PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizlere Birde Kötü Haber

emmi
31-01-2008, 23:41
Arkadaşlar, Türksat üzerinden yayın yapan YENİÇAĞ TV ekonomik nedenlerden dolayı kapanıyor. Şu an kapanış töreni vardı. Fikirlerimiz uyuşmasada yurtsever yayın yapan sayılı kanallardan biriydi. Yazık oldu. Üzüldüm gerçekten böyle seviyeli yayın yapan tv lerin kapanmasına. Bilgilerinize.
Saygılar.:(

engin
31-01-2008, 23:42
çok kötü emmi inş tekrar başlar

Mehmet Kaynaklı
31-01-2008, 23:44
çok kanal var ama işe yarayanlar az :wave:

emmi
31-01-2008, 23:49
Çok haklısınız. Dedim ya seviyeli ve eli yüzü düzgün yayın yapan ve izlediğim sayılı kanallardan biriydi. Gerçekten üzüldüm. Dileğimiz ekonomik sorunlarını düzeltirlerde inşallah tekrar yayına başlarlar.
Saygılar.

Simba
31-01-2008, 23:52
Çok haklısınız. Dedim ya seviyeli ve eli yüzü düzgün yayın yapan ve izlediğim sayılı kanallardan biriydi. Gerçekten üzüldüm. Dileğimiz ekonomik sorunlarını düzeltirlerde inşallah tekrar yayına başlarlar.
Saygılar.
:( :( :(

ozer5
31-01-2008, 23:54
bence böyle kanallara hiç gerek yok izlemiyorum.

ayran
31-01-2008, 23:55
sağlık olsun nediyelim...

MUTAF
31-01-2008, 23:56
pek izlemedim. yorum yapamıcam ama izleyenlerin yprumları değerlidir.

f47xfenerli
31-01-2008, 23:59
malesef bu ülkede ilkeli yayın yapan güçlü veya arkasında holdingler yoksa
barınamıyor sevgili emmi ya hop ya top ya pop yada paparazi
şarlatanlları ayakta kalıyor malesef insanlarımız yazıkki buna
tevazu gösteriyor inşallah düzelir ama çok zor:(

DEJAVU®42
01-02-2008, 00:20
malesef bu ülkede ilkeli yayın yapan güçlü veya arkasında holdingler yoksa
barınamıyor sevgili emmi ya hop ya top ya pop yada paparazi
şarlatanlları ayakta kalıyor malesef insanlarımız yazıkki buna
tevazu gösteriyor inşallah düzelir ama çok zor:(

sadece kanalmı dostum bu ülkede arkasında birileri emileri"formumuzdaki emi alınmasın" dayıları yada kısaca arkası olmayan ayakta kalabilirmi evet malesef nasıl bir yer olduk nasıl bir devlet anlayışımız var nasıl böyle cıkara menfate adam kolamaya adam kayırmaya dayalı bir düzen oluşa geldi bende şaşıyorum gecmişimize bakıyorum.. mümkün degil böyle bir düzenin evletları olmamız ama olduk ve olmayada devam ediyoruz adliye gidiyorsun adamın varsa hemen işin halediliyor yani gücün varsa devlet dairesine gidiyorsun kartvizitin varsa hic zorluk cıkarılmıyor hastanede oyle orda burda böyle bir düzende bu kanallın kanpanması bana cok tuaf garip gelmedi bu zamana kadar ayakta kalması büyük başarı..

spil45
01-02-2008, 00:46
Ülke menfaatlerini ön planda tutan bir kanaldı iyi bir kanaldı işallah tekrar acılır

ievsan
01-02-2008, 00:50
şu an alt yazı geçiyor izlememiş olabilirim fakat üzüldüm hayırlısı olsun.

bulletfromhell
01-02-2008, 00:53
valla hiç izleme şansım olmadı o kanalı...eğilimleri ne yöne doğruydu onuda bilmiyorum...çünkü bende türksat çanağı yok... :D :D öte yandan bu dünyanın kuralı maalesef bu..büyük balıklar küçük balıkları yutuyor.... :wave:

zorlu
01-02-2008, 01:40
ne diyebilirim ki bunu bu hallere düşürenler utansın demek geliyor içimde sadece gerçekten de çok seviyeli ve gerçekci bi kanal idi umarım diğer seviyeli kanalların başlarına bu şekilde bi olay gelmez

cetindeniz
01-02-2008, 01:42
Hiç görmedim kanallarımın arasında izleyemedim bugüne kadar dilerim kendini yeniden toparlarlar başka bir kuruluş destek verir

mertilus
01-02-2008, 08:05
maalesef haklısınız arkadaşlar..!!!

