PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte FB Kalecisi Volkan'a Verilen CEZA

serdarr78
01-03-2008, 17:11
Galatasaray maçının son dakikasında Lincoln'e vuran ve saldıran kaleci Volkan Demirel'in 4 maç ceza alacağı öğrenildi. Skor 2-1 olduktan sonra kalesine gelen ve kendisini tahrik eden Lincoln'ün üzerine yürüyen ve dizi ile vuran, daha sonra da sahadan çıkmamakta direnen kaleci Volkan, dün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na gönderildi. Hakem Cüneyt Çakır'ın raporu doğrultusunda tecrübeli file bekçisinin 4 maç ile cezalandırılacağı bildirildi.
Volkan'dan bugün savunma istenecek, cezası ise önümüzdeki hafta Perşembe günü belli olacak. Üç gün içinde savunma göndermesi gereken Volkan, bu hafta forma giyemeyecek. Bu arada çift sarı kart sonucu oyundan atılan Diego Lugano, Gökhan Gönül ve Lincoln ise Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilmedi.

Hürriyet

f47xfenerli
01-03-2008, 17:26
varsayımlar üzerine konu açıyonuz ne alaka

cetin solmaz
01-03-2008, 18:08
varsayımlar üzerine konu açıyonuz ne alaka

ne yanı uyduruyormu adam almıs haberı paylasıyor bızımle..

ibalaban
01-03-2008, 19:00
BuGS lıların 6-0 gibi hazmedemedikleri bir skor var. Cüneyt Çakır(hakem geçinen şahıs) o olayı kapatmak için oyuncu attı ama GS dan bu kadar, o halde bile uzatmada zor öne geçebildi. 6-0 ın acısı dinmez. İçki sigara kar etmez. Oturdu yüreklerine hakem ondan kurtulmak için çok çırpındı. Geleceğini mahvetti. (Beter olsun)

serdarr78
01-03-2008, 19:09
Bu GS lıların 6-0 gibi hazmedemedikleri bir skor var. Cüneyt Çakır(hakem geçinen şahıs) o olayı kapatmak için oyuncu attı ama GS dan bu kadar, o halde bile uzatmada zor öne geçebildi. 6-0 ın acısı dinmez. İçki sigara kar etmez. Oturdu yüreklerine hakem ondan kurtulmak için çok çırpındı. Geleceğini mahvetti. (Beter olsun)

biz 6-0 hazmederiz de fenerliler bunu nasıl hazmederler bilmiyorum..
(artık AKTIVIA felan yerler hazıma iyi gelir) :8[1]:

Only the registered members can see the link

WYATT_EARP
01-03-2008, 20:23

7-0 dedeniz bile hatırlamaz 6-0 çok uzak değil dostum değil golleri atanı dakikalarını bile sayarım sana daha dün gibi.:yahoo: :yahoo: :common001:

zabataygatör
01-03-2008, 20:38
4 mac ceza almissa nevar bunda ,azmi???

gecen sezon sn lig macinda gs 1 2 fb ye yenildi,stadi yiktilar polis dovduler vs.... ceza sezan basi verildi 5 mac oda..

MUTAF
01-03-2008, 20:40
az bile volkana. hem yalan söylüyor hem fenerbahçe gibi büyük bir takımın gururunu ayaklar altına alıyor bide 4 maç ceza veriliyor. en az 6 lazımdı.

yine gs-fb kavgasına çevirmişsiniz burayı

sro071
01-03-2008, 20:51
siz küçük emrahın fotoğrafını görmemişiniz galiba ne diyor anne bizim hiç kupamız olmayacakmı bugün 30 yaşındaki 1 adam fenerin kupa aldığını görmemiş ve siz daha bundan utanmadan nelerden bahsediyorsunuz bırakın bu ayaklarıda bunları dikkate alarak yazın ve ayrıca kaç kupanız var önce onları sayın efendim anlayamadım duyamadım hangi kupaaaa

HCakir
01-03-2008, 21:00
@serdarr78

Ellerine sağlık dostum resim süper,sayılarda.. :D Bi resimde benden..

