Orijinalini görmek için tıklayınız : Dreambox 500 s
cemil974
15-03-2008, 22:41
arkadaşlar bugün cihazı aldım yani ilk kez kullanıcam çok karışık geldi cihazda hiç bir şey yüklü değil ingilizce menü. ben newcamd server kullanıyorum ben bu cihaza sırasıyla neler yüklemem lazım gemini nedir yazılımmı tps leri açıyomu
yani cihazı yanlış birşey yapıpta bozmak istemiyorun neler yapmam yüklemem lazım yardımlarınızı bekliyorum tşk..ler:49:
arkadaşım server ayarı kolay cihazına ilk olarak bir image yüklemen lazım gemini-nabilo veya nemesis olabilir. şu ana için bazı arlkadaşların hazırlamış olduğu ccam lı backuplar bunlarla tps çözmekte.
cemil974
15-03-2008, 23:02
arkadaşım server ayarı kolay cihazına ilk olarak bir image yüklemen lazım gemini-nabilo veya nemesis olabilir. şu ana için bazı arlkadaşların hazırlamış olduğu ccam lı backuplar bunlarla tps çözmekte.
volkan bey image rs32 ile mi yüklücem backup ne dir yükleme programı
ben next kullanıyodum o kolaydı wsp ile server izliyodum en son gemini de kanal listeleri de varmı kusura bakma baya karışık ilk ne yapmam lazım
arkadaşım image yi dreamup la rs232 ile yüklenir back up eternet veya rs 232 ile yüklenir şu an vaktim olsa daha fazlsını yapardım ama şu an dosya indirmeye vaktim yok.dream bölümünde bir göz gezdirip ve googlede araştırma yaparsnız kolayca öğrenirsiniz basit.
cemil974
15-03-2008, 23:09
tamam arkadaşım tşk..
DEJAVU®42
21-03-2008, 11:59
Arkadaşlar forumda yardım acil vs gibi başlıklar acmak kurallar geregi yasak konu acarken konun icerigi ile ilgili olsun saygılar...