynı sorun vardı yeni yazılım attım sorun çözüldü
Yeni yazılımda zaten sınırsız oldu bu durum
kosavali kardes sinirsiz derken 40 gb usbli harddisk olurmu
ŞAVKÇI09
20-01-2008, 23:57
Arkadaşlar benim cihazım 2000 cx super plus ben bununla cihazdan usb'ye kayıt yapmak istiyorum ama bir şeyi merak ettim.Usb belleğim yok yarın alacağım bellek olarak kıngston düşündüm size göre 1 gb yeterli olur mu yoksa 2 gb mı alayım yani 1 gb bellek ile ne kadar kayıt yapabilirim?Bir de bu usb ye kayıt ettiklerimi pc de herhangi bir video oynatıcı(vlc,gom player) ile izleyebilirmiyim yani başka codec filan indirmeye gerek oluyor mu?Cihazdan usb ye hangi yazılımla kayıt yapabilirim?Teşekkürler.
Arkadaşlar benim cihazım 2000 cx super plus ben bununla cihazdan usb'ye kayıt yapmak istiyorum ama bir şeyi merak ettim.Usb belleğim yok yarın alacağım bellek olarak kıngston düşündüm size göre 1 gb yeterli olur mu yoksa 2 gb mı alayım yani 1 gb bellek ile ne kadar kayıt yapabilirim?Bir de bu usb ye kayıt ettiklerimi pc de herhangi bir video oynatıcı(vlc,gom player) ile izleyebilirmiyim yani başka codec filan indirmeye gerek oluyor mu?Cihazdan usb ye hangi yazılımla kayıt yapabilirim?Teşekkürler.
2 gb işini görür 1 gb yetmez malesef.Pc dede gom player ile rahat izlersin.Bendede aynı cihaz var sorun yasamıyorum.
ŞAVKÇI09
21-01-2008, 00:05
2 gb işini görür 1 gb yetmez malesef.Pc dede gom player ile rahat izlersin.Bendede aynı cihaz var sorun yasamıyorum.
Teşekkür ederim.
ŞAVKÇI09
21-01-2008, 18:59
Arkadaşlar bu usb ye kayıt için hangi yazılımı kullanacağım.Forumda aradım bulamadım yardım edebilirmisiniz acaba.
En yazılımı atın sorunsuz kayıt yaparsın.Kayıt yapmak istersen kumandadan help tusuna bas kayıt yapar.Kaydı bitirmek içinde sarı tusa basacaksın
ŞAVKÇI09
21-01-2008, 19:28
En yazılımı atın sorunsuz kayıt yaparsın.Kayıt yapmak istersen kumandadan help tusuna bas kayıt yapar.Kaydı bitirmek içinde sarı tusa basacaksın
Usta hangisi bu mu Only the registered members can see the link
yoksa bu mu Only the registered members can see the link***-dosyalari-19-01-2008-t19975.html?t=19975
Usta hangisi bu mu Only the registered members can see the link
yoksa bu mu Only the registered members can see the link***-dosyalari-19-01-2008-t19975.html?t=19975
Bu Only the registered members can see the link alttaki link *** dosyası için:)
ŞAVKÇI09
21-01-2008, 19:35
Teşekkür ederim usta.
ŞAVKÇI09
21-01-2008, 20:16
Usta bu yazılımda bir sorun var herhalde.Yazılımı cihaza attım cihazdaki bütün kanalları sildi çanak ayarlarını hep yeni baştan ayarlıyorum haberiniz olsun bir kontrol edin isterseniz ben şu an eskisi gibi kanalları ayarlıyorum.
bilim-ilim
22-01-2008, 18:43
şayet önceki yazılımınız çok eski ise,
bu son yazılım kanalları siler, yani problem yok
alone26m
28-01-2008, 12:59
:49: ustalar bu usb çıkışını bilgisayar takıp harddiski flash bellek olarak kullanmak mümkünmü acaba...direk bilgisayarın harddiskine kayıt yaparmı?
ustacığım. next 2000 cx süper plus ın herhangi bir programı (tv programını) kayıt etme özelliğimi var? usb ye kayıt ediyor öylemi?
arkadaşlar bendede aynı cihaz var (next 2000 cx süper plus usb li) bu cihazla kayıt imkanı varmı? ne yapmalıyım? ben anlamadım... teşekkürler...
ustacığım. next 2000 cx süper plus ın herhangi bir programı (tv programını) kayıt etme özelliğimi var? usb ye kayıt ediyor öylemi?
Evet tv programını kaydeder hatta şifreli yayını bile
arkadaşlar bendede aynı cihaz var (next 2000 cx süper plus usb li) bu cihazla kayıt imkanı varmı? ne yapmalıyım? ben anlamadım... teşekkürler...
