Orijinalini görmek için tıklayınız : Dreambox Dm 500 S Dİjİtal Uydu Alicisi
foruma yeni katıldım herkese selam arkadaşlar DREAMBOX DM 500 S DİJİTAL UYDU ALICISI almayı düşünüyorum fakat fiyatlar çok değişken herkes(orjinal)2 yıl garanti veriyor sebebi nedir ?
serhat15
23-01-2008, 23:44
Dostum fiyatların değişken olmasının sebebi ülkeye giren dreamboxların büyük çoğunluğu mükemmel kopyalardır bu yüzden farklı farklı birçok fiyat söylüyor satıcılar
Bende inpax5100 dream 500 ile aynı.Alacak arkadaşlara tavsiyem inpax alabilirsiniz dreamden farkı yok
inpax alabilirsiniz dreamden farkı sadece fiyatı okadar.
DEJAVU®42
26-01-2008, 23:30
Dreamboxların 500 leri orjinal olarak zaten bildigim kadar üretilmiyor.. üretilenler klon olanlardır onun icinde klon olanlarda fiyat farklılıkları meydana geliyor ama orjinalinden pek farklı degildir tabii alacagınız yerin size verecegi garantide onemli.. bencede dreambox derim.
kolega20
27-01-2008, 00:58
Dreambox üretimi bir süre önce durdu ve şuan piyasadaki çoğu cihaz klon dur. Yakın bir zaman içerisinde klon olarak üretilen dreambox lar için teknik servis,garanti ve server paylaşımı verilmeyeceğini ve server kullanımları ise orjinal dreambox ların seri numaralarına göre verileceğini duydum.Bende almayı düşünüyordum fakat bu duyumdan sonra vazgeçtim.Cihaz üzerinde üretim yeri almanya olan dream500 bulabilirsen düşünme al ama çin yapımı dreambox lardan uzak dur. Benim önerim İNPAX alman..
yusufcuk
27-01-2008, 01:15
kardeş ben de çok inceledim gittim skybox aldım gerçeekten fena bi makina değil
3 günsonrada arkadaşlardan biri gördü sattım ona 250 usdye
şimdi bide inpaxsı denicem
kardeş ben de çok inceledim gittim skybox aldım gerçeekten fena bi makina değil
3 günsonrada arkadaşlardan biri gördü sattım ona 250 usdye
şimdi bide inpaxsı denicem
İnpax Only the registered members can see the link sitesinde 170 ytl civarı herkes inpaxtan memnun:49: dreamdan farkı yok diyorlar dogrumu
yusufcuk
27-01-2008, 01:25
kardeşim şu an almadım bende inpax uyducu arkadaş var biraz önce sordum
inpax ın dream dan farkı kasası diyor inpax da kara kıldım
şu an
DEJAVU®42
29-01-2008, 01:14
Dreambox üretimi bir süre önce durdu ve şuan piyasadaki çoğu cihaz klon dur. Yakın bir zaman içerisinde klon olarak üretilen dreambox lar için teknik servis,garanti ve server paylaşımı verilmeyeceğini ve server kullanımları ise orjinal dreambox ların seri numaralarına göre verileceğini duydum.Bende almayı düşünüyordum fakat bu duyumdan sonra vazgeçtim.Cihaz üzerinde üretim yeri almanya olan dream500 bulabilirsen düşünme al ama çin yapımı dreambox lardan uzak dur. Benim önerim İNPAX alman..
beni anlamadıgım serveri nasıl durduracak üretici firmadan alınmayan serveri üretici firma nasıl müdahale ediyor bu cihaz lunux tabanlı bildigimiz pcden farkı olmayan bir cihaz server müdahaleyi nasıl becerecekler onu merak ettim örnegin forumuzda verilen newcamd serveri veren kişi kesmedigi müdetce serverda sorun yaşamasın teknik destege gelince aldıgınız yer saglamsa gereken teknik destek verilir kanatimce bence server hakkındaki duyumlarınız yanlış almışınız evet dreambox 500s üretimi bitti ama klonlar hala satıyor ve ii satıyor satıgı müdetcede destek verilmeye devam edilecektir arz talep meselesi
kolega20
17-02-2008, 04:38
Ben kesin bişii söylemedimki.Sadece duyumumu paylaştım.Doğruluğu hakkındada bir kanaatim yok.
DEJAVU®42
17-02-2008, 05:30
Ben kesin bişii söylemedimki.Sadece duyumumu paylaştım.Doğruluğu hakkındada bir kanaatim yok.
server konusunda sorun olmaz dostum satıldıgı talep oldugu sürecede destek olunur nezman talep olmasa ozaman destek kesilir...yumutlayan tavugu kesmezler