Orijinalini görmek için tıklayınız : Laptop için uydu kartı arıyorum
berkaybora
11-03-2008, 15:43
Toshiba laptopum 512mb ram 1,5ghz. neyse ... Hotbird çanak var ve yunan kanallarını MAD TV,ANT,MEGA gibi şifleri oldukları için recevier da izleyemiyorum Fakat bu dvb karlarda softcam denilen şeylerle izleniiyormuş. Hotbird de çıkan FOX CNBC bunları da izlemek ve bu kanallaran dizi kaydetmek için bir uydu kartına ihtiyacım var. Birde offline download da nasıl neleri yükleyebiliriz.Bu kanalların şifresini kırabilen laptonpun kasmıycağı bir dvb kart önerebilrimisiniz. Birde laptopunda dvb kartı olan arkladaslar MAD TV fln izleyebiliomu eğer izleyemeiosa zaten hiç almıycam :) Yardımlarınızı bekliyorm.
berkaybora
13-03-2008, 00:20
vay be 0 yardımm 2 gündür bekliorm
yusufdal
13-03-2008, 00:32
bu iş softcamla olacaksa pcde de olur ve her marka dijital tv kartı bu işi yapabilir.
demek ki laptoplarda uygun değil o zaman kart olayı.
bence en iyisi; satın aldığınız yere sorarak veya kullanım kılavuzuna bakarak kart takıp-takamayacağınızı öğrenebilirsiniz.
şifreli kanalları izleme sonraki aşama ve o kolay..
Kurura bakma kardeşim fark etmemişim yoksa çoktan sorununa
çare bulurdum neyse sana önereceğim bu cihazı tavsiye
ediyorum
Only the registered members can see the link
SKYSTAR2 USB BOX DVB TV KARTI
birde burdakileri bir incele arkadaş
Only the registered members can see the link
berkaybora
16-03-2008, 00:32
Çok saol kardeş birde uydu konusunda yeniyim. Bizim goldmaster 4450 model recevier var ben onun çıkışını Tv kartıma bağlıyorum AVER Media ve kayıt edebiliorm fakat şifreleri çoğu kanalın öldü 20 ytl para istiolar :D ki ben evde kendimde yapabileceğimi düşünüorm kumandayla şifreler girilebiliyormu bu şifr e olayını bilmiorm hiç biraz bahsederseniz sevinirim
berkaybora
16-03-2008, 00:33
yardımcı olan arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler =)