Orijinalini görmek için tıklayınız : Yedigün İç Turkcell!den Anında Bedava 10 Kontor KAZAN
Only the registered members can see the link Sitesine uye olun.Yedigün kapaklarının altındaki kodu giriniz Anında 50 kontor kazanın kontoru yuklemek için 7227 YUKLE yazıp göndermeniz yeterli.
Sadece bu hafta sonuna özel 50 kontor arkadaşlar.Ben uyeydim bu siteye kardeşimin hattını uye yaptım 50 kontor kazandım.Diğer gunler 10 Kontor
çok teşekkür. değerlendirelim :)
efsane1990
02-02-2008, 20:27
çok sağol kardeş
çok teşekkür. değerlendirelim :)
Usta bir yedigün al hem iç hem konus:) biraz reklam oldu ama supersatforumcular kızmaz inşallah:D
efsane1990
03-02-2008, 12:32
arkadaşım kontor yuklenince belli bir kullanma süresi varmı tşk
Hayır yok.Her yone kullanabilirsin süre kısıtlması yok
50 Kontor kampanyası sona erdi ama kayıt olan herkese 10 kontor verilmektedir.
Algısı vergisi yok demi:)
Algısı vergisi yok demi:)
Yok usta yok sorunsuz bir kampanya banada oradaki uyelerde surekli oy ver diye e mail geliyor:)şöhret olacaklar :8[1]:
mesut1209
17-02-2008, 02:30
saol kardeş
Ayrıca yedigiun kapakların altındaki kodları girince bazen kontor cıkıyor ben şimdiye kadar 70 kontor kazandım hepside hattıma yuklendi.
Ayrıca yedigiun kapakların altındaki kodları girince bazen kontor cıkıyor ben şimdiye kadar 70 kontor kazandım hepside hattıma yuklendi.
kampuslusun ;) 70 kontur 70dk demek... bu tur promosyonlar çok iyi oluyor aslında.
Bu arada Kosovalı. Hayırlı olsun. KOSOVA bağımsızlığnı ilan etmiş. ;)
kampuslusun ;) 70 kontur 70dk demek... bu tur promosyonlar çok iyi oluyor aslında.
Bu arada Kosovalı. Hayırlı olsun. KOSOVA bağımsızlığnı ilan etmiş. ;)
70 Kontor 700 dk yapar:)Bağımsızlık içinde tüm kosovalılara hayırlı olsun:45:
sarıkanarya_41
19-02-2008, 21:20
en saglam kampanyaları vadofone yapıyor cep aıle uzadı mesela.15 ytlye kadar dıledıgın kadar konus kampanyası.turkcel de kontorler su gıbı atıyor.
en saglam kampanyaları vadofone yapıyor cep aıle uzadı mesela.15 ytlye kadar dıledıgın kadar konus kampanyası.turkcel de kontorler su gıbı atıyor.
Ben buna katılmıyorum.15 ytl var ama aynı tarifeden olması lazım.Birde geçişte ücret alıyorlar
sarıkanarya_41
19-02-2008, 21:34
bende cep aıle var mesajlar bedava.gecıs ucretı bırkerelıgıne degılmı hocam.ondan sonra sur sefayı.ıyı olmazmı sence.
tşkler arkadaş ama bana 10 kontör verdiler. daha sonra da 2.şifrede kontör vermediler . tşkler
_mercury_
03-05-2008, 12:42
evet bana da gelmedı ılk seferde geldı 10 kontor sonra geşmez oldu bır kac kez gonderdım ama:yell:
evet bana da gelmedı ılk seferde geldı 10 kontor sonra geşmez oldu bır kac kez gonderdım ama:yell:
ben siteden girdim kapak kodunu ama kontör falan gelmedi:frown: ayrıca bir sorunum var sürekli birileri yedigün sitesinden arkadaşlık teklifleri gönderiyor aboneliği iptal edebiliyormuyuz? pişman oldum üye olduğuma :(