Orijinalini görmek için tıklayınız : KaKa ''Artık FenerbahÇe'liyim.''
Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal’e elenen Milan’da forma giyen Brezilyalı yıldız, UEFA’nın resmi sitesine yaptığı açıklamada “Artık Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’yi destekliyorum” diyerek, sarı-laciverti ekibi ve teknik direktör Zico’yu göklere çıkarttı.
Kaka, UEFA’nın resmi internet sitesine yaptığı açıklamada;
"Bence Şampiyonlar Ligi’nin bu sezonki en büyük sürprizi olabilecek kapasitedeki takım Fenerbahçe. Ülkemizin efsane futbolcularından Zico’nun ekibi çok iyi bir hava yakaladı. Ve Güney Amerikalı arkadaşlarımızla birlikte son derece başarılı maçlar çıkartıyorlar. Bunun son örneği de Sevilla önünde turu atlamaları.
Umarım Zico, F.Bahçe ile birlikte gidebildiği en üst seviyeye kadar çıkar. Takımım Milan Şampiyonlar Ligi’nden elendikten sonra, ben artık F.Bahçe’yi destekliyorum”dedi
Bende dedim kaka feneremi geldi.. :D
odemisligurkan
17-03-2008, 15:40
yas 32 olsun o zaman gelır.
inşallah o günleride göreceğiz
*-*trixter*-*
17-03-2008, 15:49
fenere degil cimboma gelecek inşallah ?
fenere degil cimboma gelecek inşallah ?
ZİCO faktörü olmasaydı belki çünkü adamlar ZİCO ya resmen tapıyorlar.
Ronaldo,Kaka ve Ronaldinho nun hayatlarını okudum hepsinin çocukluk kahramanı ve idolü ARTHUR ZİCO'ymuş.
*-*trixter*-*
17-03-2008, 15:59
ZİCO faktörü olmasaydı belki çünkü adamlar ZİCO ya resmen tapıyorlar.
Ronaldo,Kaka ve Ronaldinho nun hayatlarını okudum hepsinin çocukluk kahramanı ve idolü ARTHUR ZİCO'ymuş.
olsun yine de bekleriz yarın ne olacağını kimse bilemez
olsun yine de bekleriz yarın ne olacağını kimse bilemez
Doğru söylüyorsunuz ELVİR BALİÇ te galatasaray için o formayı giyeceğime kefen giyerim demişti ama....
Kısacası paranın açamayacağı kapı yoktur.
kemal3524
17-03-2008, 16:32
Doğru söylüyorsunuz ELVİR BALİÇ te galatasaray için o formayı giyeceğime kefen giyerim demişti ama....
Kısacası paranın açamayacağı kapı yoktur.
iyide o para cimbomda yok
:8[1]: :8[1]: :8[1]:
Arkadaşım öyle deme baksana adnan polat listesine ağaları paşaları almış.
*-*trixter*-*
17-03-2008, 18:27
Türkiye'de mal varlığı en zengin kulüp galatasaray
:loco: :loco: :loco:
turkocigo
17-03-2008, 18:35
yas 32 olsun o zaman gelır.
:8[1]: :8[1]:
erdal1988
17-03-2008, 18:58
galatasaray hangi parayla alacak kaka yı yoksa yeni başkan adayınız adnan polat cuma günleri para toplamayamı çıkacak geçen dönemki yönetime topladığı gibi sağolsun aziz yıldırım para vermese ligden çekilecekti:)
*-*trixter*-*
17-03-2008, 19:20
galatasaray hangi parayla alacak kaka yı yoksa yeni başkan adayınız adnan polat cuma günleri para toplamayamı çıkacak geçen dönemki yönetime topladığı gibi sağolsun aziz yıldırım para vermese ligden çekilecekti:)
Adnan Polat'ın kim olduğunu araştır, kaka gibi elli futbolcu alır be
Only the registered members can see the link GALATASARAYLIYIZOnly the registered members can see the linkŞAMPİYON OLANA KADAR SAVAŞIRIZOnly the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
Adnan Polat'ın kim olduğunu araştır, kaka gibi elli futbolcu alır be
Only the registered members can see the link GALATASARAYLIYIZOnly the registered members can see the link Gider Biz KalırızOnly the registered members can see the link
yavaşş..:warn:
sıkı dost
17-03-2008, 19:34
EN BÜYÜK FENER:rockon:
*-*trixter*-*
17-03-2008, 19:45
yavaşş..:warn:
Only the registered members can see the link GALATASARAYLIYIZOnly the registered members can see the linkŞAMPİYON OLANA KADAR SAVAŞIRIZOnly the registered members can see the link
BU NASIL BEGENDİNMİ O SADECE BİR SLOGAN
pencere77
17-03-2008, 22:07
ülkemizde büyük 4 takımdan devlete borcu olmayan tek takım fenerbahçe.nede olsa para var
kaka iyi bir futbolcu. turkiye liginde herhangi bir takımda oynaması çok şeyi değiştirir. umarım bu Galatasaray olur. Amane yazıki şimdilik. zor...
cetindeniz
17-03-2008, 23:08
Bu da habermi şimdi
*-*trixter*-*
18-03-2008, 00:37
Bu da habermi şimdi
konuyu kapayında kurtulalım :tongue:
ŞRARSKOZ
18-03-2008, 00:41
fenerde var o para ne oldu banagöre hiç fener Fortis Türkiye Kupası alır kaka o zaman fenere gelir galatasarayda para yok ama adı ve sanı var gel desen bugün gelir nede olsa GALATASARAY adı var saygılar
:45:
*-*trixter*-*
18-03-2008, 00:44
fenerde var o para ne oldu banagöre hiç fener Fortis Türkiye Kupası alır kaka o zaman fenere gelir galatasarayda para yok ama adı ve sanı var gel desen bugün gelir nede olsa GALATASARAY adı var saygılar
:45:
resminde benden olsun
Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link
Bu da habermi şimdi
arkadaşım burda bi emek verip bişeyleri paylaşmak istedik sen ne demeye içine ki şimdi
6s li olduğun için zoruna gidiyor galiba bu haber
tartışma inşallah seviyesinden çıkmaz arkadaşlar lütfen dikkat ediniz...
tartışma inşallah seviyesinden çıkmaz arkadaşlar lütfen dikkat ediniz...
coemar siz söyleyin lütfen haksızmıyım şimdi
biz orda emek verip bişey paylaşıyoz arkadaş mod oldu diye yazdığı cevaba bakın
TEKNİSYEN101
18-03-2008, 14:59
Arkadaşlar fanatizme kaçmadan herkes görüşünü yazabilir,yalnız tartışma yaratacak kelimelerden kaçınalım forumumuzun düzenini bozmayalım.!!!!
:8[1]:
lordlordleon
18-03-2008, 16:40
bende büyük heyecanla actım yaw
:) tşklr paylaşım için
İnşallah KAKA nın fenere geldiğinin haberinide veririz burdan.
Ama çok zor gibi.
Çünkü KAKA şuan Dünyanın en iyi futbolcusu.
sarıkanarya_41
26-03-2008, 21:34
ama bosuna almıs
kakanin fenere gelmemesi için bir sebeb yok insallah oda gelir parayi veren dudugu calar
adnan polat sallama yapıyo icraat görelim bi.:8[1]:
Alex in son kullanma tarihi geçsin.
Orta sahaya yine büyük bi topçu alır AZİZ başkan