Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirliyiz, Gâvuruz ve Biz böyle mutluyuz.

ibalaban
11-03-2008, 16:56
Only the registered members can see the link

İzmirliyiz, Gâvuruz ve Biz böyle mutluyuz.

Sayın Başbakanın İzmir programı içinde evlerine misafir olduğu ailenin oturduğu mahalle sakinleri söylüyor bunu. Bütün balkonlarda Atatürk posterleri ve al bayrağımız asılı. Başbakan geliyor diye asılı elbette, ama ona olan sevgilerinden değil tabi ki. Başbakanın değişmeyen yada değiştiğini söylediği ideolojisine tepki olarak asıyorlar. Her ne kadar kendisi görmezden gelse de, korumaları şaşkınlık içinde bakıyorlar balkonlara. Gazeteciler şaşkın değil tabi ki, biliyorlar İzmir’i ve İzmirliyi. O mahalle sakinlerine ve tepkiye ortak olan bütün İzmirlilere teşekkür ediyorum. Yürekten kutluyorum onları. Bu tepki her zaman varolacak, asla ve asla dinmeyecektir. Buna emin olun.

Partisinin kadın kolları programında, en az 3 çocuk yapın konusuna değinmiyor sayın başbakan. Varsa yoksa İzmir’i inşallah alacağız. Allah’ın izniyle İzmir’de AKP’ye dahil olacak diyor.

Sayın Başbakan;

Allah, her zaman doğrunun ve çalışanın yanındadır. Kime ne mükafat verilecekse, hak ettiğini elbet verir. Sizinde hak ettiğinizi elbet verecektir kuşkunuz olmasın.

Kapalı spor salonunda şarkılar söyleyip, yaşa varol naraları atmaya benzemiyor mahallelere gitmek değil mi? Çiçekler, oyuncaklar dağıtmaya hiç benzemiyor elbette.

Evet Sayın Başbakan;

Biz Gâvur İzmirliyiz,

Ege’nin İncisi

Deryaların En güzeliyiz.

Laikliğin ve Demokrasinin Kalesiyiz!...

İzmir biraz gâvurdur ve öyle olmaya da devam edecektir.Bu kentin insanları Allah'ına inanır; Atatürk'e, milli ve dini değerlerine her zaman sahip çıkar. Hoşgörü içinde, özgürce ve ***fiyle yaşar bu güzel kentte.

Varsın gâvurluğumuz bizde kalsın. Biz böyle çok mutluyuz.

Çünkü İzmir’de; Başı açık olduğu için dolmuşa ve taksiye alınmayan tek bir bayan göremezsiniz.

Çünkü İzmir’de; Ramazan ayında oruç tutmadığı için dayak yiyenleri de göremezsiniz.

Çünkü İzmir’de; Oruç tutmadığı için, araçtan indirilenleri de göremezsiniz.

Çünkü İzmir’de; İnsanlar birbirine sevgiyle bakar. Kin ve öf***le değil.

Çünkü İzmir’de; Başı kapalı olan bayanların da akılları vardır, aklın ve bilimin ışığında yürürler.

Çünkü İzmir’de; Baş kapama veya açma değil, içindeki düşünce ve fikirler ön plandadır.

Çünkü İzmir;

* Kurtuluş Savaşının başladığı ve bittiği yerdir.

* Emperyalistlerin denize döküldüğü yerdir.

* Hasan Tahsinlerin, Kubilay’ların, Şair Eşref’lerin şehridir.

* Sevdalıların, aşıkların şehridir.

* İnsana değer verenlerin şehridir.

Ve söz konusu Aşk; Mustafa Kemal ATATÜRK, Memleket ve Cumhuriyet aşkı olunca ise hiç kuşku yok ki İzmir bu sevdaya bağlılığını en güzel şekilde gösterenlerin kentidir.

“Ben bütün İzmir’i, İzmirlileri severim; Güzel İzmir’in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerine eminim.”

Mustafa Kemal ATATÜRK

11 Ekim 1922

AKP’nin belediye başkan adayı olacak pek sayın kellesi;

İzmir’e gelirken bir kez daha düşün derim.

