Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkcell Showa Devam Yeni Süpriz 100e 100 / 250ye 500 Kontor
İlk Bilen Forum Üyeleri Olacak
Turkcell Hazır Kartınızdan ADINIZI SOYADINIZI 6666 ya msj olarak Gönderin. !!! Her 100 Kontur yuklemenizde 100, Her 250 ve üzeri Yüklemenizde Turkcellilerele kullanabileceğiniz 500 kontor kazanın...Kampanya 14 şubat - 14 Mayıs Tarihleri Arasındadır. !!!
*123*4# tuşlayarak gelen konturlerinize bakabilirsiniz.
İlgili liink ; Only the registered members can see the link
Bu tür haberler genelde ve ilk olarak internet üzerinden paylaşıldığı için internet kullanıcısı olmayanlar bu haberden mahrum kalıyor veya en son öğreniyorlar. Lütfen bu bilgiyi çevrenizdekilerlede paylaşın.
Basri usta bu turkcell beni kontor yukletecek daha dun arkadaşına önerden 500 sms kazandım :) daha öncede 100 yukledim 500 sms de öyle var turkcell gercekten sov yapıyor konunuz sabitlendi..
Kosavalı® Teşekkür ederim.
Turkcell soluk aldırmıyor bu aralar. Şimdi Turkceli kötüleyenler için diyecek kelime bulamıyorum..
(birileri çıkıp diyecekki. kontur yukletmek için TUZAK bende gülücem )
yıldırım_hy
15-02-2008, 19:14
sağol kardeş tşk paylaşım için
Bilgi için teşekkürler süper
Bana mesaj geldi şimdi:) 100 yukleyince 20 kontor konbara.60 dk her yone hediye 100 kontor turkcell içi hediye 10 dk 1 kontor olacak:)
antalyalı07
15-02-2008, 19:16
sağolasın
Kosavalı® Teşekkür ederim.
Turkcell soluk aldırmıyor bu aralar. Şimdi Turkceli kötüleyenler için diyecek kelime bulamıyorum..
(birileri çıkıp diyecekki. kontur yukletmek için TUZAK bende gülücem )
Ulaşılmayan durumlarda kontor gitmesi gibi :D :D
Ulaşılmayan durumlarda kontor gitmesi gibi :D :D
abi bilip bilmeden kötülerlerya. öyle bir durum olmasın hani :) ANTİTURKCELLciler piyasada çok fazla :)
turgayesendag
15-02-2008, 19:22
teşekkürler
nuriaksoylu
15-02-2008, 19:24
türkselim yok biz vodafon cuyuz tşkler
Forummail için teşekkürler. Herkes bilgilendirilmiş oldu bu sayede.!!
Forummail için teşekkürler. Herkes bilgilendirilmiş oldu bu sayede.!!:sunglasses2::sunglasses2:
Teşekkürler.................
Yakın zamanda profile kullandıgınız gsm oparatörüde eklesek iyi olacak sanırım:)
Yakın zamanda profile kullandıgınız gsm oparatörüde eklesek iyi olacak sanırım:)
evet iyi fikir ;)
Teşekkürler.........................
konnektör
15-02-2008, 19:48
ilgiye bilgiye teşekkür
adnanarkan
15-02-2008, 19:51
türkcel rekabete ayak uydurmaya başladı herhalde paylaşımınız için teşekkürler ederiz.
bunlar peleşe insana birşey vermezler inşallah altından başka birşeyler cıkmaz ben faturalı kullanıyorum yinede tşkşler basri arkadaşım
MURATBEY
15-02-2008, 20:03
bilgi için teşekkürler güzel kampanya:wave:
orun0774
15-02-2008, 20:19
sağol dostum bu iyi bi haber işte
antifeyk
15-02-2008, 20:54
bilgi için sağol..hemen operasyonu düzenledim
bilgi paylaşımı için teşekkürler türkcell coştu bi kere :D:D:D
lordlordleon
15-02-2008, 21:11
tşklr paylaşım için sağol
emrahelektronik
15-02-2008, 21:18
Teşekürler
hallederiz
15-02-2008, 21:26
bilgi için teşekkürler
turgutspot
15-02-2008, 21:34
sağol sağol sağol... harikasınız çok teşekkür ederim
Turkcell, TurkTelekom gibi değil. Kampanyasını yapar süresi bellidir. bazende uzatır.
Ama Telekom ne zaman bir şey çıkarsa ardından mutlka kesin bir iş çıkıyor.
