Orijinalini görmek için tıklayınız : Nihat Özdemir: Kupaya üzelmedik
DEJAVU®42
27-02-2008, 22:37
Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
F.Bahçe Kulübü yöneticisi Nihat Özdemir, hakemin maçın büyüklüğü altında ezildiğini belirterek iki futbolcularının haksız yere kırmızı kart gördüğünü söyledi.
Özdemir geçen yıl da kupada yine hakem faciası yüzünden elendiklerini belirterek yeni göreve gelen Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun acilen bu konuya el atmasını istedi.. Özdemir bu tür hakemlere hiçbir şekilde görev verilmemesini istedi.
Kupadan elendikleri için üzülmediğini söyleyen Özdemir maçta yaşananlardan büyük üzüntü duyduklarını, Volkan'ın hareketini doğru bulmamasına karşın rakibinin de masum gösterilemeyeceğini savundu.
kanaryam1950
27-02-2008, 22:45
ülke kupaları avrupada 2.lig takımlarının kupası, hiç bir extrası olmayan bir kupa
zabataygatör
27-02-2008, 22:46
alistik artik neyaoalim,kupa bize haram
cetin solmaz
27-02-2008, 22:46
bu federasyon a emır gıbıme geldı
DEJAVU®42
27-02-2008, 22:52
bu federasyon a emır gıbıme geldı
yok dostum biz emir vermeyi bilmiyoruz bilsek bu durumlara düşmezdik keşke bilsek ama malesef bilmedigimiz icin böyle oluyor.. verenler belli kimlerin emir veridig kimlerin masa başında oyun oynadıgını bu ülke cok iyi biliyor sonra cıkıp biz niye almanyada 5 yedik diyoruz işte bundan oralarda bu oyunlar bu hakemler yok olmadıgı icin 5 tane yiyip geliyoruz.. mantalite meselesi orta tarafısz hakem burda hakem bile diyemeyecegimiz bir şahşiyet işte
fenerbahçe kupa hüsranını bu senede yaşadı vardır bundada bir hayr
selametle
thebest01
27-02-2008, 22:55
bu hakemle ancak bu kadar 2-1 yenildik ama üzüledim sadece sinirlendim böyle maç yönetilmezz
cetin solmaz
27-02-2008, 22:55
yok dostum biz emir vermeyi bilmiyoruz bilsek bu durumlara düşmezdik keşke bilsek ama malesef bilmedigimiz icin böyle oluyor.. verenler belli kimlerin emir veridig kimlerin masa başında oyun oynadıgını bu ülke cok iyi biliyor sonra cıkıp biz niye almanyada 5 yedik diyoruz işte bundan oralarda bu oyunlar bu hakemler yok olmadıgı icin 5 tane yiyip geliyoruz.. mantalite meselesi orta tarafısz hakem burda hakem bile diyemeyecegimiz bir şahşiyet işte
eger sen nıhat ozdemır sen bılemem ama degılsen sozum sana degıl....
fb lı olabılırsın ama benım fb hakkında bıldıklerımın (senın masa bası dedıgın) 10/1 ını bıle bılmıyorsun tv ve gazetede gorduklerın sana yetmeyebılır..:nono::
WYATT_EARP
27-02-2008, 22:56
doğru söze ekleyecek bişey yok avrupada bile fenerbahçe bu kadar hakem rezaletiyle karşılaşmadığı için çeyrek finalin kapısına kadar geldik..
cetin solmaz
27-02-2008, 22:58
uefa ve super kupa zamanında avrupada yuvarlak masa lar vardı:8[1]: :8[1]:
WYATT_EARP
27-02-2008, 23:01
uefa ve super kupa zamanında avrupada yuvarlak masa lar vardı:8[1]: :8[1]: evet şimdi yuvarlak masaların yeni versiyonu çıkmış 5 köşeli anladın sen onu...:puah: :puah: :puah:
cetin solmaz
27-02-2008, 23:09
evet şimdi yuvarlak masaların yeni versiyonu çıkmış 5 köşeli anladın sen onu...:puah: :puah: :puah:
Orhan Gencebay dinle Bir Teselli Ver..:8[1]:
DEJAVU®42
27-02-2008, 23:14
burda fanatizimle konuşmanın anlamı yok biz hakem sayesinde hakem denen şahşiyetle yenildik ama fanatizim yapmaya gerek yok diyar65 bu sene kupayı alırsınız ne olur ne kazanırsınız ama avrupaya cıkarsınız tabii içerde korunmaya kolanmaya alıştınız dışarda bunu göremesiniz sonra aglayarak dönersiniz 5 yersiniz 6 yersiniz bak altıyı bilerek yazmadım sana bişey hatırlatmasın:D lafın gelişi gsli arkadaşlar alınıyor diye 6 kulanamıyorumda yani sen fazla sevinmeden kendi kendinise sorun statımız dökülüyor kulubun mali durumu içler acısı futbolcu alamıyoruz futbolcular paralarını alamadıgı icin kacıp gidiyor bunları düşününce dmeiyormusun fb yi yensek ne olur yenmesek ne olur batık haberimiz yok demiyormusun diyorsunda ne yapacan elden bişey gelmiyor demii neyse hayırlı olsun..