Kayıt yaparsın usb bellek al help tusuna bas kayıt etmeye başlar
Evet tv programını kaydeder hatta şifreli yayını bile
Kayıt yaparsın usb bellek al help tusuna bas kayıt etmeye başlar
o kadarmı? bişey yüklemeye gerek yokmu?
tekrar durdurmak istersem yine help e mi
basacağım?
yardımın için teşekkürler arkadaşım...
o kadarmı? bişey yüklemeye gerek yokmu?
tekrar durdurmak istersem yine help e mi
basacağım?
yardımın için teşekkürler arkadaşım...
Durdurmak istersen kumandadan sarı tusa basman yeterli dedigim gibi usb bellek sart:warn:
usb belleği dün akşam cihaza taktım help e bastım ama birşey değişmedi.
bir program yüklemem gerekiyormu?
ayrıca usb yi takınca sistem otomatik usb menüsüne geçiyor. burada iken mi help e basıyoruz? yoksa tv programına gelincemi basıyoruz...
yardımın için şimdiden teşekkürler.
usb belleği dün akşam cihaza taktım help e bastım ama birşey değişmedi.
bir program yüklemem gerekiyormu?
ayrıca usb yi takınca sistem otomatik usb menüsüne geçiyor. burada iken mi help e basıyoruz? yoksa tv programına gelincemi basıyoruz...
yardımın için şimdiden teşekkürler.
Örnek atv seyrederken hepl tusuna bas 5 sn sonra kaydetetmeye başlayacaktır.Kaydederken usb bellek ısık yanıp söner zaten:warn:
alone26m
29-01-2008, 12:48
evet arkadaşlar bendede next ye-2000 fta usb var flash belleğe çok güzel kayıt yapıyor aynı tv kalitesinde bilgisayardada gom player la çok iyi kalitede izleniyor ...next gerçekten harika bi makina yapmışş....tebrikler next e....
evet arkadaşlar bendede next ye-2000 fta usb var flash belleğe çok güzel kayıt yapıyor aynı tv kalitesinde bilgisayardada gom player la çok iyi kalitede izleniyor ...next gerçekten harika bi makina yapmışş....tebrikler next e....
:45: :45: Bende next 2000 superplus var cok memnunum:tongue:
:45: :45: Bende next 2000 superplus var cok memnunum:tongue:
bendenizde bu akşam dediklerinizi yaptıktan sonra sayenizde memnun olacağım galiba. alalı 1 seneyi geçti böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum. çok hoşuma gitti. peki normal 3 saatlik bir program için flash disk in kapasitesi ne olmalı?
mesela ceviz kabuğu falan kopyalayacaksam diye soruyorum...
selametle
bendenizde bu akşam dediklerinizi yaptıktan sonra sayenizde memnun olacağım galiba. alalı 1 seneyi geçti böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum. çok hoşuma gitti. peki normal 3 saatlik bir program için flash disk in kapasitesi ne olmalı?
mesela ceviz kabuğu falan kopyalayacaksam diye soruyorum...
selametle
2 Saat için 2 gb 4 saat için 4 gb 8 saat için 8 gb yeterlidir diye düşünüyorum..
airman06
29-01-2008, 14:57
Merhaba;cıs süper plus için soruyorum
su an aklıma birşey takıldı.. flaşhbelleğe kaydettiğimiz programı receiver üzerinden daha sonra izlemek mümkünmü?Başka bir deyişle PVR gibi kullanabilirmiyiz?
kosavalı kardeşim. bana söylediğin gibi usb yi cihaza takıp bir tv kanalı üzerinde iken help tuşuna bastım ama herhangi bir şey olmadı. ben daha evvel tps ler için şifre yüklemiştim forumdan kopyalayarak. bunu silmemmi gerekir bilmiyorum. yada başka bir programmı yüklemeliyim?
ismet1972
18-02-2008, 13:07
Bendede 2000 Cis Var Kİngston 4gb Var Gayet GÜzel ÇaliŞiyor
alone26m
18-02-2008, 13:16
sen fat32 ile formatla vede yeni yazılımı yükle sorununn çözülür....
