Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : D-Smart cihazında modül tanımama problemi

ozbeksel
18-03-2008, 09:59
Merhaba,
D-Smart Goldmaster DTV 19800 CIM modelini aldım. Elimde zaten Next C Board 2005 var. Bu cihazda aynı zamanda Orion 3200 modül takılı. Bu modülü D-Smart cihazıma taktım. En basitinden bir Motors Tv'yi bile açmadığını gördüm. Ayarlardan CAM seçeneğine geldiğimde modülü cihazın tanımadığını farkettim. Cihazı aldığım bayiye modülümü götürdüm ve orada farklı markada ve aynı siyah kasa cihazlardan 2 tanesinde denedik ve sonuç aynı. Cihazlar Orion modülü tanımıyor.
Bu problemi yaşayanlar var mı? Cihazın kitapçığına göre problem olmaması lazım. Bu durum olağan mıdır? Bilgi ve yardım lütfen.

muammerb
18-03-2008, 18:26
bendede aynı sorun vardı fakat araştırdım. 3200 tanımyor sadece 3100 ve 3010 tanıdı oda kanal şifrelerinin bazılarını açmıyor. sunny siyah kutuda denedim tanıdı sadece goldmasterde tanımıyor

sro071
18-03-2008, 18:49
arkadaşlar o modüller zaten diğer cihazlardada bazı sorunlarla karşılaştırıyordu onlar yazılımsal sornlar ya modüller yada cihazlardan kaynaklarıyor birde o cihazdan ne bekliyorsunuzki o bir dekodor dur şimdilik

prof17
13-04-2008, 23:04
evet arkadaşlar aynı sorun bende de var digitürk modülünde yaklaşık on gündür tanımama problemi var çözüm nedir sizce

adebik
16-04-2008, 19:13
Arkadasim cihaz digiturk modülünü tanimasi gerek cünkü yasal ama yasal olmayan bir modulse tanimaz dsmart engelliyor. eger parasini yatirdigin bir modülse dsmarti arayin yardimci olurlar.