PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım edin lütfen

alp3r
07-02-2008, 00:46
AT-1030DCI SKYZ
Info: 10.05.21-CFCB
S/W: V02.00.07
H/W: V12.03.A5
Loader: V2.1.9 v3
C.A: 2.2.5

Bu bilgilere sahip DigiX cihazım için Stream yazılımı var mı. Yardımcı olursanız sevinirim.

HCakir
07-02-2008, 00:48
Slm

Arkadaşım öncelikle tps au kaon tabanlı cihazlarda çöktü yeni yazılımları bekliyoruz,Fakat sizin cihaza yazılım çıkmamakta cihazınızın modül kısmını iptal edip 12.01.a5'e çevirirsiniz o şekilde güncel yazılım yükleyebilirsiniz.

alp3r
07-02-2008, 01:45
modülü iptal edersem ben nasıl ligtv izleyeceğim ayrıca nasıl çevirebilirim

ŞRARSKOZ
07-02-2008, 01:59

Only the registered members can see the link

burda modülü nasıl iptal edecegin acıklan mıştır kolay gelsin (Only the registered members can see the link)

DIGISAT
07-02-2008, 09:16
Digitürk seyretmek ya da modül kullanmak isterseniz,zaten cihazınızın geri kalan modül kısmı(cı denen kısım ) kalacak olduundan sorun yok...

®adakoglu
07-02-2008, 09:20

İkisinden birini tercih edeceksin.Başka yapabileceğin bir şey yok.Artık bu çihazlara yazılım desteği yok.

DIGISAT
07-02-2008, 09:42
İkisinden birini tercih edeceksin.Başka yapabileceğin bir şey yok.Artık bu çihazlara yazılım desteği yok.
@Radakoğlu üstad;Şimdi arkadaş eğer çakılı modülü iptâl ederse cı olan kısım çalışmayacak mı?
Benim bildiğim sky cı bu cihaz ve cı kısmı çalışır...Tecrübeniz benden fazla olup,böyle yazınca siz;ben de ikileme düştüm inanın...
Aydınlatırsanız sevinirim..Teşekkürler..

HCakir
07-02-2008, 11:26
@Radakoğlu üstad;Şimdi arkadaş eğer çakılı modülü iptâl ederse cı olan kısım çalışmayacak mı?
Benim bildiğim sky cı bu cihaz ve cı kısmı çalışır...Tecrübeniz benden fazla olup,böyle yazınca siz;ben de ikileme düştüm inanın...
Aydınlatırsanız sevinirim..Teşekkürler..

:warn: Lig tv kartla çalşıyor benim bildiğim bizde çakılı modülü iptal ediyoruz yani kartın girdiği sky modülü,sizin bahsettiğiniz ci modül girişidir.Umarım anlatabilmişimdir.

DIGISAT
08-02-2008, 14:47
Sevgili ustam;eğer arkadaş lig tv'yi modülle izliyorsa,yani;lig tv kendi modülü cyrptoworks ile...Ben bunun için cevap almak istemiştim..Yoksa o olayı biliyorum.Yani;çakılı modülle izliyorsa:Son demektir...Ama cı ile izleyecek olursa ne olur diye sordum ki sanırım cevap;lig tv. kendi modülüyle cı'da izlenir...
Ben böyle biliyorum...
Deneme şansım da olmadığı için,sizlerin tecrübenizle cevap almayı ve belki de aynı durumu soracaklara cevap olmasını umut ettim..
Teşekkürler..

HCakir
08-02-2008, 14:51
Sevgili ustam;eğer arkadaş lig tv'yi modülle izliyorsa,yani;lig tv kendi modülü cyrptoworks ile...Ben bunun için cevap almak istemiştim..Yoksa o olayı biliyorum.Yani;çakılı modülle izliyorsa:Son demektir...Ama cı ile izleyecek olursa ne olur diye sordum ki sanırım cevap;lig tv. kendi modülüyle cı'da izlenir...
Ben böyle biliyorum...
Deneme şansım da olmadığı için,sizlerin tecrübenizle cevap almayı ve belki de aynı durumu soracaklara cevap olmasını umut ettim..
Teşekkürler..

Digitürk ün kendisine ait bi modülü var sanırım onunla izlenebiliyor fakat ayrı bi para isteyebilirler modül için. :)

tayfur166
13-02-2008, 21:59
stream üniversal 12 01 a5 yazılımını attım srg polsat açmadı polsatı elle girince açtı birde c t işareti var hangi uyduya ait hispasattaki c t larmı saygılar

french
14-02-2008, 19:13
arkadas verdigin stream yazilimda c+ srg polsat ok diyo malesef hic biri acmadi yazilim ilk gunde coktumu yoksa

HCakir
15-02-2008, 00:08
Bu konuya cevap verdim..

Konu kapatılmıştır..