PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2000 cx super plus usb'li yardım

tosun
13-02-2008, 20:19
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Dün aldığım cihazı menüsünü gezerken geri yükleme
diye bişey yaptım yanlış hatırlamıyorsam. makina kapandı bir dahada açılmadı daha doğrusu açılmaya çalışıyor kapanıyor tekrar açılmaya çalışıyor.sürekli aynı.yeni yazılım yükledim olmadı 03.01.2008 yazılımını yükledim olmadı daha ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim
:wave: :praying:

f47xfenerli
13-02-2008, 20:28
diye bişey yaptım yanlış hatırlamıyorsam. makina kapandı bir dahada açılmadı daha doğrusu açılmaya çalışıyor kapanıyor tekrar açılmaya çalışıyor.sürekli aynı.yeni yazılım yükledim olmadı 03.01.2008 yazılımını yükledim olmadı daha ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim

boot tan at tosun cihazın düzelir şöyle yap cihazını fişten çek
p- tuşunu basılı tut ve fişi tak daha sora loduru aç ve son
yazılımı at bitirinceye kadar bekle off end yazanakadar bekle
arka anahtardan kapat aç cihazını ok düzelmiştir

tosun
13-02-2008, 20:34
boottan attım zaten gerekeni yaptım ama maalesef sorun devam ediyor ilgilendiğin için teşekkürler

ekrem956
13-02-2008, 20:35

Selam ark,Bod modunda 115,97 yazılım atarsan düzelir,bilgine.

tosun
13-02-2008, 20:39
arkadaşım mesajı yazmadan önce onuda attım ama nafile açıyor kapatıyor sürekli aynı

f47xfenerli
13-02-2008, 20:45
boottan attım zaten gerekeni yaptım ama maalesef sorun devam ediyor ilgilendiğin için teşekkürler

sen yalnış birşey yapıyor olmayasın boot modundan şunu at bakım

tosun
13-02-2008, 21:46
zaten senin dediğin yazılımı atmıştım emin oluyum diye tekrar yükledim yüklüyor kapatıp açınca boot-o-run-play-115A-A yazıyor açıyor next logosu ekrana geliyor hemen kapatıyor aynı işlemi tekrar tekrar yapıyor.ve bu konuda bizi aşıyor herhalde servis yolu gözüktü 1 günlük makineye