Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Next 2000 CIS SUPERPLUS Tuner

handsome
19-03-2008, 15:51
Arkadaşlar, bana 2000 cis süperplus cihazın tuneri biraz zayıf gibi geldi. Sunny normal boardlara yazılım çıkarmayınca ben de Next 2000 cis süperplus usb li aldım. daha önce de 2000 cı plus kullandığım için onun gibidir diye düşünmüştüm. 2000 cı plus un tuner i çok iyiydi. sinyalleri çok iyi yakalıyordu. benim sunny 1030 sky ın sinyal zayıf olduğu için alamadığı yayınları bile alıyordu ve sinyal seviyesini yüksek gösretiyordu. Ama bu yeni aldığım 2000 cıs superplus usb li cihaz sinyal seviyelerini düşük gösteriyor ve sinyal zayıf olduğu için bazı yayınları da almıyor. Yanı benim eski sunny 1030 sky ın tuneri daha iyiydi bence. Eski Next 2000 plus serileri ile yeni Next 2000 usb li superplus serileri arasında bariz bir kalite farkı var bence. Next cihazlarını ileri götüreceğine geriletmiş.

Sizlerin bu konudaki yorumları ne?

HCakir
19-03-2008, 16:18
Arkadaşlar, bana 2000 cis süperplus cihazın tuneri biraz zayıf gibi geldi. Sunny normal boardlara yazılım çıkarmayınca ben de Next 2000 cis süperplus usb li aldım. daha önce de 2000 cı plus kullandığım için onun gibidir diye düşünmüştüm. 2000 cı plus un tuner i çok iyiydi. sinyalleri çok iyi yakalıyordu. benim sunny 1030 sky ın sinyal zayıf olduğu için alamadığı yayınları bile alıyordu ve sinyal seviyesini yüksek gösretiyordu. Ama bu yeni aldığım 2000 cıs superplus usb li cihaz sinyal seviyelerini düşük gösteriyor ve sinyal zayıf olduğu için bazı yayınları da almıyor. Yanı benim eski sunny 1030 sky ın tuneri daha iyiydi bence. Eski Next 2000 plus serileri ile yeni Next 2000 usb li superplus serileri arasında bariz bir kalite farkı var bence. Next cihazlarını ileri götüreceğine geriletmiş.

Sizlerin bu konudaki yorumları ne?

Bende next 2000 super plus var usbli fakat hiç bi zayıflık görmedim sunny cihazlardan daha hızlı kanal geçişi var,next 2000 plusa hiç bakmadım geçiş hızını tunerini falan bilemiyorum ama next2000 super plus usblide sorunsuz herşey muntazam..

handsome
19-03-2008, 16:35
Bende next 2000 super plus var usbli fakat hiç bi zayıflık görmedim sunny cihazlardan daha hızlı kanal geçişi var,next 2000 plusa hiç bakmadım geçiş hızını tunerini falan bilemiyorum ama next2000 super plus usblide sorunsuz herşey muntazam..

Geçiş hızına bir şey demiyorum. Gayet hızlı geçiyor ama eski 2000 pluslara göre sinyal almada daha zayıf ve sinyal seviyelerini düşük gösteriyor. Sinyali zayıf olan yayınları almıyor. Sunny e göre tabii. Sunny de eski 2000 pluslara göre aynı şekilde zayıf kalıyor bence. elinizde eski 2000 plus ile yeni usb li 2000 superplus varsa deneyebilirsiniz. Farkı göreceksiniz. Ya da deneyenler varsa deneyimlerini açıklayabilirler.

ilhandan
19-03-2008, 16:55
arkadaşım kullandığın diseq ve lnb uyumu ile ilgisi olabilir

®adakoglu
19-03-2008, 17:57
Sinyal sevileri her çihaza göre farklıdır.Çihazı kendimde kullanıyorum.Çok memmunum.Kullandığın Çanak anten, Lnb, Kablo kaliteli olsun her hangi bir sorun yasamaşsın.

handsome
20-03-2008, 09:28
arkadaşım kullandığın diseq ve lnb uyumu ile ilgisi olabilir
diseq kullanmıyorum motorlu çanak kullanıyorum. kablı da 7 metre RG 6