İzmir bizimdir. Size vermeyiz.

İzmir’i size vermemek için, şahsım adına ne yapmam gerekiyorsa yapacağıma ant içiyorum.

İstediğiniz kadar belediyeleri bölün.

Sınırları değiştirin,

Mevcut başkanlara başarısız deyin,

Daha iyisine layıksınız deyin,

Metroyu yapamadılar, İzmirlileri perişan ettiler deyin,

Eksik yatırım yapılıyor yada bitiremiyorlar deyin,

Belediyecilikten anlamazlar deyin….

Şunu unutmayın sakın;

AKP’li bir belediye ile size göre yeni bir çağ bize göre ise tam bir facia yaşayacağımıza, Gâvurluğumuz ile kalıp sevgi,hoşgörü, barış ve huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz.

Sayın AKP’ne sesleniyorum;

Bu yerel seçimlerde size teslim olmayacağız.

Bundan sonraki seçimlerde de (aksi bir durum söz konusu olmazsa 2014 yılında) karşınızda “BEN” olacağım. Siz veya sizin zihniyetinizde bir başkası , fark etmez. 2014 Yılında karşınızdaki adaylardan biri de benim.

Evet Sayın AKP,

Bir, İzmirli olarak,

Bir, Atatürk Genci olarak

Bir, Vatan sevdalısı olarak

Bir, Cumhuriyet sevdalısı olarak

Bir, Kurtuluş neferi olarak

Karşınızdayım.

Varsa yüreğiniz gelin, Biz buradayız.

Bir İzmirli olarak; Bütün gayretimi, bu güzel kentimi sizden uzak tutmak için harcayacağım. Türkiye’nin aydınlık yüzü bu güzel kentimiz için, sonuna kadar çalışacağım ve savaşacağım.

Ben İzmir’im, İzmir benim her şeyim.

Bu vatan için de, Gâvur İzmir için de ölürüm ben.

Barış Melengeç

10/03/2008

huseyinkursat
11-03-2008, 17:13
Biz Asla gavur değiliz
Biz İzmir'imizle gurur duyan insanlarız
Bize Gavur diyenler varmış, varsın desinler
Aynası iştir kişinin Lafa bakılmaz
Biz (gavur) degil TÜRK İZMİR iz
İzmir bugün Yarın ve sonsuza kadar Türk İzmir olarak Kalacaktır
Yeterki inanalım İnanalimki İzmir'e gavur diyenlerin suratına İnancımız bir Tokat gibi Patlasın.
Saygılar...

soprano
11-03-2008, 17:26
sonsuz teşekürler.eline diline saglık.

temel50
11-03-2008, 17:26
muaşımı iki bin ytl yapsın ben ona hersene çocuk yapayım ben emekli muaşım 600 ytl nasıl çocuk yapılır ikitane yeter biri kız biride oglan alah onlara ömür versin

f47xfenerli
11-03-2008, 17:35
BU ne biçim bir konu tamamen provakatıf bir haber nasıl yani biraz gavuruz
allahınızdan korkun türklük le ne alakası var her lafın arkasını önünü sağını
solunu vatan millet edebiyatına bağlamakla bu yazılanları aklamaz beyler
ayıptır günahtır aslında söyleyecek çok şeyvar ama hangi zihniyete söyleyim
yerinde kalsın:(

gacvokem
11-03-2008, 17:39
Akıllı olun izmirliler ankara da metro varda ne oldu millet arabalarda akraba oldu nerdeyse,
45 dakikada işime gidiyordum şimdi nerdeyse 1.15 dakada gidiyorum sakın huzurunuzu bozmayın,akıllı olun akıllı ideolojiye değil çalışana oy verin

makay
11-03-2008, 17:44
kusuruma bakmayin ama ben simdi sizin yazmis oldugunuz seyle gurur mu duyayim yoksa uzuleyimmi bilemedim insanin kendi dinini ozgurce aciklamasi ,yasamasi ve uygulalamsina her zaman saygi duydum ama Turkiye gibi bir yerde hele hele musluman bir ulkede insanlarin kafasinin kapatmasi ayiplanip zekali insanlarin egetimden mahsur kalmasi ve de uzaklastirilmasi aslinda en ayip bir sey .Mustafa Kemal Ataturk demis oldugu gbi Turk insani caliskandir Turk insani zekidir diye bosuna dememis zaten kendi insanimizi disladigimizdan hep baska devletlere kole olduk neden kendi insanlarimiz okumasin neden kendi insanlarimiz bir seyler icad edip baskalarina satmasin neden kendi insanimiz cahil kalsin kafasi kapali nice ustun zekali insanlarimiz varki ama biz halen bu insanlari dislayip ayiplayip kole misali kullanmaya calisiyoruz biz bu dusunceyle devam edersek daha cok eziyet vede eza cekeriz yuce onderimiz ATATURK hic bir zaman dememis kafa acik insan kafasi kapali insandan zekalidir bence her insan esittir cunku hepimiz etten kemikten vede ayni kandaniz hic bir insan diyerinden ustun degildir .kusuruma bakma ama sayin Ibalaban senin suandaki oturmus oldugun ,dogdugun vede yasadigin topraklari kafasi kapali analarin evlatlari korudu o topraklar icin canlarini verdi vede o askerlerin analari evlatlarinin canlarini vatani ugruna feda etti neden savasda demedinizki kafasi kapalilar savasa gelmesin siz yobassiniz siz bizden degilsiniz demediniz ama simdi ipler sizin elinizde (kopruyu gecene ayiya dayi misali) ben 30 senedir hollandada yasiyorum burda halkin nerdeyse hepsi hiristiyan ama biz dinimizi dilimizi ozgurce uyguluyabiliyoruz ama kendi vatanimizda bunlari yapamiyoruz neden acaba size soruyorum neden biz de sapina kadar Turkuz vede Allaha cok sukur muslumaniz ama saygisiz deyiliz bizim icin mezhep ayriligi diye bir sey yok insanlarida dil din veya irki deyisik diye dislamayiz cunku hepimiz insaniz insan!

tracker1
11-03-2008, 18:04
bu yazı tamamen halkı proveke etmek için vatan millet ve din düşmanının kaleminden çıkmış kin kusan bir ifade yazıyı yazanı kınıyorum
yazarı tanımıyordum yazar meğer
tuncay özkan'ın dümen suyundaymış

conker
11-03-2008, 18:10
Ne kadar saçma sapan bir yorum.
Sen kendini gavurmu ne hissediyorsan hisset be kardeşim.
Alt tarafı belediye seçimleri bu.
Eğer ak partiyi beğenmiyorsan gider inandığın bir partiye oyunu verirsin bu kadar basit.
Demokrasi denen bir kavram var.
Başta bütün düşüncelere saygı göstermesini öğreneceksiniz sonra inandığın düşünceyi demokratik kurallar içerisinde destekliyeceksin. Bu işin kuralı budur.
Yoksa Haçlı seferlere gider gibi kin, nefret, kusup hamaset yapmayacaksın.
Saygılar.