TEŞEKKÜRLER TURKCELL
turkocigo
15-02-2008, 21:39
bilgi için teşekkürler.
Turkcell, TurkTelekom gibi değil. Kampanyasını yapar süresi bellidir. bazende uzatır.
Ama Telekom ne zaman bir şey çıkarsa ardından mutlka kesin bir iş çıkıyor.
TEŞEKKÜRLER TURKCELL
:present: :present: :present: Elimizde bir turkcell kaldı zaten sahibi degişmeyen
:present: :present: :present: Elimizde bir turkcell kaldı zaten sahibi degişmeyen
buaralar turkcelle alakalı bişi dolaşıyor. ortakları ruslarmış felan diye ama bilemem. ben 15 sendir turkcelciyim. vazgecmemde.. kullanmasını bildikçe her operatör iyi.
yargıç_1
15-02-2008, 21:47
bilgi için teşekkürler
katliam_290
15-02-2008, 22:28
bilgi için teşekkürler.....
atacan38
15-02-2008, 22:44
geçen sefer her ay 100 kontör yükleyene 6 ay boyunca her yöne 1 saat bedava diye bilgilendirdiniz. mesajı attım halen her ay 100 kontör yükleyince 1 saat bedava konuşuyorum. bu kampanyada çok güzelmiş
TEŞEKKÜRLER
süper bir bilgi teşekkürler
YANSIMA_38
15-02-2008, 23:10
Gereklı paylasım arkadasım oncelıkle sana ardından turkcell'e tesekkurler:45: :present:
burnubuyuk
15-02-2008, 23:11
aga ben bu supersatforumu çok sefiom beee......yapana ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürü kendi adıma bir borç bilirim...sevgim ve teşekkürüm sadece bu kontor yazısına değil biline.bizlere herseyin ilkini sunuyorlar her konuda helal olsun aslan parçalarına...sevgi ve saygımla..burnubuyuk/alzeyy
atmaca28
15-02-2008, 23:14
teşekkürler usta saol
GFBMEHMET
15-02-2008, 23:20
tşk kardeş saol bilgi için
türkcell peki bu kampaya katılırsam önceki 6 ay boyunca ücretsiz 60 dakika olayı iptal olurmu yoksa ikiside geçerlimi olur saygılar
bilgi için teşekkürler güzel bir uygulama
billiejean
16-02-2008, 00:07
teşekkürler
türkcell peki bu kampaya katılırsam önceki 6 ay boyunca ücretsiz 60 dakika olayı iptal olurmu yoksa ikiside geçerlimi olur saygılar
Hayır olmuyor
Haberi dün okumuş olsa idim iyi olurdu.Yine de teşekkürler haberdar ettiğiniz için.
GülşenHaste
16-02-2008, 03:58
BasriMutaf çok teşekkürler bizleri bilgilendirdiğin için.
remzi sari
16-02-2008, 08:15
teşekkür kardeş bu bilgi cok işmize yaradı
bilgi için teşekkürler........................
cok sagol ve sonsuz tesekkürler
bilgilendirdiniz için teşekkür eder çalişmalarinizda başarilar dilerim.
Turkcell sayfamız diger x forumları gölgede bıraktı :) Guncel haberler supersatforum turkcell sayfasında her zaman
kanarya6760
16-02-2008, 14:29
süpermiş sağol
NURALİNAN
16-02-2008, 16:51
bilgi için teşekkürler :clap2:: :clap2:: :clap2::
bilgi icin tesekkürler..daha nasip olmadi tcell in nimetlerinden faydalanmak ama. insallah bundan sonra olur....
Turkcell sayfamız diger x forumları gölgede bıraktı :) Guncel haberler supersatforum turkcell sayfasında her zaman
bazı forumlardada bizden alıntı yaparak paylaşıma sunmuşlar. adımız geçiyor enazından.
teşekurler bu güzel haber için.
1970divrigi
16-02-2008, 19:06
Hazır kart kullanıcılarına hayırlı olsun.Benim ki faturalı şansımız yokki,hepsi şaka da turkcell hakikaten bayağı atağa kalktı,
sağolasın yaaa bu kampanyalar çok iyi geliyor ama bir gün önce yükleme yaptım teşke önceden haberim olsaydı
caglar684
16-02-2008, 20:42
teşekkürler.