Ben verbatim 8 GB kullanıyorum
Formatı Fat 32
Sorun yok
mükemmel kayıt yapıyor
ilgilenlere duyurulur
19-02-2008, 01:02
Toshiba 4 gb kullanıyorum.Sorunsuz kayıt yapabiliyorum.:rockon:
arkadaşlar 4gb kaç saat kayıt yapar bende 1GB lik VARKEN 20 DK LIK kayıt yapıyordum şimdi 4 lük aldım ama 1,5 veya 2 gb dan sonrası kayıtı kesiyor
arkadaşlar 4gb kaç saat kayıt yapar bende 1GB lik VARKEN 20 DK LIK kayıt yapıyordum şimdi 4 lük aldım ama 1,5 veya 2 gb dan sonrası kayıtı kesiyor
ve cihaz kilitleniyor ne yapmamı önerirsiniz yardım lütfen:praying: :49: :praying:
2 Saat için 2 gb 4 saat için 4 gb 8 saat için 8 gb yeterlidir diye düşünüyorum..
valla arkadaşım bende 4gb lık var 40 dk dan sonrası kaytı kesti vede cihazı kiltledi
yazılımdanmı acaba bir bakiverirsen sevinirim
valla arkadaşım bende 4gb lık var 40 dk dan sonrası kaytı kesti vede cihazı kiltledi
yazılımdanmı acaba bir bakiverirsen sevinirim
Nasıl bakayım buradan dogru :) Valla sinyal seviyesi ilede alakalı olabilir
Nasıl bakayım buradan dogru :) Valla sinyal seviyesi ilede alakalı olabilir
yok be arkadaşım bendeki sinyaller iyi bende 4 uydu var hepsinde denedim olmadıda ben yazılımdan şüpheleniyorumda en son 5şubat 117 a yazılımı var
daha yenisi varmı acaba
yok be arkadaşım bendeki sinyaller iyi bende 4 uydu var hepsinde denedim olmadıda ben yazılımdan şüpheleniyorumda en son 5şubat 117 a yazılımı var
daha yenisi varmı acaba
Şu an yok yazılım.Bendede 2 gb usb bellek var sorun olmuyor kingston marka
Şu an yok yazılım.Bendede 2 gb usb bellek var sorun olmuyor kingston marka
kingston marka( 512mb/ 1 gb/ vede 4 gb )var
sadece ben 4gb lık ta sorun yaşıyorum herkes sorun yok diyor ama ben yaşıyorum işte arkadaşlar 2gb dn sonra yani 40 dk kadar sonra cihaz kayıtı kesiyor vede kilitliyor .. acaba nedeni ne olabilir dosya sistemini fat 32 de yaptım yine aynı
serkanbv
05-03-2008, 00:20
Arkadaşlarım kanllarla alakası var.Benim tesadüfen cihazımın üzerinde sabaha kadar kaldı 4 gb fullemiş.diğer kanalda 3 gb olduktan sonra kesmiş.
Arkadaşlar bende next 2000 cx süper plus usb li cihaz bulunmakta.
Daha evvel kosavalı kardeşimiz bana bu cihazla herhangi bir tv programını flaş diske nasıl kayıt edileceğini açıklamıştı ama ben yapamadım. Belkide beceremedim. cihaza arada bir güncellenen softcam ları kopyalıyorum. aynı şekilde yenilenen yazılımlarıda...onlardan dolayı kayıt yapamamış olabilirmiyim?
sorun bunlar değilse yaptığım işlemi söyleyeyim nerede yanlış yapıyorsam uyarınız lütfen...
önce flaş diski usb girişine takıyorum.
cihaz otomatik usb flash diske geçiyor. exit yaparak istediğim tv programını açıyorum (mesela atv) sonra kumandadaki kırmızı tuşa basıyorum..ve usb flash disk in ışığının yanıp sönmesi gerekiyormuş. çünkü o kayıt edildiğini gösterirmiş. ama benim kinde ışık yanmıyor..sonrasında tekrar flash diskin içerisine giriyorum. ve hiç bişeyin kayıt edilmediğini görüyorum. sizce yanlış nerede?
teşekkür ederim...selametle kalınız...
Kayıt yaparken kumandada help tusuna basacan baba.Kırmızı tus nereden cıktı
dogannec
11-03-2008, 14:31
Kosavalı kardeş peki kayıt yaparken kayıt yapılan değilde başka bir kanal izlenebiliyormu??
Kosavalı kardeş peki kayıt yaparken kayıt yapılan değilde başka bir kanal izlenebiliyormu??
Hayır izlenmiyor malesef.Sadece o kayıt yapılan kanal izleniyor
dogannec
11-03-2008, 14:34
Teşekkür ederim birde redline'ın USB'li cihazlarında da bu uygulama varmı acaba
dogannec
11-03-2008, 14:36
Pardon Kosovalı Redline değil Trident'in USB'li cihazlarında
Teşekkür ederim birde redline'ın USB'li cihazlarında da bu uygulama varmı acaba
Pardon Kosovalı Redline değil Trident'in USB'li cihazlarında
Ondada aynı mantıktır bence.
