Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Telekom bir dava daha kaybetti.

Kemal Turan
13-03-2008, 13:41
BURSA da bir tüketicinin, Telekom un aldığı sabit ücrete ilişkin başvurusu üzerine, Yıldırım İlçe Hakem heyetinin, verilmeyen bir hizmet karşılığında alınan ücretin kanunlara aykırı olduğu gerekçesiyle uygulamanın iptalini ve bugüne kadar alınan paranın geri iadesini kararlaştırdığı bildirildi.

vatan

umuter
13-03-2008, 17:07
yaw hakem heyeti tamam diyor temyizde ana mahkemeler iptal ediyor !! ne anladık o zaman bu işten hiç bir icraat olmuyor ki
belki de o davayı açan adam bi sürü mahkeme masrafı falan da ödüyordur o da cebinden gidiyor :(

ttneco
13-03-2008, 17:16
aynenn öyle
hakem heyetimninn verdiğii karar bağlayıcı değill
milletii kandaırıyorlar
dava kaybetme faklıı arkadaşlar hakemm heyetii bağlayıcılığıı yokk

ttneco
13-03-2008, 17:17
boşuna milletii umutlandırıyorlar
dilekçe ile para topluyorlar ..
aman ha dikkat arkadaşlar

MUTAF
13-03-2008, 19:21
tamamen yanıltmaca.. hani aylardır ortalıkta dönen bu laflar ya tamamen yalan yada halkı oyalayarak daha çok cebimizdenki paraları indiriyorlar..

cetindeniz
13-03-2008, 20:11
Kim kimin cebine elini attığı belli olmuyor vatandaşımız uyanık olmadıkca mehkemeler hiç el atmazlar olaya

enesveli33
26-03-2008, 18:54
Arkadaşlar ben dilekçe gönderdim . cevap olarak bana hakem heyetinin
kararını mahkemeye verdik dediler: Amam dilekçeler çoğağdıkça be karar aşamasındaki dava değişe bilirbenim kanaatım
evinde telefomu olan arkadaşların zatem 10 ytl her ay gidiyor.bir ayda 1 ytl dilekçe gönderme parası verilirse inşallah iyi olur diye düşünüyorum
saygılarımla

emomory
27-03-2008, 01:39
Allahtan Telefonu GRAHAM BELL Buldu. Ya TÜRKTELEKOM Bulaydı. Hakikaten Verilmiş sadakamız varmış.

(Eminimki Atamızın ve Graham Bell in kemikleri mezarlarında fazlasıyla sızlıyordur .
Atatürkün Güçlü Türkiye'si ve Graham bell in hayat kurtarıcı icadı. Bu soytarıların elinde maskara oldu çıktı.):mad2:

yusuf70
15-01-2010, 17:56
velhasıl dağınık bir toplumuz hiç bir yaptırım gücümüz yok şeyim hıyar diyene bir avuç tuzla koşuyoruz çok özür dilerim bu kadar iletişim imkanı varken malesef birleşemiyoruz bir birleşsek anasını satarız ortalığın

demir2768
15-01-2010, 18:32
arkadaşlar boşuna ugraşmayın adamlar sırtını agalara dayamış ne hakem heyeti ne mahkeme kararı dinliyorlar kapatın şu t** neti

medcezir75
15-01-2010, 21:26
Allahtan Telefonu GRAHAM BELL Buldu. Ya TÜRKTELEKOM Bulaydı. Hakikaten Verilmiş sadakamız varmış.

(Eminimki Atamızın ve Graham Bell in kemikleri mezarlarında fazlasıyla sızlıyordur .
Atatürkün Güçlü Türkiye'si ve Graham bell in hayat kurtarıcı icadı. Bu soytarıların elinde maskara oldu çıktı.):mad2:

Kardeşim harika yorum..Tek kelimeyle şapka çıkartıyor...Artık başka yoruma gerek yok idyorum...:present::present::present:

ŞAVKÇI09
15-01-2010, 22:03
O bişi değil de dünkü ihaleyi kaybetmesi kötü oldu şirketin ımkb deki hisseleri negatif etkilendi..

adnanarkan
15-01-2010, 22:07

mükemmel özetlemişsiniz.tebrikler.size tamamen katılıyorum.

taylan44
15-01-2010, 23:42
arkadaşlar bir internet sitesinden okuduğum habere göre telefon zorunluluğu kalkıyor sabit ücret parasınıda bağlantı ücreti falan filan şeylere yüklüyeceklermiş

turhan_csg
16-01-2010, 00:45
Düzeltme:
Arkadaşlar Telefonu Grham Bell icat etmedi. O hırsız. Telefonu Grham Bell patentini almadan önce MARKONİ icat etti. Adamın Paten alabilmek parası yoktu. Uyanık Bell parayı buldu ve kendi adına lisasını patentini aldı. Doğrusu bu.