çanakkaleli
16-02-2008, 21:23
bılgı için tesekrler
hamido42
16-02-2008, 22:35
teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler.
paylaşım için teşekkürler
mesut1209
17-02-2008, 02:41
abi saol yaa sizlerde olmasanız nerden bulucaz kontörleri :))))
ilk işim hemen denemek olacak gerçekse tanıdığım her turkcell'iye söylemek olacaktır.
tüm turkcell'ilere hayırlı olsun
tüm turkcell'ilere hayırlı olsun
Gerçek merak etme usta.Supersatforumda yalan dolan dalavare olmaz başka siteler gibi :sunglasses2:
bu olay üç aydır var arkadaşlar ben kayıt oldum ve 100 kontüre 1 saat heryöne kampanyası 6 ay boyunca veriliyor bu hediye türkcele teşekkür tabii sizlerede emeği geçenlerede
,
akbas100
17-02-2008, 15:06
bilgi için teşekkürler arkadaşlar
forumumuzdan 6 ay boyunca heryere 60 dakika kampanyasını duymuş ve abone olmuştum.şimdi bunada abone oldum.tamda yarın kontör yükleyecektim.cuk oturdu yerine :)
supersatforuma ve haber veren arkadaşlara teşekkürler.:clap2::
hayallah sagolun yahu.tesekkürler,ne iyi oldu bu simdi
bu olay üç aydır var arkadaşlar ben kayıt oldum ve 100 kontüre 1 saat heryöne kampanyası 6 ay boyunca veriliyor bu hediye türkcele teşekkür tabii sizlerede emeği geçenlerede
,
o senin bahsettiğin başka ! bu başka. dikkatli okursan öğrenirsin yeni kapmanyanın faydalarını. senin bahsettiğin 6 kere 60 diye bir kampanyaydı. 6 ay boyunca her ay 60 dk bedavaydı. bu ise her kontur yuklemende kazanacağın hediye konturlerden bahsedilior. kısacası bu olay 3 aydır YOK ;)
kardeş çok sağol,ama ben bişey merak ediyom,kart benim adıma değil kendi ismimi mi yazcam
kart sahibininmi?
kardeş çok sağol,ama ben bişey merak ediyom,kart benim adıma değil kendi ismimi mi yazcam
kart sahibininmi?
@kozma hat sahibi yada kendi isminiz farketmez..
kart sahibininmi?
ben kendi ismimi yazdım hat benim olduğu için. ama hat senin değilse kendi ismini yazsan olur sanıyorum.
faturalı hatlara bişey yokmu?
sağol kardeş tşk paylaşım için
bilgi için teşekkürler
:tsk:
faturalı hatlara bişey yokmu?
şimdilik faturalı hatlar için bişey yok. ama sanırım yaza süper olacak ;)
kızım ve eşimin telefonları için yaptım turkcell'den (30 gün boyunca Turkcell lilerle konuşurken kullanabileceğiniz 100 kontor kazandınız.kontorleriniz bugün yüklenecek ve size kısa mesajla bildirilecektir.18/02/2008 19:04 ) şekinde mesaj gelmesine rağmen yüklendi mesajı gelmedi. Kontor yüklenen arkadaşlar varmı merak ediyorum.
Bana yuklendi
teşekürler o zaman beklemede kalalım görelim
turkmaya
20-02-2008, 10:42
Turkcell yönetimi faturalı hat kullananı zengin sanıyor herhalde oysa biz kontür sıkıntısı çekmemek için faturalı hat kullanıyoruz şimdiye kadar faturalı hat kullanana hiçbir şey yapmadı kazık atmaktan başka deprem zede olduğumuz halde deprem vergisi falan filan derken bizden iyi götürdü alternatif olarak avea hat aldım o daha kötü hiç kullanmadığım halde ayda 20 ytl gibi geliyordu geçen yıl kontürlü yapmak için avcılar şubesine gittim 25 ytl ödeyerek kontürlüye geçtim bir müddet sonra beni aradılar kontürlü hatta geçmişsiniz 25 ytl masrafını ödememişsiniz diye baii ye ödediğimi söyledim tamam dediler hatalarını öğrendiler konu kapandı diye düşündüm aylar sonra avukatları aradı tarife değişikliğinden dolayı 25 ytl borcunuz var ödememişsiniz avukatlık ücretiyle 183 ytl ödemeniz gerekiyor dedi hak etmedikleri o parayı ödedim. Turkcell i tek başına kullandığımda 100 ytl gibi fatura geliyor bir vodafon hat aldım Turkcell kullanmamaya çalışıyorum 12.5 ytl olmayınca 3 ayda bir fatura geliyor şimdilik rahatım çözümü buldum sayılır avea ya ne oldu diyeceksiniz halen duruyor 3 ayda bir kontür yüklüyorum el değişir ümidiyle bekletiyorum kampanyalar ilgimi hiç çekmiyor bence halkı nasıl konuşturabiliriz nasıl para koparabiliriz hesabıyla yapılıyor birkaç aylık kampanya yapaçaklarına kontür fiyatını aşağı çeksinler tüm oparetörle konuşma üçretini bir yapsınlar buda onların işine gelmez
altay3235
20-02-2008, 12:28
Bu güzel işte çok teşekkürler..