WYATT_EARP
27-02-2008, 23:14
Orhan Gencebay dinle Bir Teselli Ver..:8[1]: hiçte üzülmüyorum yıllar sonra sekiz kişiyi zar zor yenebildiniz.
cetin solmaz
27-02-2008, 23:16
burda fanatizimle konuşmanın anlamı yok biz hakem sayesinde hakem denen şahşiyetle yenildik ama fanatizim yapmaya gerek yok diyar65 bu sene kupayı alırsınız ne olur ne kazanırsınız ama avrupaya cıkarsınız tabii içerde korunmaya kolanmaya alıştınız dışarda bunu göremesiniz sonra aglayarak dönersiniz 5 yersiniz 6 yersiniz bak altıyı bilerek yazmadım sana bişey hatırlatmasın:D lafın gelişi gsli arkadaşlar alınıyor diye 6 kulanamıyorumda yani sen fazla sevinmeden kendi kendinise sorun statımız dökülüyor kulubun mali durumu içler acısı futbolcu alamıyoruz futbolcular paralarını alamadıgı icin kacıp gidiyor bunları düşününce dmeiyormusun fb yi yensek ne olur yenmesek ne olur batık haberimiz yok demiyormusun diyorsunda ne yapacan elden bişey gelmiyor demii neyse hayırlı olsun..
fanatızm yapan varsa bu bend egılım bu nun en buyuk kanıtıda sana yazacagım son mesaj olacak hep sen takıldın bana...
DEJAVU®42
27-02-2008, 23:19
hiçte üzülmüyorum yıllar sonra sekiz kişiyi zar zor yenebildiniz.
üzülecek bişey yok 8 e karşı 11+1 le yenildik gurula başımız dik sevilya yener turumuzu atlatırız sonra avrupada işimize bakarız diyar arkadaşta geriye döner 6-0 ve 5-1 hatırlar arada bir de 8 kişi kalan fb yi nasıl yenmiştik diye tesselli bulur orahan gencebay şarkılarını dinlerken ne yapsın kızmayın gsli arkadaşlara onlarında teselliye ihtiyacı var.. once almaya 5-1 sonra kasımpaşa 0-1 ee bukadar olsun..:D:D:D
garip2211
27-02-2008, 23:23
:wave: :wave: :waveaynı hakemle 4 atarken hakeme toz kondurmutodunuz:
cetin solmaz
27-02-2008, 23:25
:wave: :wave: :waveaynı hakemle 4 atarken hakeme toz kondurmutodunuz:
yok onları konusma fanatızm oluyor:8[1]: :nono::
WYATT_EARP
27-02-2008, 23:25
üzülecek bişey yok 8 e karşı 11+1 le yenildik gurula başımız dik sevilya yener turumuzu atlatırız sonra avrupada işimize bakarız diyar arkadaşta geriye döner 6-0 ve 5-1 hatırlar arada bir de 8 kişi kalan fb yi nasıl yenmiştik diye tesselli bulur orahan gencebay şarkılarını dinlerken ne yapsın kızmayın gsli arkadaşlara onlarında teselliye ihtiyacı var.. once almaya 5-1 sonra kasımpaşa 0-1 ee bukadar olsun..:D:D:D
aslında maçtan önce bu şarkıyı cüneyt çakır için istemişler oda kırmamış gsli arkadaşları teselli bu olsa gerek. neyse haytaya turu kapar çenelerini kapatırız.
nur içinde yat islam çıpi bizim büyüklüğümüz kupa ve şampiyonluk büyüklüğü değil.adı konmaz fenerli olan anlamaz.
