Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe Türkiye Kupası muhabbetleri:)
Soru: Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir?
Cevap: Bana Türkiye Kupasını anlatsana dede...
Soru: Türkiye kupasını kazandıklarını görmüş iki fenerli yan yana gelince ne yapılır?
Cevap: Aralarına girip dilek tutulur, fotoğraf çektirilir...
Soru: Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının rengini gri olarak hatırlıyor?
Cevap: Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı...
Soru: Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupası'na inanmıyor neden?
Cevap:Bazıları görmedikleri şeye inanmaz...
Soru: Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı?
Cevap: Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini...
Soru: Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta gecer?
Cevap:Rüya tabirleri kitabında...
Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak!...
Alıntıdır..
zabataygatör
28-02-2008, 17:34
Soru: Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı?
Cevap: Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini
:D :D :D :D :D
zabataygatör
28-02-2008, 17:36
kupayi ben goremedim 4 yasinda oglum var insallah o gorecek:D :D
kupayi ben goremedim 4 yasinda oglum var insallah o gorecek:D :D
29 yaşına 25 yıl kalmış.az kalmış görür inşallah şunun şurasında yarım asıra ne kaldı
cetin solmaz
28-02-2008, 18:03
ben gormedım cocugumun gormesını de ıstemıyorum:D
ben bi fenerli olarak tebrik ederim güzel olmuş
ultra-mehmet
28-02-2008, 18:05
:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah:
zaten trübünlerde vardı en son gören fred çakmaştaş:)
olsun
kupa sizin olsun biz ligi alalım
olsun
kupa sizin olsun biz ligi alalım
arkadaşım sizi bizi yok hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz maksat muhabbet olsun
selametle
arkadaşım sizi bizi yok hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz maksat muhabbet olsun
selametle
arkadaşım bu milli maç veya avrupa kupası maçı değilki sizi bizi olmasın
hallederiz
28-02-2008, 18:57
güzelmiş...
feneri yenelimde kupa lig hazırlık ne olursa olsun eze eze yendik olay budur sonuna kadar cimbommmmmmmmmm
bulletfromhell
28-02-2008, 23:15
fred çakmaktaşa dikkat:)
ağa,fred çakmaktaş iyiydi de bugün doğan bi çocuk ne kadar beklemek zorunda acaba??:D :D :D varmı bi tahminin???
turkocigo
28-02-2008, 23:20
:8[1]: :8[1]:
ağa,fred çakmaktaş iyiydi de bugün doğan bi çocuk ne kadar beklemek zorunda acaba??:D :D :D varmı bi tahminin???
Türkiye AB ye girer fakat fener bir türlü türkiye kupasını alıp samandıraya giremez:8[1]:
Kemal Turan
28-02-2008, 23:24
Akşam CNN Türkde Ömer Çavuşoğlu nun suratını görecektiniz. Kamyon çarpmış gibiydi.
Fenerbahçe kupayı en son aldığında
Only the registered members can see the link
Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda yine mutlu sona ulaşamadı. Çarşamba akşamı oynadığı olaylı derbide ezeli rakibi Galatasaray'a 2-1 yenilerek kupadan elenen Fenerbahçe bu kupayı en son 15 haziran 1983 yılında oynanan finalde Mersin İdman Yurdu'nu yenerek almıştı.
Bu tarihten itibaren 5 kere final oyanayan fakat kupaya uzanamayan Fenerbahçe, 2006 yılında Beşiktaş ile oynadığı ne son final maçını uzatma dakikalarında yediği golle 3-2 kaybetmişti.
Fenerbahçe'nin kupayı aldığı tarihten itibaren 25 sene geçti. O zamandan beri Türkiye ve dünyada bir çok şey değişti. Teknolojik ve siyasi anlamda devrim niteliğinde gelişmeler olurken Sarı Kanarya, taraftar ve camianın kupa özlemine son veremedi...
Fenerbahçe'nin en son kupa zaferini yaşadığı dönemde dünyada ve Türkiye'de hayat nasıldı?
ASKERLİK 20 AYDI
* Türkiye'de seçimle gelmiş bir hükümet yoktu. 12 Eylül 1980'deki askeri darbeden sonra ilk genel seçimler 6 Kasım 1983'te yapıldı.
* Türkiye, Avrupa Konseyi'ne parlamenter gönderemiyordu.
* Katma Değer Vergisi ve vergi iadesi hayatımıza girmemişti.
* 12 Eylül Askeri darbesi ile siyasetten men dilen, Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Alpaslan Türkeş ve Demirel siyasi özgürlüklerine 4 yıl sonra referandumla kavuşacaktı.
* Türkiye'de döviz taşımak suçtu; yabancı sigaralar ül***e kaçak sokuluyordu.
* Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve birçok otoyol yoktu.
* Naim Süleymanoğlu, Bulgar vatandaşıydı.
* Taksilerde taksimetre yoktu.
