Orijinalini görmek için tıklayınız : sat 4450 fta program yükleme hatası
arkadaşlar ben 4450 fta ön paneli display li program atınca tv ekranın da 14 ten geriye sayım başlıyor ve e03 hata veriyor bir türlü yükleme yapamadım bilgi verir seniz sevinirim
afacan-1
18-03-2008, 12:52
yükleme loderinde sağa tıkla özelliklere gir uyumluluktan uyumluluk modunu windovs 98 yap.kolay gelsin.
huseyinkursat
18-03-2008, 13:19
arkadaşlar ben 4450 fta ön paneli display li program atınca tv ekranın da 14 ten geriye sayım başlıyor ve e03 hata veriyor bir türlü yükleme yapamadım bilgi verir seniz sevinirim
Özellikler uyumluluk modu da netice vermez ise Loaderi ve yazılımı klasörden Masa üstüne çıkart masaüstünden at
Saygılar...
®adakoglu
18-03-2008, 13:26
Bu linke bakınız.
Only the registered members can see the link
arkadaşlar ilginize çok teşekkürler benim bilgisayar çift çekirdekli vista yüklü adakoğlu ustanın dediği gibi yaparsam sanırım sorun çözülecek diğer cevapları daha önce denedim sorun devam ediyor hepinize saygılar kolay gelsin tekrar teşekkür ederim
arkadaşlar vista programa göre ustanın verdiği linkteki ayarları yapınca sorun kalmadı gayet güzel yükleme yapılıyor. herkeze çok teşekkürler.