Orijinalini görmek için tıklayınız : IQ flash problemi
arkadaşlar cihazımın flaşında problem var son çıkan farklı menüyü yükledim cihaz açılmadı sadece nokta şeklinde ışık yanıyor ne yapmalıyım
arkadaşlar cihazımın flaşında problem var son çıkan farklı menüyü yükledim cihaz açılmadı sadece nokta şeklinde ışık yanıyor ne yapmalıyım
Original Yazılım yukle düzelir
hangisi bir zahmet link veya versiyonunu verebilirmisin
Cihazın IQ Sanırım Only the registered members can see the link
cetindeniz
12-03-2008, 00:42
Cihaz hatadan dolayı flşa çökmütür bu gibi durumlarda dikkat etmen gerekir flaş dosyası yüklenecek başka bir kurtarma yazılımı yoktur
flash dosyası nasıl yüklenir
uydu_111
13-03-2008, 14:06
arkadsım o flash dump dosyasıyla oluyo makinası var flası yeniden programlıyolar ama bizde yeni farklıyı yükledik bisey olmadı bence flashına bisey olmadı orjinalinle dene bi orjinal yazılım yükle bence düzelir
startrek yazılımını yükledim çalışıyor ama kanal listesi alıp veremiyorum önceden yapıyordum şimdi ne yaptıysam olmadı
her yazılım ve version'un Kanal Tablosu degişebilir onun için kanal tablosunu hangi yazılımla upload ettiseniz o yazılımı yükleyip kanal tablosunu atın örnek; Startrack yazılımından upload
edilmiş bir kanal tablosu Truman yazılımında çalışmaz.
Saygılarımla..
CansısBeden
18-05-2010, 00:43
link için teşekkür ederim