Orijinalini görmek için tıklayınız : cihaza kanal editörü atamıorum _? cok lasım
slimshady_45
27-02-2008, 13:06
arkadaslar cıhaza yasılım attım ( 9950 r3r ) fakat , kanallar cıkmıo ,lütfen yardım edin . ve o prg ramı nasl kullancam anlatırsanız sevınırm _? aksama kadr yapmama gerek....
f47xfenerli
27-02-2008, 13:16
ne olduğunu belirtmediğiniz konulara cevap verilmiyecektır
cihazınız ne marka hangi model forum kurallarını okuyunuz
yeni üyemiz de değilsiniz lütfen formumuz bu ve ilgili arkadaşın
size hemen cevap vermesi açısından yardım istediğiniz konuyu net
yazınız ama malesef kimse tınlamıyor
Only the registered members can see the link
slimshady_45
27-02-2008, 13:21
ne olduğunu belirtmediğiniz konulara cevap verilmiyecektır
cihazınız ne marka hangi model forum kurallarını okuyunuz
Only the registered members can see the link
herz 9950 r3r ...........1,14
sımdı _?
Arkadaşım cihazda sebek arama modu yokmu illa kanal lsitesimi atman gerekiyor?.Bu cihaz nasıl bir cihazki sadece kanal listesi istiyor
serdarr78
27-02-2008, 15:35
arkadaslar cıhaza yasılım attım ( 9950 r3r ) fakat , kanallar cıkmıo ,lütfen yardım edin . ve o prg ramı nasl kullancam anlatırsanız sevınırm _? aksama kadr yapmama gerek....
elinizdeki cihaz 1mb cihazdır hangi yazılım attınız,amstrad cihazlarda yanlış yazılım attıgınız zaman zaten cihaz FAİL hatası verir,cihazınınızda sorun olabilir,kanal listesi atmanız faydasız o zaman...
slimshady_45
28-02-2008, 01:08
yoq ya , sonunda good , dedi , saten yaptım
sebekeden aradım fakat , yenı yasılım atmame ragmen , multıler
yok yaa_?
yoq ya , sonunda good , dedi , saten yaptım
sebekeden aradım fakat , yenı yasılım atmame ragmen , multıler
yok yaa_?
Belki yazılımda Tps ler yoktur?
cihazın yazdığın kadarıyla R3R güncel yazılımı forumdan bul R3R F96 yazılımını indir *** dosyasıyla tekrar yükle. hiç bir kanalı alamıyorsan dayzek ayarlarını auto yap. depoda bulunan kanal editörü programını kullanarak kanalları istediğin gibi sıralayabilirsin kolay gelsin
slimshady_45
01-03-2008, 01:48
cihazın yazdığın kadarıyla R3R güncel yazılımı forumdan bul R3R F96 yazılımını indir *** dosyasıyla tekrar yükle. hiç bir kanalı alamıyorsan dayzek ayarlarını auto yap. depoda bulunan kanal editörü programını kullanarak kanalları istediğin gibi sıralayabilirsin kolay gelsin
o cok karısık yaa, acıklamalı bır sekılde acıklarmısn , kanal editör prg mını _?