Orijinalini görmek için tıklayınız : Ahmet Çakar bikini giyinecek
Kemal Turan
04-03-2008, 16:31
Ahmet Çakar'dan bu gün oynanacak Fenerbahçe-Sevilla maçıyla ilgili çok iddialı bir açıklama geldi.
Tüm Türkiye bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Sevilla maçına kilitlendi. Hatta sadece Türkiye'de değil bir çok Avrupalı spor otoritesi tüm futbol severleri bu maçı seyretmeye davet etti. Taraflı tarafsız herkes heyecanla bu maçı beklerken çok konuşulacak iddialar da ortaya atılmaya başlandı. Söylemleriyle her zaman ilgi çekip spor gündemini meşgul eden Ahmet Çakar yaptı yine yapacağını.
Çakar dün gece 'Altıpas'programında " Fenerbahçe turu geçsin bikini giyeceğim" dedi.
Fenerbahçe'nin turu geçme şansının çok az olduğunu belirten Çakar, kırdığı potu düzeltmek için bu kez de " Sözlerim espiriden ibaretti. Ama Fenerbahçe ilk yarıda 3 gol yer.İkinci yarıyı bilemem. Ama bu futbol, adama değil bikini, jartiyer bile giydirir. Ne olacağı belli olmaz" dedi.
Şekil yapayım derken :D:D Bakıcaz ve görcez..
turkocigo
04-03-2008, 16:51
harbi komedi bu adam
f47xfenerli
04-03-2008, 17:54
zor maç ama? imkansız değil fener tur atlarsa idda ediyorum
ş ligi kupasınıda kazanır sevılla çok zor maç şans fenerimizin
yanında olur inşallah
bu maçı fener alır almaz bilinmez ama fener bu turu atlar yarın görüşmek dileği ile
serdarr78
04-03-2008, 20:29
Only the registered members can see the link
ahmet hoca nın bir bildiği vardır boşa konuşmaz... :)
hallederiz
04-03-2008, 21:19
yakışır......
cetin solmaz
04-03-2008, 21:41
Aynen katılıyorum Ahmet Çakar ne dıyorsa o:45: :present: :45: :present:
bulletfromhell
04-03-2008, 21:50
estetik açıdan hoş duracağını zannetmiyorum.... :D :D :D
atakan2007
04-03-2008, 21:56
Yakışırdı ona ama durum iyi değil şuan.
Adam doğru konuşmuş demekki.
Wallahi Fener 3 Yediği anda aklıma bu adam geldi ...Neyse facayı toplar böle giderse...
Çakar dün gece 'Altıpas'programında " Fenerbahçe turu geçsin bikini giyeceğim" dedi.
hemen bikiniyi giysin.............Bekliyoruz.......
ahmet hoca karizma gitti:8[1]:
savasbalkes
05-03-2008, 00:33
ahmet hoca ne renk bikini giyeceksin?
zabataygatör
05-03-2008, 01:04
amma yakisir ama gobeginede dovne yaptirsin
Çakar giyse giyse dansöz elbisesi giyer çünkü iyi kıvırır :8[1]:
Çakar giyse giyse dansöz elbisesi giyer çünkü iyi kıvırır :8[1]:
Only the registered members can see the link GÜNÜN POLEMİĞİ: Show TV'deki Altıpas'ta iddialı konuşan Ahmet Çakar, "Fener, Sevilla'da turu geçsin bikini giyerim" dedi. Kanarya, penaltılarla çeyrek finale kaldı. Bakalım, Çakar sözünü tutacak mı?
Fener turu geçerse bikini giyeceğim
Ahmet Çakar önceki gece Show TV'deki 'Altıpas' programında "Fenerbahçe turu geçsin bikini giyeceğim" dedi. Fenerbahçe'nin turu geçme şansının çok az olduğunu belirten Çakar, kırdığı potu düzeltmek için bu kez de " Sözlerim espiriden ibaretti. Ama Fenerbahçe ilk yarıda 3 gol yer. İkinci yarıyı bilemem. Ama bu futbol, adama değil bikini, jartiyer bile giydirir. Ne olacağı belli olmaz" dedi.
Ahmet cakar ters dönmüş:) bir üstteki mesajda verdim
cancan13
05-03-2008, 01:15
yarın göreceğiz ne yapacak.FBtv de herkes onu sordu zaten :)
ahmet hoca napcan sen yaww....allah kolaylık versın...
fenerbahceli03
05-03-2008, 01:18
Fenerbahçe adamı boşta konuşturur,bikini-jartiyerde giydirir
selcukerol45
05-03-2008, 01:20
BİKİNİLİ :45: AHMET ÇAKAR İŞTRE ŞİMDİ ÇAKTIN.:49: EĞER SÖZÜNÜN ERİYSEN BİKİNİYİ GİYER BEYOĞLUNDA BİR TUR ATARSIN YOK DÖNEKSEN GİYMEZSİN.BİZ İNANDIK FENERE SİZLER İNANMADINIZ SONUCUNA KATLANIN.SEN BEJKLİSİN BUNU YILLAR ÖNCE VERDİĞİN KARALA GÖSTERMİŞTİN:8[1]: :8[1]: BİKİNİLİ SENİ GÖRÜRSEK İNANKİ SENİ :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: AMA GÖREMEZ İSEK :mad2: :common001: :angry8: :devilprv: :mad2: :tomato:
turkocigo
05-03-2008, 01:37
benim midem bu adamı bikinili görmeyi kaldırmaz.
turkocigo
05-03-2008, 01:38
hadi arkadaşlar bikininin rengini belirliyelim. :puah: :puah:
cancan13
05-03-2008, 01:40
giymiş bile :)
DEJAVU®42
05-03-2008, 01:57
abi o kıvırtır şimdi giymez bir program yapıyorya fox tv ye orada bikinili cıksın bakalım erkeklik erken konuşmak degil erkeklik dedigini yapmak sözünde durmak türkürdügünü yalamasın münecim Ahmet Cakar dedigim herşey cıkar diye habire salıyordu fenerbahce bu gurubtan cıkamaz dedi cıktık fener bu sevilyayı eleyemez dedi eledik inş bukezde fener bu kupayı alamaz derde bakarsınız alırız.....
ahmet cakar doğru söylüyor fakat sonucun ne olacağını tahmin edemiyor fenerbahçe düşmanlığı bu kadar olur fenerbahçe final oynayacak hiç merak etmeyin sayın fenerbahçeli arkasdaşlarım hepinize saygılar
cekici23
05-03-2008, 02:08
Sayın Ahmet Kaçar futobola ilişkin söylemlerinle gündemde kalıyor, tebrikler.... Ama bundan sonra erkek gibi sözününü tutarsa giydiği bikiniyle gündemde kalır ve ünlü modacıların bikini defilesine çıkar ününe ün katar. Bu arada Ahmet Çakar gibi düşünen diyar65 arkadaşımıza da bikini yakışır sanırım.
DEJAVU®42
05-03-2008, 02:17
Sayın Ahmet Kaçar futobola ilişkin söylemlerinle gündemde kalıyor, tebrikler.... Ama bundan sonra erkek gibi sözününü tutarsa giydiği bikiniyle gündemde kalır ve ünlü modacıların bikini defilesine çıkar ününe ün katar. Bu arada Ahmet Çakar gibi düşünen diyar65 arkadaşımıza da bikini yakışır sanırım.
arkadaşlar lütfen konu ahmet çakar digeer üye arkadaşlar hakkında tartışma yaratacak yorumlar yapmayalım konu hakkında görüşlerinizi paylaşım ama burda diger üyeleri rencide edecek tartışmalara girmeyelim saygılar...
aykut025
05-03-2008, 02:44
ben maçda şunu gördüm savaşan bir fener ve kız gibi kendini yere atan sevilla haksızmıyım
işde fener bu
kolega20
05-03-2008, 02:55
Görücez bakalım laf nerden çıkıyor!!!Aslında Ahmet Çakar bikini giyse bile ben bakmam yaww..Düşünemiyorum bile o manzarayı..