Kayıt yaparken kumandada help tusuna basacan baba.Kırmızı tus nereden cıktı
kusura bakma aklımda kırmızı kalmış. evet ozamanda help demiştin.
ama help e bastığım halde bir değişiklik olmadı.
yaptığım işlem doğrumudur?
yoksa makinadamı bir sorun vardır?
teşekkürler...
bilim-ilim
14-03-2008, 12:14
1)Son yazılımı yükle
2) help tuşunun görev alması için usb takılı olmalı
3) usb ise fat 32 formatlı olmalı
kolay gelsin
1)Son yazılımı yükle
kolay gelsin
fat 32 formatlı nasıl olacak.
Usb yi takmadan evvel makinada biçimlendir diyorum sonra takıyorum.
doğrumu?
®adakoglu
14-03-2008, 15:58
1)Son yazılımı yükle
kolay gelsin
USB Flash bellek i bilgisayara takıp Fat 32 olarak biçimlendiriniz.
Arkadaşlar dün 4 gb lik bir usb bellek satın aldım. daha evvel bende 256 mb lik bellek vardı.
evde bulunan next 2000 cx süper plus usb li cihazima kosovalı kardeşimiz in yardım ları ile tv programının nasıl kayıt edildiğini öğrenmiştim.
4 gb lik bellek ile dün denedim fakat kayıt yaparken görüntü kesik kesik gelmeye başladı. kayıt bittikten sonra seyrettiğimde problem yok akıcı bir şekilde kayıt edildiğini görebiliyorum. ama kayıt esnasında tv ekranı seyredilemeyecek kadar kötü. kesik kesik yanii. hani düşük erişimli internet ile video seyrederken nasıl kesik kesik ise öyle...
halbuki 256 mb lik bellekte kayıt yaparken gayet güzel. akıcı ilerliyor.
bu sorunun sebebi ne olabilir?
yardımlarınızı bekliyorum. selametle....
Arkadaşlar dün 4 gb lik bir usb bellek satın aldım. daha evvel bende 256 mb lik bellek vardı.
evde bulunan next 2000 cx süper plus usb li cihazima kosovalı kardeşimiz in yardım ları ile tv programının nasıl kayıt edildiğini öğrenmiştim.
4 gb lik bellek ile dün denedim fakat kayıt yaparken görüntü kesik kesik gelmeye başladı. kayıt bittikten sonra seyrettiğimde problem yok akıcı bir şekilde kayıt edildiğini görebiliyorum. ama kayıt esnasında tv ekranı seyredilemeyecek kadar kötü. kesik kesik yanii. hani düşük erişimli internet ile video seyrederken nasıl kesik kesik ise öyle...
halbuki 256 mb lik bellekte kayıt yaparken gayet güzel. akıcı ilerliyor.
bu sorunun sebebi ne olabilir?
yardımlarınızı bekliyorum. selametle....
Bunun için surekli başlık acmak yanlış Bu tür sorunları tek konuda devam ediyoruz.Lütfen dikkat edelim.Senin yasadıgın problemi ben yasamıyorum gayet net.Tvde olsa pcde olsa net izliyorum
Bunun için surekli başlık acmak yanlış Bu tür sorunları tek konuda devam ediyoruz.Lütfen dikkat edelim.Senin yasadıgın problemi ben yasamıyorum gayet net.Tvde olsa pcde olsa net izliyorum
kusura bakma..konuyu aramadan yeni açtım..
şimdi ne yapsam sence? yeni yazılımı yüklemiştim halbuki..
tekrardanmı yüklesem? acayip bişey...bilgisayarda usb ye kayıt edilebiliyor...
kusura bakma..konuyu aramadan yeni açtım..
şimdi ne yapsam sence? yeni yazılımı yüklemiştim halbuki..
tekrardanmı yüklesem? acayip bişey...bilgisayarda usb ye kayıt edilebiliyor...
Bendede aynı cihaz var hiç sorun yasamadım acıkcası.Resetle bakalım neler olacak
yildirim44
22-03-2008, 01:56
bende 120b var ve hd yi 3'e böldüm 30gb,30gb ve 60gb ve fat32 ile formatladım kayıt yapmada herhangi bir sorunum yok
next 2000 den harddiskle video kaydı aldım ancak gom playerden seyredebiliyorum bu kayıdı cd ye aktarmam için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
next 2000 den harddiskle video kaydı aldım ancak gom playerden seyredebiliyorum bu kayıdı cd ye aktarmam için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Dönüşüm programları ile atabilirsiniz ancak onuda oldsman usta forumda ona sor o cevaplar
dalgın_08
31-03-2008, 17:27
bende denedim kayıt yapıyor + mp3 ve jpg dosyalarını da oynatıyor...
enver122
01-04-2008, 13:46
ye2000 cx süper cihazım ve kingston 4 gb usb. diskim var. kayıtta sürekli kırılmalar yaşıyorum. nedeni ne olabilibir. saygılar
arkadaşım bilgisayarda olan filmleri önce mpg e sonrada ts. uzantısına çevirmen lazım ondan sonra flsh diske takıp izleyeblirsin çünkü receiver sadece ts uzantılarını gösterir.aşağıdaki bu programla önce mpege cevir sonra ts formatına .mpeg çevrilmiş filmi MPEG_Streamclip programıyla dosya aç de sonra çevireceğin filmi seç ondan sonra en altta convert ts yazar oraya tıkla
çevrrilmiş olan ts uzantılı filmi flash diske takıp uyduda rahattıkla izleyebilirsin kolay gelsin..
