Orijinalini görmek için tıklayınız : saat 19.15 Ömrümde ilk kez Alanyaya kar yagarken görüyorum!!
Alanyaya lapa lapa ilk kez kar yagarken görüyorum!!
Makinenin saat ve tarih ayarı yalnış sakın aldanmayın:)
Ne güzel demi kar süper bişi...İstanbulada bekleris usta....Biz burda cok mutluyus aksama kadar karde depelenıp duruyorz :)
Ustam karanlık gibi:) sabah cekseydin yada jenaratör kur:)
bunlarla idare edin benden bu kadar:)
kar bu akdeniz sahiline çok yabancı geldiği için yazdım haydi hayırlısı
selametle
pencere77
18-02-2008, 20:49
Alanyaya kar yağıyor.cabbari nin dediği gibi.
17 yıllıq hasretmiş haberler öle dior...
pencere77
18-02-2008, 20:54
17 yıllıq hasretmiş haberler öle dior...
antalyada öyle
16 yılı bilmem ama ben ilk kez görüyorum yaklaşık 1 saat kadar yagdı ve geçti
selametle
Bende 3 sene falan önce görmüştüm İzmirde kar ,pazar günü çok süper yağdı.Herkese hayırlı geceler.. :):)
hayırlı olsun. abi neresi olursa olsun. kış iken kış yaşansız. yaz iken yaz. hepsinin tadı başka. 3 senedir istanbulda KARı özledik bizlerde. bu sene yağdı en sonunda..
galiba çok şükür bu sene kuraklık olmayacak gibi çünkü alanyaya bile kar yagdıgına göre
selametle
pencere77
18-02-2008, 23:52
galiba çok şükür bu sene kuraklık olmayacak gibi çünkü alanyaya bile kar yagdıgına göre
selametle
Amin.inşallah olmaz kuraklık
nazilliye de 2002 yılından beri ilk defa kar yağdı hatta bu sabah yolda mahsur bile kaldım 1 saat boyunca :)kardan arabalar çıkamadı rampada bekledik kaldık
bulletfromhell
18-02-2008, 23:57
ağa senin ilk defa alanyada kar görmenin aşağıdaki linkle bi alakası olabilirmi??? :puah: :puah: :puah:
Only the registered members can see the link
kar sahilden 1 km i,çeride yer yer tutmuş bembeyaz olmuş her taraf ama fazla kalıcı olmadan erimiş sabaha maalesef:)
Kemal Turan
19-02-2008, 18:03
kar sahilden 1 km i,çeride yer yer tutmuş bembeyaz olmuş her taraf ama fazla kalıcı olmadan erimiş sabaha maalesef:)
usta dün sabah İstanbula bir yağdı pir yağdı. Saat 7.00 de başladı saat 10.00 kadar hiç durmadan tipi şeklinde. Ama harika bir doğa manzarası.
usta dün sabah İstanbula bir yağdı pir yağdı. Saat 7.00 de başladı saat 10.00 kadar hiç durmadan tipi şeklinde. Ama harika bir doğa manzarası.
KARDEŞİM KARTAL SARIGAZİDE ASKER DEHŞET KAR VAR DİYORDU DÜN
Kemal Turan
19-02-2008, 18:15
Kardeşine hayırlı teskereler.
Kardeşine hayırlı teskereler.
sagol teşekkürler
Ben biliom o askeriyeyi :) babam orda calısıyo sarıgazıde YurtiçiKargo'da ...Hayırlı tezkereler..
Ben biliom o askeriyeyi :) babam orda calısıyo sarıgazıde YurtiçiKargo'da ...Hayırlı tezkereler..
general ismail hakkı tunaboylu kışlasıymış öyle dedi
çok sogukmuş oralar