Orijinalini görmek için tıklayınız : You tube videolarını cd'ye nasıl alınır
Sevgili site arkadaşlarım..Teşekkür ederim...
Bir ricam olacak, indirdiğim videoları nasıl cd'ye dönüştürebilirim.
Bu konu da bir bilgi verirmisiniz.
Şimdi den teşekkür ederim.
ğvanduri
04-03-2008, 18:44
buraya bakarmısın dostum
Only the registered members can see the link
Öncelikle size teşekkür ederim.Bana farklı bir şekilde faydalı oldu.Tüm spor video kayıtlarımı cd'ye indirdim, ama youtube'den nasıl veya ne şekilde indirebilirim.Bilgi alabilirmiyim.
Saygılarımla.
Only the registered members can see the link adresine gir youtube videosunun url sini yapıştır devam et ve indir
selametle
snark333
10-03-2008, 14:55
Sevgili site arkadaşlarım..
Bir ricam olacak, indirdiğim videoları nasıl cd'ye dönüştürebilirim.
Bu konu da bir bilgi verirmisiniz.
Şimdi den teşekkür ederim.
arkadaşım youtube dan indirdiğin filmler flv uzantılı.Tmepeggenç expres video dönüştürücü programı öneririm.O programda flv uzantılı dosyayı vcd mpeg uzantı formatını seçip ntsc sekmesini pal yapıp encode edebilirsin.Bu şekilde neroyla hiç vakit kaybetmeden cd ne vcd playerda oynatabilecek şekilde yazdırabilirsin.Program forumumuzda vardı sanırım.
umarım yardımcı olmuşumdur.Ben öyle yapıyorum.sonuç mükemmel....
Bilgileriniz için hepinize ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :present: :wave:
sarıkanarya_41
15-03-2008, 23:30
arkadaşım youtube dan indirdiğin filmler flv uzantılı.Tmepeggenç expres video dönüştürücü programı öneririm.O programda flv uzantılı dosyayı vcd mpeg uzantı formatını seçip ntsc sekmesini pal yapıp encode edebilirsin.Bu şekilde neroyla hiç vakit kaybetmeden cd ne vcd playerda oynatabilecek şekilde yazdırabilirsin.Program forumumuzda vardı sanırım.
umarım yardımcı olmuşumdur.Ben öyle yapıyorum.sonuç mükemmel....
tesekkurler ayn sorunları bende yasıyordum.sagolasın hocam..!:45: