Orijinalini görmek için tıklayınız : next 8000 serisi tps auto
ilgili arkadaşların dikkatine next 8000 serisine şu şubat ayında çıkan yeni tps auto yazılımı ne zaman çıkacak? ismi ilk defa duyulan markalara bile bu auto yazılımlar çıkıp verilirken bu seriye yapılan ayrımcılık niye?bilgi verirseniz sevinirim:nono:
digital murat
29-02-2008, 20:03
bu cihazlara yazılım cıkmayacak kardeş bu cihazların işi bitti
İsteklerinizi buraya iletin
Only the registered members can see the link
merak etmeyin arkadaşlar tps auto yazılımını ben yapıcam en az 1 ay süre verin bana yazılm yapma işinden çok iyi anlarım !
son yazılım cökmüstür next 800ler icin yazılım isteiz menü rengi degissin
merak etmeyin arkadaşlar tps auto yazılımını ben yapıcam en az 1 ay süre verin bana yazılm yapma işinden çok iyi anlarım !
menü rengi
su yazılım next 800 ler icin olsun 3.3.2008 Yazılımları
Premiere
Digi TV Auto
Polsat Auto
Tps Auto
Tps kanallarını güncellemek için cihazınızı Hotbird 10873 27500 Ver Frekansındaki France 4 veya
France 5 kanalı üzerinde 2-3 dk bekletin..
Bu işlemi hergün yapınız.
slavinko
08-03-2008, 20:16
su yazılım next 800 ler icin olsun 3.3.2008 Yazılımları
Premiere
Digi TV Auto
Polsat Auto
Tps Auto
Tps kanallarını güncellemek için cihazınızı Hotbird 10873 27500 Ver Frekansındaki France 4 veya
France 5 kanalı üzerinde 2-3 dk bekletin..
Bu işlemi hergün yapınız.
Please new soft for Next 8000 series!!!:praying:
bilim-ilim
19-03-2008, 18:53
Ah bir inansam :smiles24:
allah kolaylık versin
Hiç sanmıyorum ama kolay gelsin.. :sad:
Ah bir inansam :smiles24:
allah kolaylık versin
1 ay olmasına azkaldı 10 gun gibi:)
Arkadas 1 Ay Oldu LÜten Yaptiysan Paylas
Is it possible to translated in english instruction how to put emu (step by step) in rec. NEXT YE 8000 XCAM ?
Thanks,
uzman_elhan
17-04-2008, 15:13
Arkadas 1 Ay Oldu LÜten Yaptiysan Paylas
olsa paylaşir demek ki yok:ranger:
arkadaşlar bu 8000 ler bitti herhalde kimseden haber yok
yazılım verilecekmi verilmeyecekmi bekleyelimmi yoksa başka bir makinaya geçelim
bilim-ilim
18-04-2008, 15:44
8000 cihazları yalnızca enu için tutuyor isen değiştir,
TPS gelse bile ( hayal) başka yenilik olmaz,
ancak 8000 Fta olarak görüntü kalitesi için ve eski yazılımla kullanmak gerçekten hoş
bilim-ilim
18-04-2008, 15:47
gözümüz yollarada ( monitörde) kaldı
:(
gözümüz yollarada ( monitörde) kaldı
:(
Siz hala yazılımlarımı bekliyorsunuz? :D
bilim-ilim
18-04-2008, 15:54
hayır hocam ben 8000 sadece fta kurdum ve çoçuklar izliyor,
ben ise başkasına takılıyorum
.....Next 8000 lere artık destek verilmeyecegi açık açık söylendi...Benim yaptığım gibi yapın...Desteği olan başka bir markaya gecin....Artık NEXT görmek istemiyorum...Haa eski makinayı ne yaptın derseniz....parçalayıp çöpe attım.....
uzman_elhan
26-04-2008, 14:14
next yazılımı yok artık 8000 serisine redline kullanın şuanda en güzeli
mithatbey
26-04-2008, 16:05
aynen harfi harine katılıyorum. next 8000 serisini 30 ytl'ye urdacıya verdim yeminle..gittim bi tane cs 100 x aldım.. çift kart girişi ve çift modul girişi var..en önemliside kanalları,ana yazılımı ve yeni ***leri otomatik kendi güncelliyor...ilk önce se....wiewleri ben izledim.ÇOK MEMNUNUM ÇOOOKKK.
Arkadaşın Birinde Next 8000 Serisi Var Ve Fiyatı Uygun.ALmayı Düşünüyordum Ama AnLadığım KadarıyLa 8000 Serisinin İşi Bitmiş :) Benim Şuanda KuLandığım Makinanında İşi Bitmiş Gerçi :) Şu Anda KuLandığım Makina Kyoto 9900 - Dci PLus. Yeni NesiL Next MakinaLarını Düşündüm Ama Bu Konuyu Okuduktan Sonra Next MakinaLarından Gerçekten Soğudum. Sizce Next Haricinde Hangi Makinayı ALıyım?
f47xfenerli
02-05-2008, 22:20
Arkadaşın Birinde Next 8000 Serisi Var Ve Fiyatı Uygun.ALmayı Düşünüyordum Ama AnLadığım KadarıyLa 8000 Serisinin İşi Bitmiş :) Benim Şuanda KuLandığım Makinanında İşi Bitmiş Gerçi :) Şu Anda KuLandığım Makina Kyoto 9900 - Dci PLus. Yeni NesiL Next MakinaLarını Düşündüm Ama Bu Konuyu Okuduktan Sonra Next MakinaLarından Gerçekten Soğudum. Sizce Next Haricinde Hangi Makinayı ALıyım?
piyasada alabileceğiniz cihaz yine next derim 2000 yeni çıkan seri
al bak feyfine 5-6 yıl desteksiz kalmaz next 2000 super plus serisi
6 tı modeli var x-cx-cıs-dpcıs-usbfta-ve 2000superplusHD
piyasada alabileceğiniz cihaz yine next derim 2000 yeni çıkan seri
al bak feyfine 5-6 yıl desteksiz kalmaz next 2000 super plus serisi
6 tı modeli var x-cx-cıs-dpcıs-usbfta-ve 2000superplusHD
İLgiLendiğin İçin SağoLasın Kardeş TeşekkürLer..!
f47xfenerli
06-05-2008, 19:14
İLgiLendiğin İçin SağoLasın Kardeş TeşekkürLer..!
ne demek pako yardımcı olabildiysek:)
....PAKO kardeş alma derim Next'e hiç bulaşma...8000 ler ilk çıktıgında 400 YTL gibi paralara aldık bu cihazları...Destek olarak doğru dürüst hiçbir zaman yazılım veremediler.Yazılımları test'ten öteye gidemedi ...Hep sorun yaşadık..Stabil bir yazılım olmadı... Bence ne şimdi, ne de sonra Next markasına bulaşma derim.....Sen de Next8000 magdurları gibi olma....
erdicikdede
14-05-2008, 22:00
....PAKO kardeş alma derim Next'e hiç bulaşma...8000 ler ilk çıktıgında 400 YTL gibi paralara aldık bu cihazları...Destek olarak doğru dürüst hiçbir zaman yazılım veremediler.Yazılımları test'ten öteye gidemedi ...Hep sorun yaşadık..Stabil bir yazılım olmadı... Bence ne şimdi, ne de sonra Next markasına bulaşma derim.....Sen de Next8000 magdurları gibi olma....
redline ve diğer cihazlarıda gördük ne olduklarını next 2000 den şaşmayın ben derim:45: