Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : adam evinin duvarlarına 3 boyutlu resim yapıyor güzel de oluyor

ayran
23-02-2008, 23:54
Only the registered members can see the link

ayran
24-02-2008, 00:11
biz burda güzel bir resim sergiliyoruz sen kalmış adamın şeyinden resim çiziyor sanatır diye söylüyorsun birde forum içerisinde bu gibi resimleri kuralara aykırı erotizm içeren resimler yasaktır :mad2: bunu bir daha'da tekrarlama tavsiyem...genede sen bilirsin bu forumda bay ve bayan olduğunu unutma...herkes senin gibi düşünmez..

healing
24-02-2008, 00:26
biz burda güzel bir resim sergiliyoruz sen kalmış adamın şeyinden resim çiziyor sanatır diye söylüyorsun birde forum içerisinde bu gibi resimleri kuralara aykırı erotizm içeren resimler yasaktır :mad2: bunu bir daha'da tekrarlama tavsiyem...genede sen bilirsin bu forumda bay ve bayan olduğunu unutma...herkes senin gibi düşünmez..

Kardeş:mad2: madd1 sen hiç erotizm nedir bilirmisin ?
madde2 bay ve bayan olduğunu bizde biliyor ve unutmuyoruz adam sanat yapmış bir haberdir.:nono:: selamlar

ayran
24-02-2008, 00:37
Kardeş:mad2: madd1 sen hiç erotizm nedir bilirmisin ?
madde2 bay ve bayan olduğunu bizde biliyor ve unutmuyoruz adam sanat yapmış bir haberdir.:nono:: selamlar

bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum!:smiles22:
sanat aşağlayacı bir yetnek değildir o nasıl sanat şeyile boya yapsın ben o santa sanat demem :smiles22:

healing
24-02-2008, 00:46
bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum!:smiles22:
sanat aşağlayacı bir yetnek değildir o nasıl sanat şeyile boya yapsın ben o santa sanat demem :smiles22:

herkesin fikri ve sanatı..... buda sizin fikriniz:warn:

bulletfromhell
24-02-2008, 00:51
haydaaaaaaaa...nooluyo yaa...adam süper resimler çizmiş,adam kimdir nedir onu konuşalım...gerilim yaratmanın manası yok arkadaşlar....ayran kardeş paylaşımın için çok teşekkürler...bu sanatçı ile ilgili bilgilerin varsa paylaşırsan memnun oluruz... :wave:

ayran
24-02-2008, 00:54
herkesin fikri ve sanatı..... buda sizin fikriniz:warn:

fikrimden memnunum :)

healing
24-02-2008, 01:01
haydaaaaaaaa...nooluyo yaa...adam süper resimler çizmiş,adam kimdir nedir onu konuşalım...gerilim yaratmanın manası yok arkadaşlar....ayran kardeş paylaşımın için çok teşekkürler...bu sanatçı ile ilgili bilgilerin varsa paylaşırsan memnun oluruz... :wave:

KARDEŞ...;
R T Ü K KURULUNCA SANSÜRLENDİ SELAMLAR

:8[1]:

ayran
24-02-2008, 01:02

rica ederim :) beğendiğine sevindim bulletfromhell kardeş

alperyılmaz
26-02-2008, 20:43
bu adamın evine aşya almaına gerek kalmamış neye ihtiyacı varsa cizer birde kendine hatun çizdimi tamam işte