Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Nasıl Faturadır?
kingofsat
04-02-2008, 01:39
Evimde 2 telefon hattı kullanıyorum. 1 Tanesi normal olarak kullandığımız, diğeri ise evdeki hat dedemin üzerine olduğundan kendi üstüme bağlattığım ve saadece ADSL amaclı kullandığım hat.
Soruyorum Türk Telekom Yetkililerine.
Bu ay gelen faturam 17,00YTL. Fiyat makul Ancak Okumaya Devam edin..
Aylık ücret: 10,64
Görüşme ücreti : 2,13
KDV:2,30
Özel iletişim vergisi: 1,92
Cartu curtu Total : 17,00YTL. **bu nasıl iştir ?
2 YTL ‘lik konuşuyorum 17 lira fatura ödüyorum!. Biri bunu bana Açıklasın!
cetindeniz
04-02-2008, 01:46
Burası türkiye hertürlü yolsuzluklar döner gider işte hayatımızın en büyük terörü malesef insanlarımızın böyle şirketlerin yapmış olduğu haksız kazançlardır
en yakın telekom hizmetlerine başvur
Kısacası söğüşleniyoruz vesselam,ve bunuda mecburuz.
İyi geceler. :)
metameta
04-02-2008, 01:54
bu ay bana gelen fatura 3 ytl görüşme toplam ödenecek fatura 22 ytl buyrun
KDV nin KDV si alıyorlar 3 Ytl görüşme 18 Ytl Vergi Gerisini siz düşünün inanmayan varsa scan yapıp vereyim buraya
kingofsat
04-02-2008, 02:02
Bizde Böle :D
:rtfm:
:rtfm:
Burası Türkiye!...:bangin:
gacvokem
04-02-2008, 02:48
Bizde Böle
:49: :49: :49:
bana gelen elektirik faturası eskıden tas çatlasın 35 oderdım son kazıkla 55 kusur olmus
herhalde yıl sonunda 60-70 bulur halimizden memnunuz başkada bişe demiyom..
:46:
kingofsat
04-02-2008, 02:59
bana gelen elektirik faturası eskıden tas çatlasın 35 oderdım son kazıkla 55 kusur olmus
Evimde 2 telefon hattı kullanıyorum. 1 Tanesi normal olarak kullandığımız, diğeri ise evdeki hat dedemin üzerine olduğundan kendi üstüme bağlattığım ve saadece ADSL amaclı kullandığım hat.
Adaletin bumu türkiye:rtfm:
Usta bizdede aynı hatta daha beter gecen su faturası 80 küsür geldi ...bu ne dedik 4 kişilik bir aileyiz paso suyu akıtsak o kadar gitmez ..neyse babam itiraza gitti adamlar diyor doğrudur diyo harcamışsınızdır ..babamda demiş yaw nasıl harcıyacaz bu kadar suyu ? sora adam bakmıs gecmıs doneme demıs bak onceden 50-60 falan gelıyomus sımdı 80 gelmıs bıse olmaz (lafa bakın) o 50-60 geldıgındede annem amelıyat olmustu evde kımse kalmıyordu bı ben kalıyordum aradada 1 kişi daha düşünün işte o zaman bile 50-60 geliyordu..sonra babm demiş saati değişin itiraz etmşle ama babam genede ..değiştirtti saati bakalım kac gelcek bu ay...sanki çöpte buluyoz biz parayı ....Ama biz memnunuz bu hukumeten demı kazık yemeye doymuyoruz demı ?:devilprv:
Kemal Turan
04-02-2008, 14:16
Ben 45-50 arası öderdim. Son gelen 77.- Bir de eflasyonun tek rakamlı olduğunu utanmadan söyleyip duruyorlar
herşeye arz talep diyoruz. ama bunun arz taleple alakası yok.