osmann
11-03-2008, 18:13
kusuruma bakmayin ama ben simdi sizin yazmis oldugunuz seyle gurur mu duyayim yoksa uzuleyimmi bilemedim insanin kendi dinini ozgurce aciklamasi ,yasamasi ve uygulalamsina her zaman saygi duydum ama Turkiye gibi bir yerde hele hele musluman bir ulkede insanlarin kafasinin kapatmasi ayiplanip zekali insanlarin egetimden mahsur kalmasi ve de uzaklastirilmasi aslinda en ayip bir sey .Mustafa Kemal Ataturk demis oldugu gbi Turk insani caliskandir Turk insani zekidir diye bosuna dememis zaten kendi insanimizi disladigimizdan hep baska devletlere kole olduk neden kendi insanlarimiz okumasin neden kendi insanlarimiz bir seyler icad edip baskalarina satmasin neden kendi insanimiz cahil kalsin kafasi kapali nice ustun zekali insanlarimiz varki ama biz halen bu insanlari dislayip ayiplayip kole misali kullanmaya calisiyoruz biz bu dusunceyle devam edersek daha cok eziyet vede eza cekeriz yuce onderimiz ATATURK hic bir zaman dememis kafa acik insan kafasi kapali insandan zekalidir bence her insan esittir cunku hepimiz etten kemikten vede ayni kandaniz hic bir insan diyerinden ustun degildir .kusuruma bakma ama sayin Ibalaban senin suandaki oturmus oldugun ,dogdugun vede yasadigin topraklari kafasi kapali analarin evlatlari korudu o topraklar icin canlarini verdi vede o askerlerin analari evlatlarinin canlarini vatani ugruna feda etti neden savasda demedinizki kafasi kapalilar savasa gelmesin siz yobassiniz siz bizden degilsiniz demediniz ama simdi ipler sizin elinizde (kopruyu gecene ayiya dayi misali) ben 30 senedir hollandada yasiyorum burda halkin nerdeyse hepsi hiristiyan ama biz dinimizi dilimizi ozgurce uyguluyabiliyoruz ama kendi vatanimizda bunlari yapamiyoruz neden acaba size soruyorum neden biz de sapina kadar Turkuz vede Allaha cok sukur muslumaniz ama saygisiz deyiliz bizim icin mezhep ayriligi diye bir sey yok insanlarida dil din veya irki deyisik diye dislamayiz cunku hepimiz insaniz insan!

:present: :present:

çok güzel yazmışsın. demek dışarıdan burası daha net gözükmekte.
zamanında kafası kapalı insanların ve çocuklarının memleketi kurtarması şimdi pek değer taşımamakta. illa herkesin kafasını açacaklar. bunuda laikliğin ve çağdaşlığın !!!! (ne demekse) gereği olduğunu söyleyecekler. kapalı insanlar gerici imiş...irticacı imiş...falan filan. lafa gelince mangalda külbırakmadan "BİZDE MÜSLÜMANIZ..bİZDE" diye haykıranlara artık şaşmıyorum.
tutturulmuş bir siyasi simge. yaygara üstüne yaygara koparılmakta.
Yüzbin kere söyledim. benim eşim anam sülalemin büyük kısmı allah rızası için başını örter. aynı benim allah rızası için namaz kıldığım gibi...
sen kapatmazsan kapatma...bana karışmaya ne hakkın var? ben sana karışıyormuyum? hemen atatürk ü ve laikliği öne sürmesin kimse. atatürk kimsenin tekelinde değil. bizimde atamız. selametle...
(forum kurallarını biliyorum..vallahi siyasi yazmak istemedim. ama bunları yazmadan da duramıyorum. cevap veresim geliyor...)

kenan27
11-03-2008, 18:14
Diline sağlık elhamdüllilah türk toplumu olarak inanclıyız imanlıyız ama gavur değiliz . bizi bölmek kardeş kavgası çıkarmak isteyenlere ATATÜRK gençliği asla buna müsade etmeyecektir.ülkemiz parça parça satanlara birgün hesap soracaktır.laik demokrat hür gelişmiş TÜRKİYE için kenan27

Seferihisarlı
11-03-2008, 18:21
Ben bir izmirli olarak sana çok teşekkür ediyorum... İbalaban

ozturk
11-03-2008, 18:32
elina diline saglık İBALABAN ne dedıysen dogru dedın dogru yazdın ben izmirli degilim ben aslen rizeliyim ve sonuna kadarda atatürkçüyüm muslumanımda elhamdulillah bakıyorumda bu yazının ustunde karnı agıranlar oldu kardesım ben 3 degıl 30 cocukda yaparım azkıla ıhtıyacım hıc yok ustte denıldıgı gıbı adam gıbı ınsanların ekonomık durumlarını duzeltsın ler oh ben varım asgarı ücrete bıle artıs yapamayan bunlar akıl vermesın benım maasım 75o lıra versınler sayın mıllet vekıllerı aldıkları maası vaba eh yaparız bır düzüne maas 5 lıtrelık aycıcek yagı akp hukumetı gelmeden 9 lıraydı sımdı 20 ıle 25 lıra arasında degısıyor ınan cok daha yazarım ama degmez bu mınlet helbet bırgun dogru yolu gorecek neyse fazla soze hacet yok SENIN YANINDAYIM İZMİR SONUNA KADAR

tracker1
11-03-2008, 18:48
elina diline saglık İBALABAN ne dedıysen dogru dedın dogru yazdın ben izmirli degilim ben aslen rizeliyim ve sonuna kadarda atatürkçüyüm muslumanımda elhamdulillah bakıyorumda bu yazının ustunde karnı agıranlar oldu kardesım ben 3 degıl 30 cocukda yaparım azkıla ıhtıyacım hıc yok ustte denıldıgı gıbı adam gıbı ınsanların ekonomık durumlarını duzeltsın ler oh ben varım asgarı ücrete bıle artıs yapamayan bunlar akıl vermesın benım maasım 75o lıra versınler sayın mıllet vekıllerı aldıkları maası vaba eh yaparız bır düzüne maas 5 lıtrelık aycıcek yagı akp hukumetı gelmeden 9 lıraydı sımdı 20 ıle 25 lıra arasında degısıyor ınan cok daha yazarım ama degmez bu mınlet helbet bırgun dogru yolu gorecek neyse fazla soze hacet yok SENIN YANINDAYIM İZMİR SONUNA KADAR

çok karnından sallamışsın ben kardeş karnı agrıyan sensin 2000-2001 de sıvı yag 5 litresi 18 milyon lira idi şimdi nerdeymiş bu 20-25 milyon lira olan yag daha 1 hafta önce aldım ülker en iyisi ve kalitelisidir 16 ytl mısır özü hemde
herşeyi izimlendirmişsiniz bu kadar düşmanlık ancak cahil toplumlarda olur birde cunta rejimlerinde konuyu nereden nereye çekmişsin helal olsun

üstat
11-03-2008, 18:57
arkadaşım eline sağlık düşüncelerine aynen katılıyorum,Sağolasın.Sağlıcakla

ESES-58
11-03-2008, 18:57
sayın arkadaş,akp ye tepkine bir şey demem ,senin siyasi tercihin.bende eleştiriyorum kendimce ama anlamadığım,izmirliyiz gavuruz diyorsun,başbakanda aynısını diyor o zaman niye kızıyon.bırakın artık gavurculuk,hırantçılık oynamayı,atatürkçü,laik,demokratik geçinmeyi ve bu söylemler arkasına sığınmayı,bunlar demogoji samimiyetten uzak söylemler.gerçekçikçi olun türk'sek gösterelim türklüğümüzü müslüman'sak gösterelim islamın faziletini.çağa ayak uyduralım güçlü olalım.öyle demokrasi balonunu şişirip durmayalım.bırakın partileri,tuu kaka edebiyatını,ÜLKE GİDİYOR BEYLER ,ÖZÜMÜZ GİDİYOR,BAYRAK SÜRÜNÜYOR,TOPRAK SATILIYOR,AHLAK DEJENERASYONU VAR.siz hala gavuruz mutluyuz, bir kısmı ermeniyiz hırantız...bu ne genişlik.BİZ TÜRK'ÜZ TÜRK OĞLU TÜRK..ŞÜKÜR ALLAH'a

ESES-58
11-03-2008, 18:59
çok karnından sallamışsın ben kardeş karnı agrıyan sensin 2000-2001 de sıvı yag 5 litresi 18 milyon lira idi şimdi nerdeymiş bu 20-25 milyon lira olan yag daha 1 hafta önce aldım ülker en iyisi ve kalitelisidir 16 ytl mısır özü hemde
herşeyi izimlendirmişsiniz bu kadar düşmanlık ancak cahil toplumlarda olur birde cunta rejimlerinde konuyu nereden nereye çekmişsin helal olsun

