Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi 'tekrar bölüm', reytingler Tek Türkiye'ye kaldı

ultra-mehmet
20-03-2008, 22:18
Kurtlar Vadisi 'tekrar bölüm', reytingler Tek Türkiye'ye kaldı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun, bu gece geçen haftaki bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Haftalardır reyting sıralamasında Kurtlar Vadisi Pusu'nun ensesinde olan Tek Türkiye'nin reyting patlaması yapması bekleniyor.

Tüm Türkiye'yi ekrana kilitleyen 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde show tv sürpriz bir karar aldı.

3 gündür, yeni bölümünün fragmanının döndüğü Show Tv'de, Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu akşam geçen hafta yayınlanan 30. bölüm yayınlanacak.

Show Tv'nin internet sitesindeki yayın akışı bölümünde, 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun tekrar olarak ekrana geleceği gösteriliyor.

3 gündür yeni bölümünün fragmanını yayınlayan Showtv'nin bu akşam Kurtlar Vadisi Pusu'nun tekrarını yayınlayacak olması dizinin müdavimlerini bir hayli üzecek.

Bu arada kurtlar vadisinin çeşitli sitelerinde yeni bölümün oynanması için kapanyalar var dizinin başlamasına az kaldı ama show tv e-mail yagmuruna tutma kapnayası var sizde katılabilirsiniz......

e-mail için tıklayın

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

İzleyici Temsilcisi Tel

0 212 355 01 01

ne işe yalar demeyin deneyin........

Simba
20-03-2008, 22:25
Arkadşım surekli mesajını editlemek istmeiyorum Bold yazı kullanma verdigin konuları göruyoruz gözlerimiz daha bozulmadı kocaman yazılar yazarak ne yapmak istiyorsun anlamadım

ultra-mehmet
20-03-2008, 22:28
Arkadşaım surekli mesesajını editlemek istmeiyorum Bold yazı kullanma verdigin konuları göruyoruz gözlerimiz daha bozulmadı kocaman yazılar yazarak ne yapmak istiyorsun anlamadım

kusura bakma kosavalı dizinin oynatılmayacagını duyunca ondan dolayı büyük yazdım her neyse tşk uyarın için......

Aziz46
20-03-2008, 22:41
Nasıl ya şimdi bu aksam Kurtlar wadısınin yenı bolumu yokmu :(

heroks
20-03-2008, 22:41
neden böle yaptılar anlamadım dün akşam yeni bölüm diyolardı hayret

ultra-mehmet
20-03-2008, 22:58
neden böle yaptılar anlamadım dün akşam yeni bölüm diyolardı hayret

üç gündür yeni bölüm diyorlardı.......

matrix1977
20-03-2008, 23:22
KURTLAR VADİSİ PUSU’NUN DEĞERLİ İZLEYİCİLERİ
Kurtlar Vadisi Pusu’nun geçmiş bölümlerinde yayınlanan bazı sahnelere RTÜK tarafından ceza uygulanmıştır. Bu yüzden dizinin 31. bölümünün yeniden revizyona girmesi gereği doğmuştur.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 31. bölümü, aksiyon sahnelerinde yapılacak değişikliklerin ardından, 27 Mart Perşembe gecesi izleyicileriyle buluşacaktır.

Üzüntüyle bildiririz.

Pana Film

20 Mart 2008

alperen
20-03-2008, 23:27
rtük uyarı yapmış bazı değişiklikler olacakmış

matrix1977
20-03-2008, 23:33
yalan söylüyorlar bence rtük dizi yayınlamadan nasıl izlemiş kokusu çıkar yakında

alperen
20-03-2008, 23:46
hayır önceki bölümlere uyarı gelmiş

leyla
21-03-2008, 00:04
onu bunu bilmemde son bölümdeki roket atar sahnesi bayağı komikti...bu sahneye inanan oldumu acaba...böylesi gerçekçi bir dizide karton-piyer roket yapmışlar hemde roket-atarın önü kapalı ateş edecekler di.....:puah: