Orijinalini görmek için tıklayınız : the gemini_0431_DM500
BEŞİKTAŞLI
28-02-2008, 06:18
arkadaşlar hayırlı olsun üstadlar deneyip ne gibi yenilikler var açıklama yaparlarsa herkese faydası olur Only the registered members can see the link veya
Only the registered members can see the link
DEJAVU®42
28-02-2008, 13:50
Arkadaşım dosya verirken sizlerden ricam lütfen deneyerek ve test ederek verin forumda bir cok arkadaş verdiginiz dosyalardan yazılımlardan zarar görebilir bunun faturasıda foruma cıkarılır... imgeyi ben yükledim ve calıştırdım 4.30 dan bir farkı yok sadece kopya cihazlar icin bule panel acılmış yenilik olarak sayarsanız bu var bundan sonra denenmeden dosya verilmesin bundan dogacak sonuclardanda forum sorumlu degildir saygılar..
BEŞİKTAŞLI
28-02-2008, 14:35
arkadaşlar dosya denenmiştir hiç bir sorun yok amacımız katılımcı olmak,bende dün polsatlar kapalı idi bunu yükleyince polsatlar açık alakası varmı bilmem bu işin amatörüyüm dostlara yardımcı olmak istedim.iyi çalışmalar
DEJAVU®42
28-02-2008, 14:45
arkadaşlar dosya denenmiştir hiç bir sorun yok amacımız katılımcı olmak,bende dün polsatlar kapalı idi bunu yükleyince polsatlar açık alakası varmı bilmem bu işin amatörüyüm dostlara yardımcı olmak istedim.iyi çalışmalar
polsatların onla alakası yok dostum 4.10 4.20 dede hatta 4.00 da posatlar acık forumda verilen haksat ile kulanırsan sorun kalmaz bunun bir artısı yok bence ama denemek isteyen arkadaşlar kulanabilir bu aralar gemini imgeler sorunlu yok blue panel kitli yok şu bu o acıdan uyardım geminin ne yapacagı pek belli degil sonra başımız agrımasın saygılar..