Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 Şubat Cumartesi Mavi Rüya Giyim Mağazam Açılışına Davetlisiniz...
Mehmet Kaynaklı
28-01-2008, 22:36
hayırlı ve uğrlu olsun inşaallah
hayırlı ve bol bol kazançlar
hayırlı olsun rabbim utandırmasın emin ol istanbulda olsam gelmeye çalışırdım
selametle
Çok sağolun Dualarınız benimle olması bile benim için çok önemli herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar Hayırlısıyla 2 Şubat Cumartesi Mavi Rüya Giyim Mağazamın Açılışına Davetlisiniz.Bütün Dostlarımı,Arkadaşlarımı Beklerim. Kısmet Olursa Bu Hafta Sonu Cumartesi İşe Başlıyorum. Dualarınızı Eksik Etmeyin İnşAllah Her Şey Çok İyi Olur.
Mavi Rüya Giyim&Tuhafiye
Adres : Feyzullah Cad.95/A Maltepe (Anadolu Yakası)
Tarif: E-5 Üzeri 70 Evler Köprüsünden Maltepe Minibüs Yoluna Sahil Yoluna Giden Yol Üzeri
Allah bol kazanclar versın rabbim utandırmasın..Herseyın hayırlısı..Hayırlı olsun..
gacvokem
28-01-2008, 23:17
Şimdiden hayırlı olsun ,istanbula yolum düşerse uğrarım kardeşim:45:
Arkadaşlar Hayırlısıyla 2 Şubat Cumartesi Mavi Rüya Giyim Mağazamın Açılışına Davetlisiniz.Bütün Dostlarımı,Arkadaşlarımı Beklerim. Kısmet Olursa Bu Hafta Sonu Cumartesi İşe Başlıyorum. Dualarınızı Eksik Etmeyin İnşAllah Her Şey Çok İyi Olur.
Mavi Rüya Giyim&Tuhafiye
Adres : Feyzullah Cad.95/A Maltepe (Anadolu Yakası)
Tarif: E-5 Üzeri 70 Evler Köprüsünden Maltepe Minibüs Yoluna Sahil Yoluna Giden Yol Üzeri
:45: :45: Hayırlı olsun ruzgarm dostum
cetindeniz
29-01-2008, 01:04
ALLAH Hayırlı etsin iyi çalışmalar dilerim dilerim yolum düşerde bir çayınıda içeriz selametlen
hayırlı işler. bol kazançlar
Kemal Turan
29-01-2008, 12:40
Hayırlı uğurlu olsun, kısmeti çok olsun.
Mehmet Kaynaklı
29-01-2008, 13:47
Hayırlı uğurlu olsun, kısmeti çok olsun.
hem kısa hem güzel hemde anlamlı hemde herşeyi anlattı
hımmmm Hayırlı uğurlu olsun, kısmeti çok olsun
günün en güzel duası:present:
Çok Teşekkür Ederim Dostlarım Arkadaşlarım Temennileriniz İçin Saygılar
Hayırlı uğurlu olsun kardeş
hayırlı ve bol kazançlar...
Bütün Dostlarıma Çok Teşekkür Ederim.Yarın Benim İçin Çok Önemli Bir Gün Dualarınız Benimle Olsun Saygılar,
hayırlı uğurlu bol ve helal kazaçlı olsun