PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Ersoy Geri Adım Atmamakta Israrlı

serdarr78
27-02-2008, 11:42
Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link
Bülent Ersoy, Popstar Alaturka'da söylediği “Başkalarının savaşı için evladımı harcayamam. Oğlum olsa askere yollamazdım” şeklindeki sözlerinin arkasında olduğunu söyledi. Ersoy soruları yanıtladı:

* Hakkınızda soruşturma başlatıldı...
Ben ne söylediğimi çok iyi biliyorum. Söylemediğim bir şey için yargılanmam çok yanlış. Ben çözüm istedim. Çözüm istemek suç mu? Çözüm bulalım el birliğiyle dedim.

* Askerlikten soğutma davası açılacağı söyleniyor.
Böyle askerlikten soğutma olmaz. Boşa kan dökülmesin, boşa savaş olmasın bir çözüm bulunsun kimsenin aleti olmayalım demek askerlikten soğutmak demek değil. Pencereden baktığın zaman o panoramik görüntüde neyi görmek istersen o tarafa bakar onu görürsün. Ya denizi ya dağları ya da varsa çöplüğü. Görmek istediğiniz şekilde görmek ve bakmak çok ayrıdır. Bunu edebiyatta da okuduk. Görmek istediğimiz şekilde görür onu göre yargılarız. Cımbızla bir tarafından alıp kullandılarsa benim konuşmamın sonuç bölümünü kaale almadılarsa bu onların sorunu. Böyle bir dava konusu olduğunda o bant hakimin önüne gider ben de savunmamı yaparım. Hukukun üstünlüğü var.

* Oğlum olsa bugün askere göndermem dediniz...
Bunu dolaylı bir şekilde ima eder gibi oldum ama direk söylemedim, öyle bir laf yok. Sonra siz anne olsanız göz göre göre yapar mısınız? İçiniz acımaz mı çocuğunuzun cenazesi kalkarken. Şehit analarından Bülent Ersoy'un arkasındayız, onun ne demek istediğiniz biz anladık diye destek geliyormuş. Mersin Şehit Aileler Derneği'nden... Öyle büyük bir katkı öyle büyük bir destek var ki bana. Kimse benim söylediğim şeyi söyleyemiyordu. Korkuyordu. Ben tabuları yıktım. Sanatkarlar ve aydınlar yön veren aydınlık kişilerdir öyle olmalıdırlar. Tribünlere oynayıp da üç alkış daha fazla almak için öyle konuşmak olur mu. Ben yarışmacılara puan verirken çok acımasızca bütün gerçekliğiyle veriyorum. Gerçekler insanların canını acıtabilir. Çünkü gerçektir. Ben yorumlarımı o şekilde yapıyorum. Ben gerçekçiyim.

* RTÜK de sizi gündemine aldı.
RTÜK 'atın onu mu' diyor. Ben böyle bir şey olsa bunun arkasını bırakmam. Veya benim arkamdan kimler gelmez ki.

* Programdan çıkartılma söylentileri var.
O zaman nasıl büyürüm biliyor musunuz? Fikir özgürlüğü düşünce özgürlüğü nerede kalıyor. Bu nasıl demokrasi? Bu insanları salla başını al maaşını koyun gibi olmaya sürüklüyorlar. Konuştun mu yandın. Ayrıca RTÜK bunu programdan çıkartın yetkisine sahip değil. Böyle bir hakkı yok. Programa önce uyarı, sonra ceza gelir.

yukselertekin
27-02-2008, 16:32
arkadaşlar bu karımı erkekmi nasıl birşey olan mahlukatı fazla dikkate alıpda insan yerine koymayın ve bence bunun olduğu proğramları ne kendiniz nede çocuklarınıza izletin ben 7 yaşındaki oğluma durumu anlatamadım çocuk baba bu kadınmı erkekmi diye sordu bende şaşırdım çok zor bir durum bende çocuğa oğlum bunun gibiler sadece mahlukat ne erkek nede kadın dedim.sizlerde izlemeyin ve izletmeyin bunlar kendiliğinden toplumdan silinir gider güner ümit gibi yok olmaya mahkumlar.

zabataygatör
27-02-2008, 16:38
gundemde kalmak icin vatanini sehitleri sermaye yapmis ,oncedende ...... sermaye yapmak icin seyini vermis...

nova35
27-02-2008, 19:27
arkadaşlar bu karımı erkekmi nasıl birşey olan mahlukatı fazla dikkate alıpda insan yerine koymayın ve bence bunun olduğu proğramları ne kendiniz nede çocuklarınıza izletin ben 7 yaşındaki oğluma durumu anlatamadım çocuk baba bu kadınmı erkekmi diye sordu bende şaşırdım çok zor bir durum bende çocuğa oğlum bunun gibiler sadece mahlukat ne erkek nede kadın dedim.sizlerde izlemeyin ve izletmeyin bunlar kendiliğinden toplumdan silinir gider güner ümit gibi yok olmaya mahkumlar.