tşk...ler kardeş güzel haber türkcellilere hayırlı olsun
*123*4# tuşlayarak gelen konturlerinize bakabilirsiniz.
çanakkaleli
23-02-2008, 11:48
bılgı için tesekkurler
turkcell bu aralar fena değil. bu arada turkcelgold ve turkcelplatinum diye 2 ayrı kampanya başlatmış..
turkcell bu aralar fena değil. bu arada turkcelgold ve turkcelplatinum diye 2 ayrı kampanya başlatmış..
:49: :49:
kutbettin14
23-02-2008, 21:42
100 kaontur hediye geldi bana 10 dakikada bitti
:) :)
nereyi aradınki sen. benim olduğu gibi duruyor. hatta etrafımdakilerde bile uzun uzun konuşmalarına rağmen duruyor..
rakyol35
25-02-2008, 19:31
ben yükledim yüz kontör gelen bişeyyok:smiles22:
ben yükledim yüz kontör gelen bişeyyok:smiles22:
24 saat içinde yukleniyor merak etme turkcellde kontorun kalmaz
teşekürler bilgi paylaşımın için :wave:
öyle yada böyle mutlaka geliyor bedavalarınız.
öyle yada böyle mutlaka geliyor bedavalarınız.
Farkettinizmi bilmiyorum tum şirketler turkcelle anlaşmalı bu hediye puanlar benzin istasyonları boya firmaları içecekler vs seyler hep turkcell ile avea ve telsimde ben hiç böyle sey göremiyorum demek sistemleri iyi degil
Farkettinizmi bilmiyorum tum şirketler turkcelle anlaşmalı bu hediye puanlar benzin istasyonları boya firmaları içecekler vs seyler hep turkcell ile avea ve telsimde ben hiç böyle sey göremiyorum demek sistemleri iyi degil
aynen bende öle düşünüyorum. kim ne derse desin2 sene önceki turkcell artık yok. bugunki Türkcel süper. her konuda açık ara önde..
kanarya6760
03-03-2008, 19:20
ben yükledim gelmedi
arkadaşlar ben denedim hediye kontürler 1 gün sonra geldi bana bilginize
:present: Hocam bilgi için tşk
TÜrkselİn YalakaliĞini YapaÇaĞina Cİhazlara Bİrza Daha Yazilim Bulmaya ÇaliŞsaniz
TÜrkselİn YalakaliĞini YapaÇaĞina Cİhazlara Bİrza Daha Yazilim Bulmaya ÇaliŞsaniz
Süresiz banlandın biz kimseye yalakalık yapmayız var olan bilgiyi tasırız artık foruma uye olma senin gibi igrenç kişileri gorunce siteye giresim gelmiyor
ali karaca
06-03-2008, 16:08
kardeşim burda olan bilgi paylaşılıyor
senin cihazının yazılımı kimi ilgilendirirki otur kendin yap yazılımını
cahil ve bencil bir insanı tanımak çok zor olmasa gerek. Burası forum. istediğin herşey hemen hemen var. hepsininde yeri var..
sanıyorum senin yaşın çok küçük.. yada çok yenisin forum ortamlarında..
bu kampanya mayıs aynıa kadar ama sanırım bunu uzatırlar. ;)
çünkü şuan kontor satışları çok fena..
Kardeşlerim, sağolun bunu forumdan öğrendim.. Paylaşım için sağolun.. Bir sorum olacak Genç Turkcelli olanlarda bundan yararlanabiliyormu yani ben buna abone olursam bedava konturdan yararlanabiliyormuyum? :new_icon9:
Kardeşlerim, sağolun bunu forumdan öğrendim.. Paylaşım için sağolun.. Bir sorum olacak Genç Turkcelli olanlarda bundan yararlanabiliyormu yani ben buna abone olursam bedava konturdan yararlanabiliyormuyum? :new_icon9:
Evet yararlanırsın..
Evet yararlanırsın..
+1 ;) :nod: