Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : cihaz sorunu

snark333
21-03-2008, 20:10
Arkadaşlar son yazılımı yüklediğimden beri cihaz her akşam 1 veya 2 kez kendi kendine kapanmaya başladı.Aynı durumla karşılaşan varmı.acaba yazılımdanmı yoksa başka bir sebebte olabilirmi.Ayrıca daha önce orta tuşa bastığımda kanal menüsü aynı saniyede ekranda belirirken yazılımdan bu yana tuşa basıyorum aynı orantılı zamanda çıkmıyor.1-2 saniye geçikiyor.Ustalar yardım.
TEŞEKKÜRLER

Simba
21-03-2008, 20:17
Orginal yazılım atın attıktan sonra reset atın sonra emulu yazılımı yukleyin..

snark333
21-03-2008, 20:20

Teşekkürler.Akşama evde bir deneyim.Çünkü cevabın çok net umarım düzelir.:45:

snark333
25-03-2008, 02:22
sevgili kosavalı,
forumda orjinal yazılımı bulamadım ama.bir yardımcı olurmusun.teşekkürler

Admin
25-03-2008, 02:30
Emusuz yazılımları Only the registered members can see the link adresinden indirebilirsin..

emmi
25-03-2008, 04:14
Arkadaşım aradığın yazılım bu linkte.

Only the registered members can see the link

Kolay gelsin.
Saygılar.

snark333
26-03-2008, 02:56
Emusuz yazılımları Only the registered members can see the link adresinden indirebilirsin..
yok yok yok dostum biryerde orjinal yazılımı bulamadım kaç gündür deli olucam.foruma koyabilir yada tam bir adres verebilirmisiniz.Lütfen teşekkürler..Birde laptopla tüm ayarları yaptım yazılım yüklerken geri sayıyor yükleme tam bitecek e-3 hatası veriyor....

Volkan
28-03-2008, 22:37
arkadaşım cıhazın modeli ne bunu belirtirmisin. birde goldmasterin kendi sitesinde ürünler kısmından uydu cihazlarına gir orda cihazı seç cihazın modeline tıkla aşağıda dosya bölümünde yazılımı göreceksin sitelerini yenilemişler daha önceden yazılımlar sadece bir guruptu şimdi cihazların kullanım klavuzlşarı teknik özellikleri vesayre dosyaları cihazın tanıtımında vir araya koymuşlar.

snark333
29-03-2008, 02:10
arkadaşım cıhazın modeli ne bunu belirtirmisin. birde goldmasterin kendi sitesinde ürünler kısmından uydu cihazlarına gir orda cihazı seç cihazın modeline tıkla aşağıda dosya bölümünde yazılımı göreceksin sitelerini yenilemişler daha önceden yazılımlar sadece bir guruptu şimdi cihazların kullanım klavuzlşarı teknik özellikleri vesayre dosyaları cihazın tanıtımında vir araya koymuşlar.

teşekkürler Volkan.Cihaz markasını imzamda olduğu için girmemiştim özür olsun.9700 cim