san vede senin benim gibi düşünenlere yürekden katılıyorum biz bunları şımarttık seyretmeyelim bakalım kılosu kac para eder lütven inancınız diliniz irkınız ne olursa olsun böylelerine haddini bildirmek kazım beb kendi adıma hiç bir sevdigime sevenime bu programı seyrettirmiyorum onlarda sevdiklerine izletmiyor insanlıgın yüz karası tercigine saygılıyım ama söylediklerine burnunun kaf dagında olmasına asla saygılarımla

nova35
27-02-2008, 19:28

san vede senin benim gibi düşünenlere yürekden katılıyorum biz bunları şımarttık seyretmeyelim bakalım kılosu kac para eder lütven inancınız diliniz irkınız ne olursa olsun böylelerine haddini bildirmek lazım ben kendi adıma hiç bir sevdigime sevenime bu programı seyrettirmiyorum onlarda sevdiklerine izletmiyor insanlıgın yüz karası tercigine saygılıyım ama söylediklerine burnunun kaf dagında olmasına asla saygılarımla

kejo_ki
27-02-2008, 21:12
herkesin fikrini serbestçe söylemesi düşüncesini dile getirmesi kadar dogal birşey olamaz bu linç kültüründen kurtulalım kimse kendisini miletin üstünde gürmesin herkes kendisince miliyetçidir.bizim ülkemiz kimsenin tekelinde degildir saygılar

cetin solmaz
27-02-2008, 21:26
herkesin fikrini serbestçe söylemesi düşüncesini dile getirmesi kadar dogal birşey olamaz bu linç kültüründen kurtulalım kimse kendisini miletin üstünde gürmesin herkes kendisince miliyetçidir.bizim ülkemiz kimsenin tekelinde degildir saygılar

:present: :clap2:: :present: :clap2:: :present: :clap2::

vasat
27-02-2008, 22:06
birileri ölmek ölmek için askere kutsal bir göreve gidiyor birileride bunu eleştiriyor bunun adınada demokrasi deniyor.anneler çocuklarının naaşına sarılıp vatan sağolsun diyorsa kimse demorasi bahanesi ile bunu eleştiremez.unutmayalım askerlik kutsaldır ve atalarımız da bizim için bu şekilde şehit olmuşlar ve bize bu vatanı gerekirse uğruna ölmek için emanet etmişlerdir.bunu eleştirmek kimsenin harcı da değildir.

DEJAVU®42
27-02-2008, 22:13
demekki amaliyatla onla bunla tam kadın olunamıyor en azından türk kadını türk anası olunamıyor erkek olmayı başaramayan bület türk kadını olmayıda başaramamış sözlerinden belli oldu hic bir türk anası bu sözleri etmez icindeki duygular etmesine izin vermez bület te bu duygular olmadıgı icin rahtca salıyor orta da kalmış ne türk kadını olabilmiş ne türk erkegi ne oldugunu kendi biliyormu acaba.. bunların lafına bile yorum yazma vakit kayıbı aslında..

zelmac2006
27-02-2008, 23:21
herkesin fikrini serbestçe söylemesi düşüncesini dile getirmesi kadar dogal birşey olamaz bu linç kültüründen kurtulalım kimse kendisini miletin üstünde görmesin herkes kendisince miliyetçidir.bizim ülkemiz kimsenin tekelinde degildir saygılar

:45: :45: düşüncesinden dolayı yargılanmasıda bir o kadar yanlış.:45:

mulis
27-02-2008, 23:33
bence bu bulent mi ersoy mu bilinmez ama bir gercek varki turkiyenin en buyuk ayiplarindan biri erkek mi kari bilinmez seside boktan

ievsan
27-02-2008, 23:48
Bir dehil bin kezde olsa askere giderim bahsedilen kişi bu duygulardan ne anlar. Saygılar

radikal
28-02-2008, 00:18
bu mahlukat askere göndermez ama belki dağa gönderir zaten tek destekçisi dtp yoksa pkk mi desem............................

DEJAVU®42
28-02-2008, 00:28

bu özgür düşünce nasıl bişeydir yaw herkes ögür düşünce adı altında agzına geleni söylüyor türkiyede hangi şehit anası oglunu askere yolamadı hangi şehit anası vatan sagolsun demedi türkiyedeki şehit analarına tercuman olmak 60 yaşında transmı düşecek o gencecik cocuklarla evcilik oynamaya devam etsin böyle konular onu aşar bu vatan evlatları o cocuklarla oyun oynasın diye şehit oluyor size gelince özgürlük kutsal vatan görevini kücük düşürme sogutma degildir savcılar gerekeni yapmıştır zaten ben linc ediyorum kardeşim varmı itirazın senin ve seni destekleyenlerin itirazı varmı şu forumda hangi türk cocugu askerlikten kacmış hangi türk anası askere cocugunu yolmamış özgürlük adı altında bişeyler yazıp bilinc altınızdakini kusmayın kimse bu ülkede size izin vermez bu forumda ben vermem görevli oldugum hic bölümde izin vermem askerlik kutsaldır türk kadını anası bunu en iyi bilendir senden ve seniin yazını destekleyenlerden daha ii biliyorlar...

HaSSaN1988
28-02-2008, 00:40

ARKADAŞIM HERKES FİKRİNİ SÖLEYEBİLİR AMA KONU VATANSA ŞEHİTLERİMİZ İSE ORADA DURACAK VE SUSACAK SENDE SAVUNDUĞUN KİŞİNİN LAFLARINA DİKKAT ET YOKSA Bİ ANDA OKLAR SANA DÖNER:devilprv: :mad2:

HaSSaN1988
28-02-2008, 00:44
:45: :45: düşüncesinden dolayı yargılanmasıda bir o kadar yanlış.:45:

yok kardeşim yanlış düşünüyosun bence az bile sen ben o şuan evinde rahat rahat uyuyorsa onlar sayesinde onun evladı gitmesin bunun evladı gitmesin askere kim gidecek bu vatan hepimizin yazık deilmi şimdiye kadar oğullarını şehit veren ailelere haa o laflar normalmi sizce o lafları duyupta hangi vatan evladı yerinde durar soruyorum size ben olsam asarım (bu benim düşüncem)

HaSSaN1988
28-02-2008, 00:47
bu özgür düşünce nasıl bişeydir yaw herkes ögür düşünce adı altında agzına geleni söylüyor türkiyede hangi şehit anası oglunu askere yolamadı hangi şehit anası vatan sagolsun demedi türkiyedeki şehit analarına tercuman olmak 60 yaşında transmı düşecek o gencecik cocuklarla evcilik oynamaya devam etsin böyle konular onu aşar bu vatan evlatları o cocuklarla oyun oynasın diye şehit oluyor size gelince özgürlük kutsal vatan görevini kücük düşürme sogutma degildir savcılar gerekeni yapmıştır zaten ben linc ediyorum kardeşim varmı itirazın senin ve seni destekleyenlerin itirazı varmı şu forumda hangi türk cocugu askerlikten kacmış hangi türk anası askere cocugunu yolmamış özgürlük adı altında bişeyler yazıp bilinc altınızdakini kusmayın kimse bu ülkede size izin vermez bu forumda ben vermem görevli oldugum hic bölümde izin vermem askerlik kutsaldır türk kadını anası bunu en iyi bilendir senden ve seniin yazını destekleyenlerden daha ii biliyorlar...

:present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present:

yüreğina sağlık kardeş

VURULMUŞ TERTEMİZ ANLINDAN UZANMIŞ YATIYOR BİR HİLAL UĞRUNA YARAP NE GÜNEŞLER BATIYOR

88/2 HaSSaN

harputlu2332
28-02-2008, 00:55
gundemde kalmak icin vatanini sehitleri sermaye yapmis ,oncedende ...... sermaye yapmak icin seyini vermis...

Evet düşüncem aynı sevgili zabataygatör... Gündemde kalmak için 40 koca değiştirdi... :puah: :puah: :puah:

harputlu2332
28-02-2008, 01:00

Vatan bir Bütündür... Devletin Kanunları Vardır, Sende Düşüncem diye, Kendini bu kanunlardan üstün Göremezsin ...

TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR...

DEJAVU®42
28-02-2008, 01:05
görüldügü gibi bu vatan evlatları şehit olmayıda vatanı savunmayıda bir borc biliyor burda yazan arkadaşlara sonsuz teşkkürler bu vatan 60 yaşında bir transada ve herşeyi özgür düşünce yok şu bu diye kamufle edip söyleyenlerede kalmamamış kalmayacak işte özgür düşünce savunucuları bu yazıları yazan arkadaşlarımızda özgür düşünceleri ile biz şehit olmayıda savunmayıda biliriz diyolar.... ama bunları yazan arkadaşlara ufak bir tavsiye lütfen şehitlik nedir ne anlama gelir ALLAH katındaki yerini bir araştırın sonra yazın tartışalım saygılar..

scob
28-02-2008, 01:36
reyting almak için bu mahlukatları televizyonlara çıkartanlar kadar izleyenlerde suçludur.şimdi sorsan herkes ben izlemem der ama proğramın saati geldiğinde muhakkak o kanaldadır.
biz maalesef toplum olarak bir şeyi protesto etmeyi bilemiyoruz.yek vücut olamıyoruz.
bu yaşıma kadar yıllar önce sadece bütün millet olarak cola zammını protesto etmiştik ondada cola cılar geri adım atmıştı.ama ekmeğe gıdaya zam yapıldığında hiç protesto falan hatırlamıyorum(demekki colayla karnımız doyuyormuş)
son olarak:böyle yaratıklara hanımefendi,kraliçe,prenses,vip muamelesi yaparsak herşeyi söyleme gücünü kendilerinde bulur,söyler ve gelip tepemize bile
selametle.

snark333
28-02-2008, 01:44
Asirlar Önce Lut Kavmİnİn Helak Edİlmesİne Sebeb Olan İnsanlari Medya Programlarina BaŞ Taci YapmiŞ Ve Bu Gİbİ İnsanlar Vatan GÖrevİ Gİbİ Kutsal Bİr GÖrev Hakkinda Şuursuzca Yorum Yapiyor.yaziklar Olsun....

zabataygatör
28-02-2008, 01:44
bu dusunce ozgurlugu var deyip caka satanlara ve tum dtp pkk lilar hepiniz cevabinizi alicaksiniz.simdi dagdakiler sonra sehit leri asagilayanlar

banshee8831
28-02-2008, 02:07

sana katılıyorum dostum.bu ülkede düşünce özgürlüğü yok. 2 gün önce bu forumda yaşlı bi adamla bu konuyu tartıştım.ben starın yayınını neden kesmediğini açıklamaya çalıştım şehitler konusunda.adam kalkmış bana ben vicandıszmışssım yok vatan hainiymişsim falan filan alttan girip üstten çıktı ne oldunu anlamadım.demekki susacağız ki bazıları bizi ezecek ama ben takmadım bile.neyse herkes bundan sonra kendi içinde yapsın o zaman yorumu sonra ortalıkta tartışma çıkmasın en mantıklısı budur.vatan vatandır miliyetçilik miliyetçiliktir.herkes için farklı derecede farklı görüşlerde farklı açılarda olabilir ama sonuçta ortak bir noktaya varıyor tartışmaya ne gerek var....

turkocigo
28-02-2008, 02:12
Pembe teskereli bu yaratığın sözlerini dikkate almamız gerek.

DEJAVU®42
28-02-2008, 02:18
sana katılıyorum dostum.bu ülkede düşünce özgürlüğü yok. 2 gün önce bu forumda yaşlı bi adamla bu konuyu tartıştım.ben starın yayınını neden kesmediğini açıklamaya çalıştım şehitler konusunda.adam kalkmış bana ben vicandıszmışssım yok vatan hainiymişsim falan filan alttan girip üstten çıktı ne oldunu anlamadım.demekki susacağız ki bazıları bizi ezecek ama ben takmadım bile.neyse herkes bundan sonra kendi içinde yapsın o zaman yorumu sonra ortalıkta tartışma çıkmasın en mantıklısı budur.vatan vatandır miliyetçilik miliyetçiliktir.herkes için farklı derecede farklı görüşlerde farklı açılarda olabilir ama sonuçta ortak bir noktaya varıyor tartışmaya ne gerek var....

profilinize bakınca türkiyede yaşamadıgnızı görüyorum sizin yaşadıgınız avrupada neler oluyor biraz onden bahsedin düşünce özgürlügünü gectim yaşama özgürlügü varmı cayır cayır türk evleri kundaklanıyor buna nediyeceksiniz forumda takmadım takmam gibi ifadelerle insanları tarik etmeyin tartışmanızı yapın bakın herkes özgürce yazıyor bizde cevap veriyoruz ama özgürlük adı altında bişeyleri ima etmeye calışırsanız ozman tepkimizi veriz kusurada bakmayın.. madem burda tartışılmıyor size müsade edilmiyor ozman yazmayın arakdaşım burası sizin ciftliginizmi kafanıza göre yazıp cizeceginiz kurum kuruluşları karalayacagınız yada karalayan kücük düşüren ifadelere destek vereceginiz bir yer degil burası T.C nin bir forumu ve en saygın forumlarından biri bunu bilerek yazılarınızı yazın birde burasının TÜRKİYE oldugunu bilerek yazın avrupa degil yani avrupalı agzı ilede takmam takmadım ifadeleri ile degil saygılar..

banshee8831
28-02-2008, 02:57
profilinize bakınca türkiyede yaşamadıgnızı görüyorum sizin yaşadıgınız avrupada neler oluyor biraz onden bahsedin düşünce özgürlügünü gectim yaşama özgürlügü varmı cayır cayır türk evleri kundaklanıyor buna nediyeceksiniz forumda takmadım takmam gibi ifadelerle insanları tarik etmeyin tartışmanızı yapın bakın herkes özgürce yazıyor bizde cevap veriyoruz ama özgürlük adı altında bişeyleri ima etmeye calışırsanız ozman tepkimizi veriz kusurada bakmayın.. madem burda tartışılmıyor size müsade edilmiyor ozman yazmayın arakdaşım burası sizin ciftliginizmi kafanıza göre yazıp cizeceginiz kurum kuruluşları karalayacagınız yada karalayan kücük düşüren ifadelere destek vereceginiz bir yer degil burası T.C nin bir forumu ve en saygın forumlarından biri bunu bilerek yazılarınızı yazın birde burasının TÜRKİYE oldugunu bilerek yazın avrupa degil yani avrupalı agzı ilede takmam takmadım ifadeleri ile degil saygılar..

ooooo bir tane daha.Neyse dostum ben artık bundan sonra burda yorum falan yapmıyorum nasıl isterseniz öyle olsun.mesaj sayının benden fazla olması sanırım sende bana karşı bi yetki vermiş onun verdiği rahatlıkla bana biraz sivri dille konuşmuşssun.Benimde ağzımdan çıkacak bir kelime bekleniyor burdan banlanmam için ama bunu yapacak kadar aklım yokmu acep.neyse tartışmaya gerek yok artık bu tür konularda her zaman hayatta gerçek söylendiği anda insanlar dışlanır düşünceleri bastırılır.sizde öyle yapın benim için sorun yok aslında bu olaylar bana büyük ders oluyor bundan sonra burada düşüncelerimi açıklamam kimsede işi gücüyle uğraşmak yerine benle uğraşmaz en iyisi olur sanırım...

zabataygatör
28-02-2008, 02:59

dusunce ozgurlugu altinda kimse askerimize ve analarina atifta bulunamaz.hele senin gibiler asla soyleyemez.
ersoyu destekleyenlerin hepsi dtpli

banshee8831
28-02-2008, 03:02
2 kere msj yazmışım düzeltme yaptım...

banshee8831
28-02-2008, 03:06
dusunce ozgurlugu altinda kimse askerimize ve analarina atifta bulunamaz.hele senin gibiler asla soyleyemez.
ersoyu destekleyenlerin hepsi dtpli

e yuh artık.dtp ha.ersoyu desteklemek ha.bence burda bazı arkadaşların anlaması ve algılaması baya dar.lütfen bazı şeylere yorum yapmadan önce önce kafa yorup algılamaya çalışın eğer hala anlayamıyorsanız beni yıllardır tanıyan Tiker ustaya bir sorun isterseniz yada bazı şeyler için referans olur sanırsam yinede siz görüşün ve kim dtpli imiş kim bülent ersoycuymuş kim şehitlere saygısızmış kimin görüşü neymiş o zaman anlayın.işte o zaman utancınızdan ne yapacaksınız acaba çok merak ediyorum...

NOT:dayım bir şehit ve bununla gurur duyuyorum ve saygım tabikide var şehitlere.Buna ne dersiniz acaba...yoksa bunada bir manamı bulacaksınız.bence ağzı olan post sayısının artması için konuşuyor olay bundan ibaret...

zabataygatör
28-02-2008, 03:12
e yuh artık.dtp ha.ersoyu desteklemek ha.bence burda bazı arkadaşların anlaması ve algılaması baya dar.lütfen bazı şeylere yorum yapmadan önce önce kafa yorup algılamaya çalışın eğer hala anlayamıyorsanız beni yıllardır tanıyan Tiker ustaya bir sorun isterseniz yada bazı şeyler için referans olur sanırsam yinede siz görüşün ve kim dtpli imiş kim bülent ersoycuymuş kim şehitlere saygısızmış kimin görüşü neymiş o zaman anlayın.işte o zaman utancınızdan ne yapacaksınız acaba çok merak ediyorum...

NOT:dayım bir şehit ve bununla gurur duyuyorum ve saygım tabikide var şehitlere.Buna ne dersiniz acaba...yoksa bunada bir manamı bulacaksınız.bence ağzı olan post sayısının artması için konuşuyor olay bundan ibaret...

ben destekleyenlerin hepsi dtp dedim..

dusunce ozgurlugu altinda kimse vatani askeri sehitleri hatta olusunu aliversin kucagina gibi kimse konusamaz.askere destek veren herkes laflari kinamis dtp alkis yapmis......BOYLE DUSUNCE OZGURLUGU OLMAZ..

simdi birlik zamani

DEJAVU®42
28-02-2008, 03:23

seni tiker abiye sormama gerek yok sen yazılarınla anlat bize ne oldugunu düşüncelerinle mesaj sayısı ile ilgisi yok ben 1 mesajım varkende yazarım bunları 10 000 mesajım varkende dayın şehit olmuş peki annanen ah keşke yolmasaydımı dedi vatan sagolsumu dedi hangisi vatan sogolsun demiştir büyük ihtimale işte bület ersoyun ben oglumu yolmam demesinden cok farklı anlatabiliyorumdur umarım annane saygızlık yapmasını anlatıyorum ama sen pek anlmak taraftarı degilsin sanırım anlayan anlamıştır. saygılar...