ülke kupaları avrupada 2.lig takımlarının kupası, hiç bir extrası olmayan bir kupa
WYATT_EARP
27-02-2008, 23:28
:wave: :wave: :waveaynı hakemle 4 atarken hakeme toz kondurmutodunuz: goller appiah alex luciano ve anelka dün gibi aklımda maç 4 değil 14 bile olurdu. artı sekiz kişi kalmadınız dk 64 kırmızıyı saidou gördü o*** dostum..
WYATT_EARP
27-02-2008, 23:31
PLAYSTATİON GÜZELLERİ...F7 LİLER TEKNOLOJİYE DUA ETSİN.PLAYSTATİON İCAD OLDU.F7 LİLER 26 YIL SONRA SANAL KUPA SAHİBİ OLDU:8[1]: biz dünyanın en büyük derbisinde galatasaray ile oynayıp hakem hatası veya değil sonuçta ezeli rakibimize elendik sizin profilde beşiktaş yazıyor sorması ayıp olmazsa yarı finalde kiminle eşleşmek isterdiniz kayseri olmadı çaykur rize verelim. yalnız ben demli severim.:puah: :puah: :puah:
DEJAVU®42
27-02-2008, 23:32
goller appiah alex luciano ve anelka dün gibi aklımda maç 4 değil 14 bile olurdu. artı sekiz kişi kalmadınız dk 64 kırmızıyı saidou gördü o*** dostum..
hay agzına saglık bazı gercekleri görmeyenleri yada görüp görmezlikten gelenlere ışık oldun onlar unutluldu nekadar mutlu oldu bazı gsli arkadaşlar bu bizimim büyüklügümüzü bir kezdaha gösterdiler bir real madridi bir de feneri yenince bukadar seviniyorlar demeki onlara göre fener cok büyük bir takım feneri yenmek dünyalara bedel..:D:D
garip2211
27-02-2008, 23:33
daha sizin hadar düşmedik avrupada sigmama dan 7 mtk adan 7 yediğiniz günleride unutmayın hakemle şampiyon olupta avrupada rezil olan asıl sizsiniz
WYATT_EARP
27-02-2008, 23:36
hay agzına saglık bazı gercekleri görmeyenleri yada görüp görmezlikten gelenlere ışık oldun onlar unutluldu nekadar mutlu oldu bazı gsli arkadaşlar bu bizimim büyüklügümüzü bir kezdaha gösterdiler bir real madridi bir de feneri yenince bukadar seviniyorlar demeki onlara göre fener cok büyük bir takım feneri yenmek dünyalara bedel..:D:D kardeşim galatasaylı arkadaşlar şaşırıyor sevillaya üç attık diye neden! sevilla iki yıl üst üste uefa şampiyonu oldu, ama biz bu galatasaraya altı atmadıkmı bunlarda uefa şampiyonu sevinmek hakları en son yine bir kupa maçında 3-2 yenmişlerdi. tarihini şimdi unuttum.
cetin solmaz
27-02-2008, 23:36
daha sizin hadar düşmedik avrupada sigmama dan 7 mtk adan 7 yediğiniz günleride unutmayın hakemle şampiyon olupta avrupada rezil olan asıl sizsiniz
arkadas ıste bunları kabullenemeyıp sındıremedıklerınden bızım soyledıklerımız cok zorlarına gıdıyor ve fanatık lıkle karıstırıyorlar ıclerıne sındıremedıklerını soyleyemedıklerınden:8[1]:
zabataygatör
27-02-2008, 23:37
evet şimdi yuvarlak masaların yeni versiyonu çıkmış 5 köşeli anladın sen onu...:puah: :puah: :puah:
:puah: :puah: :puah: :puah: :puah:
cetin solmaz
27-02-2008, 23:38
kardeşim galatasaylı arkadaşlar şaşırıyor sevillaya üç attık diye neden! sevilla iki yıl üst üste uefa şampiyonu oldu, ama biz bu galatasaraya altı atmadıkmı bunlarda uefa şampiyonu sevinmek hakları en son yine bir kupa maçında 3-2 yenmişlerdi. tarihini şimdi unuttum.
sız anlayamazsınız uefa ve super kupa sahıbı olmanın nasıl bır gurur oldugunu kıskanclıktan tesaduf dersınız:8[1]:
WYATT_EARP
27-02-2008, 23:38
kardeşim galatasaylı arkadaşlar şaşırıyor sevillaya üç attık diye neden! sevilla iki yıl üst üste uefa şampiyonu oldu, ama biz bu galatasaraya altı atmadıkmı bunlarda uefa şampiyonu sevinmek hakları en son yine bir kupa maçında 3-2 yenmişlerdi. tarihini şimdi unuttum.
burada yazdıklarım sizin içinde geçerli pardon ama sigma maçındada 8 kişiydik.
kırmızı kartlarıda istersen sayayım.