Görücez bakalım laf nerden çıkıyor!!!Aslında Ahmet Çakar bikini giyse bile ben bakmam yaww..Düşünemiyorum bile o manzarayı..
hehehe hani fotoşoplarla yaparlarya. giyse aynen öyle olur gibi geliyor bana. :)
lordlordleon
05-03-2008, 07:32
ya insanların ağzından böyle boş şeyler cıkıyor heleki =FENERBAHÇE olursa R.carlosunda ücretini birileri vereceğiz demişti FENERe gelsinde diye buda yapamaz o kadar delikanlı bir adam olduğunu sanmıyoırum diğerleri gibi
tşklr paylaşım için :8[1]: :8[1]: :8[1]: masada oynatırız dansöz kıyafeti giysinde :clap2:: :clap2::
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
tako 2000
05-03-2008, 08:47
Büyük lokma ye,büyük söz söyleme.
serdarr78
05-03-2008, 10:02
"Fener elesin, bikini giyerim!"Usta yorumcu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Sevilla'yı eleme şansını işte böyle değerlendirdi.
05.03.2008 00:04Only the registered members can see the link Sivri diliyle tanınan futbol yorumcusu Ahmet Çakar, yine ilginç değerlendirmeler yaptı.
Yorumcusu olduğu özel bir televizyon programında Sevilla-Fenerbahçe maçını değerlendiren Ahmet Çakar, iddialı açıklamalarıyla herkesi şaşkına çevirdi.
Çakar, sarı-lacivertli takımın turu geçmesinin çok zor olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe turu geçsin bikini giyeceğim'' dedi.
Daha sonra yanlış anlaşılmak istemediğini vurgulayan usta yorumcu, "Sözlerim espiriden ibaretti. Fenerbahçe ilk yarıda 3 gol yer, ikinci yarıyı bilemem. Ama futbol bu. Adama değil bikini, jartiyer bile giydirir" diye konuştu.
yakupyurt
05-03-2008, 10:16
durun bakalım arkadaşlar bişi uydurur bu adama
alone26m
05-03-2008, 10:25
ahmet çakar'a geçmiş olsun...
kıvırmasın şimdi bakalım sözünü tutması lazım acaba yaz sezonunu mu bekleyecek :puah: :puah:
yargıç_1
05-03-2008, 11:54
:8[1]: bizim memlekette asenaya özenen çok ne varsa bu dansözlükte
adamın yarışma programıda bir tuhaf...
gerçekten sivri dilli...
aslanım2
05-03-2008, 12:48
ahmet abıyede bıkını cok guzel yakısır gecmıs olsun
Bence delikanlı adam sıfatına uymuyor delikanlı adam
dönek olmaz sözünde durur bende o adamı sırf sözünde
durduğu için alnından öperim
Binlerce Dansöz var diye boşuna demiyor Serdar... :D
gündeme gelmek için programa çıplak bile çıkar bu adam
sarıkanarya_41
05-03-2008, 13:46
ıbo show a cıksın da tum turkıye gorsun bıkınılı halini.
gerek yok,zaten geçmişte olduğu gibi günümüzdede onlarca bikinili hakem var..
ahh ahmet ahh. sendemi bu yollara düşecektin.. :)
sarıkanarya_41
05-03-2008, 14:03
spor camıasının bayatlamıs ıkı adamı toroglu ve cakar takımımızın basarıları arttıkca gunden gune yerın dıbıne gırıyorlar.tabırı caızse atasozu(koy yerının bıtı,sehır yerının iti)
sarıkanarya_41
05-03-2008, 14:04
ahh ahmet ahh. sendemi bu yollara düşecektin.. :)
dusuren kım bu ahmedı dıllerden dıle ısyan eder oldu sansına kaderıne.:8[1]: :8[1]: :8[1]:
ahmet çakarı bikini giymiş halde gözümde canlandırdımda..aha.aha aha
sarıkanarya_41
05-03-2008, 14:13
arkaadsa feenrıumdan ozel bastıralım bıkınıyı fb patentlı olsun.