banshee8831
28-02-2008, 03:31
ben destekleyenlerin hepsi dtp dedim..

dusunce ozgurlugu altinda kimse vatani askeri sehitleri hatta olusunu aliversin kucagina gibi kimse konusamaz.askere destek veren herkes laflari kinamis dtp alkis yapmis......BOYLE DUSUNCE OZGURLUGU OLMAZ..

simdi birlik zamani

aslında ben düşünce özgürlüğü derken zaten ortak bir anlamda demedim.ben sadece bu forumda sadece bu konuda çok kişiyle görüş ayrılığı yaşıyorum beni rahatsız eden olay bu.belki doğru düşüncelerim var belki yanlış.ben şunu demek istiyorum ama hala anlayan yok beni.ben açık açık söylüyorum ne aydın doğanı destekliyorum ne tv programlarını ne sanatçıları nede siyaset görüşlerini.ben sadece şunu açıklamak istedim belkide hata yaptım ama bu olay büyütüldü dedim.sanırım herkes benim gibi biraz soğuk kanlı değilmiş bunu anladım.keşke söylemeseydim bu kelimeleri.ayrıca demek istedim ki kendi haline bırakın olayları yani tmm şehitler veriyoruz ülke adına tabiki verilecek benide askere alsınlar belki bende şehit olacağım vatan uğruna can feda ama medya bunu piyasa olarak görmüyor haksızmıyım ustam.Kim çıkıpta yayınını ortada kesti yada kim yayın akışını gidip böldü şehitlere ayırdı.(beyaz konusu ayrı bir mesele yine ben gibi bakmamış bazı arkadaşlar ama ziyanı yok herkes farklı düşünebilir değilmi?)bakın ben yine savunmuyorum adamları.ben izlenimlerimi ve savlarımı sizlerle paylaşıyorum.demek istediğim şu bu pogramların kanalların yöneticileri para sevmiyormu.biliyorsunuz sizde para için yapmayacakları şey yok.sanırım onlarda bizimkisi kadar bazı duygular yok.o yüzden para daha önemli onlar için.yayını kesmediler akışa devam ettiler.ben bunu söyledim herkes üstüme yürüdü.şimdi söylermisin bana bunda bir suçum varmı.ben bunu söyledim diye düşünce suçumu işledim yada kendimi vatan haini adına çıkartacak kelimelermi sarfettim.suçum nedir yani?insanlar kalkmış bana evinde eşiyle-çoçuğuyla işinde arkadaşıyla hallemediği sorunlarını toplayıp bu vesile ile bana kusmuş başka bir düşünce bulamıyorum bu konu hakkında.forum dışından her hangi bir insana okuttursam benimle ilgili olan problemleri büyük ihtimal bazı insanlar tarafından yanlış anlaşıldığımı ve üstüme fazla gelindiğini anlayacaktır...

yani sonuç olarak yazdıklarım yanlış anlaşılıyor bazı yerlerde bundan kendi adım adına üzülüyorum anlaşılamamak kadar güç bir şey yok şu dünyada.neyse bundan şunu elde ettim bundan sonra bu gibi hassas konularda pek kendimi ifade edemeyeceğim.her ne kadar sizden yana olsamda hakiki bir türk genci olsamda şehit akrabası olsamda yanlış anlaşılıyorum kusura bakmayın...

bu arada şu konuyada canım sıkıldı.benden post sayısı yüksek olan dostların bana bir ezik muamelesi görmesinden rahatsız oldum.Eğer herşey post yada moderatörlük işinde bitiyorsa bir günde binlerce mesaj yazıp bir alo ile moderatörde olabilirim ama haksız yere moderatör olup insanları küçük görmeye çalışarak onları kendi düşüncelerini söyleyerek susturarak bastırarak hafiften tehdit yaparak iş yapmaktansa forumda normal bir vatandaş olmayı tercih ediyorum benim için en hayırlısıda bu....Yine yanlış anlaşılma olmaması için bu konu hakkında benle tartışma olmasını istemiyorum bu paragraf hakkında yorum yapmayınız lütfen.

uzun olduysa kusura bakmayın beni yanlış anlayan arkadaşlara kırdığım arkadaşlara özürlerimi sunar beni kıran arkadaşlarada sitemlerimi dile getirerek size iyi geceler diyorum.....

