Orijinalini görmek için tıklayınız : Next 2000x super plus
emrahelektronik
25-02-2008, 22:48
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dükanımda şu anda biriken 4 adet next 2000 xsüper plus fta cihazlarım var yazılım nedeni ile birikmiş durumda sebep ben bu next cihazlarına yazılım atmasını bilmiyorum bu cihazlara hangi loderlerle yazlım atılır onuda bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım alabilirmiyim unutmadan şunu söyleyeyim ben sadece goldmaster cihazlarına yazılım atabiliyorum başkasınada bilgim yok tşk
s.gazi balcı
25-02-2008, 23:00
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dükanımda şu anda biriken 4 adet next 2000 xsüper plus fta cihazlarım var yazılım nedeni ile birikmiş durumda sebep ben bu next cihazlarına yazılım atmasını bilmiyorum bu cihazlara hangi loderlerle yazlım atılır onuda bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım alabilirmiyim unutmadan şunu söyleyeyim ben sadece goldmaster cihazlarına yazılım atabiliyorum başkasınada bilgim yok tşk
arkadaşım goldmasterlara yazılım atmayaı biliyorsan bu cihazlara çok kolay yazılım atabilirsin aynı rs kabloyu kullanıyorsun tek farkı bu cihazlara stbyda yazılım atıyorsun next 2000 süper pluslarda yanlış yazılım atma şansı yok cihaz kabul etmez bu cihazların kendine özgü loaedri vardır bu siteden süper plusların loaederini alabilirsin
formu takip edersen seni yönlendirir
emrahelektronik
27-02-2008, 02:09
Arkadaşlar ilginiz için teşekürler yarın yazılım atmayı deneyeceğim
Arkadaşlar ilginiz için teşekürler yarın yazılım atmayı deneyeceğim
Usb bellekle daha kolay atarsın al bir usb bellek senin için çok kolay olur.
f47xfenerli
27-02-2008, 13:03
Usb bellekle daha kolay atarsın al bir usb bellek senin için çok kolay olur.
sevgili kosavalı arkadaşın sözüne ettiği cihazda usb girişi yok:)
f47xfenerli
27-02-2008, 13:08
[quote=emrahelektronik;280068]Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dükanımda şu anda biriken 4 adet next 2000 xsüper plus fta cihazlarım var yazılım nedeni ile birikmiş durumda sebep ben bu next cihazlarına yazılım atmasını bilmiyorum bu cihazlara hangi loderlerle yazlım atılır onuda bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım alabilirmiyim unutmadan şunu söyleyeyim ben sadece goldmaster cihazlarına yazılım atabiliyorum başkasınada bilgim yok tşk[/quot
bu linkler işinizi görecektir bakınız
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link