yok be arkadaşım sallamamış.sen nerden aldın bilmem ama rakamlar doğru

conker
11-03-2008, 19:03
Başbakanımız bir düşüncesini dile getirdi 3 çocuk yapın diye... Yaşlanmış bir toplum olarak Avrupayı örnek göstererek.
Allah her keze akıl ve fikir vermiş, Eğer ekonomik gelirin 3 çocuk yapmaya uygun değilse
1 yaparsın 2 yaparsın veya hiç yapmazsın. Benim anlamadığım bu tahammülsüzlük niye.
Bir görüşe bu kadar düşmanca karşı çıkmak niye, her halde çehaletin getirdiği bir düşünce tarzı. Bir düşüncemizi dahi demokratik kurallar içerisinde ifade edemeyen bir toplum olduk.
Kendi görüşlerimizi ifade ederken bakın ne kadar başka düşüncelere karşı nefret doluyuz.
Allah akıl fikir versin başka ne denirki...

tracker1
11-03-2008, 19:13
yok be arkadaşım sallamamış.sen nerden aldın bilmem ama rakamlar doğru

Only the registered members can see the link

yilmaz35
11-03-2008, 19:13

2000-2001 de 18 milyondu şimdi 16 ytl
sende öyle bi sallamışsınki kardeşim türkiye sınırınırlarını sınırlarını geçmiş

dangermobil
11-03-2008, 19:23
bencede cok gereksiz bir yazı.haberi ve yorumları okudum yazar hedefine ulasmıs gibi bazen insanları kutuplastırmayın diyerekte insanlar kutuplastırılabilir.soylenen şekilde tuncay özkanın dümeninde birisiyse zaten ne yapmaya çalıştığı belli yerel secimler yaklaşırken...bende izmirliyim.gavur izmir soylemi basbakandan oncede vardı çok eski bi yakıştırmadır osmanlı zamanından ve izmirlilerle ilgisi alakası yoktur.yani izmir elbette gavur değildir.bildiğim kadarıyla basbakan bu sozu cok eskiden soylemişti ve gavur izmir imajını sileceğiz tarzında bi ifade kullandı.kullandığı ifade her yone cekılebilecek durumda olabilir ama izmir gavurdur biz orayı gavurlardan kurtaracağız anlamı çıkarmak çok ağır bi ifade.izmirde ak partide siyaset yapanlarda izmirli olduğuna göre ozaman onlarda gavur anlamı çıkar.peki kimi kimden kurtarıyoruz.son yıllarda izmirimizin çok gerilerde kaldığı çok aşikardır.istanbula ve baskente otobanımız yokken otoban odeneklerinin neden ısrarla çeşme tarafına istendiği sanırım arastırılıyodur.gavur olsunda varsın metrom otobanım sanayim altyapım olmasın demek gercekçi bi bakış açısı değildir.sanırım izmirin sorunuda bu: soylevi sadece bu olan (belediyecilikten anlamıyoruz ama olsun)insanların aday olup zaten nasıl olsa kazanıyor olması.ornek bu yazar.çok sukur bizde turkuz bizde muslumanız bizde ataturkcuyuz bizde izmirliyiz ama sanırım izmir için oy verirken artık baska seyleride goz onunde bulundurup iki kere dusunmeliyiz...

cafer50
11-03-2008, 19:32
sayın arkadaş,akp ye tepkine bir şey demem ,senin siyasi tercihin.bende eleştiriyorum kendimce ama anlamadığım,izmirliyiz gavuruz diyorsun,başbakanda aynısını diyor o zaman niye kızıyon.bırakın artık gavurculuk,hırantçılık oynamayı,atatürkçü,laik,demokratik geçinmeyi ve bu söylemler arkasına sığınmayı,bunlar demogoji samimiyetten uzak söylemler.gerçekçikçi olun türk'sek gösterelim türklüğümüzü müslüman'sak gösterelim islamın faziletini.çağa ayak uyduralım güçlü olalım.öyle demokrasi balonunu şişirip durmayalım.bırakın partileri,tuu kaka edebiyatını,ÜLKE GİDİYOR BEYLER ,ÖZÜMÜZ GİDİYOR,BAYRAK SÜRÜNÜYOR,TOPRAK SATILIYOR,AHLAK DEJENERASYONU VAR.siz hala gavuruz mutluyuz, bir kısmı ermeniyiz hırantız...bu ne genişlik.BİZ TÜRK'ÜZ TÜRK OĞLU TÜRK..ŞÜKÜR ALLAH'a