sarıkanarya_41
05-03-2008, 14:17
serefsız dostum olacagına delıkanlı dusmanım olsun ısterım.gfb.(atasozu ozudur.tabırı caızse)
eğer adamsa o kadın bikinilerini giyer
yoksa.......
zabataygatör
05-03-2008, 15:27
arkadaslar hinc-al ulucuda unutmayin.hicbirzaman teknik konusmayan baskalarina saldirarak para kazanan biridir kendisi..klasik laflarindan biri turk futbolu nereye gidiyor.:smiles22: :smiles22: :smiles22:
mucize olur demisti,olmaz demisti ...:common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001:
katliam_290
05-03-2008, 15:52
valla bikiniyide giydirir fener başka şeyleride
adam sözünün arkasında olandır laf ağızdan 1kez çıkar....
arkadaşlar bir BEŞİKTAŞ taraftarı olarak fenerbahçemizin başarısını canı gönülden kutluyorum,çok bilmiş zavallı ahmet çakarı konuşarak,adamı hala gündemde tutmamanızı öneririm,bakın şu anda bile programı yokken reyting alıyor ,o tip kişilerinde istediği bu değilmi????
Aynen katılıyorum Ahmet Çakar ne dıyorsa o:45: :present: :45: :present:
birlikte giyersiniz artık
Ben bu modeli beğendim,rengide güzel açar Ahmet beyimizi..
BODY_LOVE
05-03-2008, 17:23
Aslında bikiniyi ahmet çakar la beraber onu destekleyenlerde giysin yakışır :D ortalık şenlensin biraz.
Ya aslında fazla üzerine gitmemek lazım ahmet çakarın içinde varmış bikini giymek. Fenerbahçe ahmet çaktırır ın yarışma programına katılan ve azarlanan bazı yarışmacıları çok sevindirmiştir. Only the registered members can see the link
Ahmet Çakar abicim büyük lokma ye büyük söz söyleme...
ibalaban
05-03-2008, 17:28
Ahmet Çakar sözünde durmazsa izlediğim yarışma programını bir daha izlemeyceğim.
yakışırbe ahmet abime ne giyse
cancan13
05-03-2008, 17:33
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
:8[1]: :present: :8[1]:
cancan13
05-03-2008, 17:40
:present: :present: :present:
hagiwatt
05-03-2008, 17:55
bu kadar uzaması anlamsız boş gere gündemde kalmak isteyen zamanı geçmiş tozlanmış eski bir hakem
ahmet Çakarlar İŞte BÖyle Adama
ahmet Çakarlar İŞte BÖyle Adama
adamın macı belli erman toroglu gibi gündemde kalmak fazla söze gerek yok bu sözleride bile bile sarfetti amaç gündem oluşturmak
selametle
canlı bi şhow programına çıksın:wave:
pencere77
05-03-2008, 18:44
bir ara nette site açmışlar linki tıklayın.bir haber sitesinde görmüştüm.fenerbahçe taraftarı boş durmamış.hemen site yapmış
muratyeg
05-03-2008, 19:04
bu kıvırmayla zati bikini giyecek izlenimi bırakıyor :):8[1]:
hayatiki
05-03-2008, 19:10
yaşı geçmiş.ona haşama yakışır
:devilprv: hadi bay çakar içindekini dışarı vurma zamanı..artık ne renk giyersin bilmem ama tavsiye vermek gerekirse pembe giyin çünkü seni açar ;)
zaten içinde varmış senin ...... (anladın sen onu ) sen giyinmesen bile giydirirler jartiyerinde aynı renk olsun sen zevksiz olduğun için sana birinin yol göstermesi lazım hadi anam hadiii bekliyolar seni :))))))) :common001:
eğer bikini giymese giydirirler her türlü yöntemle
örnek:başta Karikatörlerde sağlık olsun...:D
WYATT_EARP
05-03-2008, 20:10
bu gidişle asene işinden olacak valla adam ne kıvırmış ağzından jartier kelimeside çıkıyor ama fenerbahçe bu bu formayla dalga geçilmez. rahmetli islam çupinin sözü nur içinde yatsın...
pencere77
05-03-2008, 20:25
edit......
yorumlarında diyordu arkadaş adam gibi penaltı ..diye eger adamsa bikiniyi giyer..ama giyecegini zannetmiyorum ..türkiyede bir sürü dansöz var...