Telefon artık zaruri oldu. telekomunda alternatifi yok. adamlar yükleniyor vesselam...
selametle...
bengimuzik
04-02-2008, 16:07
Abi Zaten Moraller Sıfır. Birde Bizi Keriz Yerine Koyuyorlar.Yetmezmiş Gibi Birde
Cem Yılmaz'ın Malum Reklamları Çıkıyor.Sorarım Kendisine Acaba Kaç Defa Normal telefon Kullanmıştır Aldı ya parasını Türk telekomda Bizden Çıkartıyor Cem Yılmaz 'ın parasını..kerizler Ödesin Burası TÜRKİYE...
skyrolen
05-03-2008, 00:21
Adaletin bumu türkiye:rtfm: ewet bu telekom doğalgaz elektrik işletmelerimiz yani can damarlarımız özelleştirildi başka be bekliyordunuz ki bence alışın biz bu kafayla başımıza daha çok iş açarız başımızdakiler satıyor zaten ül***i
Bu akşam 8 den sonra verilen kontorleri biz yine kullanıyormuyuz ben akşam 8 ten sonra kullandıgım halde 12 ytl gelmiş
ya ustalar teşekkürler ya bizim seçtigimiz insanlar rahat etsindiye çalışıyoruz kendi emekli maaşlarına 1000 ytl zam yapıpta diger emekli maaşlarını 213 yeteleye indire cek kadar küstahca bir kanunu meclisten geçirmeye ugraşan insanların oldugu birmemleket okadar olsun ve o insanlara yuuuuuuuuuuuuuuuuuh olsun saygılar
telekomu sattılar yanında bizide sattılar mahkeme kararıvar.haksız kazanç diye bizi yönetenler nerede
mehmet07
05-03-2008, 08:22
evet ya arkadaşlar malesef burası türkiye yaptığın herşey vergisi var yakında sokakta yürümenin vergisi olursa hiç şaşmayın verginin vergisini ödüyoruz
alone26m
05-03-2008, 20:41
insanlar hakettikleri gibi yönetilirmiş buda iyi bir örnek...birileri çalıyo başka birileri onun çaldığını ödüyor ve ses yok ses olsada sonuç yok çünkü sistem yukarıdan aşağıya kadar kokuşmuş....
alperyılmaz
11-03-2008, 20:43
bizler ancak zamları buralarda yazar oturdugumuz yerden tepki gösteririz bence birazdaha öne cıkıp sesimizi duyurup tepki göstermemeiz lazım arkadaşlar bence bu olaylar bana bişeyi hatırlatıyor sözüm meclisten dışarı ama biz eşek oldukca semer vuran cok olur dimi ama??????
dangermobil
11-03-2008, 20:54
en yakın telekom hizmetlerine başvur
faydası olmaz çunku fatura şu şartlarda normal bi fatura maalesef :)
bende hiç kullanmıyorum telefonu sadece adsl için var ve standardı o.
açılan mahkemeler haksız bulundu ve telekom sabit ucret adı altında para almaya devam ediyor.haliyle sabit uceretinde kdv si var :) bu sabit ucret olayı kalkmadıkca sanırım daha otesi yok...
n.anelka24
12-03-2008, 14:10
ne yazıkkı avrupada mıllet cayır cayır bedava konusurken 2048 interneti kullanırken bız hala konusma paramızın dısında dunya kadar para oduyoruzz
[quote=kingofsat;269019]Evimde 2 telefon hattı kullanıyorum. 1 Tanesi normal olarak kullandığımız, diğeri ise evdeki hat dedemin üzerine olduğundan kendi üstüme bağlattığım ve saadece ADSL amaclı kullandığım hat.
[/quote
bu ülkede işlerin ben yaptım olduğu mantığı ile yapıldığını unuttun herhalde
telekomu alan adam istanbula iki tane gökdelen dikiyor bizi sömürmeden o parayı nereden bulacak:8[1]:
sarıkanarya_41
15-03-2008, 01:44
[quote=kingofsat;269019]Evimde 2 telefon hattı kullanıyorum. 1 Tanesi normal olarak kullandığımız, diğeri ise evdeki hat dedemin üzerine olduğundan kendi üstüme bağlattığım ve saadece ADSL amaclı kullandığım hat.
[/quote
bu ülkede işlerin ben yaptım olduğu mantığı ile yapıldığını unuttun herhalde
telekomu alan adam istanbula iki tane gökdelen dikiyor bizi sömürmeden o parayı nereden bulacak:8[1]:
soyuyolar vatandası bende cok oduyorum ıslerım dolayısıyla.
sarıkanarya_41
15-03-2008, 01:45
kltr bak.bır yandan,bır yandanda telekom.
Çaresi Türk telokomu özelleştirmek.
bizler böyle sustukça kazıklanmaya devam ederiz:rtfm:
cetindeniz
26-03-2008, 01:27
Abi Zaten Moraller Sıfır. Birde Bizi Keriz Yerine Koyuyorlar.Yetmezmiş Gibi Birde
Cem Yılmaz'ın Malum Reklamları Çıkıyor.Sorarım Kendisine Acaba Kaç Defa Normal telefon Kullanmıştır Aldı ya parasını Türk telekomda Bizden Çıkartıyor Cem Yılmaz 'ın parasını..kerizler Ödesin Burası TÜRKİYE...
İşte böyle komedyenli şarlatanlara inanırsak vede siyasetçilerimize destek çıkarsak olacağına daha çok varır
firelove
26-03-2008, 11:55
arkadaşlar bu aynen şuna benziyor..biri bir cadde üzerinde lokanta açmış.siz de ayda 5-10 defa lokantanın önünden geçiyorsunuz.o ay en son geçişinizde lokanta sahibi siz oradan geçerken önünüzü kesiyor ve size 20 ytl borç çıkartıyor...siz adama yaw kardeşim ben senin lokantana hiç uğramadım hiç yemek yemedim ki......bana ne hizmet verdin de beni 20 ytl borçlu çıkartıyorsunuz desenizde çare yok.adam,her ay lokantanın önünden geçiyorsunuz bu yüzden 20 ytl borcunuz var deyip alacak sizden parayı......telekomdaki sabit ücret saçmalığı da aynen buna benziyor.telefonu hem aramaya hem aranmaya kapattığınız halde bile sabit ücret devam ediyor hem de açma ve kapatma ücretini de üzerine ekleyerek..mahkemeler bu saçmalığı nasıl görmezler anlaşılır gibi değil.
ayrıca telekom devlete vergi mi veriyor sanki.özel iletişim vergisini abonelerinden alıyor onu devlete veriyor.yani telekom ettiği kar üzerinden vergi vermiyor.diyelim 10ytl tutarında konuşma yapmışım.bu 10ytl nin belli bir oranını devlete vergi olararak vermelidir.2ytl tutarında konuştu isem 2ytl den ne kadar vergi çıkar onun vergisini vermelidir.ama böyle değil.vergiyi ayrıca yüklüyor vatandaşa.
aliharbiye
26-03-2008, 12:28
Kardeş açık ve net resmi kurumlara ödediğim hiç bir meteliği helala etmiyorum banada aynısı geliyordu bunlar varya kravatlı şehir eşkiyaları en sonda bende telekoma gidip babam gilde adıma ve evimde kayıtlı olan telefon nomaralarını kapattırdım verdiğim onca parayıda helal etmiyorum topunun canları cehenneme bu vergiler bize sayın özaldan ve tansu hanımdan miras kaldı allah ölenlere rahmet eylemsin bakii kalanlarda umarım ser sefil sefalet içinde bir yaşam diliyorum yeter artık yaaaa meclis kendi çıkarı peşinde herkes kendini düşünüyor bu halk nasıl yaşıyor sıkıntısı nedir kimsenin umurunda değil kimsede bunlara dur diyecek yok malesef...
kirazuzman
26-03-2008, 13:32
Kısacası söğüşleniyoruz vesselam,ve bunuda mecburuz.
İyi geceler. :)
valla bencede yapacak bir şey yok sögüşleniyoruz
ben avizeyi bir ay boyunca kaldırıp konuşmadım bana 12 ytl geldi konuşsam acaba ne gelecek
Allahtan Telefonu GRAHAM BELL Buldu. Ya TÜRKTELEKOM Bulaydı. Hakikaten Verilmiş sadakamız varmış.
(Eminimki Atamızın ve Graham Bell in kemikleri mezarlarında fazlasıyla sızlıyordur .
Atatürkün Güçlü Türkiye'si ve Graham bell in hayat kurtarıcı icadı. Bu soytarıların elinde maskara oldu çıktı.) :mad2:
samuray87tr
18-04-2008, 17:55
arkadaşlar üzülerek söylüyoruz ki yapacagımız bir şey yok..
telekomu satmak hataydı..
ev telefonunu elimizden geldigi kadarıyla kulanmıyalım... evinde adsl hattı olayıpta sadece aylık 10 lirayı geçmeyen konuşma yapan arkadaşlarda ev telefonları ipatl etmeleri telekom için iyi bir ceza olur...
birde adsl kullananlar ev telefon tarifelerini hesaplı hat yapıp kulanmasınlar .. tanıdıklarını ise 22.00 den görüşsünler.. oda telekomum zorla verdiği hediyeyi kullansınlar bari...
milyonlarca mağdurdan birisin. bir çoğumuz öleyiz..