hallederiz
01-02-2008, 10:05
işe yarayanlar kapanıyor
işe yaramayanlar devam

osmann
01-02-2008, 10:38
ben arada bir bakardım. bazen önemli tartışma programları olurdu...
kapitalizmin çelik pençeleri onuda sardı demek. türkiyede medya olarak yer edinmek istiyorsan ya en zenginini bulucan yada bir mason-sabataycı tanıdığın olacak vesselam...
selametle..

kucer06
01-02-2008, 10:49
Çok yazık oldu.İnşallah yeniden açılır:(

Mehmet Kaynaklı
01-02-2008, 11:01
çünkü bende türksat çanağı yok... :D :D :wave:

deme yahu :49:

f47xfenerli
01-02-2008, 14:52
Hiç görmedim kanallarımın arasında izleyemedim bugüne kadar dilerim kendini yeniden toparlarlar başka bir kuruluş destek verir

tp 11846 /3333 v frekansı bu bak istersen

alt yazı geçiyor kanal ekonomik şartlsr nedeniyle kapanmıştır diye ama
yayını devam ediyor bende birşey anlayamadım?

emmi
02-02-2008, 00:26
Bende baktım şimdi Esat Kabaklı türkü söylüyordu. Sanırım henüz daha şak diye kapanmayacak. Bilemiyorum bu da bir çeşit reklam türümü acaba? Her neyse biz onların dediklerini buraya aktardık. İnşallah kapanmaz.
Saygılar.

gezinti35
02-02-2008, 01:13
Bugün sürekli bu kanalı seyrediyorum. Ama iş işten geçti herhalde.

ecetin1
02-02-2008, 01:22
gerçekten çok üzüldüm.güzel tartışma programları oluyordu.

bulletfromhell
02-02-2008, 03:53
deme yahu :49:
aynen öyle usta....kanalların çoğu ara beni bilmemne yap beni kanalları...ulusal kanallar desen rating amaçlı saçma sapan sabah programları,abuk subuk diziler,bir araba soytarılık...dolayısıylada sadece kurtlar vadisi dizisi ve cnbc-e kanalı için turksat uydusunu kullanmamın gerksiz olduğunu düşündüm ve iptal ettim...

erdal05
02-02-2008, 05:18
demek ki türk halkı...bu tür bi ideolojik yayın yapan tv'yi istemiyor arkadaşım.....ders almalılar bence......

emmi
02-02-2008, 06:43
demek ki türk halkı...bu tür bi ideolojik yayın yapan tv'yi istemiyor arkadaşım.....ders almalılar bence......

Ama öbür türlü beyin yıkma tvlerini seviyor öylemi? O zaman hep birlikte haykıralım " Helal olsun bizi uyutmaya devam eden tv lere" diye olur mu ? Sevgili arkadaşım. Esas ders alması gereken sensin. Aymaz, azıcık daha daha kaldır m.ali diye yalvaran seyirci. Senin için hiç birşey fark etmiyor değil mi? Hadi git, sen o kanallarını seretmeye devam et. İdeolojikmiş!!!! Sevsinler senin ideolojini emi. Başka birşey demiyorum.
Hadi git güle güle.
Saygılar.

erdal05
03-02-2008, 07:51
Ama öbür türlü beyin yıkma tvlerini seviyor öylemi? O zaman hep birlikte haykıralım " Helal olsun bizi uyutmaya devam eden tv lere" diye olur mu ? Sevgili arkadaşım. Esas ders alması gereken sensin. Aymaz, azıcık daha daha kaldır m.ali diye yalvaran seyirci. Senin için hiç birşey fark etmiyor değil mi? Hadi git, sen o kanallarını seretmeye devam et. İdeolojikmiş!!!! Sevsinler senin ideolojini emi. Başka birşey demiyorum.
Hadi git güle güle.
Saygılar.

ben, seyredilen kanalların kaliteli olduğunu iddia etmiyorum arkadaşım.....
ama,sevsekte sevmesekte türk halkı bu...yani eldeki malzeme bu.....

yeniçağ, tabi ki ideolojik bir kanal...ve demek ki, öle vatan millet edebiyatıyla,hamasetle iş yürümüyoo....belki daha objektif daha yapıcı olsaydı,daha çok kişiye ulaşırdı....zaten marjinaldii...ve silindi.....