TEKNİSYEN101
05-03-2008, 21:20
konular birleştirilmiştir.
WYATT_EARP
05-03-2008, 21:23
ilk programda bikinisini giyecekmiş az önce haberlede açıklandı.
sözünü tut çakar bekliyoruz
TEKNİSYEN101
05-03-2008, 21:27
Arkadaşlar aynı açılmış konu ile ilgili mesajları tek başlık altında bulunan konulara yazalım ,tekrardan konu açıp forum kirliliği yaratmayalım.
konular tekrardan birleştirilmiştir.:45:
DEJAVU®42
05-03-2008, 21:36
giymeyecek arkadaşlar şaka yapmış adamcagız ama bu şaka ona bir daha fenerbahçe üzerine şaka yapılmayacagını iyi ögretmiştir bir daha böyle bir şaka yaparsa artık Türkiyede duramaz utancından kaçar...
Arkadaşlar iyiki bikini giyerim demiş.Ya onsuz çıkarım deseydi,n:puah: e olurdu bu Çakarın haline.
bektaş-38
05-03-2008, 22:11
Eh Ahmet Çakar Hoca Bu FenerbahÇe Adama Bİkİnİ DeĞİl Neler Dİgdİrİr GÖe İŞte Demekkİ Herkes TÜrk Hakemlerİ Gİbİ DeĞİl En BÜyÜk FenerbahÇe
:puah: :puah: :puah:
cetindeniz
05-03-2008, 22:57
Arkadaşlar ahmet çakar gerçekleri ifade etti azda olsa yanılma payı oldu diye olayı bukadarda çarpıtmamak lazım biz yarı finale çıktık bu kadar büyütmedik olayları bakıyorum çeyrek final sevinci ahmet çakarın bir kelimesine kalmış böyle giderse çeyrek finali sevincini bile sevincini bilemeyeceksiniz
kanaryam1950
05-03-2008, 23:12
bakın sitesi bile açılmış:puah: :puah: :puah:
:8[1]: :8[1]: :8[1]: :tongue: :common001:
BODY_LOVE
06-03-2008, 10:36
çetindeniz kardeşim sen hangi zamanda yaşıyorsun senin desteklediğin takım şampiyonlar liginde çeyrek final yüzü gördü.Bizde tebrik ettik saygı duyalım lütfen .:present:
sayın çakar erkek tükrdüğünü yutmamalı kadın isen sen bilirsin
Arkadaşlar ahmet çakar gerçekleri ifade etti azda olsa yanılma payı oldu diye olayı bukadarda çarpıtmamak lazım biz yarı finale çıktık bu kadar büyütmedik olayları bakıyorum çeyrek final sevinci ahmet çakarın bir kelimesine kalmış böyle giderse çeyrek finali sevincini bile sevincini bilemeyeceksiniz
arkadaşım 6s ne zaman ş.liginde yarı final oynadı. bizmi göremedik acaba.
sakın onun adı fortis türkiye kupası olmasın !
çetindeniz kardeşim sen hangi zamanda yaşıyorsun senin desteklediğin takım şampiyonlar liginde çeyrek final yüzü gördü.Bizde tebrik ettik saygı duyalım lütfen .:present:
şampiyon kulupler kupasında(şuan şampiyonlar ligi oldu adı) steau bükreş ile yaptığımız maç yarı final maçıydı hatırlamıyorsan hatırlatmayı borc bilirim yada hatırlamak istemiyorsan onu bilemem. Ben fenerbahçenin galibiyetiyle gurur duydum ama bu tür polemikler ortaya cıkararak başka takımlardan olup size destek verenleri tiksindirme istersen türkiyede rakibiz ama avrupada kardesiz ben böyle bilirim