zabataygatör
28-02-2008, 03:48
yazdiklarinda yayin grubunun para icin yayni kesmemesini dile getirip onlar boyle dusunuyorlar karisilmiyor ama ben onlar gibi dusunmuyorum dedin galiba.. oyleyse yanlis anlasildin ..konu hassas bir konu millet icin..yayini devam ettirip ersoyun dedikleri binlerce sehit veren bir ulke haketmiyor,bizde bunlari kiniyoruz..

birde foruma ben uzun zamandir zaman bulunca yazarim.kimse ayrimcilik yapmamistir,hatta ilk mesajlarimda sorular olmustur hepsine cevap aldim hatta serkan yilmaz cevaplamisti.

insallah kirmamisimdir seni

banshee8831
28-02-2008, 03:54
yazdiklarinda yayin grubunun para icin yayni kesmemesini dile getirip onlar boyle dusunuyorlar karisilmiyor ama ben onlar gibi dusunmuyorum dedin galiba.. oyleyse yanlis anlasildin ..konu hassas bir konu millet icin..yayini devam ettirip ersoyun dedikleri binlerce sehit veren bir ulke haketmiyor,bizde bunlari kiniyoruz..

birde foruma ben uzun zamandir zaman bulunca yazarim.kimse ayrimcilik yapmamistir,hatta ilk mesajlarimda sorular olmustur hepsine cevap aldim hatta serkan yilmaz cevaplamisti.

insallah kirmamisimdir seni

hah evet olay bu.ben onlardan yana değilim ben sizlerden yanayım türk halkından yanayım.ama kınayamıyorumda yapacak bir şey varmı sizce elimizden gelen :( yinede yetkililer forumlara adam takipçisi koyuyorlardır eminim.bizim tepkimizi görseler iyi olur.

ersoy konusundada ben yine soğuk kanlı kaldım sanırım ama hiç girmeyim :D ona allah bi kere vurmuş zaten birde biz vurmayalım değilmi :D

bu arada beni sen kırmadın.sözüm başka insanlara ayrıca hepsi burda olması şart değil.aynı konu yüzünden 2 ayrı başlıkta daha tartıştım ve problem yaşadım.onlar kendilerini biliyorlar ben açıklayamam...

zabataygatör
28-02-2008, 04:10
:D
hah evet olay bu.ben onlardan yana değilim ben sizlerden yanayım türk halkından yanayım.ama kınayamıyorumda yapacak bir şey varmı sizce elimizden gelen :( yinede yetkililer forumlara adam takipçisi koyuyorlardır eminim.bizim tepkimizi görseler iyi olur.

ersoy konusundada ben yine soğuk kanlı kaldım sanırım ama hiç girmeyim :D ona allah bi kere vurmuş zaten birde biz vurmayalım değilmi :D

bu arada beni sen kırmadın.sözüm başka insanlara ayrıca hepsi burda olması şart değil.aynı konu yüzünden 2 ayrı başlıkta daha tartıştım ve problem yaşadım.onlar kendilerini biliyorlar ben açıklayamam...

biz halk olarak tepkimizi gosterirsek o tip medya maymunalrini ekranda gormeyiz..

yaaa su mustafa topaloglunun dedikleri geldi aklima ersoy icin, adam ne kadar dogru konusmus:D

banshee8831
28-02-2008, 04:14
aha :D hakkaten öylemi demiş :D

zabataygatör
28-02-2008, 04:17
aha :D hakkaten öylemi demiş :D

bunu ben dedim
biz halk olarak tepkimizi gosterirsek o tip medya maymunalrini ekranda gormeyiz..
onun dedikleri ayri

banshee8831
28-02-2008, 04:22
pardon :) kafa iyice allak bullak oldu yav :D tmm ustam bundan sonra sizinle beraber onlara tepkimizi gösterelim.inşallah bu yolda bir daha yanlış anlaşılmam.Gece kavgalı başladı ama mutlu sonla bitti.önemli olanda bu sorunlar çözüme kavuştu herkes mutlu değilmi :)

bu arada fotbolla pek alakam yok ama üzülmeyin ustam yav.oyun bu kafaya takmayın gün gelir gs kazanır gün gelir fb.maksat eğlenmek değilmi kavga olay çıkmasında önemli olan bu.dostluk barış ve kardeşlik içinde geçsin oyunlar.

neyse ustam ben yatıyorum sana iyi geceler.umarım sana kötü bir şey söylememişimdir söylediysemde kusura bakma 1 saat öncesine kada çok sinirli durumdaydım ama artık sorunlar çözüldü...

zabataygatör
28-02-2008, 04:24
futbol onemli degil ya,baska zaman yeneriz.