Volkan'a gelince adalet yerini bulacak..

alemci_1987
01-03-2008, 21:13
:wave:

siz 2/1 ile 2/0 kabul edemdiniz haticeye değil dostum neticeye bak:rtfm: :common001: :yahoo:

MUTAF
01-03-2008, 21:20
bu fenerliler çok komik. :)

az sonra yin bir yonetici gelip konuyu kapatacak.

neden ; çünkü fenerliler hep bizlerle uğraşmak için fırsat kolluyor. :D

katliam_290
01-03-2008, 21:30
volkanın yalan söledini nerden biliyosunuz arkadaşlar merak ettim öle bir şey gözüme çarptı da volkan şimdiye kadar kime bu şekilde muamele etti ki durduk yere

ibalaban
01-03-2008, 22:12
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Eğer o maç 2 dakika daha geçse öyle bitseydi bu GS lılar o stadı yakarlardı. Allah yardım etti pardon cüneyt çakır yardım etti. Lincoln'e inanıyorsunuz da Volkan'a niye inanmıyorsunuz. Sizlere activalar etki yapmamış belli. hazımsızlık hala sürüyor.

cetindeniz
01-03-2008, 22:40
4 maçlan az cezadır sevinmesi lazımdır

ercanakman
01-03-2008, 23:05
babam 1937 doğumlu 7-0 diye bir şey görmemiş ama oğlum 1996 doğumlu 6 yaşında 6 taneyi hemde kadıköyde şahsen canlı canlı gördü.
sizlerin arasından 7-0 ı gören varmı?
yok dimi o zaman olacağınıda sanmıyorum zaten bizden 6 yiyene kadar %97 nizin haberi bile yoktu bu olaydan tarihin tozlu sayfalarında kapanmış kalmıştı.
biz ne büyük bir kulubüzki 6-0 dan sonra sizleri garabet içinde o tozlu odaya sokup bize karşı manidar olacak birşeyler arattık:)
Her Zaman Her Yerde En Büyük Fenerbahçe.....:clap2::

tracker1
01-03-2008, 23:14
7-0 dedeniz bile hatırlamaz 6-0 çok uzak değil dostum değil golleri atanı dakikalarını bile sayarım sana daha dün gibi.:yahoo: :yahoo: :common001:

Fatih'in istanbulu fethi 1453 fakat unutulmuyor dostum
bazı olaylar vardır unutulmaz
7-0 lık fb maçı
uefa kupası
süper kupa gibi vs vs vs :wave:

zabataygatör
01-03-2008, 23:56
Fatih'in istanbulu fethi 1453 fakat unutulmuyor dostum
bazı olaylar vardır unutulmaz
7-0 lık fb maçı
uefa kupası
süper kupa gibi vs vs vs :wave:

o 7 lik dediginiz macta fenerbahce 3 senelik klupmus.siz bunlami gurur duyuyorsunuz.

o 6-0 lik mac sizinle hayatin sonuna kadar gidicek

son macta 11 kisi sahada olsaydik mac cok farkli bir skorla biterdi

bulletfromhell
02-03-2008, 00:10
:warn: :warn: sayın arkadaşlar...yapılan yorumlar lütfen konu başlığı ile alakalı olsun...konu başlığı volkan demirel'in alabileceği muhtemel ceza,yorumların bir çoğu yok 6-0 yok 7-0 yok onu senin deden bile hatırlamaz yok o sizn kara lekenizdir vs.. anlamadığım taraf şu...neden sporla ilgili her başlık açıldığında muhakkak fanatizm işin içine giriyor???:warn: :warn:

halil07
02-03-2008, 00:12
herkezin k e y f i yerinde ülke günlük güneşlik ne yapsınlar

cetin solmaz
02-03-2008, 00:36
babam 1937 doğumlu 7-0 diye bir şey görmemiş ama oğlum 1996 doğumlu 6 yaşında 6 taneyi hemde kadıköyde şahsen canlı canlı gördü.
sizlerin arasından 7-0 ı gören varmı?
yok dimi o zaman olacağınıda sanmıyorum zaten bizden 6 yiyene kadar %97 nizin haberi bile yoktu bu olaydan tarihin tozlu sayfalarında kapanmış kalmıştı.
biz ne büyük bir kulubüzki 6-0 dan sonra sizleri garabet içinde o tozlu odaya sokup bize karşı manidar olacak birşeyler arattık:)
Her Zaman Her Yerde En Büyük Fenerbahçe.....:clap2::

sen fb nın kupa aldıgını gordunmu bırak sımdı dede medeyı guncel konulardan bahsedelım:8[1]: :8[1]: :8[1]:

f47xfenerli
02-03-2008, 02:13
:warn: :warn: sayın arkadaşlar...yapılan yorumlar lütfen konu başlığı ile alakalı olsun...konu başlığı volkan demirel'in alabileceği muhtemel ceza,yorumların bir çoğu yok 6-0 yok 7-0 yok onu senin deden bile hatırlamaz yok o sizn kara lekenizdir vs.. anlamadığım taraf şu...neden sporla ilgili her başlık açıldığında muhakkak fanatizm işin içine giriyor???:warn: :warn:

çok doğru söyledin kardeşim spor dostluk kardeşliktir konu başlıktan
çıkmıştır konu kapanmıştır veselam