Eline sağlık kardeş ,al bendende bu kadar.

f47xfenerli
11-03-2008, 20:07
Başbakanımız bir düşüncesini dile getirdi 3 çocuk yapın diye... Yaşlanmış bir toplum olarak Avrupayı örnek göstererek.
Allah her keze akıl ve fikir vermiş, Eğer ekonomik gelirin 3 çocuk yapmaya uygun değilse
1 yaparsın 2 yaparsın veya hiç yapmazsın. Benim anlamadığım bu tahammülsüzlük niye.
Bir görüşe bu kadar düşmanca karşı çıkmak niye, her halde çehaletin getirdiği bir düşünce tarzı. Bir düşüncemizi dahi demokratik kurallar içerisinde ifade edemeyen bir toplum olduk.
Kendi görüşlerimizi ifade ederken bakın ne kadar başka düşüncelere karşı nefret doluyuz.
Allah akıl fikir versin başka ne denirki...

doğru söze ne denir :present: :present: :present:

babamın 16 tane çocuğu var hepimiz elhamdullah yetiştik ve de yoksulduk
allah her boğazın rızkını verir yeterki inancımızı yittirmeyelim ve doğru çalışalım

asilhan_35
11-03-2008, 20:32
sana katılıyorum ibalaban akp izmir 2 iktidar dönemindede alamadı gelecek dönemde alamıyacak akp ziyniyetli belediyeleri ğörüyoruz oyüzden diyorumki tüm izmir halkına akp ye çok ğüçlü bir ders daha verin izmir demokrasinin ve laiklğin kalesidir izmir halkı olarak tepkimiiz çok ğüzel göstermişiz göstermyede devam edeceğiz izmir kurtuluş savaşının başlayıp bittiği yerdir izmir oğünleri unutmadı unuturmazda bir izmirli olarak tüm izmir halkının önünde sayğıyla eğilirim

lordlordleon
11-03-2008, 20:44
paylaşım için teşekkürler usta ellerine sağlık

gacvokem
11-03-2008, 21:28
kardeş şu aldığın yerin adresini verde bizde alalım y:))arkadaş salamamiş yadasen piyasayı bılmıyon yada sahte yağı ülker diye sana vermişler o fiyata(bak ben sana fiyatlardan bir kaç örnek vereyim portakal 2.5 ytl-kabal 6 ytl-yumurtanın kolisi 5.250-benzin 3.küsür )daha sayacam ama kafanızı şişirmeyeyim bunları demeğoji olsun diye yazmıyorum çıkıp araştıra bilirsin

ultra-mehmet
11-03-2008, 21:49
bu konu provakatif içerikler içeriyo........

ultra-mehmet
11-03-2008, 21:51
Bizim bu konuda düşüncesini dile getirip tartışmamızı istiyorlar kanmıyarım bunlar sokaklardada eylem yapıp bunun için çalıştılar ama halk bunu kanmadı bizde kanmıyalım....hükümetini başbakanını ve belediye başkanını yaptıgı işten begenmiyorsanız şeçim en güzel ranttı olda cevap veriniz...

erdal99
11-03-2008, 22:12
provakasyon kokuyo bunnlarrr!

kop-61
11-03-2008, 22:16
Şimdi burada bal gibide siyasi amaçlı konu açılmış...
Konu yasak olduğu halde (mod) larında bu konuya görüş bildirmeleri cok ilginç...
***fi hareket yok arkadaşlar.
Şimdi ben akp yi öven bi konu açsaydım,coktan banlanırdım herhalde...
Konunun emin editlenmesini yada silinmesini isterim.
Aksi taktırde benim uyeliğimi silin.Mod arkadaşlar...

umuter
11-03-2008, 22:46
konu siyasi tartışmalara döndüğü ve haber amacından saptığı için kapanmıştır arkadaşlar kimse kutuplaşmasın hepimiz burada sadece bilgiyi paylaşıyoruz