Only the registered members can see the link
ye2000 cx süper cihazım ve kingston 4 gb usb. diskim var. kayıtta sürekli kırılmalar yaşıyorum. nedeni ne olabilibir. saygılar
o soruna bir çare bulamadılar kardeş bendede var bu sorun 2 gb dan sonra kayıtı kesiyor nedense bazıları sorun yok diyor ama bende 4 gb kınston aldım sorun var yani anlıycağın:devilprv: :mad2:
enver122
01-04-2008, 22:16
arkadaşım bilgisayarda olan filmleri önce mpg e sonrada ts. uzantısına çevirmen lazım ondan sonra flsh diske takıp izleyeblirsin çünkü receiver sadece ts uzantılarını gösterir.aşağıdaki bu programla önce mpege cevir sonra ts formatına .mpeg çevrilmiş filmi MPEG_Streamclip programıyla dosya aç de sonra çevireceğin filmi seç ondan sonra en altta convert ts yazar oraya tıkla
çevrrilmiş olan ts uzantılı filmi flash diske takıp uyduda rahattıkla izleyebilirsin kolay gelsin..
Only the registered members can see the link
arkadaş yardımın için sağolda niyetim usb.den film yada şarkı vs. izlemek değil tv. de geç vakit seyredemediğim açık oturum vs. gibi proğramları sonradan izlemek için kayıt. bunu kaydetmeyi güzel yapıyor. ama seyrederken kırılmalı olarak seyrediyorum. buda çok can sıkıyor. canlı yayındaki gibi seyretmek istiyorum. ama olmuyor.
arkadaş yardımın için sağolda niyetim usb.den film yada şarkı vs. izlemek değil tv. de geç vakit seyredemediğim açık oturum vs. gibi proğramları sonradan izlemek için kayıt. bunu kaydetmeyi güzel yapıyor. ama seyrederken kırılmalı olarak seyrediyorum. buda çok can sıkıyor. canlı yayındaki gibi seyretmek istiyorum. ama olmuyor.
Malesef bu durum cogu kanalda Yapıyor ben mesela lig tv den macı kaydediyorum sorunsuz ama gel gelelim bir atv den veya stv den kayıt yaparken sorun olabiliyor Buda yazılımsal sorun sanırım
Next 2000 Usb Cİhazindan Flİm Kaydi Aldim .ts Formatinda Bu Flİmİ Mpeg Çevİrmem İÇİn Allok Player Kullandim Ama O Zaman Flİmİn Boyutu Çok Kisa Oldu Ne Yapmaliyim Veya Hangİ ProĞrami Kullanmaliyimkİ Mpeg Çevİreyİm Flİmİmİ
arkadaşlar 160 gb hard disk 50gb-50gb-60gb diye 3 bölüme nasıl ayırabilirim sonradan da fat 32 nasıl çevirebilirim
sayın ustalar... herhangibir kanaldan kaydettiğimiz görüntüleri. tekrar recever aracılığıyla hiçbir işlem yapmadan izleyebiliyormuyuz?? yoksa bu kaydettiğimiz görüntüleri pc ye getirip birşeyleremi dönüştürmemiz gerekiyor acaba????
afif4747
28-04-2008, 21:31
pc de seyretmek için total videoyu kur dosyayı içine at dvd rip olarak kayıt edersin çok net ekrana çıkar pc de veya cd de seyredersin hen hep böyle seyrediyorum
taraftar
02-05-2008, 03:13
Hayır izlenmiyor malesef.Sadece o kayıt yapılan kanal izleniyor
ben izleyebiliyordum ilk aldıgımda ama yazılım attıktan sonra kayıt yapılandan başka kanalı izleyemedim .yani aynı frekansda olan kanalları izleyebiliyordum mesela kanal d yi kaydederken star i izleyebiliyordum
SeLam ArkadaşLar.Konu İLgimi Çekti Ve Bütün MesajLarı Okudum.Bazı ArkadaşLarın Kayıt Yaparken Görüntünün Kesik Kesik OLduğunu SöyLiyoLar.Birde 4 Gb KapasiteLi Bir FLash BeLLeke Sadece 2 gb Veya Daha Az Kapasite`de Kayıt Yapan ArkadaşLarında Sayısı Az Denemeyecek Kadar Çok.Bu ArkadaşLar ALdıkLarı FLash DiskLerini KontroL EtsinLer. Piyasada Cin MaLı Yani Yansanayii FLash DiskLer Var Ve FiyatLarı OrjinaL Kingston Lardan Daha Ucuzdur.Bu Sorunu Yaşayan ArkadaşLarın %80-90 KesinLikLe Yansanayii FLah Disk KuLanıyorLar.OrjinaL Bir FLash Disk DenesinLer Sonunun Ortadan KaLktığını GörecekLer..!