ınanın cok sevındım fb lı olarak yenıldıgımıze yosa gs dagılacaktı parasızlıktan ne yapacaklarını sasırdılar bız okadar buyuguzkı demekkı bızı yendıler tabı hakem amcalarınla beraber ne kadar sevındıler bunların bukadar sevınmelerı kanaryanın buyuklugunu gosterır kızmayın garıplere azda olsa sevınsınler
cetin solmaz
27-02-2008, 23:39
burada yazdıklarım sizin içinde geçerli pardon ama sigma maçındada 8 kişiydik.
kırmızı kartlarıda istersen sayayım.
oradada cuneyt cakır vardı!!!! :8[1]: :8[1]:
Arkadaşlar niye birbirinize sataşıyorsunuz. Yani sizce hakemmi attı fenerbahçe kalesine 90+2' de golü. Aynı hareketi gs lı yapsaydı onu atmayacakmıydı. Evet hakem bu maçın adamı değildi. Bu atmosferi kaldıramadı. Hakemi kurtaracak sarı ve kırmızı kartlardan başka maç içinde ne olabilir. Kimi hakemlerde kemik sesi duymayınca sarı kart bile çıkarmıyor. Volkan acaba kaç puanlık ingilizce biliyorda kendine sövdürüyor. Bence ingilizce bilmeyen hakemi bu maça veren federasyonda kabahat. Elbette her mağlubiyete bir kılıf lazım
WYATT_EARP
27-02-2008, 23:43
oradada cuneyt cakır vardı!!!! :8[1]: :8[1]:
kendi kendini tekzip ediyorsunuz. tebrikler.
İnanın bir gs lı olarak Fb nin avrupa başarısını tebrik ediyorum. Hangi takım olsa bu fikrim değişmez
cetin solmaz
27-02-2008, 23:45
kendi kendini tekzip ediyorsunuz. tebrikler.
suclayan sızsınız bız degıl!!!!!
WYATT_EARP
27-02-2008, 23:48
yok o zaman serdar çakır vardı babadan kalma bunlar..
cetin solmaz
27-02-2008, 23:54
yok o zaman serdar çakır vardı babadan kalma bunlar..
ıyı geceler...:wave:
WYATT_EARP
27-02-2008, 23:57
ıyı geceler...:wave: teşekkürler sizede biraz uzadı tartışma kusura bakmayın..
cetin solmaz
28-02-2008, 00:03
teşekkürler sizede biraz uzadı tartışma kusura bakmayın..
est ne demek sızde kusura bakmayın uzduysek. bunlar olmazsa futbolun tadı cıkmaz bence :clap2:: :clap2::
DEJAVU®42
28-02-2008, 00:10
est ne demek sızde kusura bakmayın uzduysek. bunlar olmazsa futbolun tadı cıkmaz bence :clap2:: :clap2::
dostum tabiki tartışacagız ama objektif olacagız sen hangi ülkede gördün ikinci topu alıp dışarı atmadı diye oyunucuyu atan hakem bazı gs li arakdaşlarım aradı onlar bile bu hakem degil böyle hakem olmaz diyor ki en fanatik gs li arkadaşlarımdır sizler burdan hakemi attı gölü diyorsunuz biz ona üzülüyoruz olmaz herkese adalet hem gs hem fb dişe diş mücadele olacak oyle hakemin ortaya dalıp al sana al sana diye bir tarafı katlederse sonuc bu neyse bizde seneye bu hakem olamadan görürüz sonucun ne olacagını saygılar...
yaşayın aslanlar her zaman her yerde en büyük cimbom...
[quote=healing;281374]
arkadaşım kulladığınız yazılarınızı lütfen küçük harfle yazınız büyük harf kullanmak yasaktır saygılar...
ŞRARSKOZ
28-02-2008, 01:13
o yüzden mi 21 yıldır alamıyorsunuz bu kupayı siz 21 yıl daha bekleyin 3.lig takımı olarak belki o zaman alırsınız saglıcakla
DEJAVU®42
28-02-2008, 01:21
Arkadaşlar tamam artık fazla uzatmayalım tartışmayı dün dünde kaldı yeni şeylere bakalım durum tatsızlaşıyor birbirimizi kıracagımız noktaya gelmeden kapatalım saygılar...