Orijinalini görmek için tıklayınız : CYFRA+ Paketindeki movies24 Hakkında
Bu kanal d smarttaki kanalla aynı logoya sahip arkadaşlar.Yayın akışlarıda aynı ve sadece dilleri farklı ben bunu d smarta özgü sanıyordum megerse degilmiş.
zxcvbn10250
20-02-2008, 16:55
Bu kanal d smarttaki kanalla aynı logoya sahip arkadaşlar.Yayın akışlarıda aynı ve sadece dilleri farklı ben bunu d smarta özgü sanıyordum megerse degilmiş.
günaydın arkadaşım movies24 kidsco bunlar tek merkezden yayın yapıyor dogu avrupadaki tum yayılar ayıdır sadece skydigitalde programlar farklı farklıdır
günaydın arkadaşım movies24 kidsco bunlar tek merkezden yayın yapıyor dogu avrupadaki tum yayılar ayıdır sadece skydigitalde programlar farklı farklıdır
:) :) :) Cyfrada ilk kez gördüm de onda sasırdım bende cyfra pketi varda o yüzden
zxcvbn10250
20-02-2008, 17:05
cardsharemi yasal abonelikmi
cardsharemi yasal abonelikmi
Supersatforum saolsun:)
zxcvbn10250
20-02-2008, 17:09
Supersatforum saolsun:)
dsmart yaptığı movıes24 erotık fılm saatınde baska kanaldan yayına geçmesi sebebini biliyormusun
dsmart yaptığı movıes24 erotık fılm saatınde baska kanaldan yayına geçmesi sebebini biliyormusun
Neymiş:)
zxcvbn10250
20-02-2008, 17:19
Neymiş:)
bend siz biliyorsunuz diye sormuştum dsmartın yaptığı en saçma olay eger gelecek olan dıger sınema kanallarındada boyle yaparsa gereksiz bır suru kanal numarası olur