onumuzdeki maca bakicaz(klasik):D :D :D

DEJAVU®42
28-02-2008, 05:11
bu arada şu konuyada canım sıkıldı.benden post sayısı yüksek olan dostların bana bir ezik muamelesi görmesinden rahatsız oldum.Eğer herşey post yada moderatörlük işinde bitiyorsa bir günde binlerce mesaj yazıp bir alo ile moderatörde olabilirim ama haksız yere moderatör olup insanları küçük görmeye çalışarak onları kendi düşüncelerini söyleyerek susturarak bastırarak hafiften tehdit yaparak iş yapmaktansa forumda normal bir vatandaş olmayı tercih ediyorum benim için en hayırlısıda bu....

güzel kardeşim yazdıklarının cogunluguna imzamı ataraım haklısın ama şu yukarda yazdıklarına gelince kimseye alo diyerek mod olmadım alo diye mod olmak nedemk ki kaldıki modum şuyum buyum diyede kimseyi ezmem ezdirmem benim icin önemli olan üyelerdir üyeler olmadan ne modlugun nede başka şeylerin önemi vardır benim icin sadece görüşüne karşı görüş koyduk ortaya burda oylelerini gördükki caktırmadan saman altından su yüreterek bişeyleri ortaya koymak isteyenleri bunda özgür düşüncemiz ne var bunda ifadeleri ile yapanları gördük yoksa benim hakkımda istedigni yaz hic onemli degil zere kadarda sinirlenmem bukadar tepki vermem ama kutsal olan şeyleri eleştirilmesine bunada kılıf uydurulmasına izin vermem izin vermem demek modum ondan demek degil sade üyede olsam izin vermem gerekeni yazarım sende yaz güzel kardeşim ver tepkini niye bukadar mesaj sayısı yada şu bu diyorsun ver dogal tepkini sende bizim gibi neyse sen bu yüzden kırıldınsa hic alakası yok onun icin kırılmana gerek icini ferah tut kardeşim..saygılar.

osmann
28-02-2008, 10:54
yahu ne modu ne postu? post diye şehitlerdenmi bahsediyorsunuz yoksa?
anlamadım bişey...

timess
28-02-2008, 11:52
Tek kelime tek cümle

Çözüm bulmak sanamı kaldı

bu evrende dünyada çoçuğu olmayacak tek kişilerden birisin ne oldugun belli değil

zabataygatör
28-02-2008, 12:22
yahu ne modu ne postu? post diye şehitlerdenmi bahsediyorsunuz yoksa?
anlamadım bişey...

yok yok baska birseyden bahsediyor,dun kendini tam anlatamamis yanlis anlamalr olmus o arkadasta ersoyu kiniyor

mod olayi baska ,yonetimle ilgili

banshee8831
28-02-2008, 14:50
bu arada şu konuyada canım sıkıldı.benden post sayısı yüksek olan dostların bana bir ezik muamelesi görmesinden rahatsız oldum.Eğer herşey post yada moderatörlük işinde bitiyorsa bir günde binlerce mesaj yazıp bir alo ile moderatörde olabilirim ama haksız yere moderatör olup insanları küçük görmeye çalışarak onları kendi düşüncelerini söyleyerek susturarak bastırarak hafiften tehdit yaparak iş yapmaktansa forumda normal bir vatandaş olmayı tercih ediyorum benim için en hayırlısıda bu....

güzel kardeşim yazdıklarının cogunluguna imzamı ataraım haklısın ama şu yukarda yazdıklarına gelince kimseye alo diyerek mod olmadım alo diye mod olmak nedemk ki kaldıki modum şuyum buyum diyede kimseyi ezmem ezdirmem benim icin önemli olan üyelerdir üyeler olmadan ne modlugun nede başka şeylerin önemi vardır benim icin sadece görüşüne karşı görüş koyduk ortaya burda oylelerini gördükki caktırmadan saman altından su yüreterek bişeyleri ortaya koymak isteyenleri bunda özgür düşüncemiz ne var bunda ifadeleri ile yapanları gördük yoksa benim hakkımda istedigni yaz hic onemli degil zere kadarda sinirlenmem bukadar tepki vermem ama kutsal olan şeyleri eleştirilmesine bunada kılıf uydurulmasına izin vermem izin vermem demek modum ondan demek degil sade üyede olsam izin vermem gerekeni yazarım sende yaz güzel kardeşim ver tepkini niye bukadar mesaj sayısı yada şu bu diyorsun ver dogal tepkini sende bizim gibi neyse sen bu yüzden kırıldınsa hic alakası yok onun icin kırılmana gerek icini ferah tut kardeşim..saygılar.

tmm problem yok arkadaşım ben dün hallettim bu sorunu zabator kardeşimle.Ve kimseyede kırılganlığım sinirim kalmadı.belki ben yanlış anlaşıldım belki ben yanlış anladım ama şu an hiç bir önemi yok artık sorunları hallettik.burayı tartışma ortamına çevirdiysem sizde kusura bakmayın :(