arkadaşlar 160 gb hard disk 50gb-50gb-60gb diye 3 bölüme nasıl ayırabilirim sonradan da fat 32 nasıl çevirebilirim
Not:Usb Hdd Yi NasıL FormtLanacağını DetayLı Bir ŞekiLde Yazacağım Ama Çok Acemi OLan ArkadaşLarımız Pc ALanında KendiLerinden Daha Uzman OLan BiriLerinden Yardım AlmaLarı Daha MantıkLı OLacaktır
Zirra YanLış Bir İşLem Sonucunda Pc Nizin Sistemin YükLü OLduğu Hdd Ye Zarar VerebiLir Ve Pc Nizideki Bütün VeriLerinizi Kaybetme Riski Vardır..!Bu ŞekiLde OLacak Herhan Gibi Bir Veri Kaybından Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Yönetimi SorumLu DeğiLdir..!
Usb Hdd FormatLama İşLemi: ÖnceLikLe Usb Hdd Yi Pc Ye Usb YoLuyLa BağLıyoruz..!Daha Sonra BiLgisayarım Sekmesini Üstüne GeLerek Sağ TıkLıyoruz..!TıkLadıktan Sonra Yönet Seçeneğini Seçiyoruz..!AçıLan Pencere BiLgisayar Yöenetimi Ve İki BöLümden OLuşacaktır..İki BöLümden Bizi İLgiLendiren BöLüm SoL Taraftaki BöLümdür..
SoL Taraftaki BöLümden Disk Yönetimi Seçenğini Seçiyoruz..Şimdi Penceremiz Üç BüLüme BüLünecektir...!Aşağıdaki Resimde Göründüğü Gibi..!Usb Hdd BüLümünün Üstüne GeLerek Sağ TıkLıyoruz Ve BüLümü SiL Diyoruz..BöLüm SiLindikten Sonra BiLgisayarım sekmesini NormaL Bir ŞekiLde Açıyoruz Be Usb Hdd Mizi BiçimLendiriyoruz..!
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
cenk35cenk
02-05-2008, 23:44
slm arkadaşlar bende ye 2000 cıs super plus var ve 21.04.08 yazılımı yuklu flash bellegı taktım daha sonra help tusuna bastım bekleyın yazısı cıktı ekranda ve daha sonra goruntu dondu.bekledım fakat bır gelışme olmadı bende bellegı cıkardım cıhazı kapayıp actım.kayıt yapabılmem ıcın ne yapmalıyım tesekkurler
Bende de bir kaç defa takıldı ama yeniden denediğimde kaydetti şimdi sorun yok kaydedebiliyorum.
cenk35cenk
04-05-2008, 14:33
:45:
Bende de bir kaç defa takıldı ama yeniden denediğimde kaydetti şimdi sorun yok kaydedebiliyorum.
sağol dostum
cenk35cenk
04-05-2008, 14:45
peki polsat ta veya multıvızyonlarda oynayan bır fılme flash bellek yardımı ıle turkce altyazı ekleyebılıyormuyuz bu konu hakkında bılgısı olan vaesa çok sevinirim
peki polsat ta veya multıvızyonlarda oynayan bır fılme flash bellek yardımı ıle turkce altyazı ekleyebılıyormuyuz bu konu hakkında bılgısı olan vaesa çok sevinirim
Hayır ekleme sansın yok.Ama dream boxta ekleyebilirsin
merhaba arkadaşlar benim yetkililerden bir ricam olacaktı
bu usb ye kayıt ettiğimiz klip olsun film olsun parçaları diğer mp3 gibi ardarda çalamazmıyız mesala ben klip izlerken biri bittimi diğerine geçeceğine en başına dönüyor
birde
sadece ts formatında değilde mpeg leride okusa çok mükemmel olacak ya
bendeki 500 gblık hd ,de bir sürü film var mpeg formatında
tabi doğal olarak onları göstermiyor.kayıtta bir sorun yok ama dediğm gibi sadece ts leri okuyor.
hani öyle bir yazılım olsa dedimde
çok teşekkürler
merhaba arkadaşlar benim yetkililerden bir ricam olacaktı
bu usb ye kayıt ettiğimiz klip olsun film olsun parçaları diğer mp3 gibi ardarda çalamazmıyız mesala ben klip izlerken biri bittimi diğerine geçeceğine en başına dönüyor
birde
sadece ts formatında değilde mpeg leride okusa çok mükemmel olacak ya
bendeki 500 gblık hd ,de bir sürü film var mpeg formatında
tabi doğal olarak onları göstermiyor.kayıtta bir sorun yok ama dediğm gibi sadece ts leri okuyor.
hani öyle bir yazılım olsa dedimde
çok teşekkürler
Yapacak birşey yok bunu dokor acıklama yapmıştı onlar için olmayacak sanırım bu tür seyler ts formatına döndürüp izleyebilirsiniz..
ye-2000 fta usb receiver var bende.30 haziran yazılımı yüklü. daha önce usb den müzik falan dinleyemiyordum. fat32 formatında biçimlendirdim usb yi.ve müzik dinleme sorunu çözüldü. hergün tps güncelleme dosyasınıda atabiliyorum usb den. fakat kayıt yapamıyorum kayıt yapmaya başlayınca kanal sanki pause yapmış gibi çok yavaş gidiyor normalde duraksamalar falan yapıyor.ve 10-15 saniye sonra falan duruyor ve kayıt hata diyor. pvr ye bakıyorum. oraya 0 10-15 saniyelik kayıtı sorunsuz yapmış.fakat kayıt yaparken pause yapmış gibi yayın takılıyor.acaba sorun neden kaynaklanıyor? yazılımla alakalı bir durum mu? yopksa usb bellekle alakalı mı? 4 gb lık bellek kullanıyorum. pq1 yazıyor üstünde. yardımcı olacak arkadaşlara teşekk.
ye-2000 fta usb receiver var bende.30 haziran yazılımı yüklü. daha önce usb den müzik falan dinleyemiyordum. fat32 formatında biçimlendirdim usb yi.ve müzik dinleme sorunu çözüldü. hergün tps güncelleme dosyasınıda atabiliyorum usb den. fakat kayıt yapamıyorum kayıt yapmaya başlayınca kanal sanki pause yapmış gibi çok yavaş gidiyor normalde duraksamalar falan yapıyor.ve 10-15 saniye sonra falan duruyor ve kayıt hata diyor. pvr ye bakıyorum. oraya 0 10-15 saniyelik kayıtı sorunsuz yapmış.fakat kayıt yaparken pause yapmış gibi yayın takılıyor.acaba sorun neden kaynaklanıyor? yazılımla alakalı bir durum mu? yopksa usb bellekle alakalı mı? 4 gb lık bellek kullanıyorum. pq1 yazıyor üstünde. yardımcı olacak arkadaşlara teşekk.
donmanın nedeni flaş bellekteki aktarım ve yazım hızından kaynaklanıyor...
bende bilmiyordum..aidata nın 4 gb lik usb sini aldım. başladı donmaya ve bir süre sonra da (1-2 dk) kayıtı bitiriyordu...araştırdım.(araştırdım derken hakkını yemiyelim...ya oldsman usta yada gacvokem usta söylemişti nedenini) meğersem aktarım ve yazım hızı ile alakalı imiş...
Benim usbnin aktarım hızı 12 mb/sn - yazım hızı ise 5 mb/sn...
şayet yazım hızıda 10 ve ya üzeri bir mb/sn olasa idi sorun olmayacaktı...
velhasılı kelam elimizde kaldı flaş bellek...kullanamıyorum....
kayıt için flaş bellek alacaklar buna dikkat etsinler...10 mb/sn ve üzerinde olmalı yazım ve aktarım hızları...
acı tecrube konuşuyor...
selametle...
canpare34
21-08-2008, 13:01
arkadaşlar cihazım next 2000 cıs plus ben 200gb usb harici hardisk kullanıyorum sabahtan aksama kadar kayıt yapıyorum hiç problem yaşamadım
arkadaşlar cihazım next 2000 cıs plus ben 200gb usb harici hardisk kullanıyorum sabahtan aksama kadar kayıt yapıyorum hiç problem yaşamadım
yani ne yaparsam problem yaşarım diyemi soruyorsun? :)
aktarım ve yazım hızı yüksektir hdd nin...
bende alacağım bitane...
ve bişey sormak istiyorum...yaptığın bir saatlik kayıt ne kadar yer kaplıyor?
next ye 2000 fta usbli cihaz kayıt yapabilme özelliğine sahip dimi??tv den flash belleğe??
next ye 2000 fta usbli cihaz kayıt yapabilme özelliğine sahip dimi??tv den flash belleğe??
bende next 2000 cx süper plus var...yapıyor...hemde çok güzelk yapıyor...tv ile aynı kalitede...senin markanı bilmiyorum.
biraz bekle...ustalar cevap verirler.
selametle...
selam iyi aksamlar ben gecen günler TREKSTOR 2.5 160 GB aldim mp3 vs. dinleye biliyorum yani takinca cihaza taniyor fakat kayit yaparken mavi tusa basinca pause deymis gibi tekrar basinca kayit yapiyor sonra pvr gidince kayit ici bos gözüküyor acaba hata nerede
benim cihaz next 2000 plus cis usb en son yazlim attim saygilar
selam iyi aksamlar ben gecen günler TREKSTOR 2.5 160 GB aldim mp3 vs. dinleye biliyorum yani takinca cihaza taniyor fakat kayit yaparken mavi tusa basinca pause deymis gibi tekrar basinca kayit yapiyor sonra pvr gidince kayit ici bos gözüküyor acaba hata nerede
benim cihaz next 2000 plus cis usb en son yazlim attim saygilar
kayıt yaparken neden mavi tuşa basıyorsun?
kayıt için help tuşuna, bitirmek için exit e basman gerekir...
pvr gidince demişsin? anlamadım nereye gidince?
cihaz pvr nin altında ts uzantılı olarak kayıt yapıyor..
biraz daha açık yaz...
selametle...
BENDEKİ CİHAZ NEXT 2000 FTA USB GİRİŞLİ HARDDİSKİME ÇOK GÜZEL KAYIT ALIYORUM TS FORMATINDA GÜZEL BİR CİHAZ:45:
evet oluyor helpe bastim, özürdilerim osman kardes tessekürler
evet oluyor helpe bastim, özürdilerim osman kardes tessekürler
oluyor derken düzeldi herhalde..
önemli değil kadeşim..bende burada ustalardan öğrendim...
selametle kal...:45:
kardeşim 1 terabaytlık taşınabilir hard disk aldı... (1000 gb lik yanii)
elektrik kablosunuda takmak zorundasın kullanabilmek için....
Bunu uydu cihazına taktım ama cihaz bunu usb olarak görmedi?
ne yapmam lazım? bilenlerin yardımına ihtiyacım var...
şimdiden teşekkürler...
formatı fat 32 mi? değilse fat 32 yapman lazım bende 500 gb lık var öyle gördü.
işin aslı bunu benim bilgisayarda görmemişti...ama kardeşimin makinası gördü...
senin cihazın elektrik kablosu varmıdır kardeşim...yoksa sadece usb kablosu mu var?
celalavci
18-10-2008, 13:10
merhaba, bende 40 gb lık harddisk var bunu görürmü acaba
Arkadaşlar taşınabilir harddisk aldım 160 gb. tamamı fat 32 formatlı ve makinam next 2000 cx superplus kayıt işlemini gayet güzel yapıyor izlemede de problem yok ancak kayıt 1 saat 45 dakika da kendiliğinden bitiyor ve 4 gb alan kaplıyor. FAT 32 harddisklerde enbüyük tek dosya boyutunun 4 gb ile sınırlı olduğunu duymuştum kayıtı 4 gb da kesmesinin sebebi bu olabilir mi? 3-4 saat tek dosya halinde kayıt yapanlar var mı?
Arkadaşlar taşınabilir harddisk aldım 160 gb. tamamı fat 32 formatlı ve makinam next 2000 cx superplus kayıt işlemini gayet güzel yapıyor izlemede de problem yok ancak kayıt 1 saat 45 dakika da kendiliğinden bitiyor ve 4 gb alan kaplıyor. FAT 32 harddisklerde enbüyük tek dosya boyutunun 4 gb ile sınırlı olduğunu duymuştum kayıtı 4 gb da kesmesinin sebebi bu olabilir mi? 3-4 saat tek dosya halinde kayıt yapanlar var mı?
Dediginiz problem genel bir problem evet yayın 2 saatte 1 kesiliyor yetkililer flaş diskten diyor yok yayından diyor ama benze donanımsal bir sorun var sanırım.
inanteknik
05-03-2010, 23:53
:clap2::allah herkeze akıl fikir versin :mad2:
Quaresma_12
06-03-2010, 02:16
kayıt yaparken görüntü kapaniyor ve öyle kayit yapiyr sizde de öyle mi eğer öyle ise cok sacma degil mi?
detay3535
29-04-2010, 18:09
arkadaşım güncel hehangi bir yazılım olsun yeter. aidata usb de başıma gelmişti veri hızı düşükmüş. onun dışında 8 gb toshiba ve 4 gb kingston bellek te bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım. yeni alacaklar veri hızını sorsun kayıt yaparken kanal izleyemezsiniz yoksa:45:
m_necdet
13-11-2011, 13:10
kayıt yaptım ama dosyalar çok büyük gibi başka yol yok mu? harddiskte sorun çıkarmı