Orijinalini görmek için tıklayınız : tps ve polsat
aslanım2
19-02-2008, 13:57
az once baska bır sıtede okudugum mesajda tps ve polsatların auto olarak yazılımlarını vermıslerdı ne kadar dogrudur bılemıyorum
sinan1974
19-02-2008, 14:44
hangi sitede bi deneyelim
aslanım2
19-02-2008, 15:10
vallahı arkadaslar ******** adresınde gordum
Arkadaşım kafada varmı sizin hiç bakmkıyormusnuz konuya.Adam hazır liste vermiş polsat k.eylerin girili oldugu hazır liste? Ya bunu anlan artık turkiyede zalimden baskası vermiyor yazılımı olsa Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) de veya burada olur
aslanım2
19-02-2008, 15:45
arkadasım benım kafada yok ben sadece gorduklerımı yazdım yanlıs anlasılma olmus olamazmı neden hakaret edıyorsunkı
Hakaret ettigim falan yok arastırmadan konu acıyorsun sonra iddda ediyorsunuz tps ve polsat auto diye
aslanım2
19-02-2008, 15:53
ben ıddıa etmedım mesajın sonunda nekadar dogrudur bılmıyorum yazıyor
Yazılımları her zaman buradan alıyorsunuz.Buradan önce cıkan yerlerde ya hazır liste verilir yada softcam.
Goldmaster yetkilisi Sn@zalim verir yazılımları onun dışında zalimin destek vermedigi sagdaki soldaki forumlarda olan yazılımlardan goldmaster sorumlu degildir.
Arastırma yaparken bunları göz ardı etmeyin.Sizlere yüz defa diyecek halimiz yok.Olsa bile biz sizlere mail yoluyla iletişime geçiyoruz zaten.
Umarım konu anlaşılmıştır..