Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İletİŞİmde Yenİlİk

sensi
15-02-2008, 22:16
acaba diyorum forum yöneticileriyle e.mail yoluyla bire bir görüşebilirmiyiz merak edip forum da açamadığımız konular hakkında bilgi almak ve forum üyelerini daha iyi tanımak gibi mesala kosovalı kardeşimle görüşmek isterim nasılsa e mail adreslerimiz kayıtlı ve mesaj geldiğine göre saygılarlaSENSİ:45:

CABBARİ
16-02-2008, 13:28
bir dene cevap verirse demekki görüşebilirsiniz:)

Simba
16-02-2008, 13:57
acaba diyorum forum yöneticileriyle e.mail yoluyla bire bir görüşebilirmiyiz merak edip forum da açamadığımız konular hakkında bilgi almak ve forum üyelerini daha iyi tanımak gibi mesala kosovalı kardeşimle görüşmek isterim nasılsa e mail adreslerimiz kayıtlı ve mesaj geldiğine göre saygılarlaSENSİ:45:
Merak edipte forumda acmadıgınız konular nelerdir merak ettim?Forum içi dışı kurallar özel veya reel devam eder:sunglasses2:

sensi
16-02-2008, 14:46
neyse galiba anlaşılamadık veya anlatamadık konu kapanmıştır

Simba
16-02-2008, 16:40
neyse galiba anlaşılamadık veya anlatamadık konu kapanmıştır
Cihazla ilgili ne olursa olsun elimizden geldigince yanındayız..:45:

sensi
16-02-2008, 17:45
Cihazla ilgili ne olursa olsun elimizden geldigince yanındayız..:45:

internetten indirdiğim dosyada********************ne yapmam gerek bilmiyorum bunları burda alanen sormak doğrumu onun için bire bir görüş belirtmiştim:stop:

Simba
16-02-2008, 18:19
internetten indirdiğim dosyada********************ne yapmam gerek bilmiyorum bunları burda alanen sormak doğrumu onun için bire bir görüş belirtmiştim:stop:
:nono:: :nono:: :nono::