* Haber7.com’un kurulmasına daha 20 sene vardı.
* Erbaş ve erler için askerlik süresi 20 aydı. Şafak 600’den sayılıyordu.
BÜLENT ERSOY YASAKLIYDI
* Sözlerinden dolayı bugün Türkiye’nin en çok tartıştığı insan olan Bülent Ersoy sahne yasaklıydı.
* İstanbul'da deniz otobüslerinin faaliyete geçmesine 4 yıl, evlerde doğalgaz kullanılmasına 9 yıl, Türkiye'nin cep telefonuyla tanışmasına 11 yıl, ülkede ilk tüp bebeğin doğumuna 6 yıl vardı.
* Ronald Reagan ABD Başkanı idi; İngiltere'de ise Margaret Thatcher başbakandı.
* Bu haberi hazırlayan 'Fenerbahçeli editör' de o zaman henüz bir yaşındaydı.
* Mandela'nın özgürlüğüne kavuşmasına 7 yıl vardı.
* Futbol oynadığı dönemlerde Fenerbahçe’den transfer teklifi alan Başbakan Recep Tayip Erdoğan o zaman 29 yaşındaydı ve bir yıl sonra Refah Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı olacaktı.
* 1 ABD Doları 2 bin 548 Lira, bugünkü birimle 2.5 YKrş idi.
* Renkli televizyon yayını yeni başlamış; TRT 4 saatlik deneme yayını yapıyordu. Sovyetler Birliği dağılmamıştı.
* SabahGazetesi'nin yayın hayatına başlamasına 2 yıl vardı.
* AIDS'e yol açan HIV virüsü bulunmamıştı.
* Heysel faciası (Liverpool-Juventus finali) yaşanmamıştı.
* Fenerbahçe'den Yasin ve tek golü atan Gökhan Gönül daha doğmamıştı; Semih 1.5 aylık bebekti.
*Galatasaray'dan ise maçta oynayan 6 futbolcu (Arda, Barış, Mehmet Topal, Sabri, Serkan ve Emre) dünyaya gelmemişlerdi.
*Bu zamana kadar Fenerbahçe’ye 16 gol atan Hakan Şükür’ün futbola başlamasına daha 4 sene vardı.
ZİCO FUTBOLCUYDU
* Zico futbolcu, Feldkamp ise "deneyimli" teknik direktördü!
* Önceki günkü derbinin hakemi Cüneyt Çakır henüz 7 yaşında, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise 31 yaşındaydı.
hayalet_0312
29-02-2008, 12:46
:49: .Zaten fenerbahce bu kupayida almayiversin nede olsa almadigi kupa kalmamis birazda baska takimlar sevinsin dimi nede olsa lig kupasini gormeleri cok zor :bangin: tesekkurler.
katliam_290
01-03-2008, 00:57
güzel olmuş harbiden göremedik şu kupayı ya....
özhan canaydına sormuşlar neden fenerbahçe maçlarına gitmiyorsunuz? diye...........cevap: aziz yıldırımın elini devamlı tebrik için sıktığım için..........................
fenerbahçe büyüklüğünün adı konamaz
pasa1905
01-03-2008, 15:09
AB Şart koşmuş fenerbahçe türkiye kupasını alırsa sizi AB alırız diye vay halimize ki AB bize hayal oldu.
cetin solmaz
01-03-2008, 15:10
fenerbahçe büyüklüğünün adı konamaz
fb cumhuriyeti:8[1]:
cetin solmaz
01-03-2008, 15:11
AB Şart koşmuş fenerbahçe türkiye kupasını alırsa sizi AB alırız diye vay halimize ki AB bize hayal oldu.
:8[1]: :clap2:: :clap2::
cetin solmaz
01-03-2008, 15:12
Akşam CNN Türkde Ömer Çavuşoğlu nun suratını görecektiniz. Kamyon çarpmış gibiydi.
çarpan kamyonu gordum 34 GS 1905:8[1]:
bende bu konuya bir hikaye anlatarak katılayam . kuzunun biri bir hendekten atlamış arkasındada keçi varmış keçi başlamış gülmeye kuzu merak edip sormuş niye gülüyorsun diye keçide demiş ki sen hendekten atlarken kıçını gördüm ona gülüyorum demiş. kuzunun verdiği cevap enteresan ya demiş gülsek biz gülerdik senin kıçın herzaman ortada . bazıları kaç yıl şampiyonluk bekladeğini bazılarıda federasyona ağlayarak ikinci yıldızı taktığını ne çabuk unnutularr yaw.
:45:
ultraslan
11-03-2008, 14:11
valla süper olmuş :8[1]: :8[1]: :45:
Fortis Türkiye Kupası yarı finalistleri
1-Kayserispor
2-Ç.Rizespor
3-Gençlerbirliği
4-CÜNEYT ÇAKIR
sarıkanarya_41
15-03-2008, 19:53
Fortis Türkiye Kupası yarı finalistleri